Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 30-06-2009, 21:11   #11201 (permalink)
Registered User

sorel san's Avatar

da-mi te rog un linc ceva oficeal ca tv sony au ecrane samsung si ca ei nu mai fabrica de ceva vrem , am eu nevoi pt ceva de informatia asta. mersi

sorel san is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2009, 21:30   #11202 (permalink)
Registered User

Intre noi fie vorba, nu inteleg ce poate fi atat de deranjant cu bannerul ala...la naiba, e vb de 2-3 secunde!
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by sorel san View Post
da-mi te rog un linc ceva oficeal ca tv sony au ecrane samsung si ca ei nu mai fabrica de ceva vrem , am eu nevoi pt ceva de informatia asta. mersi
Samsung-Sony Venture Starts $1.5 Billion LCD line

de fapt, e cam in ceata problema. Este vorba de un soi de uniune Sony-Samsung, cu o fabrica la comun unde se scot panel-uri lcd pt ambele companii. La un moment dat, era vb ca Sony sa foloseasca si paneluri Sharp...dar aceasta noua uniune a fost amanata momentan

Last edited by cipwine; 30-06-2009 at 21:31.. Reason: Automerged Doublepost

cipwine is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2009, 21:51   #11203 (permalink)
Registered User

sorel san's Avatar

Quote:
Originally Posted by cipwine View Post
Intre noi fie vorba, nu inteleg ce poate fi atat de deranjant cu bannerul ala...la naiba, e vb de 2-3 secunde!
--------------------
Editare ulterioară
--------------------

Samsung-Sony Venture Starts $1.5 Billion LCD line

de fapt, e cam in ceata problema. Este vorba de un soi de uniune Sony-Samsung, cu o fabrica la comun unde se scot panel-uri lcd pt ambele companii. La un moment dat, era vb ca Sony sa foloseasca si paneluri Sharp...dar aceasta noua uniune a fost amanata momentan
mersi dar sincer eu am deshis din greseala fix prima pagina si acolo era un post ca sony foloseste ecrane de la samsung , si am crezut ca e de actualitate postul dar era din 2006

sorel san is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2009, 23:38   #11204 (permalink)
Registered User

doar samsung si sony au la lcd diagonale de 40", si 55". toate celelalte firme au la lcd diagonale de 42" si 52".

plop is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2009, 23:46   #11205 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

wrong ! Sunt Samsung-uri si Sony-uri si de 52" ! Samsung si Sony au de 40" si 46" LG-Philips au de 42" si 47"

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2009, 12:45   #11206 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

Quote:
Originally Posted by jonex View Post
Are cineva plasma LG? Merita sa renunt la 20 cm de ecran si 3-4 miloane de lei pentru acel Panasonic? Pot primi 2-3 sugestii? Unde se afla LG in comparatie cu Panasonic la capitolul plasme?

Multumesc.
Oarecum si eu aveam aceeasi dilema, eu zic sa te orientezi spre 50PS8000, in plus fata de 3000 are THX, bluetooth, recunoaste mpeg2/4 pe usb, meniu mai bogat in setari.

Tekken is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2009, 13:20   #11207 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Drankon View Post
wrong ! Sunt Samsung-uri si Sony-uri si de 52" ! Samsung si Sony au de 40" si 46" LG-Philips au de 42" si 47"
nu e contradictie, 40" si 55" sunt numai la Samsung si Sony

Old 01-07-2009, 14:57   #11208 (permalink)
Jack addicted

georgerusu79's Avatar

Quote:
Originally Posted by plop View Post
nu mai folosesti cablu hdmi : ai 2 cutii una o pui in spate la plasma si cealalta o legi la PC sau bluray.
Deci in televizor tot intra un fir. Este chiar mai dificil decat cu un simplu fir. Fata de cum arata poza aia, cu TV-ul pe perete, mi se pare cel putin o reclama mincinoasa, daca nu chiar minciuna sfruntata ceea ce zic ei acolo pe site!

georgerusu79 is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2009, 15:09   #11209 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by georgerusu79 View Post
Deci in televizor tot intra un fir. Este chiar mai dificil decat cu un simplu fir. Fata de cum arata poza aia, cu TV-ul pe perete, mi se pare cel putin o reclama mincinoasa, daca nu chiar minciuna sfruntata ceea ce zic ei acolo pe site!
e posibil cutia de la tv sa fie introdusa in televizor si sa iti dea doar cutia care o legi la PC.

Old 01-07-2009, 19:15   #11210 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by plop View Post
asta Panasonic TX-32LX80PA nu are in meniu dezactivare baner, e entry level si are meniuri simplificate, si singurul mod de folosire acceptabil e ECO unde backlightul e reglabil functie de lumina ambianta, in celelalte moduri backlightul e la maxim si e prea puernic in camera intunecoasa...
cel mai mare avantaj al lui in afara de ecranul cu negru bun, e faptul ca schimba programele UP DOWN cel mai repede , in jumatate de secunda. deasemenea consumul e mic; maxim e 110W si daca se foloseste modul ECO daca e intuneric in camera consumul scade la 55W.
Multumesc ca incercati sa ma ajutati in legatura cu baner-ul care ma supara. Din pacate ieri toata ziua n-am avut internet (nici curent n-am prea avut...), si de asta n-am putut urmari raspunsurile. Pana la urma inclin sa cred ca e vorba intr-adevar de un meniu simplificat (ce-as fi vrut la 19 mil, nu-i asa...) care nu contine functia de dezactivare. Avantajul de UP DOWN rapid este asadar mai mult decat anihilat.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by adycoke2 View Post
Si eu am Panasonic 42s10 si am optiunea de dezactivare banner!
Ti-as fi recunoscator, tie sau oricui ar putea sa ma ghideze vreo doi trei pasi, in cautarea functiei respective. Banuiesc ca meniurile n-ar trebui sa difere prea mult intre ele, si cine stie, poate-mi scapa totusi ceva(chiar daca am "periat" deja meniul de n+1 ori). Inainte sa ma hotarasc definitiv sa-l vand...
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by merlicius View Post
Mi-am cumparat recent un Panasonic TX-32LX80PA (LCD -81 cm) si am dat de o problema care ma deranjeaza enorm. Este vorba de banda care apare de cate ori schimb de pe un post pe altul (cu informatii gen numarul si denumirea postului, stereo sau nu, etc.) si care acopera exact subtitrarea, timp de vreo 4-5 secunde. Cand schimb pe un nou program, din nou aceeasi banda, ca si cum programele ar fi codificate, ma impiedica sa vad ce scrie... Intentionez sa vand televizorul, intr-atat de mult ma deranjeaza. Bineinteles am incercat sa fac sa dispara cumva, dar se pare ca nu este posibil, eu in orice caz n-am reusit. Are cineva vreo idee daca se poate totusi rezolva cumva? E o problema frecventa, sau numai pe mine ma deranjeaza in halul asta? V-as fi recunoscator pentru orice parere-sugestie. Mersi mult.
Asta a fost intrebarea initiala...

Last edited by merlicius; 01-07-2009 at 19:15.. Reason: Automerged Doublepost

merlicius is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2009, 22:34   #11211 (permalink)
Registered User

adycoke2's Avatar

meniu---->setare---->setari afisaj----->durata afisare baner........si aici la mine cel putin exista"lipsa afisare"

adycoke2 is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2009, 23:42   #11212 (permalink)
Registered User

Quote:
meniu---->setare---->setari afisaj----->durata afisare baner........si aici la mine cel putin exista"lipsa afisare"
Sajnos nem jo ! Se pare ca nu am noroc, nu am nici un fel de setari pentru afisaj. Eram aproape sigur, dar cel putin m-am convins o data in plus. Multumesc mult.

merlicius is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2009, 23:51   #11213 (permalink)
Registered User

Bylly's Avatar

Cred ca sunt in asentimentul multora cand spun ca e o prostie sa vinzi televizorul NUMAI pentru asta... Chiar nu se poate trai cu asta?

Cred ca 42s10 o sa fie televizorul meu, pacat ca am pierdut super promotia de la e-tc pe care a prins-o adycoke, acum e mai scump cu vreo 250 de lei decat era atunci

Bylly is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2009, 17:00   #11214 (permalink)
Registered User

adycoke2's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bylly View Post
Cred ca sunt in asentimentul multora cand spun ca e o prostie sa vinzi televizorul NUMAI pentru asta... Chiar nu se poate trai cu asta?

Cred ca 42s10 o sa fie televizorul meu, pacat ca am pierdut super promotia de la e-tc pe care a prins-o adycoke, acum e mai scump cu vreo 250 de lei decat era atunci

mda,sa scumpit ,pretul a fost foarte bun,cred ca si-au dat seama ca il vand prea ieftin ,iar modelul chiar este unul deosebit,cel putin pe mine ma incanta cum se vede,inclusiv pe transmisia SD de la rcs.

Old 02-07-2009, 19:53   #11215 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
mda,sa scumpit ,pretul a fost foarte bun,cred ca si-au dat seama ca il vand prea ieftin ,iar modelul chiar este unul deosebit,cel putin pe mine ma incanta cum se vede,inclusiv pe transmisia SD de la rcs.
Eh, deosebit nu-i. Si SD-ul cum ai vrea sa se vada altfel decat bine pe o plasma?

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2009, 11:05   #11216 (permalink)
Registered User

tetea's Avatar

Am un TV Samsung 37B651 si as vrea sa stiu daca imi cumpar un memory stick de 16GB pot vedea filme direct in portul USB al tv-ului, de exemplu DVD-urile se pot vedea? ...dar subtitrarea?
| Yesico Open Air | Enermax 600W | Abit AB9 Quad GT | E6600@3400 | Thermalright Ultra 120 Extreme | EVGA 8800GTX ACS3 KO | 2X1GB OCZ PC2-6400 Spec Ops Edition | 2xSeagate 320GB Raid 0 | ASUS DRW-1814BLT-B | Creative Audigy SE | 971P | G7 |

tetea is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2009, 11:59   #11217 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

ti-ai luat fullHD sa te uiti la SD-uri ?
Conform manualului suporta txt, srt, sub, smi.

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2009, 13:32   #11218 (permalink)
Registered User

tetea's Avatar

printre altele mai ma uit si la SD-uri, mkv-rile le citeste dar nu stiam daca imi citeste un DVD copiat pe stick
| Yesico Open Air | Enermax 600W | Abit AB9 Quad GT | E6600@3400 | Thermalright Ultra 120 Extreme | EVGA 8800GTX ACS3 KO | 2X1GB OCZ PC2-6400 Spec Ops Edition | 2xSeagate 320GB Raid 0 | ASUS DRW-1814BLT-B | Creative Audigy SE | 971P | G7 |

tetea is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2009, 16:47   #11219 (permalink)
Registered User

kpyhere's Avatar

Vreau sa imi iau un TV LCD, si apelez la cunostintele voastre.
Vreau sa fie cat mai mare, cu rezolutie full HD. Alte detalii nu ma prea intereseaza.
Bugetul e in jur de 1800-2000 lei.

kpyhere is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2009, 17:41   #11220 (permalink)
Registered User

adycoke2's Avatar

Quote:
Originally Posted by razvan2007 View Post
Eh, deosebit nu-i. Si SD-ul cum ai vrea sa se vada altfel decat bine pe o plasma?
Ok Razvan,sunt convins ca tu stiai deja treaba asta,insa e bine ca si cei care au in plan sa achizitioneze o plsma sa cunoasca acest lucru,nu toata lumea este la fel de pregatita ca tine in domeniu...

Advertisment
frosmoJoacă-te cu folos!

Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules