![]() |
| | #11361 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 | Quote:
Recomand un LED TV de la Samsung. La aceasta ora este cel mai bun. Este diferit de obisnuitul LCD prin: 1 - pot produce o foarte bună calitate a imaginii 2 - cu Edge iluminat cu LED-ele pot fi extrem de subţiri. 3 - pot oferi mai mic consum de energie. 4 - Ele pot oferi o gamă mai largă de culori, în special atunci când RGB-LED backlighting este utilizat. Succes! | ||
|
| | #11364 (permalink) | ||
|
As avea si eu nevoie de putin ajutor... tre' sa-mi iau un televizor peste vreo 2 saptamani si mi-am dat seama ca sunt complet noob in domeniul asta M-au derutat de tot full hd, hd ready, lcd, plasma etc. Stiu ce inseamna fiecare dar nu stiu in ce se traduce asta pentru mine in produsul final. Iar faptul ca la carrefour televizoarele expuse se vad unu mai bine, altu mai tragic si gigelu de-acolo imi zice ca "e de la antene" nu ma ajuta deloc. Asa ca intrebarea e ce recomandati? Ma intereseaza asa:- 94cm, max 102 - sa se vada cat mai bine pe TV (daca am Boom, pot sa prind ceva posturi HD, gen Discovery HD?) - sa pot vedea filme la calitate buna (filme atat HD cat si la rezolutii mai umane) - ar trebui sa iau ceva cabluri mai speciale intre receiver si tv? Thanks.
__________________ Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro Hofele design | |||
|
| | #11365 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 |
buna seara, nu de mult timp mi-am achizitioanat modelul de la LG 32lh4000. eu personal sunt foarte multumit, desi toate reviewurile spun ca ar avea minusuri pe partea audio [cum au toate televizoarele astea slim] si referitor la nivelurile de negru, care nu ar fi in deplina concordanta cu contrastul din specificatii [insa se stie si ca acest contrast din specificatii este un fel de basm] per total eu sunt multumit de achizitie raportat la pret - 2000 lei acum as dori sa le cumpar si alor mei cadou un LCD si initial ma gandisem sa le iau acelasi produs insa mi-a atras atentia modelul de la Samsung LE32B530, care pare a fi o achizitie la fel de buna la cei 2000 lei la care se gaseste, plus ca se presupune ca samsung are un renume mai bun decat lg intrebarile mele ar fi urmatoarele: 1 daca totusi detine cineva acest model si poate imparti cateva impresii? 2 apare in specificatii ca ar avea tuner DVB-t insa nu am vazut daca acest tuner are si mpeg4.h264... ma puteti ajuta si cu aceasta informatie? va multumesc anticipat pentru raspuns si pentru rabdare | ||
|
| | #11366 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #11369 (permalink) | ||
|
luati-ma usor, ce e NMT? ![]() P.S. Am inteles ca plasmele pot avea probleme cu imaginile statice, sau daca il tin foarte mult pe un program care are un logo in colt... e adevarat? Ce avantaje are plasma peste LCD?
__________________ Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro Hofele design Last edited by Ice_2k; 24-07-2009 at 14:13.. | |||
|
| | #11371 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA |
Incep prin a spune ca nu neg ca plasma flicare. Dar , deoarece am avut numai plasme nu-mi dau seama de acest lucru. Asa ca te rog frumos explica-mi pe larg ce inseamna ca flicare dar la o plasma 'moderna' nu la un model din 1900 toamna. | ||
|
| | #11372 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: Bucuresti |
Licare, nu flicare. Conform dexului, palpaie. Asta m-a mirat si pe mine ieri in mediagalaxy, incepand de la LG pana la panny g10. Auzisem de fenomen, dar nu-l observasem nici eu pe plasma mea. M-a zgariat pe ochi fenomenul cand ma uitam la modelele LG LCD si Plasma de sub scara pe care urci la etaj. Pe urma am fost foarte dezamagit cand m-am uitat si la modelele de la panasonic, care intre noi fie vorba erau setate cu bocancul. | ||
|
| | #11376 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
sa lamurim un lucru... fenomenul de palpaire a imaginii la plasma, se produce numai pe suprafete mari si albe, si daca refreshul plasmei e pe 50Hz sau 60Hz, (asemanator ca si la tv cu tub de sticla). daca refreshul e pe 100Hz, nu se mai sesizeaza palpaire... acuma ca refreshul plasmei sa fie pe 100Hz, frecventa semnalului trebuie sa fie 25Hz sau 50Hz (de la placa grafica); daca placa grafica da semnal la 60Hz, refreshul se face la 60Hz si nu la 100Hz, si astfel pe suprafete albe exista palpaire... toate treaba e ca pulsurile alea de 600Hz nu sunt distribuite uniform in timp, la 60Hz pulsurile sunt grupate in grupe cu frecventa de 60Hz cu pauze intre ele, iar daca refresh e la 100 Hz, grupele cu frecventa de 100Hz sunt suficient de rapide si astfel palpairea nu mai e sesizabila... pulsurile alea de 600Hz sunt si la plasmele de anul trecut (pv8, pv80).
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #11379 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | dar la 60Hz se observa... eu am 42v10e plasma si daca setez placa grafica la 24Hz (nativ pt filme) refreshul se face pe 24x4=96 Hz (100Hz) nu palpaie... dar daca pun cadre interpolate 24Hz- smooth film atunci refreshul se face la 60Hz... (probabil din 24 cadre pe secunda, face 60 cadre pe secunda) si pe alb se vede palpaire...
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #11380 (permalink) | ||
|
Ca sa ma bag si eu ...Deci indiferent de refresh plasma palpaie! Insa nu se vede chiar din avion ci numai daca te uiti foarte atent, pe suprafete mari albe (asa cum de altfel s-a mai spus) si sa zic asa, doar uitandu-te cu coada ochiului. Acest fenomen este cu atat mai vizibil si sesizabil cu cat esti mai obosit, deci cu cat ochiul impicit este mai obosit. Acest gen de palpaiala abia vizibil este la 100Hz. La 50 sau 60 de Hz se observa si de pe Marte ca palpaie. Si ca sa inchei, nu se pune problema ca palpaie sau nu ci daca se vede sau nu, daca ochiul lui Popescu remarca sau nu aceasta. Insa trecand de aceasta colosala descoperire care era totusi miezul problemei? Ca palpaie si prin urmare plasma e un jeg, iar LCD-ul rullz or what? ![]() Doamneee, cand o sa incetati cu aberatiile?!...
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |