![]() |
| | #9422 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
Dupa ce-am citit peste 20pagini,rand cu rand...si dupa ce-am umblat o zi intreaga prin X magazine,vin si va pun o simpla intrebare :ce recomandati pt un buget de 2000lei : LG 32LG3000 (dak s-o mai gasi pe undeva,acum) LG 32LG5000 Samsung 32A450 Samsung 32A330 Samsung 32A431 Toshiba Regza 32AV500 Vreau pur si simplu o parere obiectiva de la persoane care(sper) detin unul dintre modelele de mai sus. Nu v-as mai fi deranjat cu intrebarea asta daca as fi reusit sa gasesc un magazin cu semnal tv decent(fiindca pt asta il iau Tv 95% si dvd 5%). Multumiri anticipate,va salut. | ||
|
| | #9424 (permalink) | ||
|
LG-ul 42LG5000 de care ziceam mai sus a fost livrat la ora 18:00 aseara. Insa amicul a avut doua surprize: in cutie nu e afla cablul de alimentare (asta nu e o nenorocire, dar indica faptul ca a mai fost deschisa cutia) si ... indiferent ce setari de imagine ar face, dupa un timp relativ scurt televizorul "sare" la setarea cu care a venit, ceva gen stralucire maxima, contrast mare etc. O sa trec miine pe la el sa vad cum arata ecranul. In mod normal un aparat expus in showroom nu poate fi curatat impecabil, tot ramin niste urme pe el.
| |||
|
| | #9426 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
Un sfat pentru cei care merg in magazine sa-si cumpere tv LCD sau plasma, nu mai comparati televizoarele care sunt puse pe un perete, conectate toate la acelasi semnal analog... va prostiti singuri. Incercati sa le probati pe aceeasi sursa, pa rand (in caz ca aveti norocul sa dati peste un vanzator amabil) 2 - 3 tv-uri. Incercati cu un dvd-player de exemplu si rulati aceeasi secventa din film, 2-3 minute, pe fiecare in parte, si daca se poate cu cateva reglaje de imagine sa puteti compara cum trebuie. 2000 de lei nu sunt de colea.
__________________ MB Abit IP35 Pro // CPU Intel Core 2 Duo E8400@3900MHz - 1.29V - 24h/7 // Scythe Zipang // Mushkin 2 x 2GB DDR2@880 MHz 5-5-5-15 @ 1.85V // HDD WD 250 AAKS + WD 500AAKS + WD 640AAKS // Gainward HD4870 512MB // Creative X-FI Extreme-Music 7.1 // Fortron Blue Storm II 500 // DVD-RW LG H30NRBBB black SATA // Case Sharkoon Rebel9 | ||
|
| | #9427 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | Quote:
eu vroiam sa cumpar Lg 32lg3000, dar m-am razgandit si astept sa mai scada preturile (3-6 luni). mi se parea cea mai buna alegere pret/performanta, daca nu samsung 32A450. lg-ul il aveau ieri la domo (1400 lei si cu rezervare telefonica la obor, iancului si baneasa parca). ca sa ai pretul mai mic de pe domo.ro trebuie sa comanzi produsul online sau telefonic. riscul e sa te trezesti acasa cu un tv care a stat in vitrina cateva saptamani, dar faci si tu o proba/ vezi nr de ore de functionare. PS: eu nu am gasit inca magazin unde sa stea cineva cu mine sa testez 3-4 lcd-uri. adica sa pun acelasi dvd pe fiecare tv si sa vad diferentele. singurele surse credibile sunt pe forumuri (de la detinatorii respectivului model/calibrat corect). in magazine calibrarea e prost facuta, semnalul tv de obicei de foarte proasta calitate, iluminarea nepotrivita. | ||
|
| | #9428 (permalink) | ||
|
LG 32LG3000 am eu de vreo 2 luni, luat la promotie cu 1500 ron si sunt multumit de el. Am cablu UPC analog si o derivatie montata de mine si toate posturile se vad perfect, ca si la un tv crt. Il mai folosesc legat la PC prin HDMI, unde se vede impecabil. S-a spus pe aici ca nu-si pastreaza setarile, aiurea, trebuie reglat corect, atat. La pretul acesta eu zic ca e best buy acum, dar totusi incearca sa-l iei din magazin, nu online.
__________________ AMD Athlon64x2 4200+ (939), DFI Infinity NF4, GeCube HD3850, 2x512 TeamXtreem + 1 GB Kingston HyperX, WD 160GB SATA2, Case ThermalTake Mambo + PSU ThermalTake 420W, Samsung 710N, Windows Vista 32 | |||
|
| | #9429 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
fireman,ce spui tu e...de vis.numai ca nu o sa gasesti vreun binevoitor si,sa mai fie si vanzator ,nici macar pe bani. vlad,la felul in care aleneca leul, nush ce o sa se mai ieftineasca.ma rog, pana la urma,ce-mi recomadati?Multumiri,va salut.
| ||
|
| | #9431 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | Quote:
stie cineva ce componente au myria si teletech (electronica, panel-uri) ? | ||
|
| | #9433 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #9434 (permalink) | ||
| Quote:
![]() TH-42PY85 este mai bun ca TH-42PY8? Facand abstractie de dif.de pret, spuneti-mi, va rog, daca este mai bun d.p.d.v. tehnologic. Dupa cum am spus si acum ceva pagini, il voi folosi in proportie de 80% pe Dolce, deci ma intereseaza daca procesarea (sau cum s-o numi) este mai buna la PY85 decat la PY8. Multumesc
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #9437 (permalink) | ||
| Quote:
TH-42PY8P este cel mai chel model Full HD, are 20.000:1, 4096 nuanţe graduale, sound normal, 2x HDMI, V-Real Pro 2; TH-42PY80P are in plus fata de precedentul 30.000:1, 5120 nuanţe graduale, sound V-Audio, 3x HDMI, V-Real Pro 3, 1x D-Sub, x.v.Colour, 24p Playback, slot SDHC HDJPEG play; TH-42PY85P are in plus fata de precedentul sound V-Audio Surround BBE ViVA HD3D, Intelligent Frame Creation, 24p Real Cinema, iesire audio digitala. Cât e marketing bullshit este de discutat ... | |||
|
| | #9438 (permalink) | ||
| Ca sa pricepi: macar de amor artei <nivel amatoricesc> ar trebui ca intr-o poza sa surprinzi 2 TV-uri diferite si reglate cat de cat la acelasi nivel ca sa-ti poti face o idee despre cum se vede pe unul si cum se vede pe celalalt. Poza/e sau mai bine filmulet comparativ. Altfel se numeste pierdere de timp. Quote:
__________________ | |||
|
| | #9439 (permalink) | ||
|
Daca are cineva rabdare sa citeasca aici va observa ca e mai bine cu IFC-ul dezactivat. Plus ca acum am descoperit Pioneer Kuro, dar e-al dracului de scump ![]() Kuro=Perfect Black
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #9440 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
Last edited by novi; 30-12-2008 at 13:50.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |