![]() |
| | #1024 (permalink) | ||
|
offtopic: calculatorul meu are urmatoarea configuratie: amd barton la 3000, 512 Mb RAM, placa video Gigabyte Ati Radeon 9250. Cand rulez materiale 720 si 1080 luate de pe net, acestea nu se vad bine, in sensul ca cele 1080 se vad sacadat, iar la cele 720 este un delay intre imagine si sunet. Care ar fi cel mai ieftin upgrade pe care l-as putea face ca sa pot vedea inclusiv 1080 in conditii bune?
| |||
|
| | #1026 (permalink) | ||
|
Pana la urma am luat un SAMSUNG 26R71B!Se vede superb! Last edited by novi; 23-02-2007 at 19:02.. | |||
|
| | #1028 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #1029 (permalink) | ||
|
la lcd dak vrei firma nu vad alte motive pt care nu ai alege panasonic sau sony, mai ales k au si un design pe masura. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
__________________ no sig Last edited by phat_sua; 23-02-2007 at 21:38.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1033 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 |
novimihai - te sfatuiesc sa iti faci temele bine de tot in legatura cu conectorul HDMI..numai belele sint de ex. de la acelasi producator al cablului risti sa-ti iei de 1.5-2 m si sa mearga ok..dar daca iti iei de 5 m sa nu mai mearga da un google search sa vezi cum sta treaba ..e cam sensibil subiectul..eu personal mi-am luat gindul de la conectorul DVI-HDMI(am 4.5 m pina la tv) | ||
|
| | #1034 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1035 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
pentru gulag 23: cum iti merge tv? l-ai cumparat cu picior sau cu stand in pretul pe care l-ai zis mai sus? nu cred ca acolo era cel mai ieftin( de ce ai ales sa cumperi de acolo)? - , si are garantie 12 luni sau 24 luni? mai poti sa faci si alte comentarii , despre cum se comporta? Mersi si astept | ||
|
| | #1036 (permalink) | ||
| Quote:
Sony incepe cu seria S insa din cite stiu numai la diagonale incepind cu 32" (seria U nu e S-PVA, nici seria S la 26") La Samsung mi se pare ca incepind cu R71 au pus S-PVA la fel, la diagonale peste 32". R32 nu e panel S-PVA. M-as indoi ca acel Myria sa fie un S-PVA, la banii aia. | |||
|
| | #1037 (permalink) | ||
|
stiam k S-ul doar de la 32 e S-PVA si k U-ul nu e. De samsung nu stiam insa. eu am folosit pt xbox T51 de 23" din ce zici tu se pare k era PVA, iar mie mi s-a parut ok, oricum asta inseamna k nici nu am termen de comparatie cu S-PVA ![]() insa parerea mea este ca cel mai bine merg si-l testez pentru k dak e multumitor la joacuri atunci nu ma mai intereseaza technical specs. oricum vazand azi mai multe marimi am hotarat k 32" e prea mic pentru mine.
__________________ no sig | |||
|
| | #1038 (permalink) | ||
|
@adrian73: in pretul postat de mine a intrat si piciorul in forma de H si are garantie de 24 luni. Daca tu reusesti sa il gasesti mai ieftin, spune-le si celorlalti interesati, eu nu l-am gasit mai jos de 4856 Ron la marketonline, insa nu l-am luat de acolo pentru ca nu am telefon fix si asta e o conditie pe care o pun ei ca sa-ti primeasca comanda. Cat despre imagine, nu pot sa spun decat ca e incredibila si ma refer la cea de la cablu, pentru ca nu am reusit inca sa leg calculatorul la plasma in conditii bune. | |||
|
| | #1039 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
Multumesc pentru raspuns, gulag23, am inteles ca la mediagalaxy ar fi mai ieftin cred ca acolo sau la emag sunt mai ieftine , nu stiu exact, plasma fara stand( picior in forma de H- cum ai spus tu), adica , varianta cu " E " nu cu " EH ". depinde pentru ca piciorul in forma de H este scump. astept pareri de la tine , daca vrei sa le dai , dupa un timp de rodaj , sa-i zicem asa. | ||
|
| | #1040 (permalink) | ||
| Quote:
De-aia am intervenit un pic mai sus cind cu LCD-ul de 20 mil. Multa lume face comparatii intre modele fara sa fi vazut intr-adevar ce se poate face la virf in domeniu | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |