![]() |
| | #9601 (permalink) | ||
| Quote:
.
__________________ | |||
|
| | #9602 (permalink) | ||
| Quote:
Ai testat cumva si PS3? | |||
|
| | #9603 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 Location: Arad | Quote:
Pretul final a fost 2399 RON. Nu conteaza ce televizor duci la buy back. Singura conditie e sa fie televizor si sa fie intreg (si sa nu fie monitor de computer). Pe PS3 nu l-am incercat pentru ca am doar PS2 ![]() Pe computer l-am conectat prin DVI-HDMI de 5m lungime si e OK. A trebuit sa trec sunetul prin placa video ca sa-mi duca si sunet pe acelasi cablu. Cu cablu separat nu a mers (desi langa HDMI2 am intrare de sunet, dar nu a functionat). Foarte ciudat insa, daca schimbam la placa video monitorul cu televizorul (DVI 1 cu DVI2), mergea si sunetul pe intrarea de langa HDMI2. Din cate am mai citit pe alte forumuri, se pare ca e transmis un semnal (dar fara sunet) de placa video (care are SPDIF pass-through) chiar daca nu ai tras fir din placa de sunet, si de aceea televizorul blocheaza intrarea separata de sunet de langa HDMI2. Aviz detinatorilor de Gigabyte 8600 GT, GTS, 8800 GT (din asta am eu): Langa conectorul de SLI exista un conector cu 2 pini. Daca bagati semnal digital in el (SPDIF), va merge sunetul direct in televizor prin cablul DVI - HDMI. Aceste detalii le-am aflat dupa indelungi sapaturi pe internet, pentru ca nu este specificat nici pe pagina producatorului, nici in manuale (Gigabyte in cazul de fata). Important e ca functioneaza. Avantajul meu a fost ca folosesc o placa audio Creative SB Live 5.1. Digital, si am avut iesire SPDIF si in interior (iesirea exterioara o folosesc pentru a transmite semnal audio catre sistemul 2.1). | ||
|
| | #9607 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Quote:
So, in LE40A656, has Samsung finally come up with a candidate that can mount a serious challenge to Sony Bravias at the top of the LCD hill? We believe so. Make no mistake, the Sony Bravias still hold the edge in colour balance and gaming response. And when present, their 100Hz MCFI technology is slightly more accomplished than Samsung's. But with standard-definition video processing, connectivity and most importantly price stacked firmly in Samsung's favour, the future looks extremely rosy for the LE40A656 indeed. | ||
|
| | #9608 (permalink) | ||
| Quote:
De testat, l-am testat 5 minute acasa pentru ca nu am momentan unde sa il pun , si pot sa spun ca sunt foarte multumit de alegerea facuta, la banii astia chiar nu ai ce comenta pentru un LCD full HD diagonala 102 Cm TV se vede chiar impecabil pe unele canale, doar ca la aceeasi distanta se vede diferenta fata de 81 cm, distanta la care am sa ma uit in sufragerie ~4 m dar asta cam in 2 saptamani Probabil am sa revin cu un review mai detaliat | |||
|
| | #9609 (permalink) | ||
|
Sa radem cu ziarul Gandul Televizoarele cu plasmă ar putea fi interzise în UE - Gandul sau cum ne intoarcem la CRT-uri ... Sa speram ca noua generatie Panasonic ( mai ales FullHD-urile mari - 50") vor veni cu niste consumuri mai micute ca altfel s-ar putea sa aiba pb. Last edited by Drankon; 12-01-2009 at 23:25.. | |||
|
| | #9611 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
a scazut pretul la LCD TV Toshiba FullHD 46XF351 la Domo.ro, LCD TV -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
__________________ Rebel XT Last edited by plop; 13-01-2009 at 04:44.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #9613 (permalink) | ||
|
Comentariu meu era in primul rand ironic la adresa articolului normal ca mi-se pare o tampenie ideea, mai ales ca faceau comparatie intre plasme si CRT-uri. Un LCD de 52" Samsung 52A656 consuma 290W o plasma de 50" ( fullHD) Panasonic 50PY80 are un consum in uz normal de 450W. Probabil ca noua generatie G12 va reduce si consumul un pic macar pe hartie pt. UE. | |||
|
| | #9614 (permalink) | ||
| Corect! ![]() Imi place, trag in noi consumatorii, in loc sa traga in ei, in producatori. Sa mai interzica si cuptoarele cu microunde si resourile si sobele pe ulei etc. Ba mai mult, ar fi bine sa ne mai si impuna un barem maxim de consum de energie electrica, nu? Sa interzica ei ce-or vrea, insa dupa ce intra in vigoare legea sa pot sa dau inapoi TV-ul si cineva sa-mi dea banii platiti pe el. Corect, nu? 'r-ar mama lor sa fie!... L.E Poftim tampenie: "Televizoarele cu plasmă ar putea fi interzise în UE, pentru că „înghit” de patru ori mai multă electricitate decât televizoarele obişnuite cu tub catodic, aşadar ar fi responsabile cu degajarea unei cantităţi de patru ori mai mari de dioxid de carbon în atmosferă." Pai cum au ajuns ei la concluzia asta, chiar nu-mi pot da seama. Sau acesta este strict comentariul interpretului, al celui ce a scris articolul. Sa compari o plasma cu un CRT este o tampenie. E ca si cum ai compara capra cu varza. Pentru ca n-ai diagonala de CRT pe care s-o compari cu o diagonala de plasma. Daca ar exista un CRT de dimensiunile unei plasme, de sa zicem 42", ar consuma tot la fel, daca nu mai mult decat o plasma. Apoi, baietii destepti interzic plasmele, si castiga apoi enorm din piata LCD-urilor eliminand cea mai apriga concurenta pe segmentul TV-urilor, ma forteaza pe mine sa cumpar ce vor ei, dezvoltarea LCD-urilor va frana. Nu credeti?
__________________ | |||
|
| | #9616 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #9617 (permalink) | ||
|
mare dilema ce am sony 32w4000k versus samsung 32A656 ma intereseaza sa-l folosesc pentru ps3, tv(rds pe cablu analog/sd) si probabil filme o sa urmaresc transmisii sportive si nu vreau sa-mi zboare comete pe tv din cate am inteles, samsung are tehnologia de 100 hz la acest model, la sony nu exista decat la seriile mai noi(motion flow) seria E este mai buna decat cea W de la Sony pentru ce am eu nevoie? diferenta de bani nu este o problema, pentru calitate dau cateva milioane in plus, iar 32'' este maxim care intra in biblioteca ceva opinii aveti sa-mi dati? | |||
|
| | #9618 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: Brasov |
Nu va luati dupa toate timpeniile scrise in Cotidianul. Aia sunt niste prosti. Articolul e bazat pe legenda care spune ca incalzirea globala e produsa de CO2, o timpenie absoluta. S-a ajunsa sa se calculeze cit CO2 produce o cautare pe Google. Oameni cretini care nu mai stiu cum sa cistige bani din naivitatea altora. Consumati cit puteti, nu CO2 e problema ci faptul ca nu o sa mai avem ce arde.
| ||
|
| | #9619 (permalink) | ||
|
Buna, as dori si eu sa-mi iau o plasma, am fost zilele astea prin Media Galaxy si m-am oprit asupra modelului PANASONIC TH-46PY8P(Detalii produs). L-as folosi in mare parte pentru vizionare de filme HD la 720p de pe pc sau DVD-uri. Ce pareri sau sfaturi aveti sa imi dati cu privire la achizitonarea lui, s-ar merita ?(ma refer la calitate, pretul nu conteaza), iar TV-ul fiind full HD cum se vor vedea filmele la 720p de pe Pc, va fi aceeasi claritate in imagini ca si vizonarea de pe un lcd de 22" conectat la pc, sau aceea claritate o voi atinge doar cu filme 1080p ? Multumesc anticipat. | |||
|
| | #9620 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti |
pai lcd de 22" e in primul rand LCD, in al doilea rand probabil e panel TN, adica cam cel mai prost tip si in al treilea rand, are rezolutia 1680 X 1050. 46py8p e plasma cu rezolutie 1920 X 1080. ca posesor de 22" lcd la pc si 37" fullhd ca tv, pot sa zic ca filmele se vad MULT mai bine pe tv decat pe monitor.
__________________ E8400@Zerotherm Nirvana, Biostar I45, Mushkin Enhanced 4gb DDR2 1066, Leadtek GTX260, Seagate 2X320GB, WD 1TB Caviar Black, DWD-RW LG, LG 22" wide, Z-board + wow keyset, volan + G5 Logitech, Razer DeathAdder, QcK , Audigy2 zs + Z-5500 + SpeedLink Medusa 5.1, Corsair 520HX, Antec Three Hundred, LG 37LG5000 | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |