Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-01-2009, 19:33   #9601 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by evander View Post
Stie cineva cate culori are Panasonic 42PV80? Am cautat peste tot si nu am gasit nimic. La 42PV70PA am vazut ca are 29 de miliarde.
Daca o sa imi pun Dolce o sa se vada bine(si transmisiile sportive-am inteles ca se vede mingea ca o cometa)? O sa il folosesc 80% pt SD.
Si-a luat cineva recent 42PV80? Cati bani si de unde l-a luat?
Multumesc!
Are procesare pe 100Hz. Totul se vede fluid. TV-ul de pe cablu, deci semnalul SD, se vede EXCELENT! De fapt o sa-ti cam pice plombele cand o sa-i dai drumul si ai sa vezi .

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2009, 20:52   #9602 (permalink)
Registered User

krazyeone's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dany_Arad View Post
De timpul de raspuns, inca nu pot sa spun nimic, ca inca nu m-am jucat pe el (o sa incerc atat pe PS2 cat si pe PC).
La filme nu am observat nici un efect de "ghosting".

Sa nu ma intelegeti gresit: seria 6 e mai buna decat seria 5. Doar ca, din punctul meu de vedere, diferenta de pret este uneori nejustificat de mare.
L-ai cumparat din Real Bucuresti? cat a a fost pretul final pana la urma?
Ai testat cumva si PS3?

krazyeone is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2009, 00:52   #9603 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by krazyeone View Post
L-ai cumparat din Real Bucuresti? cat a a fost pretul final pana la urma?
Ai testat cumva si PS3?
L-am cumparat din Real Arad.
Pretul final a fost 2399 RON.
Nu conteaza ce televizor duci la buy back. Singura conditie e sa fie televizor si sa fie intreg (si sa nu fie monitor de computer).

Pe PS3 nu l-am incercat pentru ca am doar PS2

Pe computer l-am conectat prin DVI-HDMI de 5m lungime si e OK.
A trebuit sa trec sunetul prin placa video ca sa-mi duca si sunet pe acelasi cablu. Cu cablu separat nu a mers (desi langa HDMI2 am intrare de sunet, dar nu a functionat). Foarte ciudat insa, daca schimbam la placa video monitorul cu televizorul (DVI 1 cu DVI2), mergea si sunetul pe intrarea de langa HDMI2.
Din cate am mai citit pe alte forumuri, se pare ca e transmis un semnal (dar fara sunet) de placa video (care are SPDIF pass-through) chiar daca nu ai tras fir din placa de sunet, si de aceea televizorul blocheaza intrarea separata de sunet de langa HDMI2.
Aviz detinatorilor de Gigabyte 8600 GT, GTS, 8800 GT (din asta am eu): Langa conectorul de SLI exista un conector cu 2 pini. Daca bagati semnal digital in el (SPDIF), va merge sunetul direct in televizor prin cablul DVI - HDMI. Aceste detalii le-am aflat dupa indelungi sapaturi pe internet, pentru ca nu este specificat nici pe pagina producatorului, nici in manuale (Gigabyte in cazul de fata). Important e ca functioneaza.
Avantajul meu a fost ca folosesc o placa audio Creative SB Live 5.1. Digital, si am avut iesire SPDIF si in interior (iesirea exterioara o folosesc pentru a transmite semnal audio catre sistemul 2.1).

Dany_Arad is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2009, 15:12   #9604 (permalink)
Registered User

Rippo's Avatar

am de ales intre urmatoarele de mai jos:

Samsung LE46A656 (are 100hz) sau Sony KDL-46W4000 (nu are 100hz)
..acuma cat de benenic este tehnologia 100hz nu stiu (sper sa nu fie doar marketing)

Exista si varianta mai ieftina si anume Samsung LE46A558

Pareri?

Rippo is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2009, 16:20   #9605 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Rippo View Post

..acuma cat de benenic este tehnologia 100hz nu stiu (sper sa nu fie doar marketing)

Pareri?
tehnologia de 100 Hz este benefica pentru meciuri de fotbal, ca sa nu vezi mingea blurata ( cu coada, ca o cometa)... daca nu esti inebunit dupa fotbal mergi linistit pe Sony KDL-46W4000....

plop is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2009, 19:16   #9606 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

Daca ai $ alege seria 6 daca vrei sa faci economie alege seria 5.

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2009, 23:49   #9607 (permalink)
WRT
Registered User

Quote:
Originally Posted by Rippo View Post

Pareri?
..din concluziile de pe hdtvtest in urma reviewului seriei A656

So, in LE40A656, has Samsung finally come up with a candidate that can mount a serious challenge to Sony Bravias at the top of the LCD hill? We believe so. Make no mistake, the Sony Bravias still hold the edge in colour balance and gaming response. And when present, their 100Hz MCFI technology is slightly more accomplished than Samsung's. But with standard-definition video processing, connectivity and most importantly price stacked firmly in Samsung's favour, the future looks extremely rosy for the LE40A656 indeed.

WRT is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2009, 20:32   #9608 (permalink)
Registered User

krazyeone's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dany_Arad View Post
Salutare tuturor.
Ieri am achizitionat un TV LCD Samsung seria 5, model LE40A536.

O zi buna la toti si revin cu detaliile despre cum se comporta pe PS2 si DVD.
Multumesc pentru pont Dany , am achizitionat acelasi LCD din Real Vitan , era ultimul , deci cel care era desfacut, in afara ca era un pic de praf pe spate care l-am eliminat cu o carpa , arata excelent , promotia tine pana pe 14 si nu am vrut sa risc
De testat, l-am testat 5 minute acasa pentru ca nu am momentan unde sa il pun , si pot sa spun ca sunt foarte multumit de alegerea facuta, la banii astia chiar nu ai ce comenta pentru un LCD full HD diagonala 102 Cm
TV se vede chiar impecabil pe unele canale, doar ca la aceeasi distanta se vede diferenta fata de 81 cm, distanta la care am sa ma uit in sufragerie ~4 m dar asta cam in 2 saptamani
Probabil am sa revin cu un review mai detaliat

krazyeone is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2009, 23:15   #9609 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

Sa radem cu ziarul Gandul Televizoarele cu plasmă ar putea fi interzise în UE - Gandul sau cum ne intoarcem la CRT-uri ...
Sa speram ca noua generatie Panasonic ( mai ales FullHD-urile mari - 50") vor veni cu niste consumuri mai micute ca altfel s-ar putea sa aiba pb.

Last edited by Drankon; 12-01-2009 at 23:25..

Old 13-01-2009, 02:59   #9610 (permalink)
Banned

cam au dreptate astia, dupa mine eu as interzice plasmele !

Gronkjaer is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2009, 04:44   #9611 (permalink)
Registered User

a scazut pretul la LCD TV Toshiba FullHD 46XF351 la Domo.ro, LCD TV
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by Drankon View Post
Sa radem cu ziarul Gandul Televizoarele cu plasmă ar putea fi interzise în UE - Gandul sau cum ne intoarcem la CRT-uri ...
Sa speram ca noua generatie Panasonic ( mai ales FullHD-urile mari - 50") vor veni cu niste consumuri mai micute ca altfel s-ar putea sa aiba pb.
crezi ca un lcd de 52" consuma putin?

Last edited by plop; 13-01-2009 at 04:44.. Reason: Automerged Doublepost

Old 13-01-2009, 08:08   #9612 (permalink)
Moderator

Ivan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gronkjaer View Post
cam au dreptate astia, dupa mine eu as interzice plasmele !
Eu as interzice masinile de spalat si frigiderele.

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2009, 10:12   #9613 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

Comentariu meu era in primul rand ironic la adresa articolului normal ca mi-se pare o tampenie ideea, mai ales ca faceau comparatie intre plasme si CRT-uri.
Un LCD de 52" Samsung 52A656 consuma 290W o plasma de 50" ( fullHD) Panasonic 50PY80 are un consum in uz normal de 450W. Probabil ca noua generatie G12 va reduce si consumul un pic macar pe hartie pt. UE.

Old 13-01-2009, 10:53   #9614 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ivan View Post
Eu as interzice masinile de spalat si frigiderele.
Corect!
Imi place, trag in noi consumatorii, in loc sa traga in ei, in producatori.
Sa mai interzica si cuptoarele cu microunde si resourile si sobele pe ulei etc. Ba mai mult, ar fi bine sa ne mai si impuna un barem maxim de consum de energie electrica, nu?
Sa interzica ei ce-or vrea, insa dupa ce intra in vigoare legea sa pot sa dau inapoi TV-ul si cineva sa-mi dea banii platiti pe el. Corect, nu?
'r-ar mama lor sa fie!...

L.E

Poftim tampenie:
"Televizoarele cu plasmă ar putea fi interzise în UE, pentru că „înghit” de patru ori mai multă electricitate decât televizoarele obişnuite cu tub catodic, aşadar ar fi responsabile cu degajarea unei cantităţi de patru ori mai mari de dioxid de carbon în atmosferă."
Pai cum au ajuns ei la concluzia asta, chiar nu-mi pot da seama. Sau acesta este strict comentariul interpretului, al celui ce a scris articolul.
Sa compari o plasma cu un CRT este o tampenie. E ca si cum ai compara capra cu varza. Pentru ca n-ai diagonala de CRT pe care s-o compari cu o diagonala de plasma. Daca ar exista un CRT de dimensiunile unei plasme, de sa zicem 42", ar consuma tot la fel, daca nu mai mult decat o plasma.
Apoi, baietii destepti interzic plasmele, si castiga apoi enorm din piata LCD-urilor eliminand cea mai apriga concurenta pe segmentul TV-urilor, ma forteaza pe mine sa cumpar ce vor ei, dezvoltarea LCD-urilor va frana.
Nu credeti?

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2009, 11:57   #9615 (permalink)
Registered User

Se vor efectua si controale aleatorii prin case, unde se descopera aspiratoare, fiare de calcat sau aere conditionate, proprietarii vor fi impuscati!

GunX is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2009, 13:00   #9616 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Drankon View Post
Comentariu meu era in primul rand ironic la adresa articolului normal ca mi-se pare o tampenie ideea, mai ales ca faceau comparatie intre plasme si CRT-uri.
Un LCD de 52" Samsung 52A656 consuma 290W o plasma de 50" ( fullHD) Panasonic 50PY80 are un consum in uz normal de 450W. Probabil ca noua generatie G12 va reduce si consumul un pic macar pe hartie pt. UE.
da, dar daca cumperi panasonic 50pv8 (1366x768), consumul mediu e intre 200-300W ( max 355W-pe imagine complet alba), si daca stai la peste 2m distanta nu vezi diferenta fata de o plasma full HD. !

Old 13-01-2009, 14:20   #9617 (permalink)
Registered User

The Answer's Avatar

mare dilema ce am sony 32w4000k versus samsung 32A656

ma intereseaza sa-l folosesc pentru ps3, tv(rds pe cablu analog/sd) si probabil filme
o sa urmaresc transmisii sportive si nu vreau sa-mi zboare comete pe tv
din cate am inteles, samsung are tehnologia de 100 hz la acest model, la sony nu exista decat la seriile mai noi(motion flow)

seria E este mai buna decat cea W de la Sony pentru ce am eu nevoie?

diferenta de bani nu este o problema, pentru calitate dau cateva milioane in plus, iar 32'' este maxim care intra in biblioteca

ceva opinii aveti sa-mi dati?

The Answer is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2009, 16:00   #9618 (permalink)
Registered User

Nu va luati dupa toate timpeniile scrise in Cotidianul. Aia sunt niste prosti. Articolul e bazat pe legenda care spune ca incalzirea globala e produsa de CO2, o timpenie absoluta. S-a ajunsa sa se calculeze cit CO2 produce o cautare pe Google. Oameni cretini care nu mai stiu cum sa cistige bani din naivitatea altora. Consumati cit puteti, nu CO2 e problema ci faptul ca nu o sa mai avem ce arde.

whitecat is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2009, 20:50   #9619 (permalink)
Registered User

AngeReveur's Avatar

Buna, as dori si eu sa-mi iau o plasma, am fost zilele astea prin Media Galaxy si m-am oprit asupra modelului PANASONIC TH-46PY8P(Detalii produs). L-as folosi in mare parte pentru vizionare de filme HD la 720p de pe pc sau DVD-uri.
Ce pareri sau sfaturi aveti sa imi dati cu privire la achizitonarea lui, s-ar merita ?(ma refer la calitate, pretul nu conteaza), iar TV-ul fiind full HD cum se vor vedea filmele la 720p de pe Pc, va fi aceeasi claritate in imagini ca si vizonarea de pe un lcd de 22" conectat la pc, sau aceea claritate o voi atinge doar cu filme 1080p ?
Multumesc anticipat.

AngeReveur is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2009, 21:21   #9620 (permalink)
Registered User

pai lcd de 22" e in primul rand LCD, in al doilea rand probabil e panel TN, adica cam cel mai prost tip si in al treilea rand, are rezolutia 1680 X 1050.
46py8p e plasma cu rezolutie 1920 X 1080.
ca posesor de 22" lcd la pc si 37" fullhd ca tv, pot sa zic ca filmele se vad MULT mai bine pe tv decat pe monitor.
E8400@Zerotherm Nirvana, Biostar I45, Mushkin Enhanced 4gb DDR2 1066, Leadtek GTX260, Seagate 2X320GB, WD 1TB Caviar Black, DWD-RW LG, LG 22" wide, Z-board + wow keyset, volan + G5 Logitech, Razer DeathAdder, QcK , Audigy2 zs + Z-5500 + SpeedLink Medusa 5.1, Corsair 520HX, Antec Three Hundred, LG 37LG5000

bonus is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules