![]() |
| | #9521 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Btw, a incercat cineva vreo solutie de conectare wireless a PC-ului la TV ? ...e aiurea sa te complici cu tot felul de cabluri pe distante mari..in plus, sa fugi intre camere pentru a controla semnalul e peste mana-pentru ultima parte in principiu se poate utiliza o telecomanda gen cea a tunner-ului tv programata prin Girder pt alte diversele aplicatii audio/video] pt a controla computerul direct din cealalta camera ...pt conectarea wireless cam asta am gasit pe net Wireless Video to Your Television One issue with long runs of DVI/HDMI cable is the obvious cost of the materials. The other is the cost to hide the wiring from view. If drilling holes and pulling cable do not appeal to you consider a wireless alternative. The InternetVue from Addlogix is a wireless PC to TV converter that transmits the video signal from your computer to the LCD or Plasma TV. The quality will not be as good as a DVI connection, but the unit does support component video (the various colors are separated onto different wires leading to a clearer, more accurate picture). The InternetVue uses your computer's built in or add-on 802.11b/g wi-fi connection to send the data out to the receiver which you mount within reach of your television. Addlogix InternetVue 2100 Wireless PC-TV Video Adapter - Gadget specifications and review - Softpedia sau .... Wireless PC to TV converter, 2.4 GHz - SW-4261, $132.95 ...oricum, ambele solutii sunt limitate de standardele wireless de transfer si pt a nu avea gatuiri in transfer se pare ca merg max in rezolutii VGA | ||
|
| | #9523 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Nu ma prind exact ce ai testat tu. Un monitor lcd? Din cate stiu astea nu prea au procesoare de imagine, totul este facut din placa video a calculatorului. Plasma TV Panasonic are procesor de imagine. Unul bun cica. Deci tu ce ai testat? Si care a fost concluzia?
| ||
|
| | #9524 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 | offtopic citeam paperu' din linkul asta http://www.epjournal.net/filestore/EP06603612.pdf , si ma gandeam ca ce-ai zis mai sus e corect, doar cuvintele sunt in ordine inversa. Quote:
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #9525 (permalink) | ||
|
merci Mateiasi, am ateptat prea mult un raspuns pe forum, in cele din urma tot singut m-am hotarat, am ales samsung LE37A551 -e ok, sper sa nu am proleme in viitor -referitor la sunet, la ce volum il tin, se aude bine -mai am un sistem creativ 6.1 ratacit prin casa, daca osa am nevoie o sa apelez la el
__________________ Notebook Dell Inspiron 1720 Core2 Duo T7300 2.0GHz, 2GB, 2x120GB, negru | |||
|
| | #9527 (permalink) | ||
| Quote:
Overscaningul il pui ON pe SD si OFF pe HD. Si la mine imi apar aceleasi simptome ca si la tine, stai linistit. TV-ul n-are nimic. Am observat ca nu chiar pe toate posturile apar acele liniute sus in prima jumatate din stanga a marginii. Am acelasi TV, TH-42PV80P. Daca vrei sa schimbam impresii sau detalii de orice natura privind TV-ul, da-mi un PM.
__________________ | |||
|
| | #9530 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
Am citit destul de multe si m-am clarificat cu multe din posturile voastre: clarificandu-mi destule (LCD, 82, max.2000 RON) am o intrebare punctuala: Plecand de la premisa ca Samsung e peste LG, sa sacrific marca (LCD Samsung LE32A431, 82cm) care e doar HD ready si in jur de 1.700 RON si sa ai bag 300 RON si sa iau un FullHD (LG 32LG5700, 81cm). Voi ce ati face? PS: deocamdata va fi folosit preponderent ca TV (RDS) | ||
|
| | #9531 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #9532 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent |
eloy: asteapta pana prin martie si sper ca tii banii in EUR !!! Daca te uiti preponderent la HD (bravo daca te poti dispensa de cablu si DVD/filmele SD de pe net) poti merge si pe un LCD full HD, ceva de calitate gen Sony Bravia seria 4000 (l-am vazut in actiune si testat si este brici). La bugetul tau (transformat in EUR) este posibil ca prin martie sa poti cumpara chiar ceva un pic mai mare, de ex un LCD Bravia de 46". Ca si avantaje intre un LCD full HD si o plasma asijderea as mentiona consumul substantial mai redus si lipsa fenomenului de remanenta (benign dar enervant pe plasme - am dat mai puternica luminozitatea pe MGS 4 @ PS3 si dupa "cateva" ore de joc au ramas "intiparite" tot soiul de clovnerii pe ecran care au disparut e drept pana dimineata). Am auzit lucruri bune si despre Toshiba Regza si Philips Cineos dar la noi ori nu se gasesc decat diagonale mici, ori sunt preturi "sefeistice". Succesuri | ||
|
| | #9534 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Batman zboara foarte misto in HD, chiar si pe lcd. ![]() Mi se pare ca sintem exact inaintea noilor generatii de flat TV, moment in care preturile vor cadea vertiginos. Cine mai are rabdare pana prin vara/toamna o sa economiseasca multi bani. | ||
|
| | #9537 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 |
...iar de acolo inca unul mic pana la cele din martie 2010 .Morala: nu merita sa astepti decat un timp relativ scurt si asta doar daca se anunta fie o generatie noua mult mai buna decat cea veche, fie o cadere masiva de preturi ... Parerea mea. | ||
|
| | #9538 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Eu ma gandeam la vara-toamna pentru ca in primavara apar in general noile generatii, dar cred ca in 2009 o sa apara si next-gen aka oled sau laser si atunci probabil ca la plasme si lcduri conventionale preturile o sa o ia mult in jos. Bineinteles si dupa ce tehnologia actuala si-a cam scos banii investiti in dezvoltare de tehnologii, linii de productie, etc in anii ce tocmai au trecut. Altfel, stiu si eu cum e cand prospectezi piata, ai banii, etc. E destul de greu sa mai astepti inca o luna si inca o luna. | ||
|
| | #9539 (permalink) | ||
| Join Date: Dec 2000 |
Intrebare rapida, am un cablu VGA 15T-15T ecranat de 5m care pus intre un laptop HP Pavillion dv9000 si un LCD TV HD ready LG 32" sau un monitor LCD Hyundai 19" nu da semnal video, a mai intalnit cineva genul asta de problema ? Intre un PC cu un 8800GT si LCD Hyundai 19" cablul merge ok ... doar conectat la notebook intra in pauza de masa.
__________________ | ||
|
| | #9540 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
legat de preturi - se estimeaza ca pana in 2010 toata lumea o sa aiba un display de generatie noua lcd/plasma si ca vanzarile o sa scada foarta mult. producatorii trebuie sa vina mereu cu imbunatatiri mai mult sau mai putin eficiente (gen 120/240/480 hz). din cauza asta preturile vor fi mereu in scadere. tehnologia avanseaza, productia devine mai eficienta. la noi preturile o sa scada, dar nu asa mult ca in vest - in primul rand euro o sa se duca in sus destul de mult, iar guvernul actual e format in mare parte de oameni incapabili sa gestioneze problemele tarii in mod corect. la noi nu conteaza cand cumperi. nu exista mari oferte de sarbatori ca in alte tari, oricum in niciun caz la nivelul wal-mart, bestbuy. eu sper ca macar modelele entry level de la samsung si sony sa se ieftineasca sub 2000 lei. visez eu mult si bine sa vad un 32v4500 la sub 2000 lei (nu e entry level, dar e foarte atractiv). | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |