![]() |
| | #10381 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Quote:
andrei83, nu gasesti nimic cu LEd in banii aia. SAMSONICS, nu merita adus TV din State din mai multe motive. Printre altele e incompatibilitatea cu sursele de semnal TV din zona PAL (problema se rezolva dar cu cheltuiala suplimentara), alimentare la 120V (se rezolva dar cu cheltuiala suplimentara), transportul e foarte scump (poate sa depaseasca 1000$, depinde cum te descurci), mai platesti ceva taxe si TVA, ai probleme serioase cu garantia. | ||
|
| | #10382 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | Quote:
In alta ordine de idei, daca voi ati facut teste comparative si diferenta e izbitoare, atunci va cred pe cuvant. Eu mi-am exprimat doar o parere, am zis ca nu cred, nu ca as fi convins de faza cu motion flow-ul. Oricum suna de parca toate lcd-urile fara acest proces sunt varza si se vad execrabil la imagini in miscare, iar motion flow-ul e un fel de mesia tehnologic. Dar, ma rog, hai ca ne invartim in jurul cozii, renunt la badea gheorghe ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by cipwine; 29-03-2009 at 22:50.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #10383 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 Location: Bucureşti | Quote:
Pai stai mai putin, Samsung PS-58P96H are Real Motion Studio http://www.avforums.com/forums/plasm...fd-thread.html altii zic ca nu are http://samsungps58p96fdx.fullhdtvs.co.uk/ dar are si 50 Hz refresh-ul Superocazii - PLASMA & LCD : PLASMA SAMSUNG-PS-58P96H La un search PS-58P96H nu se vorbeste pe nicaieri de 100 de Hz In aceste conditii cum ramane cu "Amindoua introduc cadre interpolate pentru 100Hz" ? Samsung PS-58P96H are Double Scan 100 Hz sau nu ? Ca imi iau PS-58P96H daca are Last edited by robert0andrei; 29-03-2009 at 23:32.. | ||
|
| | #10384 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | "Auto Motion Plus 100Hz si Real Motion Studio" sint denumirile a doua procedee care introduc cadre interpolate. Double Scan 100 Hz nu introduce cadre interpolate, reda fiecare cadru de 2x, procedeu asemanator cu cel de la cinematograf. Acelasi TV poate sa foloseasca mai multe procedee de imbunatatire a imaginii, diferite pentru scopuri/tipuri de materiale video diferite.
| ||
|
| | #10385 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 Location: Bucureşti | Quote:
Eu zic de modelul PS-58P96H care afiseaza 50 de cadre pe secunda, si totusi ar avea Real Motion Studio. Ce cadre interpolate mai POATE introduce daca el saracu' afiseaza doar 50 de cadre pe secunda? | ||
|
| | #10387 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
La mine e 5 dimineata, dar o sa incerc sa caut date despre PS-58P96H. Cred ca e un model mai vechi si nu contine tehnologie pentru cadre interpolate. Siturile care comercializeaza TV-uri mai scriu si multe prostii la caracteristici, trebuie verificat "la sursa", respectiv pe situl Samsung. andrei83, daca vrei LCD, iti recomand cel mai mare Samsung din seria 6, pe care il gasesti in banii pe care esti dispus sa ii dai. | ||
|
| | #10388 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 Location: Bucureşti | Adica spui ca seria 6 e mai reusita decat seria 7 ? ----------------- Acum imi dau seama cum stau lucrurile Pentru firma Samsung, zic pe nivele Nivel 1 : Plasma are refresh la 50 Hz Nivel 2 : Plasma are Double Scan 100 hz : se dubleaza cadrele ca la un CRT 100 Hz Nivel 3 : Plasma are Real Motion Studio : refresh 100 Hz cu cadre interpolate Nivel 4 : Plasma are Auto Motion Plus 100Hz care e Real Motion Studio mai nou Corect? In plus, eu vreau sa folosesc o Plasma Samsung care are Real Motion Studio sau Auto Motion Plus 100Hz cu ele dezactivate vreau numai sa nu palpaie (flicker), deci vreau numai Double Scan 100 hz pot face asta? Last edited by robert0andrei; 30-03-2009 at 00:24.. | ||
|
| | #10389 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Pai eu sint amator de LCD-uri si trebuie sa imi dau cu parerea despre plasme? "Nivelul 1" (ca sa folosesc terminologia ta) poate sa iasa din discutie, e depasit (poti sa uiti de PS-58P96H). "Nivelul 2" (Double Scan 100 hz ) cred ca e inclus in modelele care folosesc si tehnologia introducerii de cadre interpolate. Functiile "Real Motion Studio sau Auto Motion Plus 100Hz" se pot dezactiva, deci nu e nici o problema cu ele. Deci vei fi multumit cu oricare dintre modelele noi.
| ||
|
| | #10390 (permalink) | ||
S-a mai explicat ce e cu flickerul la plasme...chiar si la 100 Hz, pe fond alb-alb, tot va avea un mic flicker | ||
|
| | #10391 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 Location: Bucureşti | Pai s-atunci sa-mi iau LCD Samsung LE-55A956 55 inch, 12.219 RON, 240 W, 36 Kg ? <-- e cel mai mare LCD de pe piata cu pret decent Ce parere ai despre model, e la pretul lui Samsung PS-63A756 Quote:
Intelegi, atat vreau, fiindca acum am un CRT 100Hz si stiu care e diferenta In primul rand pentru ochi. | ||
|
| | #10392 (permalink) | ||
S-a tot zis pe aici...depinde in cea mai mare masura de nevoile tale, pt ce vrei sa folosesti teveul mai mult...in functie de asta alegi lcd sau plasma. Specificatiile tehnice vin dupa aia... | ||
|
| | #10393 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Samsung 55A956 e cu totul altceva. Face parte din clasa de top de ultima generatie, e cu tehnologie LED, pe chestia asta are contrast dinamic 2,000,000:1, calitatea imaginii e la nivelul plasmelor de top KURO. Am studiat modelul asta impreuna cu cel de top da la Sony, in paralel cu plasme mari KURO si altele, timp de vreo 2 ore intr-un magazin specializat din US...E greu de ales intre ele, dar eu as merge pe asta.
| ||
|
| | #10394 (permalink) | ||
Dar e scump mama, scump rau...daca tehnologia LED vrea sa se impuna, ar face bine sa nu procedeze ca Pioneer cu tarifele la plasmele lor | ||
|
| | #10397 (permalink) | ||
We'll put this out there: if you're looking for a plasma-like picture without the associated burn-in problems then the Series 9 Samsung is the king. In fact, because this TV doesn't have the light bleed or off-axis discolouration problems of other LCDs, we think you could fool most people — experts included — into believing this was a plasma TV." Acest model e exceptional, orice alta discutie e doar de dragul discutiei. | ||
|
| | #10398 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 Location: Bucureşti | La noi se gaseste Samsung LE-55A956 ...cu ce difera fata de LA-55A950 ? Vad ca s-a lansat a2a generatie Pioneer Kuro http://www.blitztech.ro/hardware/tv/pioneer-lanseaza-o-noua-generatie-de-televizoare-kuro/ Vad... Kuro prima generatie, trebuie sa ai un "kuro" mare de unde sa scoti banii ![]() Televizor Plasma Pioneer PDP-LX608D 27899 RON la 60 inch http://www.vendaria.ro/ProductDetail...oductKey=12905 In America a aparut Panasonic TC-P54Z1 (1 inch thick) ? Cand e asteptat si in Romania si la ce pret? Last edited by robert0andrei; 30-03-2009 at 12:35.. | ||
|
| | #10399 (permalink) | ||
"The Panasonic TC-P54Z1 is a return to massive $ 5999 and will be available in June 2009." Deci Pentru Romania mai poti pune un minim 50% in plus, daca si cind o sa apara in RO. | ||
|
| | #10400 (permalink) | ||
asta spune multe despre cine e inca tata lor la capitolul imagine. Si ca sa demonstrez ca si aceste review-uri nu sunt cele mai obiective, uite aici - pentru 55A956 (review de pe trustedreviews):"Without doubt the biggest problem is its extremely limited viewing angle. As soon as you get to a viewing angle of around 40 degrees you can see some really quite extreme ‘blooming', for want of a better word, around bright parts of the picture, especially when showing extreme contrasts." De asta te-am si intrebat daca ai observat tu ceva de genul asta. A rezolvat doar o parte a problemei off-axis viewing, se pare ca nu pe toata. Acest model este exceptional, dar nu este perfect si are probleme, deci este deschis la discutii - mai ales ca dai o carutza de bani pe el. In rest, numai de bine despre el. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |