![]() |
| | #10761 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
din pacate nici pe 54 nici pe 59 nu gaseste nimic desi arata semnal excelent. doar pe 30 gaseste canalele protvhd. si mai e o problema. pe imagine perfect neagra apare o pata putin albicioasa intr-o parte a ecranului de vreo 10*10 cm. e ok asa ceva? toate lcd-urile au aceasta problema sau sa fug repede cu el la garantie? Last edited by vic06; 02-05-2009 at 09:32.. | ||
|
| | #10763 (permalink) | ||
| Quote:
Daca poti trai cu acest backlight bleeding, e ok. Daca nu, se pot gasi modalitati si mai neortodoxe prin care ai putea sa-i determini pe cei de la garantie si suport sa-ti schimbe TV-ul. Cand l-ai achizitionat nu l-ai probat? Nu l-ai testat? Atunci trebuia bibilit si puricat. Macar in viitor sa procedezi asa cu tot ceea ce vei cumpara.
__________________ | |||
|
| | #10764 (permalink) | ||
|
Salut Am si eu o intrebare, as vrea maine sa imi achizitionez un televizor mai mare lcd, de peste 100 cm. O alegere interesanta ar fi asta: Televizor LCD LG 42LH3000, 107cm 42LH3000 Problema e ca eu as vrea sa il folosesc in primul rand ca un monitor secundar, sa stau in pat si sa ma joc, dar pentru a profita de rezolutii mari trebuie sa faolosesc hdmi. Intrebarea e daca televizorul cunoaste rezolutii custom prin hdmi, pentru ca nu am gasit nicaieri astfel de informatii. Ma poate ajuta cineva ? multumesc.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #10765 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 | Quote:
ce mi se pare ciudat e ca la instalarea acasa avea deja canalele programate astea de se prind cu antena de camera. ma gandesc ca o fi fost expus la vanzare | ||
|
| | #10766 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: GL |
Prin hdmi te lasa sa alegi aceleasi rezolutii ca si prin DVI, dar 1680x1050, 1440x900 sau dinastea probabil nu suporta ecranul. O sa mearga in schimb 1366x768, dar care mai e smecheria sa ai ecran full hd si sa-l folosesti intr-o asemenea rezolutie?.
| ||
|
| | #10767 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #10768 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Quote:
| ||
|
| | #10769 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #10770 (permalink) | ||
| Quote:
In fine, am fost in altex si am testat cu iesirea de pe laptop un lg 42lf75 FHD, practic un model mai vechi din 2008. Problema e ca in 1080p nu am reusit sa obtin nici de-al draq ceva pixel perfect, intotdeauna se facea un fel de resampling. E ceva ce ar trebui sa stiu ? la samsungul meu 720p am putut sa il setez pixel perfect in 1360x768, pe cand aici nu. De setat am putut seta o multime de rezolutii custom, de la 640x480 pana la 1600x1200. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Mda, aparent era de vina laptopul meu care adauga un fel de overscan la imagine si o stretch-uieste, am testat si pe monitorul de acasa. Deci imi poate cineva confirma ca lg-ul respectiv merge pe majoritatea rezolutiilor ? ma intereseaza : 1024x768 800x600 640x480 720p 1080p si ceva rezolutii intermediare pentru a putea juca jocuri ce se misca prost in 1080p dar inca bine in mai mult de 720p
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< Last edited by 42; 03-05-2009 at 09:54.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #10771 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | 42, se pare ca nu intelegi problema, sau eu nu inteleg ce vrei sa faci. Daca folosesti rezolutii mai mici si setezi TV-ul pe Pixel Mapping 1:1 o sa ai imaginea in "fereastra", deci cu chenar negru; asta vrei? Altfel, poti sa joci orice joc la orice rezolutie si va fi scalat de PV la 1080p, se vede foarte bine. Iti bati capul degeaba.
| ||
|
| | #10772 (permalink) | ||
|
Omul a fost destul de clar, zic eu... Quote:
| |||
|
| | #10773 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
TV-ul are tot felul de reglaje, cred ca nu a setat ceva bine. Raport Aspect Corectare: 8 (16:9/Just scan/Original/4:3/14:9/Zoom/ Cinema Zoom/full wide ) Just Scan: HDMI/Component: 1080i / 1080p / 720p "We recommend using the Just Scan mode with 1080i and 1080p material, which assures zero overscan and proper 1:1 pixel matching for this 1080p display." Last edited by oldshooterman; 03-05-2009 at 14:48.. | ||
|
| | #10774 (permalink) | ||
|
Nu mai conteaza, l-am luat deja ![]() Sincer sa fiu sunt extrem de incantat de el, mi se pare mai bun aproape decat monitorul pe care il am (am impresia ca si tv-ul e mva ceva, ca prea are unghiuri mari de vedere). Calitatea este absolut IMPECABILA ca monitor, are un range dinamic foarte mare, suficiente setari de mana. SIngurul minus ar fi la capitolul sunet si lipsa basilor dar nah.. Oricum, un pret imbatabil si cel mai mare monitor pe care l-am avut in viata mea . Nu cred sa ma mai intorc la birou la vechiul monitor.
|
| | #10775 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #10776 (permalink) | ||
|
sal'. ma intereseaza un monitor lcd full hd cu diagonala si timpul de raspuns cat mai mici si intrare hdmi. il voi folosi momentan doar pentru a - mi conecta ps3 - ul si notebook - ul. ce imi recomandati?
__________________ ... yahoo: dani_l_2012 ... | |||
|
| | #10777 (permalink) | ||
|
Televizor LCD LG 42LH3000, 107cm 42LH3000 asta. pretul e imbatabil, calitatea e de monitor high end. daca e prea mare poti lua varianta de 37 inci sau mai mic, dar eu zic ca mai bine te arunci direct la ceva enorm. Eu stau la 2m de tv, si e exact cat trebuie sa pot vedea toate detaliile, si suficient de mic cat sa nu sesizez prea rau pixelii. Inca ceva, negrul pe el e negru abslursplluri,fara pete, fara nimic.
|
| | #10778 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Nici eu nu cred ca o sa-ti mai placa vechiul monitor, iar asta o sa ti se para in curind mic... d-lite, toata lumea vrea diagonale cit mai mari iar tu vrei o diagonala cit mai mica?...sau e o greseala de exprimare? | ||
|
| | #10779 (permalink) | ||
| Quote:
ps: nu cred sa mi se para mic in curand, din simplul motiv ca deja incepe sa ma ia cu ameteala in jocuri In plus stau foarte aproape de el, am ochii la 2m.
|
| | #10780 (permalink) | ||
|
Heh, si eu care credeam ca e aproape la 1.3-1.4 m de el, pt o imersiune perfecta in jocurile 3d (FPS sau 3rd person), tot pe un 42" bineinteles. ![]() Felicitari pt achizitie. Pe VGA suporta 1080P? Simti vreun pic de input lag la el? Cum sta cu interpolarea la jocurile mai vechi? Sry pt atatea intrebari, dar si pe mine ma interesa lcd-ul acela, tot pt ce il folosesti si tu. Last edited by Dead Ghost; 03-05-2009 at 19:09.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |