![]() |
| | #9961 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
| ||
|
| | #9964 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | ma omori! ![]() da, ma uit la sport, si intentionez sa pun pe el si un Wii (n-are legatura apropos de rezolutie ) dar mai ales un Media center d-ala gen PopcornHour sau TviX sau WD.. vad eu :-) poate un E-boda, poate un Blu-Ray... ceva de genu asta ![]() Deci? Scot ceva sub 40 in conditiile mele? Vizionare din 2.5-3 m ... | ||
|
| | #9967 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
problema e ca d-asta au si socrii, si parca de boring sa avem acelasi tele :-) -------------------- Editare ulterioară -------------------- oferta? negociere? 15% reducere? ultimul aparat la vanzare? ca pretul pe site e 42... mai ieftin de 38,5 nu e pe nicaieri Last edited by combat2k; 14-02-2009 at 21:44.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #9968 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: Bucuresti | Quote:
Culmea e ca si la MG unde erau expuse ambele modele mi-au spus ca sunt la fel. M-am si uitat la amandoua si in fata si in spate si aveau exact aceleai intrari. Singura diferenta vizibila la exterior era culoarea carcasei (gri la PZ) si ca PZ era mai ieftin cu 200 ron. Acum am si eu 2 intrebari: 1. Daca are tuner digital n-ar trebui sa aiba si o intrare separata pentru el? (nu ma pricep la asta) 2. Daca PZ e importat de Panasonic Romania si se vinde normal n-ar trebui sa apara si pe site la ei si in cataloagele Panasonic+pe toate site-urile pe care am gasit la vanzare PY?? | ||
|
| | #9969 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
poate pz e un fel de "cenusareasa"... nu se lauda cu el. sau probabil seria pz (cu tuner digital terestru SD) era facuta pt alte tari din europa dar fiind asa urate (albe) nu s-au vandut acolo si le-au bagat in ro la pret redus.... au o singura mufa de antena, deoarece s-au gandit (toate firmele de fapt) ca daca ai transmisie terestra gratis, nu o sa fii fraier sa mai dai banii si la cablu...
__________________ Rebel XT Last edited by plop; 15-02-2009 at 12:42.. | ||
|
| | #9971 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Quote:
Azi am vazut in Media G 52w4500 la 9500 roni!!! In Constanta. Uita-te si tu te rog la tine cat s-a facut? Ultima data la noi era 8500 roni. Oare sa se fi atins pragul minim? Cam greu de crezut. | ||
|
| | #9978 (permalink) | ||
|
De modelele astea 2 ce ziceti? Am gasit numai pareri bune pe site-uri din afara. Superocazii - PLASMA & LCD : VESTEL - ACOUSTIC S.-LCD32761HDF Superocazii - PLASMA & LCD : <b>VESTEL-ACOUSTIC S.</b>-LCD37761HDF | |||
|
| | #9980 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Da, e adevarat si in Bucuresti s-a facut tot atat din pacate. E foarte ciudat, ca in loc sa scada preturile, ele cresc la Sony.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |