![]() |
| | #11261 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #11262 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | Quote:
Si iata ca Panny a scos, in sfarsit, ceva cu care sa sufle in ceafa lui KURO: Panasonic Viera TX-P46Z1 . Pretul e pe masura... ![]() Panasonic Viera TX-P46Z1 46in Plasma TV Review - TV Reviews - TrustedReviews | ||
|
| | #11263 (permalink) | ||
|
| | #11264 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #11266 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti |
Se poate transmite alimentarea si wireless: eCoupled Wireless Power Technology | What Is eCoupled Technology? | Fulton Innovation Nu mai va exista nici un fel de cablu fizic intre televizor si orice altceva va fi doar o unitate separata cu inputuri si o sursa de energie fara fir, televizorul poate "pluti" eventual in mijlocul unui salon fara nici un fir. | ||
|
| | #11268 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | in peretele pe care montezi plasma tragi o priza undeva in mijlocul suprafetei ocupata de plasma, si astfel alimentarea cu curent electric nu se vede... deoarece plasma acopera priza... cablurile cu semnal, hdmi, antena, alea sunt multe, si modificabile in timp...
|
| | #11269 (permalink) | ||
| Quote:
Cat despre partea cu spartul peretelui si saditul prizei trebuie sa recunosc ca m-ai dat gata => => ...
__________________ | |||
|
| | #11270 (permalink) | ||
chiar si la solutia prin inductie si rezonanta amintita mai sus, trebuie ca plasma sa fie foarte apropiata de bobina inductoare care trebuie alimentata de la priza. nu merge transmisia energiei pe distante mari.
|
| | #11271 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
Ce parere aveti de acest TV ? Televizor LCD LG 47LH4000 | ||
|
| | #11272 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2002 |
Uite aici un thread dedicat acestor modele, cred ca te lamuresti. Si eu am pus ochii pe el doar ca varianta mai mica de 37". The Official LG LH4000 LCD Thread - AVForums.com Din ce am citit pare a fi un TV fara pretentii, mediocru.
Last edited by andrei0383; 12-07-2009 at 09:45.. | ||
|
| | #11273 (permalink) | ||
|
salut , vreau si eu un sfat ! care este plasma cu cel mai bun raport calitate/pret, pana in 30 mil ( FULL HD o iau pt xbox360 sau ps3 ). Nu conteaza diagonala pt ca o sa fie pusa intr-o camera de apartament comunist (distanta pana la plasma maxim 3 m ). Sau daca nu , ce recomandatzi voi pt o experienta cat mai placuta in jocuri la banii astia ! Multumesc . | |||
|
| | #11274 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | Quote:
Daca e mai ales pt joace, atunci poate te gandesti la un LCD. Nu stiu sa-ti dau sfaturi in materie de LCD, ca eu sunt cu plasmele si, in plus, oferta e foarte vasta. Last edited by cipwine; 12-07-2009 at 14:31.. | ||
|
| | #11278 (permalink) | ||
|
stiu ca sunt incepator rau de tot ....dar..... care este diferenta intre plasme si LCD-uri ?cat de mult afecteaza experienta in jocuri ?observ ca LCD-uri sunt mai accesibile ca pret..... a cumparat cineva d'aici : Superocazii - Plasma & LCD ieftine ? ma bate gandul sa iau un LCD FULL HD de la ei .....mai ales ca au magazin si in pitesti unde m-am mutat..... Alte sfaturi ? ce ar trebui sa urmaresc la cumpararea unei plasme sau a unui lcd ? pana acum stiu doar ca vreau un full hd ...ca o sa ma joc pe el ..... Multumesc anticipat | |||
|
| | #11279 (permalink) | ||
|
nu stiu de ce, dar voi primiti mailuri cu topicul asta in care un imbecil isi face reclama la pagina lui? (ceva cu victor). de cate ori dau pe linkul de aici, vad ca mesajul nu exista. a fost sters de catre moderator?
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #11280 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2002 | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |