![]() |
| | #10163 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Asa e, si eu la fel la Sony, doar cand l-am testat l-am folosit. Poate cand o sa vina prietenii pe la mine sa le arat ceva poze pe TV. Cam atat. Azi am testat si rceptia HD pe tunerul digital mpeg4. Se vede impecabil, m-a lasat masca imaginea pe ProTV HD (meciul cin CL) si chiar transmisia pe TVR HD (acele imagini filmate, cu peisaje). Incredibil. Daca s-ar transmite mai multe canale asa, ar fi o realizare mare.
| ||
|
| | #10165 (permalink) | ||
| Sorry, am dat-o eu in balarii cu linkul .Vroiam sa dau linkul la 40A656 care era deasupra 37A659 pe lista, dupa aia am plecat si nu am apucat sa vad reply-urile celorlalti. Intradevar, nu cred ca e o diferenta semnificativa intre 656 si 659, e greu de aflat pentru ca intradevar cel ce a zis de tara e adevarat, 659 cred ca e modelul ori European-based ori e strict al nemtilor. Ba chiar ironic, i-am reprosat unui vecin ca a dat vreo 40 de milioane pe un 659 acum cateva luni, i-am zis ca mai bine isi lua un 40" la banii astia. | |||
|
| | #10169 (permalink) | ||
|
Tocmai am achizitionat un Samsung 40A656, 36 milioane de la Domo la oferta. Pro : Pe materiale HD e "the shit". Design reusit spre excelent. Conectica excelenta. Contra : Pe SD slab spre prost. Sunet de slaba calitate, la volum mare tot se aude incet. Nu are tunner HD spre deosebire de Sony.
__________________ May the force be with me ! | |||
|
| | #10170 (permalink) | ||
|
intrebare ce imi puteti recomanda dintre 37lg3000 poate chiar si un 42 sau un sumsung 37,40a450 . As vrea o parere sincere legata doar de ce poate unu si nu poate celalalt nu legat de pret, sa-l lasam deoparte de ex : sunet imagine , si io mai stiu ce. se va folosi pe semnal sd, consoal si conectare comp pt filme. mersi
| |||
|
| | #10171 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #10174 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by seru; 12-03-2009 at 22:48.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #10175 (permalink) | ||
|
Ce sa mai zic....sunati si voi la un mag domo si vedeti. Deja le fac reclama. Oricum daca nu ar fii oferta asta ar fi scumpi ca preturi.....Si nu e nici un 7%. E 15%. Cablurile sunt noi. Poate sunt eu prea exigent....dar cred ca nu totusi.
__________________ May the force be with me ! | |||
|
| | #10177 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
ar putea fabricantii de tv sa imbunatateasca redarea SD, daca ar face ceva prelucrari de imagine, tip genuine fractal (care se fac la poze)... , dar avand in vedere ca tarile dezvoltate vor avea generalizat transmisia HD, nu prea ii intereseaza.
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #10178 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Ma duc azi la MG, hotarat sa iau 656, 7500 pregatiti si bang: s-a facut 7300. Astept pana la sfarsitul lunii, poate mai scade (ca nu ma dau banii afara din casa). Incredibil. Si boschetarii de la Domo, apropos de ce s-a scris mai sus, nu puteau sa bage si 52" la oferta? le cadea mana? maxim 46" e cu 15% reducere. Sony 52W4500 vad ca iar a ajuns la 8600.
| ||
|
| | #10180 (permalink) | ||
|
inca un link cu gama Panasonic pe 2009 HDTVs: Panasonic's 2009 HDTV Lineup, De-Mystified
__________________ no sig | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |