![]() |
| | #9801 (permalink) | ||
|
M-ar interesa inca un LCD, de data aceasta nu pentru sufragerie de 42". Sa fie de dormitor cu diagonala 32" dar Full HD/HD Ready 1080p 32LG5700 ~21-22 milioane pare un pret foarte bun alte variante in limita acestui pret ar mai fi care sa suporte 1080p ( Full sau HD Ready 1080p ) ? | |||
|
| | #9806 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
Dupa o documentare indelunga mi-am luat o plasma Panasonic 37PV80. Ma interesa pentru filmele de pe PC si nu am ramas dezamagit, se vad bine. Am insa o mica problema cu semnalul de la RDS. La aproximativ jumatate din canale nu se aude sunetul, fiind codat in alt sistem. La televizorul vechi puteam seta individual pe fieare canal ce sistem de sunet folosesc, dar in meniul plasmei nu am gasit asa ceva. Aveti vreo ideea ce as putea face? A doua intrebare se refera la burn-in si aspectul pt TV-out. Eu folosesc Zoom1 si in functie de "inaltimea" filmului raman benzi negre mai mari sau mai mici in partea de sus si jos, plus doua benzi mici gri laterale (pe S-Video). Fiind vorba de o plasma ma intreb daca nu o sa-mi se imprime cumva benzile acelea permanent (mai ales cele gri, presupun ca negrul nu e asa o problema). | ||
|
| | #9807 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti |
seteaza televizorul pt Germania ca tara in loc de Romania si o sa seteze sunetul cum tb.
__________________ E8400@Zerotherm Nirvana, Biostar I45, Mushkin Enhanced 4gb DDR2 1066, Leadtek GTX260, Seagate 2X320GB, WD 1TB Caviar Black, DWD-RW LG, LG 22" wide, Z-board + wow keyset, volan + G5 Logitech, Razer DeathAdder, QcK , Audigy2 zs + Z-5500 + SpeedLink Medusa 5.1, Corsair 520HX, Antec Three Hundred, LG 37LG5000 | ||
|
| | #9817 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Pe mine ma mai dascaleste cineva? Am ridicat stacheta putin dar astept sa le vad live LCD TV Panasonic 32LE8P la Domo.ro, LCD TV LCD TV Panasonic Viera TX-32LM70 la Domo.ro, LCD TV LCD TV Philips 32PFL5522 la Domo.ro, LCD TV LCD TV Samsung 32A330 la Domo.ro, LCD TV Ce spuneti?? Care ar fi alegerea cea mai buna? | ||
|
| | #9820 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
![]() Daca vrei sa mai economisesti ceva poti sa te uiti si la Samsung 40A656 care ca performante e la fel de bun. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |