![]() |
| | #10621 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | Quote:
![]() Iar concluzia din review este destul de clara...este un mare pas inainte, dar inca nu a rezolvat multe probleme ale tehnologiei LCD...iar la capitolul culori, cred ca nici mama led-ului nu va afisa gama si tonurile subtile ale unei plasme (de altfel, este specificat si in review-ul respectiv) De pret nici nu mai are rost sa vorbim...va trece mult timp pana cand o astfel de tehnologie va fi disponibila "maselor". Parerea mea | ||
|
| | #10622 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- apropo de lcd cu leduri... unghiul de vizualizare la lcd cu leduri e mai mic decat la lcd cu backlight cu neoane !!!!! asa ca viva plasma.... si la lcd cu leduri verdele e cu tenta te albastru (cyan) asa ca iarba are o culoare foarte nenaturala.. la desene animate e interesant verdele asta puternic... asa ca aviz amatorilor de cartoons. televizoarele cu leduri vor fi bune atunci cand in spatele fiecarui pixel va fi cate un led rosu, verde albastru...triluminous
__________________ Rebel XT Last edited by plop; 17-04-2009 at 02:19.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #10623 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 Location: Bucureşti | Quote:
nu au voie sa "emita" acolo, sunt reglementari ----------------------- Va impartasesc ce-am scris catre contactele LG Romania maria_radu@lge.com si raluca_florea@lge.com "Buna ziua In calitatea mea de potential client as dori sa ma informati cand voi putea achizitiona de la firma dvs modelul TV Plasma LG 60PS80 Nu inteleg de ce nu se importa acest model, in conditiile in care sunt obligat sa platesc un pret dublu fata de cel platit de un consumator din Statele Unite ale Americii. Va multumesc" LG 60PS80 e chiar misto, ca si corespondentul de la LCD LG 52LH90 LG Plasma TV - LG Global Site LG LH90 - LG Global Site | ||
|
| | #10625 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Chiar asa? Si atunci ce rost mai are ecranul cu cristale lichide daca e vorba de un LCD? Daca nu e vorba de tehnologia LED-LCD ci doar LED, atunci exista deja si se nunesc televizoare OLED; primele TV-uri OLED mai mari sint asteptate sa intre pe piata spre sfirsitul anului...Si astea la rindul lor vor trece foarte curind la tehnologia QD-LED...
| ||
|
| | #10626 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
dupa ce am cautat lcd-uri de 32”, apoi de 37” ca in final sa vreau de 40” (parca pe zi ce trecea mi se pareau prea mici), a aparut o oferta la domo cu buyback la plasma panasonic 42pv8 si cum la dimensiunea asta foarte greu gasesti ceva comparabil...probabil ca voi trece in tabara posesorilor de plasme. DOMO.ro - Audio-Video, Electronice, Electrocasnice, It&C intre 42pv8 si pv80 am vazut ca diferenta e doar de conectica asa ca nu cred ca merita diferenta. iar modelele 2009 sunt prea scumpe. la lcd de 40” preturile sunt mult mai mari (seria 5 de la samsung sau chiar 6 tind spre 3000 lei). oricum slabe ofertele de Paste. | ||
|
| | #10627 (permalink) | ||
Acum eu regret ca nu am dat cativa bani in plus pe PV80. Are VGA si iti poti conecta PC-ul sa poti vedea materiale HD (asta daca nu ai alt device care sa faca treaba asta)...deci, diferenta de pret cam merita, chiar si numai pt mufa VGA. oricum, PV8 cred ca este cel mai bun tv ca raport calitate-pret din gama entry-level. L-am comparat chiar si cu LCD-uri cu pretentii mai mari pe hartie, cel putin, si imaginea este minunata - mai ales daca esti cinefil. daca vrei sa vezi materiale HD, atunci merita ceva banuti in plus pt PV80...dar, depinde de tine ce alegi -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
iar in contextul crizei economice actuale care va dura multi ani de acum incolo, mi se pare cel putin inutil sa vii cu faze gen OLED sau cine stie ce alte minunatii. Aproape nimeni nu mai este dispus sa arunce banii doar de dragul inovatiei, iar asta se simte in toate sectoarele pietei de consum Last edited by cipwine; 17-04-2009 at 17:06.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #10628 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
sony nu pune cate un led in spatele fiecarui pixel, asa ca halouri cate vrei in jurul contururilor luminoase..... am vazut un ecran amoled care avea imagine mai buna culori impecabile decat orice lcd sau plasma dar era doar de 2" la un mp3 player.
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #10629 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent |
Exista o diferenta de electronica intre pv8 si pv80, conform Panasonic: Products - VIERA Plasma and LCD TVs - Plasma Technology - V-real 3 - UK & Ireland toate plasmele HD-Ready din gama 2008 au procesare V-Real3 **cu exceptia PX8 (echivalentul PV8) care are procesorul mai vechi ce implementeaza V-Real2. Panourile sunt aceleasi iar diferentele de conectica sunt cele stiute. Eu am avut ocazia sa le vad unul langa altul in Media Galaxy Vitan si diferenta era chiar foarte mare pe acelasi semnal, adica PV80 se vedea substantial mai bine, dar nu stiu cat de relevant este (poate fi de la splitter, reglaje, etc.) | ||
|
| | #10631 (permalink) | ||
Pentru fraieri au ba, diferenta de specificatii exista pe site-ul oficial si nu e doar vorba de conectica. In ce priveste generatia 2009, s-a schimbat si panoul din cate stiu ... nu este numai procesorul. Altfel, nu cred ca te impiedica cineva sa-ti cumperi o plasma din 2006 daca mai gasesti pe stoc | ||
|
| | #10632 (permalink) | ||
as vrea sa stiu si eu in ce consta diferenta efectiva intre v real 2 , 3, si 4. sau e doar bla bla bla... am avut si generatie 2007 si 2008, si diferenta e ca la 2008 poti pune overscan pe off, si la 2007 nu puteai, era overscan tot timpul... alta diferenta vizibila pe imagine nu se observa...
|
| | #10633 (permalink) | ||
Sunt circuite electronice care implementeaza diferiti algoritmi de procesare de imagine: atenuare de zgomot, compensare de miscare, etc. Algoritmii in sine nu cred ca sunt publicati pe undeva. Depinde doar de tine daca ai sau nu incredere in marketingul Panasonic ... overscanul nu are treaba cu v-real, e doar chestie de functionalitate.
| ||
|
| | #10634 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
|
| | #10635 (permalink) | ||
plop: cred ca este secret comercial Panasonic, si eu am cautat informatia si nu am gasit-o. Decisions, decisions ... Cum sa te hotarasti cand nu ai suficiente date la dispozitie ? S-au scris carti intregi pe tema asta. Succes | ||
|
| | #10636 (permalink) | ||
ar trebui sa stii la ce grad de imbunatatire merita sa schimbi plasma, daca sunt imbunatatiri mici nu merita, dar daca sunt imbnatatiri revolutionare merita sa o schimbi.. si ar trebui sa poti afla asta...
|
| | #10637 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 Location: Bucureşti | Quote:
Buna ziua, Acest model intr-adevar nu este adus in Romania, unde nu exista o cerere semnificativa, dar va putem recomanda diagonala imediat inferioara, cea de 50", modelul urmand sa fie expus si comercializat de Media Galaxy, pana la sfarsitul lunii. Cristian GRANZULEA Key Account Manager HE No comment | ||
|
| | #10638 (permalink) | ||
Cred ca multe din "declasarile" lui pv8 de pe unele site-uri sunt mai mult miscari de marketing pentru a favoriza vanzarile lui pv80 | ||
|
| | #10639 (permalink) | ||
| Quote:
![]() De cand am observat problema nu am mai folosit plasma in mod 4:3. Am sa ma obisnuiesc cu 'Just aspect mode'. Thank you!
__________________ "Somewhere over the rainbow Bluebirds fly And the dreams that you dare to dream Really do come true..." | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |