![]() |
| | #1081 (permalink) | ||
| Quote:
sorryeu zic k e ok tv-ul ala dak nu esti pretentios si nu vrei sa te doara capul, insa cred k e pva si nu s-pva asa k ar trebui sa compari intre cele 2 technologi si sa vezi dak te satisface pva-ul
__________________ no sig | |||
|
| | #1082 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Cea mai buna conexiune intre PC - plasma eu am gasit ca fiind component. Suporta rezolutii pina la 1080i , nu este pretentioasa la cabluri fiind imuna la interferente chiar la lungimi mari, permite reglarea perfecta atit geometrica, fiind nativa 16/9, cit si dimensionala nvidia avind overscan-compensation. Mai departe fiind in domeniu analogic suporta orice setare, procesare, ajustare fina atit din pc cit si din panou. In unele cazuri este superioara chiar si conexiunii digitale imaginea avind un aspect mai natural mai fluent mai putin aspru, mai putin artificial, sharpul exagerat tipic HDMI este obositor si da o senzatie de digitizare fortata. La conexiunea HDMI nu sint posibilitati de compensare a overscanului nu exista maping 1:1, nu se poate procesa parametrii imaginii, este foarte sensibila la calitatea cablului. Oricum nu exista cea mai buna conexiune in functie de setup se poate verifica care este mai buna. Legat de conexiunea SCART ...eu nu as desconsidera asa ceva acolo exista posibilitatea sa se activeze modul RGB , semnalul fiind intrelaced este transformat in progresiv de panou foarte bine ...foarte putine playere se pot lauda ca pot face progresiv-scan mai bine, asa ca iesirea progresiva a playerelor este supra-apreciata gratuit. | ||
|
| | #1083 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #1084 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Carturaru>Iti recomand o masa ptr. plasma Alphason pe care o gasesti la Domo. Nu este chinezarie, este facuta in Anglia, arata f. bine, poti sa pui 100 kile pe ea si a fost premiata cu vreo cativa ani in urma. Cpsta sub 10 mil. si trebue putina atentie la montare. Uite niste setari pentru rodajul plasmei> picture mod-standard,picture+22,brightnes+8,color-1,tint-4,sharpness-14,color temp-warm,enhanced black level-off. -------------------- Editare ulterioară -------------------- upgrade>Cum merge plasma, ai semnalat ceva probleme? Peste vreo doua saptamani o sa comand si eu un 37PV60E si intreb daca stie cineva ce suport e mai bun-talpica sau cel in forma de H? Daca placa video nu are component pot sa leg calculatorul prin SVideo? A incercat cineva, merge? Stie cineva de unde as putea cumpara un film in 720p pe care sa-l folosesc ca test? Last edited by vasib95; 27-02-2007 at 08:34.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1085 (permalink) | ||
|
@Mandea: asa cum spuneam, ochii unor persoane pot fi pacaliti mai usor decat ai altora. Eu unul sesizez diferentza de refresh. Si mi-am bagat ochii in plasma foarte de aproape pentru a face setarile de imagine care sa compenseze flickereala, pentru ca daca te indepartezi la o distantza suficient de mare nu o mai sesizezi si dai din butoane degeaba. @vasib95: poti sa legi linistit plasma prin S-Video. Filme 720p si mai sus poti descarca de pe net la greu... vezi trailerele HD de la www.apple.com/quicktime/trailers. Dar trebuie sa ai QuickTime Pro ca sa vezi full-screen, ala freeware nu iti umple ecranul.
__________________ Băieţii buni n-are noroc... ...dar nici femeile nu e oameni | |||
|
| | #1086 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Ce ziceti de noul model de la Panny 42PV71F: http://www.moerthshop.at/shop/produc...ducts_id/5656? Are panel G10! | ||
|
| | #1087 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
ajutor...chiar urgent as dori. Dupa ce va intra salarul la sfarsitul asta de luna va trebui sa cumpar un televizor LCD. Cam tot ce am reusit sa stabilesc e ca la marimea camerei mi-ar placea si s-ar potrivi un 27 de inch, dar as merge si pe 26, pentru ca sunt cam rare cele de 27. Stiu ca si aici Sony rulz, dar de asemenea preturile sunt cu ceva peste oriccare restul. Cred ca cel mai simplu ar merge sa stabiesc modelul care il vreau si dupa aia sa caut magazinul care il are cel mai ieftin. Sau si invers...zice-ti magazin care e in general cel mai ieftin si vad ce mi-ar conveni de acolo. Sper sa primesc un sfat cat de cat edificator. | ||
|
| | #1088 (permalink) | ||
|
daca a vazut cineva pe stoc la noi unul din urmatoarele proiectoare, rog sa ma anunte, epson tw620 tw600 tw700 , benq w100 , optoma hd70 , mitsubishi 1000u. sau orice alt proiector HD. thx alecu la lcd ai cum sa gasesti modelul respectiv , nu e problema ca la mine la proiector, unde o sa iau ce apuc ![]() cauta intai modelul care il vrei si dupa uite-te la magazin
__________________ no sig | |||
|
| | #1089 (permalink) | ||
|
pai un Sony de 26 ar fi asta http://www.sonycenter.ro/Televizor-L...147--p867.aspx cit priveste magazinul, nu conteaza intotdeauna pretul. ai si tu grija de unde il ei, sa nu fie un site al unei firme cu sediul intr-o garsoniera. uneori mai conteaza si garantia. cred ca mai important e sa il iei de la o firma serioasa, chiar daca dai putin mai mult.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #1090 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Quote:
| ||
|
| | #1091 (permalink) | ||
| Quote:
![]() PS:Si eu tot modelul asta l-am luat de la DOMO si este excelent! | |||
|
| | #1092 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Băieţii buni n-are noroc... ...dar nici femeile nu e oameni | |||
|
| | #1093 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Myria Hdmy4217 --HELP!!!
Salut, Ce parere aveti de aceasta oferta: http://www.altex.ro/?domeniu=Electro...model=HDMY4217 poate fi HD Ready la rezolutia de 1024x768 Stiind ca rezolutia minima de HD este 1280x720,am inca dubii in legatura cu faptul ca "stampila HD Ready" nu este pusa doar pentru a vinde produsul. Avand in vedere , ca il voi lua pentru ceva timp, si ca in curand voi dori sa imi schimb DREAMBOX-ul 5oo cu unul care sa "citeasca " programele HD , as dori sa stiu daca aceasta rezolutie imi va permite sa vad HD fara probleme. Va rog sa imi dati un sfat caci maine este ultima zi de promotie, si sunt in mare dilema. Va multumesc anticipat | ||
|
| | #1094 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 |
anakin70000 - incredibil de ieftin..ma faci de ma duc miine si anulez comanda data(un samsung 32r73bd lcd )si imi iau o pirnae din asta cred ca se vede execrabil ..da ce mai conteaza ..are 107 diagonala glumesc e low level clar..ai grija sa nu-ti para rau dupa aia..ps ..da un search pe www.google.ro la ''Myria Hdmy4217'' sa vezi ce zic baetii pe softpedia | ||
|
| | #1095 (permalink) | ||
Iesirea component, din playerele comerciale de duzina de 2-300 euro si in special cele cu divx ce folosesc single-chip de tip Mediatek 1389, este evident slaba ca performanta. Orice panou plasma de firma din generatia actuala poate face scanarea progresiva din interlaced mai bine.Avind in vedere ca toate panourile sint nativ progresive au incluse circuite de scanare bune daca nu excelente, LG foloseste chiar Faroudja. Sint si playere cu iesirea component grozava cu circuite de decodare MPEG 216 Mhz 12 biti si scalere Genesis FLI2310, playere cum este Denon 3910 dar jucaria costa 1500$. | ||
|
| | #1097 (permalink) | ||
Carturaru, sper sa nu te superi dar sistemul ala all-in-one Sony nici macar de duzina nu se poate numi, este mult below-average. Singurul player Sony care are o iesire buna component este NS975 si asta ca foloseste procesarea Silicon Optix, restul playerelor Sony sint nesatisfacatoare. Eu scriu de playere dvd...sistemle all-in-one nici macar nu are rost sa fie cotate in clasamentul performantei, indiferent de pret. La un panou de calitate plasma sau LCD este nevoie de un player bun nici macar decent nu este suficient. Pe astfel de displayuri diferenta de calitate video este evidenta, la tv-uri CRT de 70-80 cm toate playere par cam la fel fara mari diferente . | ||
|
| | #1098 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1100 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|