![]() |
| | #983 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti |
OK, e posibil sa ma insel, cum face pixel maping seria W? pe intrarea VGA sau HDMI? Este precizat asta pe undeva?eu nu am vazut nici un panou sa faca pixel maping pe intrarea digitala. Singura plasma comerciala ce face pixel maping 1:1 este Pioneer 5000ex ce costa 10 000 euro. | ||
|
| | #986 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 |
salut la toata lumea.. am si eu o intrebare la cei care deja au acasa sau folosesc plasme /lcd deci..vreau sa-mi iau si eu ceva de genul asta dar sint nehotarit ..parerile vad ca-s foarte impartite si nu stiu sincer ce sa aleg in principiu e vorba de o camera ..cam 4-5 metri distanta de vizionare .. tv-ul va fi folosit la televiziune (o sa vad ce provider prin antena poate sa fie mai ok -gen dolce sau boom..etc) redare DVD din pc sau player..as prefera din PC si citeva jocuri ..cine stie(nu am consola) ..copii nu am cum se scria mai sus. in principiu ma gindeam la ceva de 81-94 maxim ca marime..acuma problema e ce sa aleg..ca nu prea stiu Multumesc anticipat pt raspuns.. | ||
|
| | #987 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: Bucuresti |
Daniel, eu in locul tau as urma pasii: 1. Citeste atent toate discutiile de pe acest topic, chit ca e obositor si multe lucruri se repeta. Citeste apoi si alte pareri despre optiunea de cumparare LCD/plasma TV si de pe alte forumuri (ex. avsforum sau altele precizate pe aici); 2. Functie de ce iti doresti de la aparat si de punctul 1, poti hotara daca iei plasma sau LCD TV 3. Functie de banii care dispui, alegi o paleta de aparate care fac parte din categoria respectiva, cel mult 7-8 modele 4. Tot de pe internet studiezi performantele fiecarui model in parte si restrangi aria la 2-3 modele, preferabil modele care sa le poti cumpara si in tara. 5. Te duci personal si vizualizezi imaginea la aceste aparate alese direct in magazin. Functie de banii de care dispui, poti alege deja! Iti ia cam 1-2 saptamani functie de timpul tau liber. Personal si subiectiv, pentru ceea ce ai zis tu ca vrei sa faci cu aparatul, ti-as recomanda un LCD TV de 81-104 cm, dintre aparatele (in ordine valorica crescatoare, functie de banii tai): _ Sony 32 KDL S2530, Sony 32 KDL V2500, Samsung LE32R71B, LE3271W cu preturi mai normale _ Sony 40W2000, Sony 40X2000 sau Samsung LE40F71, mai scumpe. Foarte bune sunt si Sharp si Toshiba, mai scumpe insa si mai greu de gasit la noi. Succes! | ||
|
| | #988 (permalink) | ||
eh..cam greu de decis.. uite am o ocazie neasteptata sa imi iau din Germania asa ceva SAMSUNG LE-32R73BD la suma de 800 de euro sau 28 de milioane..pare ok..voi ce ziceti?..cam sint hotarit..dar ..am zis sa mai intreb totusi Model name SAMSUNG LE-32R73BD Caratteristiche Tecniche Marca: Samsung EAN: 8808979148981 Altezza in cm: 60.3 Casse: Con Altoparlanti Compact flash card: No Contrasto (X:1): 5000 Dimensioni schermo (cm): 81 cm Dimensioni schermo (pollici): 32 Pollici DVB-C: No DVB-S: No DVB-T: Si Formato dello schermo: 16:9 Frequenza: 50 Hertz Full HD: No Guida elettronica programmi (EPG): Si HD ready: Si HD Tuner: No Interfaccia DVI: No Interfaccia HDMI: Si Interfaccia PCMCIA: No Interfaccia YUV: Si Larghezza in cm: 80 Lettore DVD/ registratore DVD: No Luminosit Last edited by daniel_inedit; 19-02-2007 at 23:34.. Reason: greseala de model | ||
|
| | #990 (permalink) | ||
sper sa-l nimeresc bine ![]() stii cum e cu riscul..transport..garantie .. toate astea puse in balanta + lipsa banilor..l-as cam lua nu prea am de ales novimihai - pai gasesti ..dar nu la 81 cm ..sau gasesti ..dar noname..si sincer nu prea mi-au placut calitativ ce se vindea la chestii din astea ''vaporeanu'' | ||
|
| | #992 (permalink) | ||
|
De SAMSUNG-ul asta ce ziceti? | |||
|
| | #994 (permalink) | ||
|
Presimt ca NEI-ul meu anul asta ma va lasa(dupa 12 ani cred ca-i normal) si am tot citit acest topic si bineinteles ca propun si eu un model de LCDTV.Ca monitoare de PC Viewsonic parca citisem numa de bine(tot aici pe acest forum).Dar ca LCDTV are cineva idee ?
__________________ A8N SLI-Deluxe|Opty144 |4*512 |Gainward 7900GT|120+160SATA|TVTuner Leadtek 2000DV|DVD-RW LG|X CLIO2+550W|Benq FP93GX+ | |||
|
| | #995 (permalink) | ||
novimihai - ATENTIE la contrast..Contrast: 2000 (dinamic) tocmai de aceea costa doar atit phat_sua - nu stiu daca exista varianta white ..M-a incintat mai mult culoarea aia neagra..o sa postez primele impresii dupa ce o sa-l primesc dan75 - Viewsonic ...suna a ''vaporeanu made3'' fara suparare ..e doar parerea mea oricum e varza la contrast Cont. 1200:1,Brightness 550cd/m2..in rest ar fi ok..si alta chestie ..nu stiu cit ar tine in timp(mai ales dupa ce ramii fara garantie ..dumnezeu cu mila) | ||
|
| | #996 (permalink) | ||
|
Pai de-aia intreb e de bine e de rau?Merita cel de 32" 31 mil sau mai bine iau modelul de 27" SAMSUNG la 27 mil? | |||
|
| | #998 (permalink) | ||
|
Cei de la DOMO au modificat un pic oferta!Sunt 2 SAMSUNG-uri foarte misto dupa parerea mea!Care merita mai mult? ![]() SAMSUNG LE 32R51B si SAMSUNG LE 27T51 | |||
|
| | #1000 (permalink) | ||
|
Hmm cred ca am sa iau totusi un LCD de 26" ceva in genul ASTA!Macar are contrast 3000:1! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |