Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-07-2009, 22:45   #11221 (permalink)
Registered User

stie cineva ceva de "Xtreamer" Media Files Support ca e sublim dar lipseste cu desavarsire...

plop is offline    Reply With Quote
Old 05-07-2009, 23:03   #11222 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by adycoke2 View Post
Ok Razvan,sunt convins ca tu stiai deja treaba asta,insa e bine ca si cei care au in plan sa achizitioneze o plsma sa cunoasca acest lucru,nu toata lumea este la fel de pregatita ca tine in domeniu...
Pregatit pe naiba. Initial vroiam sa optez pentru LCD caci la acea vreme aveam anumite prejudecati despre plasma. Insa dupa ce am scotocit ceva vreme internetul am ales plasma. Asta a fost alegerea mea. Altii poate au alte preferinte, alte nevoi.
Quote:
Originally Posted by kpyhere View Post
Vreau sa fie cat mai mare, cu rezolutie full HD. Alte detalii nu ma prea intereseaza.
Mare atentie sa nu te alegi cu o panarama daca te vei ghida numai dupa acest principiu.

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 11:59   #11223 (permalink)
Jack addicted

georgerusu79's Avatar

Dupa ce am conectat calculatorul la monitor, revin cu impresii. NOTA 10!
Fara exagerari. Pe orice tip de placa video se vede extraordinar. Rezolutia si-o incarca imediat si este cea full HD (1920/1080), iconurile se vad clar, fara margini intrerupte sau alte probleme.
Conectarea am facut-o pe VGA simplu, pentru ca nu am cablu DVI. Si momentan nici nu ma intereseaza.
Am bagat si cateva ore de Dungeon Siege II, si o misiune de LOTR iar la sfarsit un America's Army. La toate se vede flawless, nu are probleme. Ecranul se ajusteaza automat la rezolutia jocului iar singura problema o reprezinta sunetul. Foarte greu am gasit mufa corespunzatoare intrarii de sunet din calculator.
De fapt am gasit-o greu pentru ca e situata chiar langa intrarea VGA, in spatele televizorului, si este un singur orificiu.
Eu am preferat sa folosesc intrarile din lateral, de tip compozit, si era normal sa recunoasca semnalul.
In cele din urma am facut rost de un cablu audio cu cate o mufa la fiecare capat si am bagat la greu.
Filmele se vad exact ca pe laptop, doar ca e imaginea mai mare. Asta inseamna ca un HDRip se vede ceva mai bine decat un avi iar un HD pur se vede fix 5 secunde, pana imi moare placa video.
Acum trebuie sa imi fac un upgrade si mai vorbim.
P.S. cu un kit wireless mouse + tastatura stau in pat si joc relaxat orice joc. Nu imi mai trebuie fotoliul acum.

georgerusu79 is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 13:52   #11224 (permalink)

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by georgerusu79 View Post
un HD pur se vede fix 5 secunde, pana imi moare placa video.

Pai ce placa video ai in dotare? Te intreb pentru ca vreau sa-l conectez la un laptop cu ATi HD3650.

N-ai incercat sa-l "pupi" cu PC-ul sau cu un PS3 printr-un cablu HDMi?

Multumesc frumos.

Old 06-07-2009, 14:49   #11225 (permalink)
Nick anterior: Coffinwitch

Coffinwizard's Avatar

Salut,

Ma pregatesc sa achizionez o plasma si sunt in cautare de niste sfaturi

Caut ceva intre 2500 si 3500 RON, banuiesc ca bugetul e primul lucru care trebuie determina,

Eu ma uitam la Panasonic - Romania -> Home Entertainment -> Televizoare -> Televizoare cu Plasma -> TH-42PY8. Ce parere aveti? Exista alte recomandari? Alte optiuni mai bune poate?

Multumesc anticipat pentru ajutor.

Coffinwizard is offline    Send Message via Google Talk to Coffinwizard Reply With Quote
Old 06-07-2009, 15:42   #11226 (permalink)

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by Coffinwizard View Post
Salut,

Caut ceva intre 2500 si 3500 RON, banuiesc ca bugetul e primul lucru care trebuie determina,

Eu ma uitam la Panasonic - Romania -> Home Entertainment -> Televizoare -> Televizoare cu Plasma -> TH-42PY8. Ce parere aveti? Exista alte recomandari? Alte optiuni mai bune poate?

Pentru bugetul pe care-l afisezi această FullHD este OK.
Go get it!

Old 06-07-2009, 16:09   #11227 (permalink)
Registered User

Quote:
Salut,

50pv8 daca stai la minim 2.5m distanta de vizionare

plop is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2009, 11:36   #11228 (permalink)
Jack addicted

georgerusu79's Avatar

Pe PC am un Asus V9999 pe AGP destul de vechi. Pe un laptop am una integrata de la intel si pe altul un NVidia 7400 Go. Toate sunt vechi si nu au iesire HDMi.
Dupa upgrade mai vorbim.
PS3 inca nu sunt convins sa imi iau!

Old 07-07-2009, 11:55   #11229 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by plop View Post
50pv8 daca stai la minim 2.5m distanta de vizionare
+1. intre full-hd si diagonala mai mare, vei fi mult mai fericit cu a doua optiune (la 2-3m distanta de vizionare).

k-man is online now    Reply With Quote
Old 07-07-2009, 14:01   #11230 (permalink)

Coffinwizard's Avatar

50pv8 nu e FullHD si e foarte foarte mare pentru spatiul pe care il am

Nu sunt convins nici de 106cm (TH-42PY8) ca este 100% ok dar este cea mai mica buna plasma pe care am gasit-o

Mersi mult pentru confirmare

Coffinwizard is offline    Send Message via Google Talk to Coffinwizard Reply With Quote
Old 07-07-2009, 14:05   #11231 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by razvan2007 View Post

Pai ce placa video ai in dotare? Te intreb pentru ca vreau sa-l conectez la un laptop cu ATi HD3650..
Eu am Ati 3470 si n-am probleme.

avlad is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2009, 14:56   #11232 (permalink)
Registered User

Quote:
50pv8 nu e FullHD si e foarte foarte mare pentru spatiul pe care il am

Nu sunt convins nici de 106cm (TH-42PY8) ca este 100% ok dar este cea mai mica buna plasma pe care am gasit-o

Mersi mult pentru confirmare
Nu am zis ca e full-hd. Ce am zis este ca, la aceiasi bani, mai bine alegi diagonala mai mare decat full-hd, parerea mea. Ce conteaza e distanta de la care te uiti la TV. La 2-3m merge lejer un 50". Iti spun ca eu mi-am luat 42" acum un an si la scurt timp deja imi doream ceva mai mare, dar la vremea aia 50" era peste 50 de mil.

k-man is online now    Reply With Quote
Old 07-07-2009, 15:57   #11233 (permalink)

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Da, este cea mai ieftina mica buna plasma FullHD.
Initial n-ai mentionat ca vrei FullHD, altfel cea mai mica buna si ieftina plasma nu este aceasta .
Quote:
Originally Posted by k-man View Post
Nu am zis ca e full-hd. Ce am zis este ca, la aceiasi bani, mai bine alegi diagonala mai mare decat full-hd, parerea mea. Ce conteaza e distanta de la care te uiti la TV. La 2-3m merge lejer un 50". Iti spun ca eu mi-am luat 42" acum un an si la scurt timp deja imi doream ceva mai mare, dar la vremea aia 50" era peste 50 de mil.
Cand vine vorba de plasma, da, primeaza dimensiunea. The bigger, the better. Insa un criteriu primordial este tocmai dimensiunea obectului fata de locul unde-l pui. Majoritatea romanilor locuiesc in mediul urban, in blocurile ceausiste si nu au livingul cat hangarul de pe Otopeni. Cum de pilda eu nu-mi pot permite luxul da a-mi pune TV-ul singur pe un perete intreg caci mai am si altele prin casa, nu numai TV-ul.
Quote:
Originally Posted by avlad View Post
Eu am Ati 3470 si n-am probleme.
Aham, multumesc pentru asigurare .

Last edited by R/\ZV/\N; 07-07-2009 at 16:08..

Old 08-07-2009, 11:32   #11234 (permalink)

Coffinwizard's Avatar

Multumesc pentru completari

O ultima intrebare, si anume... la bugetul pe care l-am mentionat mai sus, ati merge pe plasma sau pe LCD? Si daca totusi ati alege LCD, ce model/modele?

Old 08-07-2009, 12:08   #11235 (permalink)

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Multumesc pentru completari

O ultima intrebare, si anume... la bugetul pe care l-am mentionat mai sus, ati merge pe plasma sau pe LCD? Si daca totusi ati alege LCD, ce model/modele?
Pai depinde...
Depinde in primul rand de doza de gărgăuni din cap, ca sa zic asa . Daca insa nu stii despre ce vorbesc si daca TV-ul pe care vrei sa-l achizitionezi nu intentionezi sa-l folosesti SI ca monitor pentru calculator atunci sfatul meu este sa-ti indrepti atentia spre o plasma. In primul rand, asa cum ai mentionat si tu, se incadreaza perfect in bugetul tau si in acelasi timp raportul avantaje/dezavantaje plasma vs LCD este clar in favoarea plasmei (imo).
Cat despre LCD, de exemplu eu sunt pe punctul de a-mi achizitiona un SONY KDL-32V5500, acelasi model pe care l-a achizitionat si userul de mai sus, georgerusu79, si al carui pret minim l-am descoperit AICI.
In acelasi buget se incadreaza si versiunea cu 100Hz Motionflow a TV-ului de mai sus si anume KDL-32W5500, mai scump cu cateva milioane fata de seria V pentru singura lor diferenta, acel 100Hz, care din punctul meu de vedere, in traducere libera inseamna mai mult marketing si mai putin ceva vizibil (cam asta este si parerea celor ce au facut review-uri modelului).
Insa de la Panasonic TH-42PY8 la SONY KDL-32V/W5500 este diferenta uriasa, ceva gen Lexus vs Toyota, Infinity vs Nissan, Acura vs Honda etc (u know...) .

Old 08-07-2009, 12:41   #11236 (permalink)
Jack addicted

georgerusu79's Avatar

Pai in primul rand este vorba de diagonala. La mine in dormitor nici nu ar fi mers ceva mai mare de 32, asa ca am scapat de la inceput de multe batai de cap. Dupa care m-am orientat spre contrast si luminozitate. Si in cele din urma m-am hotarat intre FullHD si HDReady. Devine foarte simpla alegerea daca iti stabilesti niste pasi de genul asta, usor cuantificabili si curezultate usor de obtinut (da/nu sau +/-)
Determinant pentru mine, asa cum spune si razvan2007, a fost faptul ca il voi folosi 50% din timp si conectat la computer, caz in care plasma nu prea da rezultate bune la bani putini.

Old 08-07-2009, 21:41   #11237 (permalink)

Coffinwizard's Avatar

Foarte plastic raspunsul Razvan si iti multumesc pentru el, de asa ceva aveam nevoie :-p si da, stiu si gargaunii la care te referi... am un tata... sa spunem fanatic in lucrurile de genul asta, ca sa fiu bland.... Acum mi-a venit si mie randul.

Clar plasma in cazul acesta

Singura conectare la calculator la care m-am gandit este pentru momentul in care m-as uita la filme - si asta doar pana atunci cand imi cumpar si un player pentru TV. Oricum, chiar si cu aceasta solutie temporara, nu cred ca o sa aiba probleme in a reda un film playat de la calculator.

Old 09-07-2009, 11:13   #11238 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by razvan2007 View Post
Insa de la Panasonic TH-42PY8 la SONY KDL-32V/W5500 este diferenta uriasa, ceva gen Lexus vs Toyota, Infinity vs Nissan, Acura vs Honda etc (u know...) .
Ha... amuzant. Bine ca nu ai zis Lexus vs Dacia

Compari ceva de 32" cu un 42"... Pe SD poate sunt diferente asa mari... dar in HD cred ca un 40W5500 face fata cu brio unui Panny 42PY8... ca si calitate a imaginii. Nu cred ca vei sesiza diferente mari intre o plasma si un sony/samsung calibrate bine.

krillin is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2009, 12:26   #11239 (permalink)
Registered User

Stie cineva de ce Samsung Le46A856 are un pret mai mic decat Samsung LE46A656 desi este intr-o clasa superioara si cum se comporta fata de acesta sau fata de modelele noi din seria B651 ?

Yu Lee Yan is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2009, 15:46   #11240 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

Sunt modele EOL suntem in RO orice e posibil. Daca ai gasit un pret bun fata de 46B651 eu zic sa-l iei 46A856-le

Drankon is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules