![]() |
| | #1062 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Toate plasmele de la Panasonic sunt de generatia 9. 37PX600 este la fel cu 37PV600, in sensul ca are in plus fata de PV60 surround, slot card, multi window, iar ptr. PX tuner digital. PX nu se comercializeaza in RO ci numai in vest. Last edited by vasib95; 26-02-2007 at 14:14.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1063 (permalink) | ||
|
oare unde draq s-o gasi standul ala misto care apare in toate prezentarile la plasmele Panasonic? Ca la ei pe site apar alte mese, si pe un alt forum citisem ca masa aia costa aproape cat plasma, undeva la 1.000 EUR. Indicativul ei este TY-S42PV60
__________________ Băieţii buni n-are noroc... ...dar nici femeile nu e oameni | |||
|
| | #1064 (permalink) | ||
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Ai incercat la Neomax, acolo parca am vazut multe accesorii ptr. plasma, inclusiv ce cauti tu. Vezi ca e vreo 2.700 ron! Sa ne tii la curent cu functionarea obiectului! Last edited by vasib95; 26-02-2007 at 14:34.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1065 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
eu am oscilat intre o plasma panasonic 37pv60 si un lcd Sony KDL-32S2530 am fost in mediagalaxy, le-am privit pe amandoua pe semnal analog, pe dvd, pe boom, si in final am optat pt plasma.. pe cablu normal se vedea mai bine, pe dvd imi parea ca se vede la fel, poate culorile mai nenaturale la lcd... | ||
|
| | #1066 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Pe okazii era cineva care vindea modelul TH-42PX600, care avea si PiP si tuner dvb etc, dar era si mai scump, iar garantia era la modul gentlemen agreement, internationala. Care stiti si voi ca e cu dus si intors. Ori, la banii astia te enervezi daca patesti ceva si observi ca nu prea are cine sa te ajute
__________________ Băieţii buni n-are noroc... ...dar nici femeile nu e oameni Last edited by Carturaru; 26-02-2007 at 15:19.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1067 (permalink) | ||
unde ai vazut Sony-ul asta de 40" la 55mil? de samsung ce parere ai? : http://www.neomax.ro/produs.php?id=P:3744-S:325 | ||
|
| | #1068 (permalink) | ||
|
@carturaru: acum 4 zile am lut si eu o plasma 42pv60eh si am conectat pana acum calculatorul la ea printr-un calu vga-vga. Intrebarea mea pentru tine (stiu ca asteptai un raspuns, dar poate ma ajuti tu pe mine) este urmatoarea: ai sesizat vreo diferenta de calitate cand ai folosit cablul dvi-hdmi fata de cel vga-vga, in afara problemelor de geometrie? Te intreb pentru ca intentionez sa cumpar un cablu dvi-hdmi si, daca nu e nicio diferenta, ma las pagubas. Multumesc anticipat!
| |||
|
| | #1069 (permalink) | ||
|
Sincer, la o prima vedere nu am sesizat vreo diferentza. Teoretic ar trebui sa fie cel putin diferentza intre DVi si VGA, adica semnal digital vs analog. Pe de alta parte, nici la tft-ul de la PC (Philips X190) nu am vazut vreo diferentza intre VGA si DVi... Cand m-am dat mai aproape de plasma, parca totusi pe VGA avea o mica palpaire, am pus-o pe seama refresh-ului de 75 Hz. In orice caz, daca ma jucam la 3 metri de plasma ma dureau ochii, asa ca am stat ceva mai aproape, la un metru, nu am observat aberatii cromatice la icoane etc. Chiar mi se parea ca se vede foarte bine.... acuma sa vad, eu am folosit DVi 2 HDMI dintr-un laptop cu ATI, o sa incerc sa vad si nVidia daca stie sa scoata mai bine semnalul.... inca o chestie, pe laptop ma intreba in ce mod HD sa pun plasma, adica de la 720p in sus. Pe VGA rezolutia care face fill la ecran optim este 1024*768
__________________ Băieţii buni n-are noroc... ...dar nici femeile nu e oameni | |||
|
| | #1070 (permalink) | ||
|
Multumesc de raspuns. Ai incercat cumva pe cele doua tipuri de cablu sa rulez un material HD de pe calculator? Sunt curios daca PRACTIC este vreo diferenta pentru ochi, in afara de cea teoretica analog vs. digital. Mie mi s-a parut foarte buna imaginea scoasa prin vga, desi cu foarte putin noise si nu as mai da bani pe un cablu dvi-hdmi daca nu imi ofera nimic in plus.
| |||
|
| | #1071 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1072 (permalink) | ||
|
pai eu am dat in Bucur Obor 400.000 lei veki pe un cablu DVi 2 HDMI, nu mi se pare ceva exorbitant... o sa incerc diseara sa vad din desktop-ul mare diferentza intre VGA si DVi. Si am rulat material HD si de pe laptop prin DVi 2 HDMI si din desktop prin VGA 2 VGA. Absolut identic arata filmele. Ar mai fi o treaba, daca ai observat, la conexiunea VGA, la plasma ai control diferit la imagine fatza de HDMI. Poti seta gamma, clock and shit in modul Composite/PC, pe cand la HDMI 1/2 nu prea ai ce sa setezi. Iar aia in specificatii spun ca prima mufa HDMI de sus e pentru semnal digital/analog, iar a doua mufa e pentru digital only. Pai, in aceste conditii, inseamna ca numai prin cablu HDMI 2 HDMI sau DVi 2 HDMI poti sa ai semnal digital. VGA e analog, ca si Component.... nu?
|
| | #1073 (permalink) | ||
|
uite ce zice unul pe avforums, asta si apropos de ce ziceai tu mai devreme de lipsa setarilor prin hdmi: You will be best doing it using a video resolution such as 1280x720 rather than your normal desktop resolution. Should work fine (you may need to download Powerstrip to get your graphics driver to generate this resolution). However the advantages of digital are minimal at best, and you don't get the choice of doing pixel sharp 1024x768 resolution. I would run VGA. | |||
|
| | #1075 (permalink) | ||
|
Cineva spunea mai demult pe forumul asta ca e mai bine sa folosesti iesirea component a placii video (in cazul in care are una) si intrarea similara a plasmei. Placa mea grafica nu are o asemenea intrare. Tinand cont ca si cei care au postat pe avforums si au incercat conexiunea dvi-hdmi au raportat destule probleme si ca in manualul plasmei scrie ca mufa hdmi nu este pentru conectarea pc-ului, cred ca voi ramane deocamdata la vga-vga.
| |||
|
| | #1076 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #1077 (permalink) | ||
|
nu e vorba de o palpaire propriu-zisa, e ca la monitoarele CRT pe care le tii intr-un refresh nasol, de sub 100 Hz. Se vede doar daca te uiti foarte de aproape (cum ar fi 30cm), daca iti iei avant vreo 2m nu mai sesizezi nici-o palpaire. O sa incerc si eu conexiunea Component out de la placa video in Component in-ul de la plasma. Momentan conexiunea asta e realizata intre plasma si dvd player, ca alta mai buna nu am. Oricum e mai buna decat SCART-ul, clar. SCART nici prin cap nu imi trece sa incerc.
|
| | #1078 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Salut. Dupa ce am citit cap-coada topicul asta (si altele ) am cumparat si eu un Panasonic TH-PV37EH, de la Electromarket, cu 3900. Imaginea pe cablu este peste asteptarile mele, dupa toate cele citite si vazute prin magazine ma asteptam la mai rau. Deocamdata functioneaza in rodaj, cu toate controalele la jumatate, si totusi se vede ok. Pentru filme am folosit iesirea VGA a placii calculatorului pe care-l folosesc, la 1024*768, 60 HZ. Dupa o ora de reglaje din driver, player si din TV, am obtinut o imagine cristal, frumos intinsa si adusa la proportiile corecte, pe tot ecranul (zoom-ul nu functioneaza pentru intrarea PC). Doar pentru asta si tot merita cumparata plasmuta | ||
|
| | #1079 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
la plasma nici atata, mai ales ca la astea refreshul e cu totul altfel realizat. chiar nu am vazut, si m-am plimbat ceva prin magazine, sa palpaie. si ma refer sa palpaie asa vizibil, nu ca o idee (eu nici macar ca o idee nu am vazut dar trecem peste). | ||
|
| | #1080 (permalink) | ||
|
Eu spun ca orice om sanatos la cap de pe acest forum (si nu numai) vede o diferentza foarte notabila intre un CRT pus in 60 Hz la 1024*768, de exemplu, si acelasi CRT pus in 120 Hz la aceeasi rezolutzie. Faptul ca tu nu sesizezi diferentza intre ratele de refresh cu okiul liber nu inseamna ca altii nu le detecteaza si nu ii obosesc. Uite acilea definitie: "This is the speed at which the monitor's picture is redrawn or flashed in front of your eyes. Slower refresh rates provide a noticable flicker. Higher refresh rates create a steady picture (and is easier on your eyes). The refresh rate is determined by the video card, but also must be supported by the monitor. The maximum refresh rate will be different for different resolutions. A minimum of 75 Hertz is recommended (TV refresh rates are 30~100 Hz, which is why there is a noticable flicker)", unde "flicker" inseamna exact palpairea cu pricina. Omul care a scris mai sus ca e deranjat de palpaire este un om care vede aceste diferentze de refresh mai bine decat mine sau decat tine, si de aceea il deranjeaza. Este foarte simplu. Nu toti reactionam la fel la aceleasi refresh-uri. E chestie de modul in care percepi o imagine. Baga-te cu ochii intr-o plasma conectata la PC la cca 20cm si daca tu nu vezi pixelii cum palpaie inseamna ori ca ai niste ochi total insensibili la variatiile de luminozitate, ori ai descoperit plasma perfecta.
__________________ Băieţii buni n-are noroc... ...dar nici femeile nu e oameni Last edited by Carturaru; 26-02-2007 at 20:08.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|