![]() |
| | #11001 (permalink) | ||
|
M'ar interesa un LCD de 32", la un pret de maxim 1.800lei. Din ce am cautat pe net am gasit urmatoarele : Televizor LCD LG 32LH2000 Televizor LCD Samsung LE32A430 Care este mai bun dintre cele 2? Eventual ce altceva imi recomandati? Am de gand sa cumpar de la magazine ce practica buy-back, deci voi beneficia si de o reducere de aprox. 15%. | |||
|
| | #11005 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti |
Altex este la un pas de faliment, ieri scria in ziar ca sunt in incapacitate de plata. Daca te uiti in oferta lor au numai modele de anul trecut. Partea buna este ca poti gasi in unele magazine unele produse la lichidare, ultimul exemplar expus, la preturi foarte mici, jumatate din cel initial, de exemplu. Tot asa poti gasi un pret bun la aceste firme numai daca importatorul/distribuitorul a avut un lot la promotie care l-a vandut exclusiv unei astfel de retele de magazine. Eu spun sa verificati totusi preturile online inainte de a cumpara din magazin cu 15% reducere. | ||
|
| | #11007 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti | Electronice - Altex - cel mai mic pret din Romania Poate imi scapa mie, dar nu am gasit nimic din seria B Samsung nici G de la Panasonic.Nici in magazin nu am vazut fizic altceva. Singura noutate imi pare pachetul Sony cu PS3. Poate te referi la alta firma. | ||
|
| | #11008 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
Salut! Am nevoie de ajutorul vostru. De câteva zile citesc acest forum și mai mult m-am zăpăcit. Sunt informații valoroase, dar foarte multe și de aceea am nevoie de voi. Vreau sa-mi cumpăr un nou TV pentru sufragerie. Distanta de vizionare este de cca 3 - 3,5 m. Bugetul ar fi undeva la 3000 RON, dar la nevoie ma pot rupe la mai mult. La TV dacă ne uitam 2 ore pe zi, mai mult in week-end. 80% TV, 20% DVD. Multam! | ||
|
| | #11009 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
Panasonic 42X10 mi se pare o alegere f buna. are panou de ultima generatie, banuiesc ca se vede cel putin la fel de bine ca seria veche. singurul lucru negativ este ca n-are rezolutie full hd, da' nu stiu daca-ti trebuie TV Plasma Panasonic TX-P 42X10 42 inch la AVStore.ro | ||
|
| | #11011 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #11012 (permalink) | ||
|
florica scuze, din obisnuinta m-am uitat pe oferta MG dar tot Altex e: http://www.mediagalaxy.ro/media/cont...AXY-8-2009.pdf | |||
|
| | #11014 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #11015 (permalink) | ||
|
Singurul review al lui SONY KDL-32V5500. Si cel mai mic pret pe care l-am putut gasi a fost aici. Ce ziceti? Merita pentru un monitor de pc dar pe care sa mai trag un ochi din cand in cand si la TV? Nu ma intereseaza 100Hz motionflow sau alte dracii. Vreau un LCD de 32" cat mai bun si cat mai ieftin. Parerea imi este deja formata, insa cateva comentarii in plus chiar nu strica.
__________________ | |||
|
| | #11017 (permalink) | ||
| Quote:
Eu tot la fel vreau, chiar majoritatea timpului de joaca pe PC sa il fac la el si ma duc spre LG-ul de 42 Scarlet (LG 42LG6000). LE: Ti se pare ok firma asta, AVSTORE? http://www.avstore.ro/televizoare-lc...-inch-full-hd/ Vad ca are un pret infim, e pomana la banii aia... Ceva nu cred ca e in regula...
__________________ Raiul este cel mai exclusivist club din lume (TM) // Asus Rampage II Gene/i7 920D0 @Megahalems/6X2GB Kingston HyperX 2000MHZ //Leadtek 9800 GX2 /Lian Li V2000B Plus II && Asus A8N32-SLI Deluxe/FX-60/Corsair 3500LLPRO 4X1GB/Raptor74GB/WD640GB/8800 Ultra/Creative X-FI ElitePro &MegaWorks550 &GigaWorks750 &DDTS-100 Decoder/WC CorsairNautilus500 // ABIT AN8 SLI Fatal1ty&AN8 32X/X850XT/2GB Patriot PC4200 // Epox8RDA3+/B2500+ && MSIPRO266TDMASTER/2*P3 1400/MSI 5950Ultra && MSI850Pro2/P4 1.4S423/Rimm | |||
|
| | #11018 (permalink) | ||
|
Nu mai stiu sigur, dar cred ca de la ei am luat plasma. Si parerile altora sunt tot bune. Cica ar fi seriosi. De acolo o sa cumpar SONY-ul, daca o fi sa raman la acest model. Este site-ul cu cele mai mici preturi, in asamblu. Ca peste tot, pretul poate sa nu fie actualizat, insa lucrul asta il poti afla la un telefon. Pentru spatiul unde va fi amplasat TV-ul, 32 inches este maximum posibil in diagonala, pentru ca L nu trebuie sa depaseasca 80cm maxim. Apoi ar mai fi un aspect negativ la LG si anume bezelul urias in partea inferioara. Nu-mi place deloc. SONY-ul are de departe un aspect mai finut. Bezelul imi place sa fie cat mai subtire posibil.
__________________ | |||
|
| | #11019 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 Location: Galati | Quote:
La scarlet e nasol rau contrastul... nu stiu sony dar scarlet am si vorbesc din proprie experienta, e departe rau de panasonic pv8 (stiu, alta tehnologie dar prea mare diferenta parca)
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |