Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-02-2007, 11:56   #1021 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

dtancu , vrei sa zici k e PVA panelul la Myria in loc de S-PVA ?

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 23-02-2007, 12:33   #1022 (permalink)
blu ray

novi's Avatar

Inca o intrebare!Seria R32 de la SAMSUNG are S-PVA?

novi is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2007, 12:41   #1023 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

kred k toate samsung-urile de 32" sunt S-PVA, mai ales R-urile, dar poate ma insel , da un search pe avsforum

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 23-02-2007, 16:41   #1024 (permalink)
Registered User

gulag23's Avatar

offtopic: calculatorul meu are urmatoarea configuratie: amd barton la 3000, 512 Mb RAM, placa video Gigabyte Ati Radeon 9250. Cand rulez materiale 720 si 1080 luate de pe net, acestea nu se vad bine, in sensul ca cele 1080 se vad sacadat, iar la cele 720 este un delay intre imagine si sunet. Care ar fi cel mai ieftin upgrade pe care l-as putea face ca sa pot vedea inclusiv 1080 in conditii bune?

gulag23 is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2007, 17:41   #1025 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

placa video parca. vezi k mai sunt thread-uri de genul asta

Old 23-02-2007, 18:50   #1026 (permalink)
blu ray

novi's Avatar

Pana la urma am luat un SAMSUNG 26R71B!Se vede superb!

Last edited by novi; 23-02-2007 at 19:02..

Old 23-02-2007, 21:15   #1027 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

felicitari , arata belea modelul tau

Old 23-02-2007, 21:18   #1028 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

Quote:
Originally Posted by bogdanbet View Post
Plasma Myria de la Altex este asamblata in Romania, costa 3000, are 106 cm diagonala, se vede ok, contrast 10000:1 parca, e hd 1366x768, are hdmi, intrare vga de calculator si compozit. Pe spate nu am vazut nici un ventilator, lucru care mi-a parut ciudat avand in vedere ca peste tot am citit ca plasmele au ventilatoare.
Si eu am stat mult pe langa ea, mi-a placut mult cum se vede si daca scria o firma mai cunoscuta pe ea, la pretul ala nu ezitam sa o iau. Cei de la Altex nu au stiut sa-mi zica ce panel e, de fapt ei mi-au zis ca e facut in Turcia, deci nu prea aveau habar.
Cu siguranta panelul e luat de pe undeva de afara, nu vad sa se faca asa ceva in Romania, dar eu inca ma mai gandesc daca e ok sau nu.

Cu respect
sunt doar 4 sau 5 producatori de panouri in lume si din cite stiu Hitachi ar mai vrea sa isi faca o fabrica, deci e clar ca panoul e "original", insa nu stiu ce sa zic de restul. cred ca pina la urma iau Panasonic si gata.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2007, 21:38   #1029 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

la lcd dak vrei firma nu vad alte motive pt care nu ai alege panasonic sau sony, mai ales k au si un design pe masura.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by 42 View Post
O sa testez probabil maine cu un amic un xbox360, prieten care are expereienta, are multi amici cu lcd-uri si a vazut suficient de multe modele cat sa spuna daca e ok sau nu. De vazut la mine nu cred ca o sa puteti vedea, insa sunt sigur ca baietii de la media galaxy or sa va lase sa o testati. Pe mine m-au servit fara probleme, au mutat tv-ul din locul lui special unde se gasea o intrare hd si m-au lasat sa ma joc cu el suficient de mult.
ai testat ? nu ma poti gazdui si pe mine cu un xbox360, sunt curios cum merge pe el

Last edited by phat_sua; 23-02-2007 at 21:38.. Reason: Automerged Doublepost

Old 23-02-2007, 22:08   #1030 (permalink)
blu ray

novi's Avatar

Wink

Quote:
Originally Posted by phat_sua View Post
felicitari , arata belea modelul tau
Dap!Si DVD-urile se vad foarte bine pe iesirea COMPOSITE a unui player PANASONIC S49!Mai ramane sa iau un adaptor DVI HDMI sa il conectez la PC!

Ceva in genu SCART-HDMI nu exista?

Old 24-02-2007, 08:22   #1031 (permalink)
Registered User

Panasonic TH-42PV60EH

As vrea sa cumpar o plasma Panasonic TH-42PV60EH. Daca cineva deja a umparat/o, mi/ar fi util sa stiu ce parere are despre performantele ei.Multumesc.

mmdd is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2007, 11:06   #1032 (permalink)
Registered User

eugenius's Avatar

la noi se gaseste celebrul westinghouse LVM-37w3 sau mirai DTL-642E500?

adica ce televizoare / monitoare full HD se gasesc la preturi acceptabile (vad ca un sony de 40 de 80mil ...)

eugenius is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2007, 11:31   #1033 (permalink)
Registered User

novimihai - te sfatuiesc sa iti faci temele bine de tot in legatura cu conectorul HDMI..numai belele sint
de ex. de la acelasi producator al cablului risti sa-ti iei de 1.5-2 m si sa mearga ok..dar daca iti iei de 5 m sa nu mai mearga

da un google search sa vezi cum sta treaba ..e cam sensibil subiectul..eu personal mi-am luat gindul de la conectorul DVI-HDMI(am 4.5 m pina la tv)

daniel_inedit is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2007, 14:02   #1034 (permalink)
blu ray

novi's Avatar

Wink

Quote:
Originally Posted by daniel_inedit View Post
novimihai - te sfatuiesc sa iti faci temele bine de tot in legatura cu conectorul HDMI..numai belele sint
de ex. de la acelasi producator al cablului risti sa-ti iei de 1.5-2 m si sa mearga ok..dar daca iti iei de 5 m sa nu mai mearga

da un google search sa vezi cum sta treaba ..e cam sensibil subiectul..eu personal mi-am luat gindul de la conectorul DVI-HDMI(am 4.5 m pina la tv)
Dap am vazut ca sunt ceva probleme!Atunci cred ca o sa iau un cablu D-Sub de 4~5m!Merci!

Old 24-02-2007, 19:47   #1035 (permalink)
Registered User

pentru gulag 23:
cum iti merge tv?
l-ai cumparat cu picior sau cu stand in pretul pe care l-ai zis mai sus?
nu cred ca acolo era cel mai ieftin( de ce ai ales sa cumperi de acolo)? - , si are garantie 12 luni sau 24 luni?
mai poti sa faci si alte comentarii , despre cum se comporta?
Mersi si astept

adrian73 is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2007, 21:12   #1036 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Quote:
dtancu , vrei sa zici k e PVA panelul la Myria in loc de S-PVA ?
Sunt putine panel-uri S-PVA la ora actuala.
Sony incepe cu seria S insa din cite stiu numai la diagonale incepind cu 32" (seria U nu e S-PVA, nici seria S la 26")
La Samsung mi se pare ca incepind cu R71 au pus S-PVA la fel, la diagonale peste 32". R32 nu e panel S-PVA.
M-as indoi ca acel Myria sa fie un S-PVA, la banii aia.

dtancu is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2007, 22:04   #1037 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

stiam k S-ul doar de la 32 e S-PVA si k U-ul nu e. De samsung nu stiam insa. eu am folosit pt xbox T51 de 23" din ce zici tu se pare k era PVA, iar mie mi s-a parut ok, oricum asta inseamna k nici nu am termen de comparatie cu S-PVA
insa parerea mea este ca cel mai bine merg si-l testez pentru k dak e multumitor la joacuri atunci nu ma mai intereseaza technical specs.
oricum vazand azi mai multe marimi am hotarat k 32" e prea mic pentru mine.

Old 24-02-2007, 23:27   #1038 (permalink)
Registered User

gulag23's Avatar

@adrian73: in pretul postat de mine a intrat si piciorul in forma de H si are garantie de 24 luni. Daca tu reusesti sa il gasesti mai ieftin, spune-le si celorlalti interesati, eu nu l-am gasit mai jos de 4856 Ron la marketonline, insa nu l-am luat de acolo pentru ca nu am telefon fix si asta e o conditie pe care o pun ei ca sa-ti primeasca comanda.

Cat despre imagine, nu pot sa spun decat ca e incredibila si ma refer la cea de la cablu, pentru ca nu am reusit inca sa leg calculatorul la plasma in conditii bune.

gulag23 is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2007, 12:40   #1039 (permalink)
Registered User

Multumesc pentru raspuns, gulag23, am inteles ca la mediagalaxy ar fi mai ieftin
cred ca acolo sau la emag sunt mai ieftine , nu stiu exact, plasma fara stand( picior in forma de H- cum ai spus tu), adica , varianta cu " E " nu cu " EH ".
depinde pentru ca piciorul in forma de H este scump.
astept pareri de la tine , daca vrei sa le dai , dupa un timp de rodaj , sa-i zicem asa.

adrian73 is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2007, 14:32   #1040 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Quote:
stiam k S-ul doar de la 32 e S-PVA si k U-ul nu e. De samsung nu stiam insa. eu am folosit pt xbox T51 de 23" din ce zici tu se pare k era PVA, iar mie mi s-a parut ok, oricum asta inseamna k nici nu am termen de comparatie cu S-PVA
insa parerea mea este ca cel mai bine merg si-l testez pentru k dak e multumitor la joacuri atunci nu ma mai intereseaza technical specs.
oricum vazand azi mai multe marimi am hotarat k 32" e prea mic pentru mine.
Sti cum e chestia phat? Depinde cu ce compari. Cita vreme n-ai vazut unghiurile de vizibilitate si contrastul pe un S-PVA o sa ti se para ca PVA-ul e superb, si tot asa.
De-aia am intervenit un pic mai sus cind cu LCD-ul de 20 mil. Multa lume face comparatii intre modele fara sa fi vazut intr-adevar ce se poate face la virf in domeniu

dtancu is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules