Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 10-07-2009, 22:40   #11261 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by andrei83 View Post
Mie imi pare evident totusi, preturile mai mari din magazinele gen MG se datoreaza cheltuielilor foarte mari cu chiria spatiilor din marile centre comerciale, numarul mare de angajati, stocurile mari de marfa care inseamna in fapt bani luati pe credit de la banci, cu dobanda, si o multime de alte cheltuieli pe care micile magazine online nu le au!! Iar cum lumea nu sa invarte in jurul unui singur om, tot asa exista foarte multi cumparatori in tara asta care nu au posibilitatea sau nu stiu cum sa se informeze pe siteurile din afara ininte de a cumpara ceva. Si targetul acestor magazine sunt exact acesti oameni care vin la magazin, vad ceva ce le place si cumpara. Iar ce ti se pare tie o pocnitoare pentru altul poate fi bun si satisfacator. Asa e peste tot in lume chiar daca iti convine sau nu. Domo are preturi bune tocmai pentru ca se axeaza pe vanzarile online, pentru care se aplica o reducere si magazinele Domo sunt putine si in general nu au reprezentate in marile centre comerciale, dar vand foarte mult pe net.
mergi la MG doar ca sa vezi modelele, cum functioneaza, si apoi cumperi modelul ales online, unde e mai ieftin....

plop is offline    Reply With Quote
Old 10-07-2009, 22:41   #11262 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by florica View Post
Nu uita sa precizezi comparatia este valabila numai daca pretul LCD este dublu fata de plasma din comparatie la aceeasi diagonala binenteles.
touche...aici sta prost lecedeul, la pret...bineinteles ca, per ansamblu, imaginea unui LCD high-end sta aproape la fel de bine ca o plasma de categorie apropiata. Dar de ce puii mei sa dai o suma mult mai mare pe LCD in aceste conditii? Ca sa fii la moda sau ce? Oricum, daca iei treaba cu imaginea la puricat, cat o fi el LCD-ul de high-end, tot are hibe care sar in ochi.

Si iata ca Panny a scos, in sfarsit, ceva cu care sa sufle in ceafa lui KURO: Panasonic Viera TX-P46Z1 . Pretul e pe masura...

Panasonic Viera TX-P46Z1 46in Plasma TV Review - TV Reviews - TrustedReviews

cipwine is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2009, 06:07   #11263 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by cipwine View Post

Si iata ca Panny a scos, in sfarsit, ceva cu care sa sufle in ceafa lui KURO: Panasonic Viera TX-P46Z1 . Pretul e pe masura...

Panasonic Viera TX-P46Z1 46in Plasma TV Review - TV Reviews - TrustedReviews
asta e bun pt cei care vor sa-l puna neaparat pe perete si nu vor sa aiba cabluri, deoarece transmisia semnalului se face wireless...

Old 11-07-2009, 09:16   #11264 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by plop View Post
asta e bun pt cei care vor sa-l puna neaparat pe perete si nu vor sa aiba cabluri, deoarece transmisia semnalului se face wireless...
Din cate am inteles de acolo ar cam fi un pseudo wireless atata timp cat tre' sa ii atarni de gat cutia aia de receptor, nu?

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2009, 11:02   #11265 (permalink)
Registered User

Si cei citeva sute de wati pe care trebuie sa ii manince se trimit tot "wireless"?

oldshooterman is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2009, 12:03   #11266 (permalink)
Registered User

Se poate transmite alimentarea si wireless: eCoupled Wireless Power Technology | What Is eCoupled Technology? | Fulton Innovation

Nu mai va exista nici un fel de cablu fizic intre televizor si orice altceva va fi doar o unitate separata cu inputuri si o sursa de energie fara fir, televizorul poate "pluti" eventual in mijlocul unui salon fara nici un fir.

florica is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2009, 12:32   #11267 (permalink)
Registered User

E doar in faza de cercetare. OLED-TV de mari dimensiuni va fi pe piata cu mult inainte "Wireless Power Technology"..., deci deocamdata de plasma cu pricina va atirna cel putin un cablu.

oldshooterman is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2009, 12:43   #11268 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by oldshooterman View Post
Si cei citeva sute de wati pe care trebuie sa ii manince se trimit tot "wireless"?
in peretele pe care montezi plasma tragi o priza undeva in mijlocul suprafetei ocupata de plasma, si astfel alimentarea cu curent electric nu se vede... deoarece plasma acopera priza... cablurile cu semnal, hdmi, antena, alea sunt multe, si modificabile in timp...

Old 11-07-2009, 13:17   #11269 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by plop View Post
in peretele pe care montezi plasma tragi o priza undeva in mijlocul suprafetei ocupata de plasma, si astfel alimentarea cu curent electric nu se vede... deoarece plasma acopera priza... cablurile cu semnal, hdmi, antena, alea sunt multe, si modificabile in timp...
Hhhhh... Pai si daca TV-ul nu il am infipt in perete? Daca il am asezat pe o masuta/noptiera/servanta?
Cat despre partea cu spartul peretelui si saditul prizei trebuie sa recunosc ca m-ai dat gata => => ...

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2009, 15:21   #11270 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by razvan2007 View Post
Hhhhh... Pai si daca TV-ul nu il am infipt in perete? Daca il am asezat pe o masuta/noptiera/servanta?
Cat despre partea cu spartul peretelui si saditul prizei trebuie sa recunosc ca m-ai dat gata => => ...
daca e pe masuta atunci tragi curent prin pardoseala pana sub masuta , si masuta mascheaza firele,..
chiar si la solutia prin inductie si rezonanta amintita mai sus, trebuie ca plasma sa fie foarte apropiata de bobina inductoare care trebuie alimentata de la priza. nu merge transmisia energiei pe distante mari.

Old 11-07-2009, 22:40   #11271 (permalink)
Registered User

Ce parere aveti de acest TV ?
Televizor LCD LG 47LH4000

wartigger is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2009, 09:31   #11272 (permalink)
Registered User

Uite aici un thread dedicat acestor modele, cred ca te lamuresti. Si eu am pus ochii pe el doar ca varianta mai mica de 37". The Official LG LH4000 LCD Thread - AVForums.com Din ce am citit pare a fi un TV fara pretentii, mediocru.

Last edited by andrei0383; 12-07-2009 at 09:45..

andrei0383 is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2009, 12:30   #11273 (permalink)
Registered User

maweryck's Avatar

salut , vreau si eu un sfat ! care este plasma cu cel mai bun raport calitate/pret, pana in 30 mil ( FULL HD o iau pt xbox360 sau ps3 ). Nu conteaza diagonala pt ca o sa fie pusa intr-o camera de apartament comunist (distanta pana la plasma maxim 3 m ).
Sau daca nu , ce recomandatzi voi pt o experienta cat mai placuta in jocuri la banii astia !
Multumesc .

maweryck is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2009, 13:23   #11274 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by maweryck View Post
salut , vreau si eu un sfat ! care este plasma cu cel mai bun raport calitate/pret, pana in 30 mil ( FULL HD o iau pt xbox360 sau ps3 ). Nu conteaza diagonala pt ca o sa fie pusa intr-o camera de apartament comunist (distanta pana la plasma maxim 3 m ).
Sau daca nu , ce recomandatzi voi pt o experienta cat mai placuta in jocuri la banii astia !
Multumesc .
pai daca e sa fie plasma, atunci cred ca ai gasi un Panasonic PY8 in banii astia...Daca nu, vin Samsung sau LG la rand.

Daca e mai ales pt joace, atunci poate te gandesti la un LCD. Nu stiu sa-ti dau sfaturi in materie de LCD, ca eu sunt cu plasmele si, in plus, oferta e foarte vasta.

Last edited by cipwine; 12-07-2009 at 14:31..

cipwine is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2009, 14:10   #11275 (permalink)
Registered User

maweryck's Avatar

si atunci recomandatzi mai bine un lcd pt jocuri (consola )???
multumesc

Old 12-07-2009, 14:54   #11276 (permalink)
Registered User

un samsung din seria a656 sau un sony w5500, v5500

bennyben is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2009, 16:05   #11277 (permalink)
Registered User

cred ca un 42py8 sau daca mai adaugi ceva banuti poate un 42py85.

share2victor is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2009, 16:10   #11278 (permalink)
Registered User

maweryck's Avatar

stiu ca sunt incepator rau de tot ....dar.....
care este diferenta intre plasme si LCD-uri ?cat de mult afecteaza experienta in jocuri ?observ ca LCD-uri sunt mai accesibile ca pret.....
a cumparat cineva d'aici : Superocazii - Plasma & LCD ieftine ? ma bate gandul sa iau un LCD FULL HD de la ei .....mai ales ca au magazin si in pitesti unde m-am mutat.....
Alte sfaturi ? ce ar trebui sa urmaresc la cumpararea unei plasme sau a unui lcd ? pana acum stiu doar ca vreau un full hd ...ca o sa ma joc pe el .....
Multumesc anticipat

Old 12-07-2009, 18:33   #11279 (permalink)
LS
GIS/CAD

LS's Avatar

nu stiu de ce, dar voi primiti mailuri cu topicul asta in care un imbecil isi face reclama la pagina lui? (ceva cu victor).
de cate ori dau pe linkul de aici, vad ca mesajul nu exista. a fost sters de catre moderator?

LS is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2009, 19:50   #11280 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by maweryck View Post
stiu ca sunt incepator rau de tot ....dar.....
care este diferenta intre plasme si LCD-uri ?cat de mult afecteaza experienta in jocuri ?observ ca LCD-uri sunt mai accesibile ca pret.....
a cumparat cineva d'aici : Superocazii - Plasma & LCD ieftine ? ma bate gandul sa iau un LCD FULL HD de la ei .....mai ales ca au magazin si in pitesti unde m-am mutat.....
Alte sfaturi ? ce ar trebui sa urmaresc la cumpararea unei plasme sau a unui lcd ? pana acum stiu doar ca vreau un full hd ...ca o sa ma joc pe el .....
Multumesc anticipat
S-a discutat foarte mult pe aici despre diferenta Lcd si Plasma, daca chiar te intereseaza da un search. Daca esti gamer si vei folosi televizorul pentru mai mult de 50% din timp ca sa te joci iti recomand un lcd. Raspunsul il gasesti tot in threadul asta.

andrei0383 is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules