Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-02-2007, 17:56   #1001 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

stie cineva o sursa buna pt proiectoare in RO ?

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 21-02-2007, 19:07   #1002 (permalink)
Registered User

novimihai: ultimul model de Samsung la care ai pus link e singurul care merita a fi luat in seama (din tot ce ai insirat pe aici) .

Scuba is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2007, 19:21   #1003 (permalink)
blu ray

novi's Avatar

Merci Scuba pentru raspuns!Toate cautarile mele s-au redus acum la doua modele acest SAMSUNG si acest SONY!

novi is online now    Reply With Quote
Old 21-02-2007, 21:06   #1004 (permalink)
Registered User

Novimihai, eu as zice Sony, dintre cele 2 de mai sus.

xhermesx is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2007, 22:40   #1005 (permalink)
Registered User

gulag23's Avatar

@ xhermesx: ai mai facut ceva cu plasma? Eu am comandat-o la www.shopix.ro si sper sa mi-o aduca maine. Costa 4948 RON. La www. marketonline.ro era chiar ceva mai ieftina, adica 4856 RON, dar trebuie sa ai telefon fix ca sa comanzi de la ei, asa ca a trebuit sa ma reorientez.
Va tin la curent cu primele impresii, imediat ce o primesc.

gulag23 is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2007, 22:49   #1006 (permalink)
Registered User

enderlabs's Avatar

Quote:
Originally Posted by gulag23 View Post
@ xhermesx: ai mai facut ceva cu plasma? Eu am comandat-o la www.shopix.ro si sper sa mi-o aduca maine. Costa 4948 RON. La www. marketonline.ro era chiar ceva mai ieftina, adica 4856 RON, dar trebuie sa ai telefon fix ca sa comanzi de la ei, asa ca a trebuit sa ma reorientez.
Va tin la curent cu primele impresii, imediat ce o primesc.
Am vazut ca au scazut cam cu 3 mil fata de saptamana trecuta. Poate ca mai scad putin. Afara(UE) pretul e undeva la 1100-1200 Euro.

enderlabs is offline    Send Message via Google Talk to enderlabs Reply With Quote
Old 21-02-2007, 23:26   #1007 (permalink)
Registered User

gulag23's Avatar

sunt de acord cu tine, enderlabs, dar crede-ma ca nu mai am rabdare. Pana acum nu rezolvasem problema banilor, asa ca nu aveam ce face decat sa "frunzaresc" net-ul. Acum ca am banii, nu mai vreau sa astept nicio zi. Stiu ca vor mai scadea preturile, dar nu sunt dispus sa astept poate si 6 luni ca sa ajunga la pretul postat de tine.
Oricum nu era momentul pentru mine acum, ma asteapta un examen saptamana viitoare si am de invatat, dar Dumnezeu cu mila, sper sa mai si citesc ceva daca soseste plasma.

Old 22-02-2007, 13:20   #1008 (permalink)
Registered User

enderlabs's Avatar

Quote:
Originally Posted by gulag23 View Post
sunt de acord cu tine, enderlabs, dar crede-ma ca nu mai am rabdare. Pana acum nu rezolvasem problema banilor, asa ca nu aveam ce face decat sa "frunzaresc" net-ul. Acum ca am banii, nu mai vreau sa astept nicio zi. Stiu ca vor mai scadea preturile, dar nu sunt dispus sa astept poate si 6 luni ca sa ajunga la pretul postat de tine.
Oricum nu era momentul pentru mine acum, ma asteapta un examen saptamana viitoare si am de invatat, dar Dumnezeu cu mila, sper sa mai si citesc ceva daca soseste plasma.
Daca urmaresti dinamica pretului pentru acest produs constati urmatoarele
DEC 2006 ~ 70 mil
IAN 2006 ~ 55-60 mil
FEB 2006 ~ 58-50 mil
......

Extrapoland cred ca in Martie pretul se va apopia de 40-45 mil, unde se va stabiliza.

enderlabs is offline    Send Message via Google Talk to enderlabs Reply With Quote
Old 22-02-2007, 15:16   #1009 (permalink)
blu ray

novi's Avatar

Dupa cateva cautari prin ORAS am gasit acest SAMSUNG la MEDIAGALAXY CONSTANTA la 30 mil!Se vede la fel ca acest SAMSUNG numai ca are diagonala de 69!Merita???

novi is online now    Reply With Quote
Old 22-02-2007, 17:22   #1010 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Mi-am cumparat acum 2 zile de la Mediagalaxy acest
lcd myria cu diagonala de 81 cm. Sunt extrem de multumit d eel, calitatea fiind practic identica daca nu mai buna cu a altor lcd-uri de firma. Are cam tot ce trebuie, hdmi, component, 2x scart, intrare audio pc, intrare video vga, s-video, etc. Pana si tunerul tv (poate am eu semnal foarte bun), este exceptional, imaginea tuturor posturilor fiind practic impecabila. I-am cumparat rapid un cablu vga ca sa pot sa il folosesc ca monitor, insa am avut o mica surpriza, oarecum nepalcuta. Televizorul are un feature (cred), care atunci cand imaginea nu este foarte puternica (nu are zone cu alb intens), isi mareste singur brighnesul, pentru a compensa De obieci functia e utila dar nu intotdeauna. daca am desktopul complet negru, fara un icon nimic, in loc de negru acolo se vede un fel de gri. Asta se intampla pana aduc cursorul de mouse in imagine, si brusc isi revine la normal. Nu asta ar fi deranjant, cat ca in unele filme, am o imagine intunecata de exemplu, si o faclie care oarecum clipeste. Punctul maxim de intensitate fiind variabil, practic si imaginea clipeste odata cu ea, iar rezultatul nu este unul tocmai placut ochiului, Solutia este ori sa am tot timpul cursorul pe ecran, ori un mic soft care sa afiseze un pixel alb, ori ceva de genul. Daca stie cineva cum as putea rezolva problema altfe, i-as fi recunoscator.

In rest, dupa cum am spus, imaginea este absolut impecabil, contrast si luminozitate din plin (m-am uitat la shrek 2 1080p si batman begins 720p, si se vede absolut uimitor fata de cum eram obisnuit pe monitor.). iar faptul ca a costat doar 20 milioane compenseaza pe deplin faptul ca e ansamblat in Romania

42 is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2007, 17:55   #1011 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Deci daca vand 40W2000-ul imi iau 4 de-alea Myria si fac afisaj de stadion in casa
Si se vede si mai bine, dupa cum zice 42. De ce si-o mai fi luind lumea Bravia si Regza nu stiu.

Scuze, n-am putut sa ma abtin.

dtancu is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2007, 18:06   #1012 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Am spus alte lcd-uri de firma, nu am zis sony bravia. Si am vazut destule la care se vedea ceva mai prost. In magazin nu am putut compara decat cu un samsung (nu am retinut modelul, dar avea 50 si ceva cm, contrast 2000:1 fata de asta 1000:1, si costa cu 9mil mai mult). Comparativ cu samsungul, se vedea virtual identic, ambele pe acelasi semnal composit 1080i raportat de tv. Ecranul, din ce mi-au spus aia de la MG este philips, altceva nu stiu.

Old 22-02-2007, 19:12   #1013 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

dtancu asta chiar k a fost gratuita,

@42 sunt curios cum se vede xbox360-ul pe el, ai vreo idee ?

am vazut si eu modele alea in magazin, era si unu de 40 , era si o plasma, erau lg altele samsung, klar din prima iti dadeai seama k negrul nu este la fel insa cum eu nu sufar de negru nu ma prea deranjeaza , se vedeau ok pe SD acolo, pe HD sunt curios cum se vede, pentru k se pare k nu am sanse sa gasesc proiector in Romania, si nu-mi prea vine sa-l import

edit: am descoperit , astia fac MYRIA http://www.completelectroserv.ro/ sunt o firma a lui altex care a facut prima oara calculatoare lansate sub brandul david, si mai nou acum MYRIA sub care au inceput si cu lcd-urile, poate rezolvam cumva 42 sa vedem si noi cum se misca xbox360-ul pe el pt k la bani aia e atractiv

Last edited by phat_sua; 22-02-2007 at 19:27..

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 22-02-2007, 20:53   #1014 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

O sa testez probabil maine cu un amic un xbox360, prieten care are expereienta, are multi amici cu lcd-uri si a vazut suficient de multe modele cat sa spuna daca e ok sau nu. De vazut la mine nu cred ca o sa puteti vedea, insa sunt sigur ca baietii de la media galaxy or sa va lase sa o testati. Pe mine m-au servit fara probleme, au mutat tv-ul din locul lui special unde se gasea o intrare hd si m-au lasat sa ma joc cu el suficient de mult.

Old 22-02-2007, 21:36   #1015 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

sa inteleg ca si plasma Myria de la Altex tot in RO e facuta? S-a jucat cineva cu ea? O parere se poate? Ma cam tenteaza.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2007, 21:43   #1016 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

phat, inteleg ca fiecare e entuziasmat cind isi cumpara ceva (si eu am fost) insa potentialul cumparator care citeste pe-aici trage concluzia ca un LCD de 20 mil asamblat la Electroserv are cel putin aceeasi calitate cu un LCD costind de citeva ori mai mult, asta in cazul in care nu se vede chiar mai bine.
Ori afirmatia asta este extrem de trasa de par, mai ales in cazul LCD-urilor. Daca am fi vorbit de plasme inca mai ziceam, acolo diferentele nu sunt atit de mari. Insa la un LCD unde chiar si diferenta intre un panou S-PVA si unul PVA e vizibila cu ochiul liber, scuza-ma...
N-am vrut sa-l demoralizez pe 42, nici sa fac misto. Sa-l stapinesti sanatos 42 si sa fie primul dintr-o lunga serie

dtancu is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2007, 01:03   #1017 (permalink)
Registered User

gulag23's Avatar

In sfarsit, mi-a sosit plasma mult asteptata. In cele din urma m-am inteles cu cei de la shopix, mi-au adus-o a doua zi dupa ce am dat comanda, a costa 4948 Ron si nu au fost niciun fel de probleme cu aparatul sau cu actele.

Nu intentionez sa incep cu afirmatii de genul: "e cea mai buna plasma" sau "se vede mai bine ca un lcd", pentru simplul motiv ca nu am posibilitatea sa fac aceasta comparatie la mine acasa, in aceleasi conditii de semnal.

Am ramas, totusi, uimit de imaginea afisata pe cablu analog (in sensul bun, bineinteles). Am citit atatea post-uri pe acest forum despre calitatea jalnica a semnalului de cablu analog atat pe lcd-uri, cat si pe plasme, incat ma asteptam ca, doar reducand mult din acuratetea si claritatea imaginii, sa pot scapa de "purici". Mai ales ca, invartindu-ma prin magazinele de profil, am vazut ca orice semnal provenit de la cablu, inclusiv la standul dedicat boomtv de la mediagalaxy genera o imagine de proasta calitate, singura sursa placuta ochiului fiind dvd-urile de prezentare.

Este adevarat ca semnalul celor de la astral este de buna calitate, cel putin la mine, iar cablurile folosite de la cutia de pe scara pana la tv sunt bunicele (de piata, dar din cele mai bune).

Am vazut si un film de pe pc, dar folosind urmatoarea conexiune: cablu s-video - rca pana la un vcr si cablu coaxial intre vcr si tv. Este o solutie de moment pana voi gasi o varianta mai buna, insa imaginea a fost super.

Una peste alta sunt incantat de noua achizitie. In cele doua luni cat am urmarit acest forum, ajunsesem sa oscilez zilnic intre lcd si plasma, in functie de opiniile postate, dar pana la urma am intelesca nu am cum sa pierd, oricare ar fi fost alegerea.

Old 23-02-2007, 01:27   #1018 (permalink)
Registered User

Plasma Myria de la Altex este asamblata in Romania, costa 3000, are 106 cm diagonala, se vede ok, contrast 10000:1 parca, e hd 1366x768, are hdmi, intrare vga de calculator si compozit. Pe spate nu am vazut nici un ventilator, lucru care mi-a parut ciudat avand in vedere ca peste tot am citit ca plasmele au ventilatoare.
Si eu am stat mult pe langa ea, mi-a placut mult cum se vede si daca scria o firma mai cunoscuta pe ea, la pretul ala nu ezitam sa o iau. Cei de la Altex nu au stiut sa-mi zica ce panel e, de fapt ei mi-au zis ca e facut in Turcia, deci nu prea aveau habar.
Cu siguranta panelul e luat de pe undeva de afara, nu vad sa se faca asa ceva in Romania, dar eu inca ma mai gandesc daca e ok sau nu.

Cu respect

bogdanbet is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2007, 02:25   #1019 (permalink)
P for Vendetta

viezure's Avatar

Uitati-va aici in legatura cu plasmele http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...&page=92&pp=30 si incercati sa cititi cat mai multe pagini.

Voi alegeti, dar cand a fost sa aleg si eu, pe langa alte surse am citit si de ce se discuta p-acolo si bine am facut. Intr-un final am luat lcd.

Vand 2 filme DVD super pret

viezure is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2007, 06:48   #1020 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by bogdanbet View Post
Plasma Myria de la Altex este asamblata in Romania, costa 3000, are 106 cm diagonala, se vede ok, contrast 10000:1 parca, e hd 1366x768, are hdmi, intrare vga de calculator si compozit. Pe spate nu am vazut nici un ventilator, lucru care mi-a parut ciudat avand in vedere ca peste tot am citit ca plasmele au ventilatoare.
Si eu am stat mult pe langa ea, mi-a placut mult cum se vede si daca scria o firma mai cunoscuta pe ea, la pretul ala nu ezitam sa o iau. Cei de la Altex nu au stiut sa-mi zica ce panel e, de fapt ei mi-au zis ca e facut in Turcia, deci nu prea aveau habar.
Cu siguranta panelul e luat de pe undeva de afara, nu vad sa se faca asa ceva in Romania, dar eu inca ma mai gandesc daca e ok sau nu.

Cu respect
sigur are 1366*768? asta e rezolutie de LCD mai mult.

Mandea is online now    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules