![]() |
| | #9482 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | daca e pus pe modul eco (economic) scade backlight-ul functie de lumina ambienta,( si atunci nivelul de negru e bun)... daca e pus pe dinamic, normal , sau cinema backlightu-l e la maxim, -si nu poate fi scazut-, in aceste 3 situatii nivelul de negru e un gri inchis ; aceasta situatie e valabila pt lcd panasonic
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #9483 (permalink) | ||
|
@mobutu : Asa zic toti aia care nu-l au. Zic asa si încearca din rasputeri să pară ca-l au.Dar deja suntem offtopic. Si nu conteaza ce diagonala am eu acum, putem vorbi despre principiile vietii si fiind obiectivi, nu ?
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #9484 (permalink) | ||
|
La LG-ul meu* se poate modifica intensitatea backlight-ului din meniu. Sau e vorba de alta optiune mai smechera? * aka 32LG3000
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate Last edited by pat; 03-01-2009 at 17:47.. | |||
|
| | #9485 (permalink) | ||
| Quote:
Ma rog... Scuze de offtopic.
__________________ | |||
|
| | #9487 (permalink) | ||
|
am inteles plop ... asta inseamna ca samsung are backlight reglabil nu ?
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #9489 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent | Quote:
Cat priveste cei care cred ca un televizor este indicator de statut social, trebuie sa se mai gandeasca. La modul in care evolueaza tehnologia si preturile, in 3-4 ani un 60" full hd nu va fi exagerat (chiar relativ comun, depinzand de momentul in care se termina criza) pentru un living de dimensiuni decente. In loc de televizoare propun masini scumpe, diamante si desigur mult aur plasat pe diferite excrescente ale corpului sau infipt direct in piele prin piercing. Exista si varianta de compromis in care o plasma 42" placata cu aur si cristale Swarowski va face mereu "impresie buna" (chiar daca e doar hd ready) ![]() PS La plasma HD Ready de 42" consumul nu depaseste 300W. Incredibil ce legende urbane pot sa perpetueze vanzatorii din magazine. Unui amic de-al meu i s-a spus in Media Galaxy ca o plasma de 50" consuma 2 KW (!) doar-doar si-o lua un LCD ultrascump in loc. | ||
|
| | #9490 (permalink) | ||
|
Eu am propus 60" pentru actualul început de an, nu pentru "tot restul viitorului". Ok ? ![]() In 2009 nu mai impresionezi pe nimeni ca ai monitor LCD. In 2002 o faceai. Deci si snobismul trebuie sa se adapteze noilor valori de pe teren, altfel ... brrr.
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #9493 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
indicator de statut social, acum este laserTV, nu atat prin pret, ci prin cine apuca la el.. ca sunt rare... -------------------- Editare ulterioară -------------------- cand o sa faca backlight cu leduri, si cate un led in spate la fiecare pixel, eventual la fiecare pixel, cate 3 leduri (rosu verde si albastru), pe care le stinge de tot, atunci o sa fie un negru ca la plasma
__________________ Rebel XT Last edited by plop; 03-01-2009 at 19:36.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #9496 (permalink) | ||
|
vreau sa achizitionez un lcd cu diogonala de 94cm, contrast mai mare de 10000, full HD 1080p, buget 3000ron, astept sugestii, multumesc -eu inclin spre LCD Samsung LE37A551ce parere aveti? __________________
__________________ Notebook Dell Inspiron 1720 Core2 Duo T7300 2.0GHz, 2GB, 2x120GB, negru | |||
|
| | #9497 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: Brasov |
Cind mi-am luat LCD-ul de 32'' nu m-am gindit nici o clipa la statutul social. Cind mi-am luat apoi LCD de 40'' nu m-am gindit la statutul social. Nici o clipa. Ci doar la contrast, nivel de negru samd. De aia am luat Samsung seria 6. Mai mare de atit nu pot sa pun la mine in camera. Vreau sa ma uit cu placere la filme, nu ma intereseaza ce cred altii despre LCD_ul meu sau despre mine. | ||
|
| | #9498 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Noile generatii de LCD-uri, in special de la Samsung si Sony, au o calitate a imaginii excelenta, nu trebuie luati in seama fanii plasmelor. (seria 6 de la Samsung e cea mai bine vinduta/apreciata, tinind cont si de raportul calitate/pret)
| ||
|
| | #9499 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent |
Eu sunt fan al plasmelor (pentru SD, pentru raport calitate/pret la diagonale mari) si sustin ca da noile generatii de LCD-uri sunt de calitate, in special Sony seria 4000 pe care am vazut-o "in actiune" o perioada mai mare. Dar nu ma bagati in seama, nu stiu ce vorbesc. In ce priveste LCD-urile Samsung nu ma pot pronunta, dar cam tot ce am avut produse electronice de la Samsung au dezamagit (televizoare care zumzaie puternic in timpul functionarii, telefoane cu autonomie ridicol de mica, etc). | ||
|
| | #9500 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Si probabil tot forumul o sa posteze aici ca el, userul, e deasupra naturii umane, si nu are nicio treaba cu chestiile astea de ego. Ok, atunci va scutesc de un efort si zic ca persoanele de faţă se exclud. ![]() E ciudat totusi, o uitatura pe strazile din Ro ma duce automat cu gândul la o societate extrem de frivola si demonstrativa, dar poate ca aici a fost selectie la înscrierea pe forum. Ma scuzati de offtopic, mai aduc si eu o pata de culoare între doua marturii categorice cât de bune sunt plasma/LCD fata de LCD plasma care, evident, sunt jafuri. Sau între posturi de useri care cauta "tv cu contrast mai mare de 10.000".
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |