![]() |
| | #9783 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
asa e codat tvrHD pe satelit, dar tv-ul tau probabil nu are receptor de satelit incorporat
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #9787 (permalink) | ||
|
Salutare. Am un Panasonic 42 -PV71F cumparat fix acum doi ani. Acum mai are cam o luna si iese din garantie. Vreau sa o schimb cu noul model. Stie cineva cand apare generatie de anul acesta de plasme Panasonic ?
__________________ YM : ender_labs | GMail : enderlabs | |||
|
| | #9788 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
Plus ca am vaga impresie ca piata de LCD/Plasma este oarecum matura si stabila in momentul de fata.. | ||
|
| | #9789 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 |
Salut, La momentul actual am o plasma Panasonic 37PV7 HD Ready cumparata anul trecut. Desi sunt multumit de ea ca aspect, sunt decis sa o 'upgradez' din 2 motive: 1.Distanta de la care ma uit este destul de mare (4-5 m) si am vazut ca exista grafice care spun ca la diagonala&rezolutia televizorului distanta optima ar fi 2,5 m 2. Mi-am luat un aparat de filmat full HD si as vrea sa beneficiez de avatantajele rezolutiei respective La ora actuala am gasit 50py70P-ul la 4600 RON la market-online si desi a a aparut o generatie mai noua (si am inteles ca mai apare una in curand) mi se pare un raport excelent calitate-pret. A doua optiune ar fi oferta de la DOMO, plasma LG 50PG100R pret 3100 ron (bonus un GPS). Stiu ca e o alta clasa de produse, dar pretul este aproape la jumatate (plasma ar fi vreo 2800 RON). Principalul cauza pentru care as opta pentru plasma LG este ca la dimensiunea camerei, nu voi putea beneficia pe deplin de calitatea fullHD si atunci nu se justifica o astfel de investie. Multumesc anticipat pentru raspuns. | ||
|
| | #9792 (permalink) | ||
| razvanutza sti cumva cat dureaza oferta de la DOMO? cea cu GPS-ul? si e buna de ceva acea plasma de la LG? Last edited by RiftDisruptor; 03-02-2009 at 18:08.. | |||
|
| | #9793 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | sfat
Salutare! Dupa ce am citit cateva sute de pagini si m-am dumirit cam cum sta treaba cu LCD-urile si plasmele am o rugaminte la voi: ce sa aleg intre: http://www.domo.ro/Audio-Video/Televizoare/LCD_TV/Toshiba/LCD_TV_Toshiba_26AV500 sau Televizor LCD Panasonic TX-26LE8P, 66cm TX-26LE8P sau Televizor LCD LG 26LG3000 26LG3000 sau Televizor LCD Philips 22PFL3403/10 22PFL3403/10 Sper ca diagonala este buna pentru distanta de 2,5 max. 3 metri. Intentionez sa-l conectez la PC pentru vizionare HD. As tinde spre toshiba sau philips, dar astept si parerea voastra sau a celor care si-au achizitionat unul din aceste modele. Multumesc anticipat! | ||
|
| | #9795 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 | Quote:
Nu stiu cate e de buna, de-aia am cerut opinia pe forum. O prima problema identificata este rezolutia reala. La Domo ea apare ca fiind 1366 x 768, pe celelalte site-uri concurente apare 1024x768. Am scris astazi un e-mail la LG Romania si au avut amabilitatea sa-mi dea un raspuns rapid: 1366x768. @Drankon: Intre LG si PV8 sunt vreo 8 milioane diferenta. Asa ca fie merg pe varianta "buget" si iau LG-ul, fie fac un efort si sar la fullHD. Ideea este ca fullHD pentru o distanta de vizionare de 4-5 m nu sunt convins ca e suficient. | ||
|
| | #9797 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Da nu ma luati prea tare...momentan atatia bani am disponibili pt. un TV. Ce credeti ca nu as vrea o plasma peste 1m la mine in dormitor?? Dati-mi va rog un tabel ceva unde sa vad si eu cum se calculeaza distantele pt. LCD. Si totusi la batranul CRT de 51cm ma uit de la 3- 3,5m si se vede bine. De ce nu s-ar vedea si la un LCD la fel, sau cum se vede? (nu fiti prea duri...) Cel de 66 cm nu se vede? Bafta!
| ||
|
| | #9800 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Ma mai intind nitel la asta LCD TV Panasonic 32LE8P la Domo.ro, LCD TV Sper ca e o alegere buna...In doua zile vreau sa ma lamuresc. Ce ziceti?
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |