![]() |
| | #10061 (permalink) | ||
|
Nu cred ca oedip avea in plan ceva peste 10000 lei poate nici 5000 lei nu are buget dat fiind ca nu vroia fullHD. Totusi nu inteleg de ce nu-ti place 50PV8 e doar 3600 lei si e chiar ok pt $ astia, ce ai cu plasmele ? Vino cu niste argumente ca sigur le vor rezolva rapid fanii plasma care sunt majoritari aici pe forum. | |||
|
| | #10062 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | In discutie era seria 7 de la Samsung. Un TV foarte bun si scump la care nu se uita oricine. Sint 2 variante. Ori banii nu sint o problema si omul vrea cel mai bun TV ca sa-si afiseze statutul social (de le EMI citire), ori este destul de informat, dispune de material HD (blu-ray, mkv, console) sau are nevoie de un monitor la calculator foarte performant pentru diferite editari, etc. In niciuna din aceste variante un Panasonic cu pixeli dreptunghiulari nu ar satisface cerintele, nu crezi? Eu nu ma prind cum poti recomanda PV8 cand cineva se intereseaza de seria 7 Samsung lol.
| ||
|
| | #10063 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: GL |
Unde am recomandat eu PV8 cu pixeli dreptunghiulari? Am opinat doar ca un ecran cu pixelii normali si doar "720p" este de preferat pentru cine are un buget mai subtire si sta la distanta de cativa metri fata de ecran. Daca cineva are bani de seria 7, sa-si ia, dar majoritatea romanilior au un buget redus si "arunca" banii pe un ecran full hd ieftin si prost, nestiind ca probabil cu bani mai putin ar putea lua un ecran cu 1366x768, mai ieftin, mai mare, care se vede mai bine. O plasma de 50" cu 1366x768 poate fi folosita cu succes pe post de monitor. Consolele actuale nu au nicio treaba cu 1080p. 99.6% din jocurile de pe ele sunt randare in 720p -> un ecran full hd nu-ti aduce vreun avantaj la jocuri, poate doar daca ai ps3 + multe filme blu. Am seria 6 de 37" si 360, deci nu vorbesc din ce am citit pe net... | ||
|
| | #10069 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | Quote:
.Ma rog, mai vad ce se intampla pe piata TV si nu numai si ma decid in consecinta.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #10070 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #10071 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 Location: Bucuresti | Quote:
am deja o plasma de 42 si acum doresc lcd de 46-50 pt faptul ca am foarte multa lumina in locul unde vreau sa-l instalez si plasma nu face fata la lumina puternica (am facut proba cu 42pv7). nu sunt adeptul unor draperii groase si a unei usi fara geam, altfel imi cumparam proiector.. | ||
|
| | #10073 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
__________________ Rebel XT Last edited by plop; 25-02-2009 at 16:12.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #10074 (permalink) | ||
| ??? Quote:
| |||
|
| | #10075 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #10078 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 Location: Bucuresti | Quote:
| ||