Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-02-2009, 19:28   #9921 (permalink)
Registered User

razclud's Avatar

re

Quote:
Originally Posted by plop View Post
nu sunt asa scumpe de ex. pt tvrHD cel mai ieftin receptor satelit fullHD e la 600lei + 50 lei cartela +30lei lnc +120 lei antena... total 800lei... si mai poti vedea ARTE HD...
nu mai bine imi iau de dif un 50" full hd?

razclud is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2009, 21:35   #9922 (permalink)
Registered User

Ok, renunt la ideea de tuner (orice o insemna el ). Dar am alta problemuta acum.
Am reusit sa vad cu semnal SD pana acum 42py8p si 42py80p, primul in galaxy, celalalt in altex. Vreau sa zic ca din toata gama de plasme si lcd-uri care erau expuse in ambele locuri, cel mai prost se vedeau astea doua. Pur si simplu zici ca au paraziti sub forma unor linii transversale, care se vad si de la 4 metri distanta. Liniile astea sunt mult mai suparatoare decat puricii pe care ii afiseaza lcd-urile de exemplu.
Nu prea cred in coincidente, mai ales ca unul avea ca sursa cablu tv si celalalt un dvd.
Le are cineva, ca sa-mi desfiinteze dubiile?

aka.NegrU is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2009, 21:54   #9923 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by snooker123 View Post
techno, daca auzi de vreo oferta la 52W4500 sau ceva reduceri pe undeva da-mi si mie un semn. m-am hotarat sa mai astept un timp.
Poti conta pe mine, si eu il urmaresc, insa mai jos de 8000 lei mai greu de gasit in urmatoarea perioada cred, dar vom vedea. In Media Galaxy am vazut 52A656 cu 7990 lei.

techno is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2009, 03:45   #9924 (permalink)
Registered User

razclud's Avatar

re

Quote:
Originally Posted by aka.NegrU View Post
Ok, renunt la ideea de tuner (orice o insemna el ). Dar am alta problemuta acum.
Am reusit sa vad cu semnal SD pana acum 42py8p si 42py80p, primul in galaxy, celalalt in altex. Vreau sa zic ca din toata gama de plasme si lcd-uri care erau expuse in ambele locuri, cel mai prost se vedeau astea doua. Pur si simplu zici ca au paraziti sub forma unor linii transversale, care se vad si de la 4 metri distanta. Liniile astea sunt mult mai suparatoare decat puricii pe care ii afiseaza lcd-urile de exemplu.
Nu prea cred in coincidente, mai ales ca unul avea ca sursa cablu tv si celalalt un dvd.
Le are cineva, ca sa-mi desfiinteze dubiile?
Mergi linistit pe 42py8p, se vede f bine. Am fost uimit de calitatea SD, nu mai zic de HD sau Blue Ray

razclud is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2009, 09:10   #9925 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by techno View Post
Poti conta pe mine, si eu il urmaresc, insa mai jos de 8000 lei mai greu de gasit in urmatoarea perioada cred, dar vom vedea. In Media Galaxy am vazut 52A656 cu 7990 lei.

Pai si? Te tenteaza mai mult 656? Hai sa mai asteptam macar 1 luna poate scoate Sony vreo promotie. Keep in touch.

snooker123 is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2009, 13:35   #9926 (permalink)
Registered User

cobe's Avatar

Quote:
Originally Posted by seru View Post
37a656
M-am gandit pana la urma ar incapea si un 40", din aceeasi serie de la Samsung. Ce ma deranjeaza este ca nu are tuner digital, si cand ma gandesc la CL in HD dat de TVR din toamna, cam capata argument. Exista alt model de plasma/lcd in gama asta de pret (aprox4000 ron) de 37-40 inchi care sa vina cu tot cu tuner?

cobe is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2009, 13:51   #9927 (permalink)
Mir
Moderator

Mir's Avatar

cu tner HD nu prea sunt, am vazut numai SOny-uri. Insa cu tuner digital DVB-T, adica standard definition, sunt multe.

Mir is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2009, 14:14   #9928 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

Sony 40W4500 are tuner HD. dar merita crezi ca ~1500 lei in plus fata de 40A656 ?

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2009, 14:38   #9929 (permalink)
Registered User

De diferenta mai bine iei un TVix si un tuner DVB-T pentru el (parca era o oferta TVIX M6500A + tuner, fara HDD la 1500 RON) .

Scuba is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2009, 15:00   #9930 (permalink)
Registered User

Tuner Sagem Extern HD-ITD81 la Domo.ro, Tunere DVB / HD

plop is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2009, 15:12   #9931 (permalink)
Registered User

cobe's Avatar

Quote:
Originally Posted by Scuba View Post
De diferenta mai bine iei un TVix si un tuner DVB-T pentru el (parca era o oferta TVIX M6500A + tuner, fara HDD la 1500 RON) .
pai sunt cam tot banii aia, nu? si in varianta Sony am doar o telecomanda si o cutie in minus in comoda

asta e o varianta mai ieftina. am deja un tuner Asus cu HD terestru, daca optez ca si conectica pe varianta pc-tv+5.1, am sa il folosesc pe asta. daca merg pe partea cu TVix, il iau cu tuner integrat...

Quote:
Originally Posted by Drankon View Post
Sony 40W4500 are tuner HD. dar merita crezi ca ~1500 lei in plus fata de 40A656 ?
modelul de care spui este si calitativ superior samsungului, din cate am citit. cam depasesc bugetul,dar e de analizat

multe variante= decizie dificila

Old 12-02-2009, 15:21   #9932 (permalink)
Registered User

Tunerul ala e cam shitty. Si sa dai 700 RON doar pentru TVR HD si PROTV HD mi se pare cam mult. Mai degraba as mai pune putin pentru un HDX1080 sau un Popcorn Hour.
Parerea mea.

@cobe: cutia aia iti reda h.264 in container mkv sau ts si iti va umili PC-ul . Plus ca poti inregistra de pe programele alea HD . Care este .
Ca sa nu-ti mai spun ca ce ajunge din acel tuner asus pe TV va fi un maaare rahan. Dar suit yourself .

Scuba is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2009, 15:32   #9933 (permalink)
Registered User

Depinde de PC. Acum de cand placile video decodeaza hardware h264 nu prea mai iau umilinta. Pentru cine are loc de PC sau laptop pe langa TV un tvix reprezinta doar bani aruncati pe geam. Este exagerat de scump, la 2000 de lei cat ajunge tvixul + hard iei un laptop care face mult mai multe.

avlad is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2009, 15:50   #9934 (permalink)
Registered User

cobe's Avatar

[/quote]@cobe: cutia aia iti reda h.264 in container mkv sau ts si iti va umili PC-ul . Plus ca poti inregistra de pe programele alea HD . Care este .
Ca sa nu-ti mai spun ca ce ajunge din acel tuner asus pe TV va fi un maaare rahan. Dar suit yourself .[/QUOTE]

pe pc am E6850 si Ati4850, adica cu setari si codecuri corecte, cred ca scoate ok pe HDMI. Sa inteleg ca ce prind cu DVBDream daca pun pe TV, nu e real HD?

Old 12-02-2009, 15:58   #9935 (permalink)
Registered User

chiar si cu placile video care decodeaza hd tot ai nevoie de un pc relativ puternic (Desi usor- usor asta nu mai este o problema )
mie pe un quad core cu 9600gt gs procul imi sta cam pe la un 25-40% dar se poate sa mai faca spikuri si ca sa nu pierszi framuri ai nevoie de un proc care sa stea la maxim 70%, dupa mine... (desigur ca asta pe un bluray/mkv fullhd)
ideea este ca daca ai ceva ce ti sta in 80%... (un dual core de generatie mai veche cam acolo sta si pierde ocazional framuri..) pe langa faptul ca iti cam blocheaza calc pentru alte operatiuni dar se poate sa si piarda framuri

1.avlad poate dabea un laptop pe la 50 de mil poate sa se descurce binisor cu un full hd
2.tvix este dedicat pentru asta si nu te mai complici cu nimic .... (ecranul de lap,sis de op,...)

3.totusi la banii aia cred ca as lua un ps3 care arata si foarte bine are si hdd si pe langa asta mai si este o consola foarte puternica pentru jocuri ...

galeria foto

Last edited by avinersan; 12-02-2009 at 17:02..

avinersan is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2009, 16:41   #9936 (permalink)
mgh
Registered User

Vad ca se tot discuta pe aici de plasme vs. LCD.

Pentru cei interesati am gasit pe net un studiu:
Executive summary

mgh is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2009, 16:43   #9937 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by avlad View Post
Depinde de PC. Acum de cand placile video decodeaza hardware h264 nu prea mai iau umilinta. Pentru cine are loc de PC sau laptop pe langa TV un tvix reprezinta doar bani aruncati pe geam. Este exagerat de scump, la 2000 de lei cat ajunge tvixul + hard iei un laptop care face mult mai multe.
Nu zau... cam ce laptop iei tu cu 2000 RON care sa aiba tuner DVB, HDMI, placa video standalone pentru decompresie hw materiale HD si procesor care sa nu se sufoce cand te uiti la un 1080p ( nu mai zic de telecomanda, HDD de 500 GB )? Eu stiu o singura alternativa dar nu e 2000 ron, ci un pic mai mult cam cu 10% si nu se gaseste in .ro ( din pacate ).

krillin is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2009, 22:08   #9938 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by mgh View Post
Vad ca se tot discuta pe aici de plasme vs. LCD.

Pentru cei interesati am gasit pe net un studiu:
Executive summary
Interesant studiu, dar mai interesant e ca e sponsorizat de Panasonic si Pioneer.... Naughty, isn't it?!

combat2k is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2009, 22:41   #9939 (permalink)
WRT
Registered User

Quote:
Originally Posted by Scuba View Post
Tunerul ala e cam shitty. Si sa dai 700 RON doar pentru TVR HD si PROTV HD mi se pare cam mult. Mai degraba as mai pune putin pentru un HDX1080 sau un Popcorn Hour.
Parerea mea.

@cobe: cutia aia iti reda h.264 in container mkv sau ts si iti va umili PC-ul . Plus ca poti inregistra de pe programele alea HD . Care este .
Ca sa nu-ti mai spun ca ce ajunge din acel tuner asus pe TV va fi un maaare rahan. Dar suit yourself .
By the way, implementarea tunnerului la Sony e destul de reusita...baietii de pe avforums au testat cateva modele hibride de pc versus tunnerul nativ al tv-ului si ultimul se remarca printr-o imagine mai buna, mai calitativa ca la restul..deci e clar ca nu l-au pus de umplutura..in plus Sagem-ul ala extern costa o gramada si nu merita...pt popcorn hour si tvix problema e ca trebuie sa scoti din buzunar destul de multisor, altfel nu am nimic de comentat..o afacere buna pt cine-si permite :-)
Apropo, pt cei ce vor neaparat tv cu tunnerul hd mai low price se pot face si compromisuri : se ia w4000 [si se renunta la 100Hz M Flow de la w4500-> la modelul de 40" pretul scade cu 9 mil intre modele] sau V4500 [e un w4000 doar HD Ready] - si pretul scade iar multisor..so it's up to u

Oricum, cum ziceai si tu deocamdata doar pt PROTV-HD si partial TVR-HD nu se prea merita..iar pe cablu sansele ca in viitor sa avem asa ceva sunt si mai mici..iar daca ne gandim ca in terestru Pro-tv-ul are mai mult stirile si doar cateva filme hd, iar tvr-ul e mai mult in teste..ce sa mai spun
Ma asteptam ca macat Lord of the rings sa-l transmita in HD vinerea trecuta ...

WRT is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2009, 22:49   #9940 (permalink)
mgh
Registered User

Quote:
Originally Posted by combat2k View Post
Interesant studiu, dar mai interesant e ca e sponsorizat de Panasonic si Pioneer.... Naughty, isn't it?!
corect. dar teoretic firma respectiva e independenta si obiectiva

e adevarat ca testarea s-a facut in camere cu nivel de iluminare de 50 de lux ('conditii similare cu cele din majoritatea locuintelor' conform autorilor studiului) deci destul de intunecate, care favorizeaza plasmele, insa overall nu cred ca rezultatele au fost influentate de sponsori.

azi am vazut un lcd Sony Bravia kdl 40e4000 si o plasma Panasonic th 42py8. ambele full hd. nu side by side dar in conditii similare. pana la urma am ales plasma desi venisem sa cumpar sony-ul

mgh is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules