![]() |
| | #9941 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
daca vrei tv cu tuner HD, nu ai nevoie de cadru interpolat la 100Hz, dar tv trebuie sa fie fullHD, ca sa te bucuri de toate detaliile fine ale imaginii oferite de tunerul HD. (pacat sa iei tv cu tuner terestru HD si tv-ul sa nu fie 1920x1080)
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #9942 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 |
@avinersan si @cobe: pana nu comparati side by side imaginea obtinuta de pe calculator si playerul dedicat, pe acelasi TV si cu acelasi film sau receptie TV HD, eu zic ca nu e corect sa sustineti ca sunt la fel dpdv al calitatii imaginii. Eu unul m-am saturat de PC (optimizari, codecuri, setari playere, etc) in conditiile in care si-o ia scurt de la Tvix. Been there, done that. Pe tuner DVB-T HD, diferenta este chiar mai mare. | ||
|
| | #9943 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | Scuba : complet deacord cu ce ai zis tu si nu am sustinut ca este aceeasi calitate vreodata ... cu codecuri eu nu am mai avut probleme de o gramada de timp (hd,divx,.... chiar si pt filmele de 5d II a mers ok dar mai tre pus la punct (tre sa spun ca sunt remarcabile filmarile cu acest aparat....)) | ||
|
| | #9944 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Quote:
Ar fi interesanta insa o comparatie la momentul curent a diferitelor tehnologii existente pe piata. | ||
|
| | #9945 (permalink) | ||
|
In cazul LCD-urilor, imi spuneti si mie, va rog, ce este mai important: contrastul mai mare sau rezolutia mai mare. Am sesizat ca Sony are contrast mai mare (33000:1) cu rezolutie mai mica (1366x768) spre deosebire de Samsung care are contrast mai mic (15000:1) si rezolutie mai mare (1920x1080) ... 10x
__________________ If you want to finish first, first you have to finish | |||
|
| | #9947 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
Quote:
| ||
|
| | #9948 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 |
ma indoiesc putin de partea cu 10%, dar in fine. eu am un dual core la 3Ghz + geforce 8800gts si imi ia pana sub 50% din proc @Scuba : deci sutn diferente intre playerul respectiv si un film rulat de pe un PC ? de unde vin diferentele ? intrebare sincera, nu am vazut playerul respectiv pana acum ca sa pot sa il compar. | ||
|
| | #9951 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
contrastul e bine sa fie cat mai mare deoarece nivelul maxim de alb e acelasi (500candele), dar negrul e cu atat mai negru cu cat contrastul e mai mare.... ( dar trebuie luat in cosiderare contrastul static (1000-3000) si nu cel dinamic care e zeci de mii)... asa ca trebuie ales contrast (static) cat mai mare,. si rezolutie functie de distanta de privire a ecranului si diagonala.. adica rezolutia proportionala cu diagonala si invers proportionala cu distanta de privire..
|
| | #9952 (permalink) | ||
|
Deci contrastul static nu poate fi mai mare de 3000 in prezent ? O sa merg pe rezolutia mai mica cu contrast static cat mai mare. Treaba e cum aflu contrastul static daca toti vanzatorii mi-l spun pe cel dinamic ? Stie cineva care e diferenta intre modelele Sony Bravia E 4500, S 4500, V 4500 ... exista vreo succesiune logica ?
__________________ If you want to finish first, first you have to finish Last edited by profetu; 13-02-2009 at 14:05.. | |||
|
| | #9953 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Quote:
laptopul ala din link... daca poate reda 1080p e mare lucru... iar la ce configuratie are e un pic mai grozav ca un netbook ( deci poti face pe el office, mail, browsing ) si ceva jocuri de acum multi ani. btw... Tvix e 2000 RON cu HDD de 500GB si tunerul AVC-HD incluse. Daca vrei sa vezi cat de bine se descurca un PC cu materiale HD ia un VC1 sau AVC de 40GB si vezi cum se vede, daca face drop la frameuri sau daca ramane sunetul in urma. Eu nu zic ca PC-urile nu sunt cel putin la fel de performante, doar ca NMT-urile sunt in general mult mai usor de folosit, mai silentioase si nu provoaca dureri de cap cu codecuri, playere, etc | ||
|
| | #9954 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Quote:
btw, daca stiti ceva echivalent la samsung sau philips, va rog sa spuneti acilea... si inca o intrebare: aveti idee de plasme cu tuner dbv-t mpeg4 incorporat? de samsung PN42A450 ce parere aveti? Exista vreun model comparabil in performante/pret de la Panasonic sau Pioneer? Merci. | ||
|
| | #9955 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
televizoarele cu tuner digital incorporat sd sau hd (cu mpeg4) au si tuner analogic, dar ambele tunere au o singura mufa de antena, asa ca pot fi folosite ori cu antena exterioara de uif , si se vad programele emise terestru analog si digital (sd si hd) gratis, si astfel folosit se renunta la cablu, ori se foloseste doar pentru cablu, si se renunta la emisie terestra.... daca pui cablu si antena de uif simultan (insumat), deoarece se suprapun frecventele, si se produc interferente care compromit receptia...
|
| | #9956 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
Cat despre fisiere de 40 Gb, ar trebui poate sa sti ca sint laptopuri cu placa aia video si blu-ray player. Crezi ca daca nu putea reda corect un film puneau combinatia aia intr-un laptop? Fisierele VC1 sint decodate hw de majoritatea placilor video de pe piata la ora actuala. Drop frame si sunet ramas in urma sint de domeniul trecutului. | ||
|
| | #9957 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: Bucuresti | Quote:
![]() PS: diferenta intre PY si PZ nu e decat de culoare exterior si ca PY e adus de Panasonic Romania iar PZ de Altex. In rest sunt identice. Informatia e de la cei de la Panasonic + ca le-am vazut pe amandoua si aveau exact acelasi stickere si acelasi pret (3500 in Altex PY si 3500 la Panasonic PY). La MEdia Galaxy Orhideea poti insa sa vezi si PZ si PY unul langa altul doar ca la ei PY e mai scump cu 200 RON. | ||
|
| | #9958 (permalink) | ||
| Quote:
- PZ are tuner digital iar PY are tuner analogic; - PZ si PY sunt importate in romania de catre Panasonic Romania iar Altex se aprovizioneaza de la acestia, nu importa ei; - daca panasonic romania ti-a dat informatia asta te-au mintit in fata. | |||
|
| | #9959 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
Salut, oameni buni! Tot eu sunt, dar acum am realizat ca poate sony 40W4500 e prea mult pt ceea ce am nevoie, asa ca : ce tv lcd pot gasi in 25-35 mil, cu full hd, diagonala 102-106, contrast bun, hdmi, care sa se vada binisor pe cablu analogic?! merci pt recomandari....
| ||
|
| | #9960 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 Location: Bucuresti |
Salutare tuturor. As dori si eu un sfat pt o achizitie de tv lcd sau plasma pana in 2000-2500 ron daca se gaseste asa ieftina plasma.Vreau sa il folosesc pt semnal digital de la dolce intr-o camera de 8m pe 4m latime iluminata cu spoturi pe margine si in mijloc. Intentionez sa-l folosesc si cu un sistem home cinema cu dvd si pe care sa pot vedea poze, filme, muzica, achizitonat ulterior si in timp o consola cred ca o sa iau daca o sa-mi permit, si cu posibilitate conectarii calculatorului la el. Diagonala m-am gandit ca ar fi buna intre 90-107.Cam asta e tot, sper ca nu sunt prea pretentios .Crede-ti ca ar fi bine sa mai astept pana mai scad preturile ? Multumesc anticipat. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |