![]() |
| | #10121 (permalink) | ||
|
oare noul model de la panasonic TC-P42X1 vad ca are game mode , nu va mai avea probleme de genu fosfor trails.... ca precedentele? la consum se stie ceva si daca e recomandata din ce scrie ca stie sa faca pt , si, console , ca in momentul de fata as lua un lcd dar sta maio prost la vizualizarea semnalului sd si la milisecunde. ce ziceti?
Last edited by sorel san; 04-03-2009 at 17:52.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #10124 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
ca are game mode inseamna ca nu mai face deloc prelucrari ale semnalului... consumul nu e redus ca nu are NEO PDP ecran... la milisecunde e bun 0.001ms... la SD e asa si asa... totusi acceptabil... singurul avantaj e ca nu palpaie deloc cu cei 400 Hz de refresh...
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #10125 (permalink) | ||
|
Avem si restul de preturi (US) pentru 2009 panasonic z: Panasonic 2009 Prices Leaked Part II: The Z1 Plasma and More | |||
|
| | #10129 (permalink) | ||
|
Caut sa-mi iau un tv de 94, sectiunea buget redus. Ma oprisem la Panasonic 37PV8. Ce alternative ar fi in banii aia (max 25mil)? Nu tin neaparat sa fie tot plasma, atata timp cat calitatea imaginii e ok. Tv-ul va fi folosit pt xbox360, filme HD 720p si bineinteles urmarit programe SD | |||
|
| | #10130 (permalink) | ||
| Ti-as recomanda acesta e Full HD, n-ai nevoie de Full, dar am auzit numai de bine de la Seria 6000 de la LG mi s-a recomandat chiar si varianta de 32" care nu e Full dar pentru ca era al treilea televizor HD am strans cureaua la 17 milioane.
| |||
|
| | #10131 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 Location: Bucuresti |
Cam din decembrie ma bate gandul sa-mi iau si eu un TV nou.Dupa ce am citit sute de forumuri si review-uri, mi-am facut o parere. M-am hotarat la un LCD Samsung Seria6.De 2 saptamani, m-am schimbat la plasma Panasonic(mai mult din cauza banilor), iar acum iar ma gandesc la Samsung serie 6.Ce ma atrage la el- calitatea vizionarii destul de buna pe SD, designul,upgrade la firmware, conectivitate.Totusi, astept ceva oferte de Pasti, mai vad ce se intampla. Am fost azi la Carrefour si aveau 37A656 la promo...2999RON...e bine, incep sa scada. As vrea sa stiu un lucru: calitatea panelului de 37 este mai slaba decat la celelalte? | ||
|
| | #10135 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
techno, au inceput sa scada Samsung-urile. 52A656 e acum 7300 roni. De la 52W4500 mi-am luat gandul ca tot la 9600 sta. Tu ti-ai luat? Tipul de la Media Galaxy mi-a spus ca mai are 2, dupa ce le da le creste pretul ca o sa-i intre la euro mai mare?!? Ce sa fac? Sa iau acum?
| ||
|
| | #10136 (permalink) | ||
|
daca la un lcd de ex 42lg3000 in specificatii scrie ca consuma 240W ? atata consuma in conditii normale? acuma sa va mai intreb ceva pt o distanta de vizionare de 2-3 m max nu e prea mare asta de 42 sa Il iau pe cel de 37??? ceva pareri?? mersi
Last edited by sorel san; 09-03-2009 at 11:43.. | |||
|
| | #10137 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: Bucuresti |
la 3m un lcd de 42" e foarte ok. chiar si ceva mai aproape dar nu cu mult. depinde de sursa de semnal. cu semnal hd poti sa stai si la 2m. pe sd insa la mai putin de 3m o sa vezi ca imaginea nu e chiar curata din cauza ca a fost procesata.
| ||
|
| | #10138 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | consumul scade daca reduci backlightul.... de ex un sharp de 42" cu backlight la jumatate ( ce e suficient) e 140W, cu backlight la maxim e 200W, si cu backlight la minim e 80W... cu backlight la jumatate e garantat 60 000 ore...
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #10140 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: Brasov |
Cu ce e mai bun 37A659 fata de 37A656? Ca nu observ nimic. DIn contra, cred ca sunt identice, numai ca acel 9 de la sfirsit semnifica o alta tara, poate Germania in timp ce 6 semnifica Anglia. Nu stiu daca asa e, dar nu vad nici o alta diferenta in afara de cifra aia. Si nu cred ca merita sa dai 1000 de lei in plus la un magazin de mina a 14-a pt un 9 in coada.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |