![]() |
| | #11241 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
46A856 are un pret de aprox. 5000 lei, 46A656 este cu 1000-1500 lei mai scump, 46B651 costa aprox. 7000 lei chiar si 40A856 este mai scump tot cu 1000-1500 lei. 46B651 iese din discutie la pretul ala, eventual un 40'' la aprox. 4500 lei. Am vazut un 32B651 si mi-a placut, negrul e foate bun, pe SD se vede foarte bine nu mai zic de HD mai ales ca are posibilitatea de a rula fisiere mkv, DivX, dar si ecranul mai mare al lui 46A856 e un atu. La o distanta de vizionare de 3 m banuiesc ca e mai bun un 46'' fata de 40'' dar sunt in dilema: 46A856, mai mare dar model 2008 sau 40B651, model 2009 dar mai mic. | ||
|
| | #11242 (permalink) | ||
| Nu ai sesizat nuantarea, se vede clar acest lucru. Am vrut sa subliniez ca provin din clase diferite. Quote:
Quote:
Te pricepi sa calibrezi o plasma? Da un LCD? Poate da, poate nu; insa cu siguranta majoritatea multimii nu. Per total ai postat cam aiurea, zic eu, fara sa intelegi ce anume am vrut sa spun in postul precedent.
__________________ | |||
|
| | #11244 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
pt 3m distanta trebuie 50", 52", 55". (46" -e prea mic...) daca iei plasma panasonic pe setarile de fabrica e perfect calibrat, nu mai trebuie colorimetru... e un review unde autorul a incercat 2 ore sa calibreze modul cinema , si nu a obtinut imbunatatiri substantiale fata de setarea de fabrica THX !
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #11246 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: Bucuresti |
Mi-a placut comparatia cu masinile la plasma vs lcd, dar nu mereu e cum vrem. Insa m-a uimit acest 42v10 care spre deosebire de un samsung f96 "uita" sa afiseze niste detalii la gulerul camasii. http://www.hdtvtest.co.uk/image/hdtv...asonic-v10.jpg http://www.hdtvtest.co.uk/image/hdtv...amsung-f96.jpg | ||
|
| | #11247 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Quote:
Nu contest calitatile plasmelor dar preferintele mele se indreapta spre lcd, mai ales ca nu ma incanta nici designul noilor NeoPDP. Imi fac cu ochiul si LED-urile dar la preturile de acum nu ma incadrez decat la un 32'', eventual sa mai astept cateva luni sa mai scada. | ||
|
| | #11248 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
samsung led tv am vazut unul si m-am jucat cu el, in germania au scazut mult preturile, are si diag de 55" ! culorile sunt nemaipomenite culori bogate (gamut marit) se vede foarte frumos , mult superior celor cu neoane ca si backlight.... merge impecabil sa vezi discovery, national geografic. are consum mic... dar are un singur dezavantaj la vizionarea de filme care sunt filmate mai pe intuneric, daca apare o zona luminata, atunci tot fondul negru devine gri si astfel nivelul de negru e fluctuant, ceea ce pe mine ma deranjeaza... deasemenea culorile sunt si la filme (chiar si pe modul "cinema" , cam tipatoare, si nu sunt conforme cu realitatea)
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #11250 (permalink) | ||
| Nu stiu despre ce promotii vorbesti acolo, dar de curiozitate am bagat nasul la ei sa vad niste preturi si m-a apucat rasul. Pai au preturi de supernesimtiti comparativ cu avstore. Nu vreau sa fac reclama nimanui, insa sunt discrepante uriase de preturi, diferenta la unele modele de produse chiar si de 1700 de lei sau mai mult. Ouch!... Si pe price.ro gasesc preturi mai bune decat la MG.
__________________ | |||
|
| | #11252 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Nu confundati un lant de magazine gen MG cu o firma de apartament care vinde in cea mai mare parte pe net. E normal sa fie mai scumpe la MG unde sunt cheltuieli cu spatiile comerciale inchiriate, personalul, stocul mare de marfa, etc.. Dar na, daca nu ai facut niciodata comert nu ai de unde sa stii. Nu ii ridic in slavi dar daca nu ar fi ei si altii ca ei nu am avea unde vedea pe viu cum se vede un lcd fata de o plasma sau cum se aude un home cinema, samd.
| ||
|
| | #11253 (permalink) | ||
|
Am un lg 32lh2000 , am reusit sa vad pe el filme mkv si divx, probabil ca multi nu stiu ca se poate, puteti citii pe linkul de mai jos cum se activeaza usb-ul, si mai apar 2 meniuri in plus, poze, filme muzica. Deocamdata am testat doar 4 sample, o sa testez si un film intreg sa vad daca merge si subtitrarea. USB Port in new LG LCD LH series - AVForums.com | |||
|
| | #11254 (permalink) | ||
| Quote:
In limbaj mai popular, daca ti se pare ceva normal preturile practicate de MG, nu te opreste nimeni sa cumperi de la ei, Doamne fereste!... In mod normal, ar trebui sa existe standuri didicate in showroomuri de brand, dar la noi in Ghana nu exista asa ceva sau daca sunt, este rarisim. Ma uit dupa parerile altora de afara si de aici si comand TV-ul. Daca nu-mi place cum presteaza n-am decat sa-l returnez. Ah, era sa uit, numa home cinema nu poti numi pocnitorile alea din plastic si beculete frumos colorate de prin MG si alike pe care, culmea, mai cer si o caruta de bani (doar pentru ca poarta logo-ul unui brand cu rezonanta?...)!
__________________ | |||
|
| | #11255 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
ai dreptate teoretic, cu toate astea am vazut si la americani la fel, mult mai ieftin iei de pe net, decat din magazinele mari si dedicate. m-am intrebat si eu de ce, ca probabil si aia mari vor profit mai mare, dar la ei e o concurenta puternica si adevarata pe langa ce e la noi. nu am ajuns la vreo explicatie. poate mai sunt si aspecte pe care noi, cei ce nu desfasuram astfel de activitati, nu le detinem.
| ||
|
| | #11256 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Mie imi pare evident totusi, preturile mai mari din magazinele gen MG se datoreaza cheltuielilor foarte mari cu chiria spatiilor din marile centre comerciale, numarul mare de angajati, stocurile mari de marfa care inseamna in fapt bani luati pe credit de la banci, cu dobanda, si o multime de alte cheltuieli pe care micile magazine online nu le au!! Iar cum lumea nu sa invarte in jurul unui singur om, tot asa exista foarte multi cumparatori in tara asta care nu au posibilitatea sau nu stiu cum sa se informeze pe siteurile din afara ininte de a cumpara ceva. Si targetul acestor magazine sunt exact acesti oameni care vin la magazin, vad ceva ce le place si cumpara. Iar ce ti se pare tie o pocnitoare pentru altul poate fi bun si satisfacator. Asa e peste tot in lume chiar daca iti convine sau nu. Domo are preturi bune tocmai pentru ca se axeaza pe vanzarile online, pentru care se aplica o reducere si magazinele Domo sunt putine si in general nu au reprezentate in marile centre comerciale, dar vand foarte mult pe net.
| ||
|
| | #11257 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
@razvan2007 Am vazut ca posturile tale sunt destul de pertinente si dai informatii si pareri utile multora de aici. Tonul si modul in care mi-ai raspuns sunt totusi un pic exagerate. Nu am incercat sa scot din context.... tu ai comparat in functie de buget, ceea ce e corect. Insa poate sunt unii care interpreteaza ca PY8 e cu mult mai bun decat W55xx, cu referire la serii in general si nu la raportul diagonala/pret. Tehnologiile/clasele sunt diferite, dar publicul tinta e acelasi, cumparatorii de HDTV-uri, care in principal au 2 probleme.. bugetul si diagonala, ordinea variaza in functie de portofel . Cum persoana in cauza avea buget limitat mi se parea normal sa compari variantele la aceeasi bani de diagonale apropiate... puteai sa zici de 37V4500 sau 37A656 sau B530 etc.... ceva in buget apropiat de 42PY8 si cu diagonala cat de cat decenta.Si da... PY8 e o alegere foarte buna. Cat despre calibrari... cred ca esti mai in masura ca mine sa spui daca imaginea de pe ultimele serii de LCD-uri se apropie de plasma sau nu. Insa pana la urma calitatea imaginii afisate e un lucru atat de subiectiv... week-end placut. | ||
|
| | #11258 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
Calitatea imaginii este un atribut obiectiv. Subiectiv e felul cum este perceputa individual, de fiecare subiect.
__________________ | ||||
|
| | #11259 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Cele mai bune LCD-uri au imaginea per ansamblu comparabila cu a celor mai bune plasme. Plus/minus unele aspecte secundare. Ca plus ar fi detalii mai bune in zonele intunecate, ca minus o usoara difuzie dinspre zonele foarte luminoase spre zonele foarte intunecate in portiunile cu contrast foarte mare din imagini.
| ||
|
| | #11260 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti |
Nu uita sa precizezi comparatia este valabila numai daca pretul LCD este dublu fata de plasma din comparatie la aceeasi diagonala binenteles.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |