![]() |
| | #9383 (permalink) | ||
|
M-am hotarat asupra PANASONIC TH-46PY8P. O sa-l folosesc in proportie de 80% pe TV de la Dolce. Restul de 20%, filme pe DVD. E mai bun PZ? Se gaseste la noi sau nu? Vreo alta recomandare?
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #9385 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Quote:
Plasma PZ80/85 e Full HD si are calificative excelente pentru materiale din aceasta categorie, dar in SD cum zice si Vincent " e in cel mai bun caz mediocra" -upscalling-ul nu e atat de reusit...asta daca te orientezi catre emisii TV cum spui e mai bine sa iei ceva hd Ready doar In alta ordine de idei mi-am luat un LCD de 32" model 32w4000 de la Sony si cred ca e un compromis bunicel intre vizionarea programelor TV si HD/Gaming. Pacat ca modelul de 32" nu are x.v Colour si Live Colour Creation ce apar la seria W de la 40" in sus..dar la 1.3-1.5 m la cat stau eu de de tv era prea mult pt mine, si de altfel era mai scump cu 14 mil...altfel, sunetul Dolby si receptia DVB-T a programelor romanesti sunt chiar feature-uri ok. Motion-ul am inteles ca e undeva in jur de 300 de linii, dar cu niste setari bunicele si calibrare nu arata rau deloc in meciuri daca ai o transmisie bunicica..oricum, daca aveti niste setari proprii dati un share...am mai luat eu cateva de pe avforums Referitor la tepele de la magazinele de electro, nu e ceva nou..ne-am obisnuit din pacate cu asa ceva...ce e mai trist : nu o sa se intample cum spunea cineva mai sus ca nu vor mai avea clienti...la prima reducere reala romanii iar se vor inghesui buluc, pt ca pana la urma fiecare se gandeste doar la buzunar , si nu la anumite principii ...altfel ar fi fost misto un "embargou" dar tb sa ai cu cine | ||
|
| | #9386 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: Brasov | Quote: Deocamdata sunt uimit pur si simplu de calitatea imaginii, mai ales comparindu-l cu LE32R81. | ||
|
| | #9387 (permalink) | ||
|
PZ este acelasi lucru cu PY, singura diferenta fiind tunerul (digital/analog) E OK modelul ales de tine, va merge bine si pe cablu, nu trebuie sa-ti iei hd-ready pentru asta. Din ianuarie preturile probabil se vor duce'n sus din cauza deprecierii leului, momentan 1 EURO este 4.06 RON. Iac'şa consumul de plazme va scădea. | |||
|
| | #9389 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Nu am bani de aruncat aiurea. Vreau doar sa-mi iau cel mai bun televizor pt. Dolce. Ce-ar fi sa-mi recomanzi unul si sa-mi explici de ce e mai bun decat Panasonicul TH-46PY8P?
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! Last edited by Darkblack; 29-12-2008 at 15:14.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #9390 (permalink) | ||
|
Nu te mai lua dupa comentarii aiurea, probabil vei folosi in viitor tv'ul si pentru vizionare fullhd. Cat priveste calitatea pe cablu este foarte apropiata de hd-ready, probabil nici n-o sa-ti dai seama cu ochiul liber. Dar in termeni absoluti un model HD-ready teoretic are o calitate mai buna pe SD decat un model fullHD. Diferenta dintre 46PY8 si 50PV8 este de ~ 800-1000 lei. Daca vrei strict doar dolce atunci poate un 50PV8 ar fi mai indicat. Tu decizi pe ce dai banul. | |||
|
| | #9392 (permalink) | ||
|
N-am nevoie de diagonala asa mare. Am gasit site-ul asta Televizoare cu plasma - Produse - ElectronicWorld.ro si vad ca au preturi bunicele
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #9393 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Quote:
In acelasi timp insa tehnologia a evoluat mult mai rapid aparand display-uri cu rezolutii net superioare transmisiei TV [SD] actuale. Acest lucru inseamna practic ca TV-ul trebuie sa realizeze o scalare de la cele 625 de linii a transmisiei tv, la matricele actuale din lcd-uri si plasme HD - 720p sau 1080p [upscalling]. Bineinteles, upscaling-ul nu se realizeaza fara pierdere de calitate, cu cat tragi mai mult de o imagine mai mica pentru a acoperi tot ecranul , ea devenind mai "blurata", mai in ceata sau aparand diverse artefacte de procesare. Pe de alta parte, cu cat procesorul de imagine este mai bun, cu atat imaginea rezultata este "mai aproape" de cea initiala...insa reversul este ca astfel de tv-uri ajung sa coste extrem de mult [vezi cazul Philips-ului 9603 de 32 " cu excelenta procesare SD care era undeva in jur de42 de mil ultima data .. si exista multe alte modele de mii bune de euro pt diferitele briz-briz-uri care fac diferenta pt cei pretentiosi] In principiu insa, upscaling-ul la 720p introduce mai putine aberatii pe imagine ca la cele full hd, procesorul "ocupandu-se" de mai putine linii "artificiale" Din acest motiv de fiecare data se pune intrebarea pt ce vrei tv-ul sa il folosesti...iti iei un full hd de regula cand il conectezi la un PC sau la o consola de gaming pt a profita de rezolutia superioara [sau cand folosesti material HD de la vreun player BlueRay, etc..]...pentru transmisiile TV standard e mai recomandat Hd ready-ul sau un TV cu rezolutia cat mai aproape de cea a transmisiei ... nu prea exista calea de mijloc, la nivelul consumer..iar in gama celor high end, trebuie sa te tina buzunarele | ||
|
| | #9394 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2004 Location: Pleasure Dome |
Revin cu problema asta. Daca dai acum click pe linkul pus de tine, te duce intr-adevar la 42PY80P, dar pretul acum este de 4399 lei. Iar pretul care era atunci pe site este acum cel de la 42PY8P. Intrebarea mea este - esti sigur ca ai cumparat la 3199 lei un 42PY80P; nu cumva este un 42PY8P? Nu de alta, dar nu pot exista diferente de genul asta de la o zi la alta. Iar pretul "de piata" pt. 42PY80P este intr-adevar in jur de 4000-4300 lei, nu ~3200 lei.. Quote:
| ||
|
| | #9395 (permalink) | ||
|
whitecat felicitari pentru achizitie eu am 46"-le dar nu vroiam sa te influentez prea tare mai ales ca aici se poarta plasma. ![]() S-ar putea totusi anul viitor UPC ( si poate si altii) sa "dea drumu" la HD si atunci vor incepe uni sa regrete ca nu si-au luat o plasma FullHD chiar si numai pt. cablu. | |||
|
| | #9396 (permalink) | ||
| Quote:
Mai ales estetic... | |||
|
| | #9400 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2004 Location: Pleasure Dome |
Mi se pare evident ca au facut o greseala, si pe site si in factura. Daca ai fi baiat rau...ai putea sa le-o tragi. Ai putea sa le-o tragi chiar urit. Dar sa nu zici ca te-am invatat eu ![]() De fapt, intr-o oarecare masura ar fi justificat - poate nici nu ai fi cumparat daca ai fi stiut ca nu este 42PY80. Ehm? | ||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |