![]() |
| | #9901 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest |
ai putea sa incerci chiar cu solutie de obiectiv atunci dar este mai scumpicel si 2 sa incerci cu solutii de reparat nu uita sa stergi in cercuri. cred ca stiu ce pete zici si acestea pot aparea si pe obiective... dar daca stergi cu ce trebuie in cercuri dispar fara probleme (cel putin in general) eu personal imi sterg monitorul (dell 2408 wfp) cu o capra de ochelari sau ceva foarte moale impreuna cu o solutie de obiective (dar sincer nu cred ca e nevoie chiar de asa ceva...) ps:maj solutilor contin diverse substante care strica stratul de suprafata (chiar si apa) | ||
|
| | #9902 (permalink) | ||
| Quote:
Eu sunt mai exigent de fel si vreau sa-l vad luna. Daca zici ca da roade cu solutie pentru obiectiv, voi cauta si sa vedem ce iese si oricum tot in cercuri sterg si eu dar raman urme fine care se vad doar dintr-un anumit unghi. Am o carpa de ochelari dar este destul de micuta si am cautat mai mari, dar nu prea am gasit decat unele destul de mici, speciale pentru ochelari. Mersi de sfaturi! | |||
|
| | #9903 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Samsung 42A410 sau Sony KDL-32E4000 ??
Salut , Am in plan achizitionare unui lcd sau a unei plasme. Dupa un scurt studiu al pietei m-am oprit la aceste 2 modele : -Plasma Samsung 42A410 -LCD Sony KDL-32E4000 Stiu ce probabil compar doua lucruri diferite, dar am cateva intrebari: Care model l-ati recomanda? Se merita diferenta de pret intre cele doua modele? Se merita diferenta de pret in momentul de fata dintre un model HD Ready si unul Full HD? Va multumesc, | ||
|
| | #9904 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: Buchale |
Salut.. intentionez sa bag pana in 3500 de lei intr-o plasma full hd la care o sa ma uit de la 3 4 metrii in SD si oricat e nevoie in HD. SD in restul zilei, HD seara - mkv-uri. Cercetand problema in ultima saptamana m-am oprit la TH-42PY8P si nu prea am gasit nici o alta alternativa. Problema care ma cam roade este ca plasma asta sigur o sa o am pentru cel putin 3 ani date fiind vremurile, dar in 3 ani o sa fie mai mult de 2 posturi care emit in HD si din cate stiu asta nu are tuner digital incorporat si o sa ma trezesc ca trebuie sa mai bag si nush cate sute de lei in tuner extern care mai vine si cu telecomanda din cate am inteles ceea ce deja ma streseaza ca idee. Astept sugestii/alternative la modelul asta. Orice imi poate fi de ajutor. Pana una alta nici nu sunt sigur ca raportul calitate/pret e ok la plasma asta.
| ||
|
| | #9905 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #9907 (permalink) | ||
| re Quote:
Are toate dotarile lui 42py8 insa nu mi-a placut deloc pe GRI, mi se pare ca distrage atentia. Cel mai mic pret pt el il gasesti aici
__________________ Vand ---> Mouse mx518 | Lumini Pro Softbox | Difuser Flash Gary Fong | Posete Dama Germania | |||
|
| | #9910 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: Buchale |
Intradevar pe dvdplanet zic ca are tuner DVB: TH-42PZ8 Specificatiile TH-42PY8P din cate am vazut sunt asemanatoare. Cu toate astea modelul cu tuner e o idee mai ieftin ceea ce ar pune pe oricine pe ganduri. Iar ca daca stai sa cauti pe site-urile astora de le vand gasesti tot felul de informatii contradictorii, cum ca ar avea contrastul nativ 10000:1 in loc de 20000:1 sau ca ar avea refreshul la 60Hz in loc de 100. Daca nu mai aveti alte sugestii probabil ca nu-mi ramane decat sa le vad cu ochii mei pe amandoua in caz ca le gasesc expuse prin mgalaxy. | ||
|
| | #9912 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | ProTV HD poti sa prinzi numai si numai daca esti bucurestean... se pare ca sarbu nu vrea sa puna emitator in fiecare oras pt protv HD.... referitor la TVR HD asta se poate prinde oriunde cu receptor de satelit HD (+lnc+parabola)... din cate stiu eu nu sunt tv cu receptor de satelit HD incorporat.
|
| | #9914 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | pt a vedea tvrHD TERESTRU trebuie sa aiba tuner digital mpeg4, si din cate stiu eu doar ultimile modele de sony au asa ceva... programe digitale SD se pot vede si la sibiu ....... tvrHD da tot timpul peisaje (landscape) si foarte rar ceva sport... se pare ca nu au personal in schema tvrHD.
|
| | #9915 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Pai el dorea informatii privind o plasma cu tuner integrat astfel incat sa nu mai dea bani suplimentar pe un tuner stand alone si sa nu se mai incurce cu o alta telecomanda si cu care sa receptioneze programele HD. Tu de ce i-ai facut recomandarea aia?
| ||
|
| | #9916 (permalink) | ||
| re Quote:
Mai greseste omul, oricum mi se pare superficiala treaba cu HD la noi. O zbura porcu si alte 5 TV pana sa avem ceva HD in tara ca sa ma determine sa iau un tv special pt asta. Sau poate sunt unii care vor screensaver cu peisaje landscape HD, sau ridurile lu esca, ce stiu eu
__________________ Vand ---> Mouse mx518 | Lumini Pro Softbox | Difuser Flash Gary Fong | Posete Dama Germania | |||
|
| | #9918 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
sunt 6 tipuri de tunere digitale: tuner digital terestru SD tuner digital terestru fullHD tuner digital cablu SD tuner digital cablu fullHD tuner digital satelit SD tuner digital satelit fullHD cele 3 fullHD sunt compatibile si cu semnal SD in categoria lor de obicei tv-urile care au tuner digital il au doar pe primul... si pot receptiona terestru semnal SD... deocamdata in bucuresti si sibiu... sunt putine tv (de ex ultimile modele de sony) care pot receptiona programe fullHD.. trebuie sa scrie la specificatii: Tuner TV High Definition (MPEG 4) - H.264....("Tunerul HDTV de la Sony este în conformitate cu specificaţiile de transmisie DVB-T şi DVB-C HD"- are terestru fullHD si cablu fullHD)
__________________ Rebel XT Last edited by plop; 11-02-2009 at 18:03.. | ||
|
| | #9919 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #9920 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | nu sunt asa scumpe de ex. pt tvrHD cel mai ieftin receptor satelit fullHD e la 600lei + 50 lei cartela +30lei lnc +120 lei antena... total 800lei... si mai poti vedea ARTE HD...
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |