Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 03-01-2009, 17:16   #9481 (permalink)

mobutu's Avatar

emi, eu atata zic: fuck statutu' social.

mobutu is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2009, 17:16   #9482 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by R@Z0R View Post
aici te cam contrazici ... si apoi : cum vine asta ?
daca e pus pe modul eco (economic) scade backlight-ul functie de lumina ambienta,( si atunci nivelul de negru e bun)... daca e pus pe dinamic, normal , sau cinema backlightu-l e la maxim, -si nu poate fi scazut-, in aceste 3 situatii nivelul de negru e un gri inchis ; aceasta situatie e valabila pt lcd panasonic

plop is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2009, 17:31   #9483 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

@mobutu : Asa zic toti aia care nu-l au. Zic asa si încearca din rasputeri să pară ca-l au.

Dar deja suntem offtopic. Si nu conteaza ce diagonala am eu acum, putem vorbi despre principiile vietii si fiind obiectivi, nu ?

EMI is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2009, 17:33   #9484 (permalink)
pat
Monkee business

pat's Avatar

La LG-ul meu* se poate modifica intensitatea backlight-ului din meniu. Sau e vorba de alta optiune mai smechera?

* aka 32LG3000

Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate

Last edited by pat; 03-01-2009 at 17:47..

pat is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2009, 17:35   #9485 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by EMI View Post
Si terminati cu ipocriziile, nu se poata sa nu apara vreun mare shocat de declaratiile mele, când stim cu totii apetitul oamenilor pentru chestii de boostat ego-ul.
Bre, de ce te mira daca nu toti gandesc ca si tine? Problema nu tine de ipocrizie si nici de nivelul social ci de nivelul de snobism. De ce? Pai simplu <daca din exemplul, tras de par ce-i drept, cu Ferrari-ul n-ai priceput> nu toti care isi permit 60" au case de sute de mii/milioane de euro ca sa concorde cu "nivelul social" al plasmei. O plasma de 2-3 sute de milioane m-as screme sa cumpar ca sa epatez, insa nu as avea unde s-o pun. Poate doar in balconul lung de 17m, ca sa ramana vecinul cu gura cascata de nou-atinsul meu nivel social.
Ma rog...
Scuze de offtopic.

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2009, 17:42   #9486 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by pat View Post
La LG-ul meu se poate modifica intensitatea backlight-ului din meniu. Sau e vorba de alta optiune mai smechera?
eu am luat 2 lg de-a lungul timpului si nu aveau backlight reglabil

Old 03-01-2009, 18:32   #9487 (permalink)
tech addict ™

R@Z0R's Avatar

am inteles plop ... asta inseamna ca samsung are backlight reglabil nu ?

R@Z0R is offline    Send Message via Google Talk to R@Z0R Reply With Quote
Old 03-01-2009, 18:46   #9488 (permalink)
blu ray

novi's Avatar

Wink

42LG6000 are backlight reglabil!

novi is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2009, 18:52   #9489 (permalink)
Pinguis quod tumidus

Quote:
Originally Posted by Luci76 View Post
Evident viitorul e al LCD_urilor si asta o spun recunoascand ca am fost fraier si mi-am luat acum 2 ani plasma
Evident ca viitorul este al LCD-urilor (sau al OLED-urilor ?), prezentul insa ... depinde. Important e ca produsul pe care l-ai cumparat sa-si indeplineasca scopul intr-o masura cat mai mare in bugetul stabilit.

Cat priveste cei care cred ca un televizor este indicator de statut social, trebuie sa se mai gandeasca. La modul in care evolueaza tehnologia si preturile, in 3-4 ani un 60" full hd nu va fi exagerat (chiar relativ comun, depinzand de momentul in care se termina criza) pentru un living de dimensiuni decente. In loc de televizoare propun masini scumpe, diamante si desigur mult aur plasat pe diferite excrescente ale corpului sau infipt direct in piele prin piercing.

Exista si varianta de compromis in care o plasma 42" placata cu aur si cristale Swarowski va face mereu "impresie buna" (chiar daca e doar hd ready)

PS La plasma HD Ready de 42" consumul nu depaseste 300W. Incredibil ce legende urbane pot sa perpetueze vanzatorii din magazine. Unui amic de-al meu i s-a spus in Media Galaxy ca o plasma de 50" consuma 2 KW (!) doar-doar si-o lua un LCD ultrascump in loc.

Adi[CG] is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2009, 18:59   #9490 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Eu am propus 60" pentru actualul început de an, nu pentru "tot restul viitorului". Ok ?

In 2009 nu mai impresionezi pe nimeni ca ai monitor LCD. In 2002 o faceai.

Deci si snobismul trebuie sa se adapteze noilor valori de pe teren, altfel ... brrr.

Old 03-01-2009, 19:00   #9491 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by R@Z0R View Post
am inteles plop ... asta inseamna ca samsung are backlight reglabil nu ?
din ce modele am cumparat eu pt diversi prieteni, samsung, sony, toshiba, sharp, aveau toate backlight reglabil...( unele de mici dimensiuni 15", 20" 3/4 format , nu au toate backlight reglabil)

Old 03-01-2009, 19:21   #9492 (permalink)
Registered User

Si cu backlight reglabil nu e negru veritabil ci o corcitura.

geo2000 is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2009, 19:36   #9493 (permalink)
Registered User

indicator de statut social, acum este laserTV, nu atat prin pret, ci prin cine apuca la el.. ca sunt rare...
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by geo2000 View Post
Si cu backlight reglabil nu e negru veritabil ci o corcitura.
cand o sa faca backlight cu leduri, si cate un led in spate la fiecare pixel, eventual la fiecare pixel, cate 3 leduri (rosu verde si albastru), pe care le stinge de tot, atunci o sa fie un negru ca la plasma

Last edited by plop; 03-01-2009 at 19:36.. Reason: Automerged Doublepost

Old 03-01-2009, 20:58   #9494 (permalink)
Registered User

lacoste1's Avatar

Am un LCD SONY 32S4000...

Iar in meniu->sound adjustment->dual sound->am doar mono(nu am si stereo cum scrie in manual)...De ce ? Parca in ziua cand l-am cumparat aveam si "stereo"...Ce ziceti ?

lacoste1 is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2009, 21:17   #9495 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by lacoste1 View Post
Am un LCD SONY 32S4000...

Iar in meniu->sound adjustment->dual sound->am doar mono(nu am si stereo cum scrie in manual)...De ce ? Parca in ziua cand l-am cumparat aveam si "stereo"...Ce ziceti ?
stereo se comuta automat cand programul e transmis cu sunet stereo... numai cateva programe sunt stereo.. pe cablu

Old 03-01-2009, 23:21   #9496 (permalink)
Registered User

samat's Avatar

vreau sa achizitionez un lcd cu diogonala de 94cm, contrast mai mare de 10000, full HD 1080p, buget 3000ron, astept sugestii, multumesc
-eu inclin spre LCD Samsung LE37A551ce parere aveti?

samat is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2009, 23:57   #9497 (permalink)
Registered User

Cind mi-am luat LCD-ul de 32'' nu m-am gindit nici o clipa la statutul social. Cind mi-am luat apoi LCD de 40'' nu m-am gindit la statutul social. Nici o clipa. Ci doar la contrast, nivel de negru samd. De aia am luat Samsung seria 6. Mai mare de atit nu pot sa pun la mine in camera.
Vreau sa ma uit cu placere la filme, nu ma intereseaza ce cred altii despre LCD_ul meu sau despre mine.

whitecat is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2009, 00:14   #9498 (permalink)
Registered User

Noile generatii de LCD-uri, in special de la Samsung si Sony, au o calitate a imaginii excelenta, nu trebuie luati in seama fanii plasmelor. (seria 6 de la Samsung e cea mai bine vinduta/apreciata, tinind cont si de raportul calitate/pret)

oldshooterman is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2009, 00:44   #9499 (permalink)
Pinguis quod tumidus

Eu sunt fan al plasmelor (pentru SD, pentru raport calitate/pret la diagonale mari) si sustin ca da noile generatii de LCD-uri sunt de calitate, in special Sony seria 4000 pe care am vazut-o "in actiune" o perioada mai mare. Dar nu ma bagati in seama, nu stiu ce vorbesc.

In ce priveste LCD-urile Samsung nu ma pot pronunta, dar cam tot ce am avut produse electronice de la Samsung au dezamagit (televizoare care zumzaie puternic in timpul functionarii, telefoane cu autonomie ridicol de mica, etc).

Adi[CG] is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2009, 00:52   #9500 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Quote:
Originally Posted by whitecat View Post
Cind mi-am luat LCD-ul de 32'' nu m-am gindit nici o clipa la statutul social. Cind mi-am luat apoi LCD de 40'' nu m-am gindit la statutul social. Nici o clipa.
Raspunsul se afla în enunt.

Si probabil tot forumul o sa posteze aici ca el, userul, e deasupra naturii umane, si nu are nicio treaba cu chestiile astea de ego. Ok, atunci va scutesc de un efort si zic ca persoanele de faţă se exclud.

E ciudat totusi, o uitatura pe strazile din Ro ma duce automat cu gândul la o societate extrem de frivola si demonstrativa, dar poate ca aici a fost selectie la înscrierea pe forum.

Ma scuzati de offtopic, mai aduc si eu o pata de culoare între doua marturii categorice cât de bune sunt plasma/LCD fata de LCD plasma care, evident, sunt jafuri. Sau între posturi de useri care cauta "tv cu contrast mai mare de 10.000".

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules