![]() |
| | #11181 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 Location: earth |
Mi s-a pus "pata" pe urmatoarele 2 plasme, cu multe caracteristici de functionalitate asemanatoare (cel putin mie asa mi se pare): Panasonic P42G10 Panasonic - Romania -> Home Entertainment -> Televizoare -> NeoPDP -> TX-P42G10 LG 50PS3000 LG Romania :: 50PS3000 , Cel mai bine s-ar potrivi la mine (distanta de vizionare, loc rezervat), si mi-as dori, 50", insa un Panasonic 50" (model S10: Panasonic - Romania -> Home Entertainment -> Televizoare -> Televizoare cu Plasma -> TX-P50S10 ca nu vreau sa ma gandesc la G10) sar de 50 mil. lejer. Cele doua de mai sus au un pret relativ asemanator, LG-ul costa cu vre-o 3-4 milioane mai putin la Media G. de ex. Are cineva plasma LG? Merita sa renunt la 20 cm de ecran si 3-4 miloane de lei pentru acel Panasonic? Pot primi 2-3 sugestii? Unde se afla LG in comparatie cu Panasonic la capitolul plasme? Multumesc. | ||
|
| | #11182 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #11184 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 Location: earth |
@laur: daca mie mi-ai raspuns, da incerca sa ma interesez. aici pe forum printre altele .As vrea 50", as vrea Panasonic ca de Pioneer nu ma pot atinge, dar bugetul e limitat, nu vreau sa depasesc 5k roni. Si as merge si pe un compromis in sensul unui bun raport pret/calitate, dar generatie 2009. Thx. | ||
|
| | #11185 (permalink) | ||
|
| | #11186 (permalink) | ||
| Quote:
Te rog mult comenteaza pe tema SONY-ului cat de mult poti. Vreau sa-l cumpar si daca tot te-am prins la colt sunt interesat de o parere cat mai obiectiva si cat mai detaliata (in special de cum presteaza in conditii de SD si de conexiune la PC). Quote:
...
__________________ | |||
|
| | #11187 (permalink) | ||
|
Pai ce sa mai zic. Pana acum ii dau aproximativ 7/10 pe semnalul digital de la UPC. Principala problema o reprezinta o usoara intarziere de semnal care cred totusi ca vine de la semnalul transmis. Mai ales cu furtunile astea din ultima vreme. Tot asa, sunt nemultumit de modul in care transmit televiziunile in Romania. Nici un film nu am putut sa il urmaresc altfel decat 4:3. Si ramane o banda destul de mare in dreapta/stanga. Orice alt format distorsioneaza imaginea sau ascunde marginile (din margini, cea cu subtitrarea este cea mai frustranta). Totusi, se vede mai bine decat Panasonicul de la Bucuresti. Sigur ca Panasonicul este conectat la cablu coaxial de la RDS, deci nu poate fi facuta o comparatie reala, totusi, parca la 37" distanta optima de vizionare este prea mare pentru apartamentele din Romania. Ca plus incontestabil al lui Sony merita mentionata rama foto. Sunt cateva imagini presetate si am reusit sa il conectez a internet si am mai luat cateva de acolo, se vad super. Sunt special facute pentru Sony, 16:9, sunt acoperite toate colturile. Acum analizez posibilitatea de a-mi cumpara un HD player comparativ cu un upgrade la placa video. O sa revin cu niste impresii dupa ce reusesc sa imi aduc cablul video pe 15 pini de la munca, ca s-video nu am.
__________________ Decat cocoasa de munca mai bine burta de bere! | |||
|
| | #11188 (permalink) | ||
| Quote:
Pe plasma nu se vede la fel? Daca infigi in ea semnal 4:3 la fel se vede! Deci chiar nu te inteleg ...Si doar atat referitor la SONY? ![]() Pai sa fi fost in locul tau detaliam pe 2 pagini .Zi-mi te rog mai multe: despre uniformitatea negrului pe panel, daca sufera de ceva anume, backlight bleeding, clouding si tot restul tacamului . In special daca se vede urat la imiginile in miscare, dat fiind faptul ca nu are Motionflow.Pleeease!... Thanks again !
__________________ | |||
|
| | #11190 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
Mi-am cumparat recent un Panasonic TX-32LX80PA (LCD -81 cm) si am dat de o problema care ma deranjeaza enorm. Este vorba de banda care apare de cate ori schimb de pe un post pe altul (cu informatii gen numarul si denumirea postului, stereo sau nu, etc.) si care acopera exact subtitrarea, timp de vreo 4-5 secunde. Cand schimb pe un nou program, din nou aceeasi banda, ca si cum programele ar fi codificate, ma impiedica sa vad ce scrie... Intentionez sa vand televizorul, intr-atat de mult ma deranjeaza. Bineinteles am incercat sa fac sa dispara cumva, dar se pare ca nu este posibil, eu in orice caz n-am reusit. Are cineva vreo idee daca se poate totusi rezolva cumva? E o problema frecventa, sau numai pe mine ma deranjeaza in halul asta? V-as fi recunoscator pentru orice parere-sugestie. Mersi mult.
| ||
|
| | #11193 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 |
"Are cineva plasma LG? Merita sa renunt la 20 cm de ecran si 3-4 miloane de lei pentru acel Panasonic? Pot primi 2-3 sugestii? Unde se afla LG in comparatie cu Panasonic la capitolul plasme?" Am avut lg 50pg7000,tv-ul nu-i rau,doar ca are ceva probleme cu retentia...care nu-i chiar asa o problema mare daca stai sa o socoti la rece.Pe surse hd cred ca Lg-ul se comporta excelent...oricum in comparatie cu Panasonic ce sa zic,stii tu vb aia..."cat platesti,atat primesti" | ||
|
| | #11194 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 | Quote:
e o tona de bani ala. oi fi eu gadget addicted dar nu dau 20 mil in plus, pentru atata.sa vad ce oferte de preturi mai gasesc, cred ca o sa raman pe 46py, acu sa vad daca o sa fie cel chel sau ala cu mai multe optiuni, 800e parca. consumul de curent nu ma intereseaza, pe latura eco prefer sa arunc hartiile la cosul de hatrii si sticlele in ala de sitcla. si mai ud si 3 plante. multumesc pentru opinii | ||
|
| | #11195 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
Pentru amatorii de LCD-TV,iata un clasament pe Bestenliste: LCD-TV 40 Zoll im Test - CHIP Online Ce parere aveti de LG 42LH5000?Daca l-a cumparat cineva, il rog sa-i descrie comportamentul in jocuri si transmisii sportive HD. | ||
|
| | #11196 (permalink) | ||
|
Hoinarind pe net am gasit asa ceva: Tehnologie wireless HD TV LCD BRAVIA : Sony La ce se refera? E cumva un player wireless? Ca eu la televizorul meu nu am gasit nimic care sa ma duca cu gandul la existenta vreunui modul wireless. Sau este un receptor wireless care se poate achizitiona separat? Stie cineva? Eu as mai cauta un pic pe net dar a inceput furtuna si romtelecomul e sensibil la asa ceva!
__________________ Decat cocoasa de munca mai bine burta de bere! | |||
|
| | #11197 (permalink) | ||
|
| | #11198 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | Quote:
Imposibil sa nu aiba in meniu posibilitatea de a elimina aceasta "problema". Si eu am setat plasma (tot Panasonic), sa nu-mi mai afiseze banda de informatii...deci mergeNush cum e la lcd-ul tau, dar la mine in setari am ceva de genul "durata afisare banner" si am si optiunea sa nu mi-l afiseze deloc atunci cand schimb programele. | ||
|
| | #11199 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ E5200,gigabyte GAP35S3,chieftec 450W,2x2gb Corsair XMS DHX 800mhz,saphyrre HD4770,WD 320 gb 16mb+samsung F3 500 gb 16mb,sb audigy,win7x64 | |||
|
| | #11200 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
asta Panasonic TX-32LX80PA nu are in meniu dezactivare baner, e entry level si are meniuri simplificate, si singurul mod de folosire acceptabil e ECO unde backlightul e reglabil functie de lumina ambianta, in celelalte moduri backlightul e la maxim si e prea puernic in camera intunecoasa... cel mai mare avantaj al lui in afara de ecranul cu negru bun, e faptul ca schimba programele UP DOWN cel mai repede , in jumatate de secunda. deasemenea consumul e mic; maxim e 110W si daca se foloseste modul ECO daca e intuneric in camera consumul scade la 55W.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |