Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-12-2008, 19:47   #9321 (permalink)
Registered User

White Shadow's Avatar

Quote:
Originally Posted by stiller View Post
Adica eu tocmai mi-am facut plasma Panasonic cu ou si cu otet si dumneata ma acuzi de partizanat si minciuna? Frumos iti sade, de Sfintele Sarbatori
exista modele si modele..

nu toate se vad la fel cum nu toate sunt la fel si cum nu toate au acelasi pret....

White Shadow is offline    Reply With Quote
Old 26-12-2008, 19:48   #9322 (permalink)
a1
Registered User

Buna seara,
Desi am citit ultimele 20 de pagini, as dori, daca se poate, un sfat. Merita sa cumpar Orion T 3237S la 1000 RON (10 milioane lei vechi) (folosit numai pt cablu TV analogic)?

a1 is offline    Reply With Quote
Old 26-12-2008, 19:49   #9323 (permalink)
Pinguis quod tumidus

Mergeti la Media Galaxy in Plaza la raionul de televizoare un LCD Philips (nu stiu exact modelul, 42") langa o plasma Panasonic 42PY8. De la distanta (6-10 m) imaginea de pe LCD este mai luminoasa, cu contrast, "taioasa" are "peps" ce mai dar Doamne fereste sa te apropii la mai mult de 3 metri. Conturile par taiate cu foarfeca de tufisuri, culorile mult prea saturate si nenaturale, plasma bate lejer LCD-ul la cu* pe semnalul pe care il au ei afisat acolo (e o sursa DVD cred). Treceti pe-acolo daca aveti drum prin Plaza, repede pana nu schimba standurile sau nu se cumpara toate plasmele.

Stiller: nu ezita sa returnezi televizorul si sa-ti iei un LCD daca tu consideri ca este mai bun pentru tine. Vaicarelile pe acest forum nu ajuta. Daca faci schimbul, let us know

Adi[CG] is offline    Reply With Quote
Old 26-12-2008, 19:50   #9324 (permalink)

mobutu's Avatar

Quote:
Originally Posted by stiller View Post
Ok, si pentru ca trebuie sa si injur un pic, ia uite ce gasim scris la panasonic dot ro:
TH-42PY8P - Slot SD Card - Compatibil SDHC - Da
Si de fapt CUCU, in sensu' ca n-are
Am zis cred pentru a ţîşpea mia oară sa nu luati in seama informatia de pe situl oficial panasonic romania pentru ca sunt foarte multe greseli/omisiuni.

mobutu is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 00:26   #9325 (permalink)
Registered User

aviz amatorilor, pe 28 si 29 la Domo sunt tv-urile fara tva. se face reducere 19%.
cand ma gandesc ca daca mai asteptam 10 zile si luam lg-u la 2000 ron... asta da best-buy
E8400@Zerotherm Nirvana, Biostar I45, Mushkin Enhanced 4gb DDR2 1066, Leadtek GTX260, Seagate 2X320GB, WD 1TB Caviar Black, DWD-RW LG, LG 22" wide, Z-board + wow keyset, volan + G5 Logitech, Razer DeathAdder, QcK , Audigy2 zs + Z-5500 + SpeedLink Medusa 5.1, Corsair 520HX, Antec Three Hundred, LG 37LG5000

bonus is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 00:46   #9326 (permalink)
Moderator

Chestiile cu culori nenaturale nu sunt corecte. Un lcd recent reglat corect se vede foarte bine, inclusiv pe cablu. Ma uit pe cablu pe un lcd full hd dupa ce-am avut o plasma SD si nu e nici pe departe o problema atat de tragica.

mike is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 01:14   #9327 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by bonus View Post
aviz amatorilor, pe 28 si 29 la Domo sunt tv-urile fara tva. se face reducere 19%.
cand ma gandesc ca daca mai asteptam 10 zile si luam lg-u la 2000 ron... asta da best-buy
De unde stii? Scrie undeva pe site? Nu de alta dar vroiam maine (azi) sa ma duc sa-mi iau o plasma.

JohnBA is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 06:43   #9328 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Quote:
Originally Posted by White Shadow View Post
exista modele si modele...
Asta ziceam si eu. Ca daca exista aceasta abundenta de modele, e de preferat sa eviti modelul isteric pe care l-ai probat mai sus.

Quote:
Originally Posted by Adi[CG] View Post
Stiller: nu ezita sa returnezi televizorul si sa-ti iei un LCD daca tu consideri ca este mai bun pentru tine. Vaicarelile pe acest forum nu ajuta. Daca faci schimbul, let us know
1. Nu returnez nimic dom'le, lasati-ma in pace
2. M-am uitat mult mai atent la problema de care ziceam in postul initial. Nu este nici halou si nici blur. Daca stie careva la ce ma refer, efectul este aproximativ acelasi (surprinzator de asemanator, in my book) cu cel observat la fisierele video incodate cu xvid vaq (variable adaptive quantization); ori, dat fiind ca plasmele Panasonic folosesc fara nici o jena software open source, nu m-ar surprinde prea tare sa aflu ca (ex)Matsushita a implementat si mica inovatie a lui Dark Shikari

Quote:
Originally Posted by mobutu View Post
Am zis cred pentru a ţîşpea mia oară sa nu luati in seama informatia de pe situl oficial panasonic romania pentru ca sunt foarte multe greseli/omisiuni.
Pai dat fiind ca gama asta de PY nu prea exista decit la noi si la rusi (google nu gaseste altceva), de unde te-ai putea informa inainte de a face cumparatura? Daca te limitezi la informatiile oferite de magazinele online, risti sa iei tzepe si mai mari. De exemplu, eu initial am comandat la Emag un 42PY80P, pentru ca era la un pret...special (3667 RON). Un pret pe cit de special pe atit de inexistent. Iar tipul de la Emag dupa ce m-a tinut doua zile in şah, solicitindu-mi un avans de 25% si confirmindu-mi comanda acelui produs la suma respectiva, m-a sunat si mi-a spus senin ca urmatorul lot vine cu un pret un pic schimbat "de la furnizor". Respectiv 600 de RON in plus. Si dupa ce i-am spus politicos thanks, but sictir, mi-a zis la fel de senin ca imi poate oferi acelasi televizor ("este aproape identic, ii lipseste doar intrarea mini D-SUB, la doar 3399 RON") cu indicativul 42PY8P. So, iata nu numai situl Panasonic bate cimpii, ci si vinzatorul. In fine, nu l-am luat de Emag ci de la altii cu 300 de RON mai ieftin, but you got the idea.

Quote:
Originally Posted by bonus View Post
Subscriu si eu la intrebarea lui JohnBA: says who? Pe site nu scrie nicaieri, sau n-am gasit eu.

stiller is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 10:06   #9329 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

Stiller ce CATV ai ? Cabluri ok ? PY este si la Irlandezi care sunt mai amarati decat restul UK-ului si au si ei seria cu tunere analogice.

http://www.panasonic.co.uk/html/en_G...#anker_1584711

Last edited by Drankon; 27-12-2008 at 10:45..

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 10:59   #9330 (permalink)

mobutu's Avatar

stiller, modelul PY este identic cu modelul PZ, diferenta fiind tunerul (analog vs. digital)
PZ'ul se vinde in asa zis lumea buna, de ex verificai pe situl .uk echivalentul 42PZ8 iar acolo garantat nu are slot SDHC, sau si mai bine tot de acolo puteai descarca manualul in format pdf in limba romana pentru 42PY8P (exact modelul tau) unde scrie clar ce are si ce n-are
Asta este, acuma e comisă, si asa puteai doar sa vizionezi poze jpeg de pe card, nimic mai mult. Iar intrare PC ai pe HDMI, nu-ti trebuie d-sub.
S-o folosesti sanatos.

Old 27-12-2008, 11:06   #9331 (permalink)
Registered User

geok's Avatar

Nu stiu cat de bun e dealul dar azi noapte am vazut in REAL pachet promo cu 32R81 @ dvd player 1080p7 Samsung la 18 mil. 32R81 din cunostintele mele a fost un model foarte reusit.
Antec True 550 W:: Gigabyte DS3L :: C2D e6750 @ 3.2 ghz:: 2 gb A-data dual :: sapphire HD3850 ::WD-RAPTOR 10k rpm 74gb:: 2XSAMSUNG 1604N-160 gb(storage) :: WD- 500 GB AAKS:: LG DVDRW:: NEC 2500A black:: Audigy2 ZS soft mod:: Microsoft Intellimouse EXPLORER 3.0:: Logitech ELITE BLACK:: LG display::

geok is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 11:34   #9332 (permalink)
Registered User

a fost reclama la televizor cu reducerea de la domo. aseara am vazut-o.
iar legat de PZ sau PY, la Altex, au PY la 4400 ron parca si acelasi tv cu PZ la 3400 ron parca
E8400@Zerotherm Nirvana, Biostar I45, Mushkin Enhanced 4gb DDR2 1066, Leadtek GTX260, Seagate 2X320GB, WD 1TB Caviar Black, DWD-RW LG, LG 22" wide, Z-board + wow keyset, volan + G5 Logitech, Razer DeathAdder, QcK , Audigy2 zs + Z-5500 + SpeedLink Medusa 5.1, Corsair 520HX, Antec Three Hundred, LG 37LG5000

bonus is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 12:10   #9333 (permalink)
Registered User

Da , are dreptate bonus . Reclama o gasiti si pe site ( DOMO.ro - Audio-Video, Electronice, Electrocasnice, It&C ) .

JohnBA is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 13:06   #9334 (permalink)
Registered User

sorel2003's Avatar

stiller nu te mai chinui cu cablul analogic, cauta o metoda prin care sa iti tragi digital. Eu am o TH-50PY80 si digital de la UPC si pot sa iti spun ca se vede superb, sunt multe posturi care se vad ca pe dvd ca sa poti sa iti dai seama de diferenta. Ce-i drept n-am avut nesansa sa o vad pe cablu analogic dar iti pot spune ca pe digital e superb. Aaaa, si nu mai zic de sunet pe digital care se aude exact ca pe CD.

In alta ordine de idei vezi ca ti-am dat un mesaj pe privat, am nevoie sa ma ajuti si pe mine cu o informatie.

sorel2003 is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 13:45   #9335 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Quote:
Originally Posted by Drankon View Post
Stiller ce CATV ai ? Cabluri ok ?
Am RCS pure analogic Cabluri? Whadda ya mean? Coaxialul care intra in teveu e ala pus de ei cind am facut contractul. Alte cabluri - in speta hdmi-hdmi, daca la asta te refereai, inca nu am luat, ca n-am avut cind (si nu am luat nici adaptor dvi - hdmi). Adica inca nu am folosit teveul decit cu cablul de la RCS.

Quote:
Originally Posted by mobutu View Post
sau si mai bine tot de acolo puteai descarca manualul in format pdf in limba romana pentru 42PY8P (exact modelul tau) unde scrie clar ce are si ce n-are
Asta este, acuma e comisă, si asa puteai doar sa vizionezi poze jpeg de pe card, nimic mai mult. Iar intrare PC ai pe HDMI, nu-ti trebuie d-sub.
S-o folosesti sanatos.
Nenea, cred ca am mai zis mai sus: nu am luat tenbelizorul asta pentru slotul de SD si asta nu este in nici un caz un motiv de retur, pur si simplu ma deranjase in principiu ideea ca stiam (de la aiuritii de pe panasonic.ro) ca ar trebui sa existe, si de fapt nu exista. Evident nu mi-a dat prin cap sa ma uit pe situl englezesc, oricum eu am comandat initial 42PY80P, care are si pe ma'sa si pe ta'su, nu numai slot SD.

Legat de oferta de la Domo, mi se pare bun deal-ul ala cu LG-ul 42LG5000, care iese fara TVA pe la 2300 RON. L-am vazut la cineva in functiune (redind material full hd) si mi s-a parut foarte ok.

Old 27-12-2008, 13:47   #9336 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by JohnBA View Post
Da , are dreptate bonus . Reclama o gasiti si pe site ( DOMO.ro - Audio-Video, Electronice, Electrocasnice, It&C ) .
oare functioneaza si pentru comenzile de pe domo.ro ? la telefon nu raspunde nimeni de la domo.

in general preturile domo.ro sunt oricum mai mici decat cele din magazin; asa ca s-ar putea ca oferta sa fie valabila doar la produsele cumparate din magazin (la pretul mai mare).

m-am holbat ieri in flanco/carrefour la o gramada de lcd-uri sub 2000 lei. intre lg 32lg3000/37lg3000, samsung 32a450, sony 32s4000/l4000 si chiar 32v4500 eu nu am vazut mari diferente (pe semnal SD cablu+dvd si HD). oricum sony nu merita diferenta de bani.

vlad2006 is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 13:54   #9337 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Cu reclama au interes sa atraga clientii in magazin, nu sa vinda foarte multe produse la cele mai mici preturi din Univers. Pe de alta parte, reclama nu specifica daca reducerea se aplica la pretul ala taiat de pe site, si nu specifica nici faptul ca tre' sa faci comanda in magazin ca sa beneficiezi de cei 19%. Cam pute

Old 27-12-2008, 14:08   #9338 (permalink)
blu ray

novi's Avatar

Din ce am vazut in reclama de pe site am observat ca REDUCEREA NU SE CUMULEAZA CU ALTE REDUCERI SAU OFERTE PROMOTIONALE!

Televizoarele din ACEST CATALOG NU beneficieaza de reducerea de 19%!

novi is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 14:08   #9339 (permalink)

mobutu's Avatar

Oricum sa nu va faceti iluzii ca vor vinde ei ceva in pierdere
Profitul este in toate cazurile si as zice ca este consistent.

Old 27-12-2008, 14:16   #9340 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Si ce treaba ai tu cu cit cistiga ei...important este daca iti convine pretul. De exemplu, in cazul LCD-ul de care am zis mai sus (42LG5000):

Pret magazin: 2.799,00 lei, Rata: 75,20 lei/luna
Pret DOMO.ro: 2.771,01 lei (TVA inclus) << pretul asta asta nu ne intereseaza
Disponibilitate*: Imediat (circa 24-48 ore) in Bucuresti

So: 2799 / 1.19 = 2352 RON

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules