![]() |
| | #10102 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: pitesti | Quote:
Quote:
__________________ ***Cine munceste nu mai are timp sa faca rost de bani*** | ||
|
| | #10106 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 |
Salut O sa ma bag si eu aici cu o intrebare la obiect pe motiv ca imi este foarte lene sa citesc 500 de pagini ale acestui thread cand 1 sau 2 oameni ar putea sa-mi raspunda punctual. As dori sa-mi iau un TV cu diagonala de 80 cm.Din cate am aruncat eu cu privirea pe net am inteles ca plasma este mai buna din ceea ce priveste calitatea imaginii iar LCD-ul mai bun la consum/rezistenta in timp. Cum nu-mi doresc un televizor care sa reziste 20 de ani ca vechiile Sony as cam inclina balanta catre o PLASMA.Cum la plasme am inteles ca Panasonic sunt tatici inclin spre o PLASMA PANASONIC. Si acum intrebarea mea: Ce model de PANASONIC merita ? stiti undeva de unde sa pot lua o plasma Panasonic la vreun sold sau undeva unde sa fi ramas pe stoc cu pretul echivalent la $ sau Euro la nivelul lunii decembrie (adica IEFTINA pe scurt)? | ||
|
| | #10107 (permalink) | ||
|
Pai pentru ce vrei sa-ti iei TV-ul? Filme, jocuri pe consola, monitor pentru calculator+filme HD de pe el sau doar TV Analog/Digital? Cat vrei sa dai pe el? Vrei model ieftin? Vezi ce e mai ieftin si cumpara acel model atunci. Cat despre marime, la Panasonic minim 94 cm stiu, parca LG aveau de de 81. Cat despre Plasme Sony, unde mai crezi tu ca gasesti asa ceva din moment ce nu se mai produc de 4-5 ani? | |||
|
| | #10108 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 |
Vreau TV-ul pt Analog/digital si eventual filme HD. Vreau Panasonc Plasma si e cam mare 94 cm (prea mare pt o sufragerie comunista). Eu nu ma refeream la plasme Sony ci la TV-urile cu tub flat de la Sony care erau garantate tuburile 20 de ani (neinteresanta ideea). Vreau ceva pana in 2000 ron? | ||
|
| | #10109 (permalink) | ||
|
Plasma Panasonic <94 cm = Nu gasesti Plasma Panasonic pana in 2000 RON = Nu cred ca gasesti ![]() Daca esti dispus sa mai dai 5 milioane in plus cred ca o poti lua pe asta ![]() Daca vrei obligatoriu de 81, mai bine ia LCD din asta / sau de aici. La 16-17 milioane e foarte bun. Tot pana in 20 de milioane ( dar nu stiu daca au pe stoc ) ar fi acesta insa nu stiu daca ai mare lucru de castigat. Cu putin peste 20 de milioane o afacere buna ar fi acesta dar iarasi ma indoiesc ca il au pe stoc, cand am intrebat de el mi s-a raspuns de la Domo ca singurul pe care il au e cel de prezentare daca nu cumva il vreau pe ala, asa ca am cam incheiat atunci discutia cu ei .
| |||
|
| | #10113 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #10114 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 | Panasonic
Da am vazut si eu ca nu prea exista PLASMA Panasonic sub 94cm. LCD-uri sunt multe sub 20 milioane.Am vazut si Pamnasonic si LG.... Dar cum la plasme am mare incredere in Panasonic la LCD-uri am mare incredere in SAMSUNG. O sa ma mai chiorasc la Plasmele de la PANASONIC totusi sa vad daca imi dau seama de diferente. Intrebare : Ce unghi de vizibilitate au astea ca la detalii scrie : "Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade):Viewing Angle Free " ? Au 180* ? La Panasonic exista vreo diferenta de panel (la detalii scrie la toate G11 Progressive HD Plasma Display) ? La bani am vazut ca TH-37PV80PA (nu stiu de la ce vine PA-ul ca exista si fara el) si TH-42PV80PA (iarashi PA-ul asta ) sunt cam la fel. Exista vreo diferenta intre ele inafara de marime?Ce inseamna PA-ul ala de la sfarsit? Mai exista si Panasonic TH-37PV8 care e vreo 2200 RON dar eu nu inteleg care e diferenta intre TH-37PV8 / TH-37PV80 / TH-37PV80PA ![]() Multumesc anticipat pt interes. | ||
|
| | #10116 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #10118 (permalink) | ||
|
Preturi US pentru noua gama pdp panasonic: Panasonic 2009 plasmas available in stores and for pre-order; pricing leaked 2009 HDTVs Are Shipping Now-Buy A Closeout Or Wait For the New Model-Panasonic Prices Leaked | |||
|
| | #10120 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 | se pare ca mai e o chichita , ai de ales : noile plasma de la Panasonic fie asigura o luminozitate mult mai mare la aproximativ acelasi consum de energie ca seria veche, fie asigura un consum mult redus la aceeasi luminozitate ca vechea serie.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |