Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-03-2009, 21:48   #10101 (permalink)
made in romania

Laur's Avatar

ce e cu lcd-ul asta asa ieftin, avand in vedere ca e mult mai scump in magazine?
pe SD, imaginea e comparabil calitativ cu o plasma panasonic pv70 sau pv80?

Laur is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2009, 03:20   #10102 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Laur View Post
ce e cu lcd-ul asta asa ieftin, avand in vedere ca e mult mai scump in magazine?
Tzeapa...
Quote:
Produsul este nou cu garantie.
Produsul va fi livrat din Italia, unde este si locatia noastra.
Plata si transportul se va efectua prin ups ( UPS Global Home ).
UPS este o companie care în cei 101 ani de existenta si-a construit o reputaþie în întreaga lume pentru calitate si integritate si care se angajeazã sã asigure clienþilor sãi un mediu sigur si eficace pentru comertul electronic.
Plata se va face in avans prin Western Union catre compania UPS numai dupa ce primiti pe e-mail notificarea invoice cu specificatia ca transportul a fost aranjat si produsul se afla in custodia UPS .
UPS va permite transferarea fondurilor catre noi doar dupa ce pachetul a ajuns la destinatie si a fost verificat de catre cumparator.
Bani nu vor ajunge in posesia noastra decat in momentul cand dumneavoastra confirmati celor de la UPS ca pastrati produsul.
Aceasta este singura modalitate de a incheia aceasta tranzactie .
Va rugam sa ne furnizati datele dumneavoastra pentru a aranja transportul prin UPS (nume, prenume, adresa ).
Dupa ce voi primi datele dumneavoastra pachetul va fi lasat la un oficiu UPS si in scurt timp o sa primiti notificarea de la UPS in e-mail pentru a putea efectua plata .
Daca aveti si alte intrebari va rog nu ezitati.

icXu is offline    Send Message via Google Talk to icXu Reply With Quote
Old 02-03-2009, 12:53   #10103 (permalink)
Registered User

cobe's Avatar

Cica se cam opreste productia de plasme la niste unii de renume

cobe is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2009, 15:29   #10104 (permalink)
Registered User

daca face panasonicul plasme e suficient.....

plop is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2009, 16:40   #10105 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Daca oamenii isi scot banul gros din LCD-uri nici nu vad de ce sa mai produca plasme, daca ramane numai Panasonicul e bine, oricum vor fi la concurenta mare cu LCD-urile deci nu-si vor permite prea multe.

Bogdan_P is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2009, 16:44   #10106 (permalink)
Registered User

Salut

O sa ma bag si eu aici cu o intrebare la obiect pe motiv ca imi este foarte lene sa citesc 500 de pagini ale acestui thread cand 1 sau 2 oameni ar putea sa-mi raspunda punctual.

As dori sa-mi iau un TV cu diagonala de 80 cm.Din cate am aruncat eu cu privirea pe net am inteles ca plasma este mai buna din ceea ce priveste calitatea imaginii iar LCD-ul mai bun la consum/rezistenta in timp.
Cum nu-mi doresc un televizor care sa reziste 20 de ani ca vechiile Sony as cam inclina balanta catre o PLASMA.Cum la plasme am inteles ca Panasonic sunt tatici inclin spre o PLASMA PANASONIC.

Si acum intrebarea mea: Ce model de PANASONIC merita ? stiti undeva de unde sa pot lua o plasma Panasonic la vreun sold sau undeva unde sa fi ramas pe stoc cu pretul echivalent la $ sau Euro la nivelul lunii decembrie (adica IEFTINA pe scurt)?

varros is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2009, 16:49   #10107 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Pai pentru ce vrei sa-ti iei TV-ul? Filme, jocuri pe consola, monitor pentru calculator+filme HD de pe el sau doar TV Analog/Digital?
Cat vrei sa dai pe el? Vrei model ieftin? Vezi ce e mai ieftin si cumpara acel model atunci.
Cat despre marime, la Panasonic minim 94 cm stiu, parca LG aveau de de 81.
Cat despre Plasme Sony, unde mai crezi tu ca gasesti asa ceva din moment ce nu se mai produc de 4-5 ani?

Old 02-03-2009, 17:43   #10108 (permalink)
Registered User

Vreau TV-ul pt Analog/digital si eventual filme HD.
Vreau Panasonc Plasma si e cam mare 94 cm (prea mare pt o sufragerie comunista).
Eu nu ma refeream la plasme Sony ci la TV-urile cu tub flat de la Sony care erau garantate tuburile 20 de ani (neinteresanta ideea).
Vreau ceva pana in 2000 ron?

Old 02-03-2009, 18:29   #10109 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Plasma Panasonic <94 cm = Nu gasesti
Plasma Panasonic pana in 2000 RON = Nu cred ca gasesti

Daca esti dispus sa mai dai 5 milioane in plus cred ca o poti lua pe asta

Daca vrei obligatoriu de 81, mai bine ia LCD din asta / sau de aici. La 16-17 milioane e foarte bun.

Tot pana in 20 de milioane ( dar nu stiu daca au pe stoc ) ar fi acesta insa nu stiu daca ai mare lucru de castigat.

Cu putin peste 20 de milioane o afacere buna ar fi acesta dar iarasi ma indoiesc ca il au pe stoc, cand am intrebat de el mi s-a raspuns de la Domo ca singurul pe care il au e cel de prezentare daca nu cumva il vreau pe ala, asa ca am cam incheiat atunci discutia cu ei .

Old 02-03-2009, 21:56   #10110 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

37" e mic chiar si pentru o sufragerie comunista, daca nu ma crezi o sa te convingi dupa achizitie. Pana in 2000 cam slabe sanse de plasme mai pune macar 300 lei pentru un Panasonic 37PV8 !

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2009, 23:26   #10111 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Drankon View Post
37" e mic chiar si pentru o sufragerie comunista, daca nu ma crezi o sa te convingi dupa achizitie.
Aprob pozitiv! Am un 37" si tare as dori un 50".

Tzeb is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2009, 23:34   #10112 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Poate sta omul la 1,8-2 metri. Dar daca respectam regula, de vechile CRT-uri mici trebuia sa stam lipiti.
Eu am sufrageria mare iar un 42 mi se pare destul.

Old 03-03-2009, 00:08   #10113 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by varros View Post
Vreau TV-ul pt Analog/digital si eventual filme HD.
Vreau Panasonc Plasma si e cam mare 94 cm (prea mare pt o sufragerie comunista).
Eu nu ma refeream la plasme Sony ci la TV-urile cu tub flat de la Sony care erau garantate tuburile 20 de ani (neinteresanta ideea).
Vreau ceva pana in 2000 ron?
este la REAL oferta de 42LG2000 la 1999 lei cel mai ieftin LCD la 42"

Old 03-03-2009, 21:32   #10114 (permalink)
Registered User

Panasonic

Da am vazut si eu ca nu prea exista PLASMA Panasonic sub 94cm.
LCD-uri sunt multe sub 20 milioane.Am vazut si Pamnasonic si LG....
Dar cum la plasme am mare incredere in Panasonic la LCD-uri am mare incredere in SAMSUNG.
O sa ma mai chiorasc la Plasmele de la PANASONIC totusi sa vad daca imi dau seama de diferente.
Intrebare : Ce unghi de vizibilitate au astea ca la detalii scrie : "Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade):Viewing Angle Free " ? Au 180* ?
La Panasonic exista vreo diferenta de panel (la detalii scrie la toate G11 Progressive HD Plasma Display) ?

La bani am vazut ca TH-37PV80PA (nu stiu de la ce vine PA-ul ca exista si fara el) si TH-42PV80PA (iarashi PA-ul asta ) sunt cam la fel. Exista vreo diferenta intre ele inafara de marime?
Ce inseamna PA-ul ala de la sfarsit?

Mai exista si Panasonic TH-37PV8 care e vreo 2200 RON dar eu nu inteleg care e diferenta intre TH-37PV8 / TH-37PV80 / TH-37PV80PA

Multumesc anticipat pt interes.

Old 03-03-2009, 21:47   #10115 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

Nu exista diferente in PA si P ... s-a mai dicutat de n-ori aici.
Nu exista diferente in 37PV80 si 42PV80 decat de dimensiune si sigur de pret.
Intre 8 si 80 exista diferente vezi site-ul Panasonic pentru toate detaliile.

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2009, 21:53   #10116 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by varros View Post
Da am vazut si eu ca nu prea exista PLASMA Panasonic sub 94cm.
LCD-uri sunt multe sub 20 milioane.Am vazut si Pamnasonic si LG....
Dar cum la plasme am mare incredere in Panasonic la LCD-uri am mare incredere in SAMSUNG.
O sa ma mai chiorasc la Plasmele de la PANASONIC totusi sa vad daca imi dau seama de diferente.
Intrebare : Ce unghi de vizibilitate au astea ca la detalii scrie : "Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade):Viewing Angle Free " ? Au 180* ?
La Panasonic exista vreo diferenta de panel (la detalii scrie la toate G11 Progressive HD Plasma Display) ?

La bani am vazut ca TH-37PV80PA (nu stiu de la ce vine PA-ul ca exista si fara el) si TH-42PV80PA (iarashi PA-ul asta ) sunt cam la fel. Exista vreo diferenta intre ele inafara de marime?
Ce inseamna PA-ul ala de la sfarsit?

Mai exista si Panasonic TH-37PV8 care e vreo 2200 RON dar eu nu inteleg care e diferenta intre TH-37PV8 / TH-37PV80 / TH-37PV80PA

Multumesc anticipat pt interes.
ALEA CU PV8 nu au intrare VGA (D-SUB)

Old 03-03-2009, 23:01   #10117 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by plop View Post
ALEA CU PV8 nu au intrare VGA (D-SUB)
Ar mai fi si o intrare HDMI lipsa (2 fata de 3 la PV80), 10.000:1 contrast nativ fata 15.000:1 la PV80, 3072 nuante gri fata de 4096 la PV80. Niste nimicuri pe hartie.

avlad is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2009, 03:18   #10118 (permalink)

mobutu's Avatar

Preturi US pentru noua gama pdp panasonic:
Panasonic 2009 plasmas available in stores and for pre-order; pricing leaked
2009 HDTVs Are Shipping Now-Buy A Closeout Or Wait For the New Model-Panasonic Prices Leaked

mobutu is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2009, 13:56   #10119 (permalink)
Registered User

deja seria py8 / py80 nu se mai gaseste la distribuitori si nici nu se mai aduce (probabil vor veni modelele noi la niste preturi un pic mai mari)

ytrewq is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2009, 15:45   #10120 (permalink)
ktf
Registered User

Quote:
Originally Posted by Drankon View Post
Ok, n-am citit eu atunci atent. Credeam ca reducerea consumului e un atribut al noii generatii cu paneluri G12 nu doar pentru modelele de top cu preturi pe masura.
se pare ca mai e o chichita , ai de ales : noile plasma de la Panasonic fie asigura o luminozitate mult mai mare la aproximativ acelasi consum de energie ca seria veche, fie asigura un consum mult redus la aceeasi luminozitate ca vechea serie.

ktf is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules