![]() |
| | #11381 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 | LED TV Quote:
Pentru Ice_2k: man, ia-ti un LED TV. E mai scump dar merita banii. Imaginea de calitate il recomanda. Filmul pe care l-am vazut pe un LED TV nu a fost un film cu acţiune rapidă, cu imagini în mişcare, a fost un film de normal de zi cu zi de film, dar se poate observa diferenta. Modelul la care m-am uitat este un Samsung, UE40B6000/A, seria 6. Cauta-l si vei vedea. | ||
|
| | #11382 (permalink) | ||
| Quote:
In opiniea mea nici diferenta asa mare de pret dintre un LCD si o plasma la aceeasi diagonala nu se justifica, mai ales in contextul in care diferente de calitate sunt. Nu mai vorbesc ca pentru diagonale de sub 42" iti plange rau de tot buzunarul cand dai banii pe un LCD.
__________________ | |||
|
| | #11383 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 Location: Galati | Quote:
| ||
|
| | #11385 (permalink) | ||
|
Am vazut un LED in media galaxy si in afara faptului ca era EXTREM de subtire, nu m-a impresionat nimic, dpdv al calitatii imaginii... sau poate era prea subtila diferenta pentru ochiul meu neavizat In orice caz, nu cred ca merita un pret dublu (era pe la 7000 RON). Anyway, vorbind azi cu un prieten despre plusuri si minusuri plasma vs LCD, am ajuns la o intrebare esentiala: ce are plasma in plus fata de LCD, in afara timpului de raspuns? Minusuri ale plasmei exista dar nu prea gasesc plusuri... btw, ce parere aveti de LCD-ul asta: Sony KDL-40V5500 Review - HDTV Reviews
__________________ Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro Hofele design | |||
|
| | #11386 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
1-negrul e foarte bun, deoarece plasma poate fi stinsa de tot in zonele de negru la nivel de pixel, si nu doar zonal fata de lcd cu backlight cu leduri, sau mai rau la lcd cu backlight cu neoane... astfel contrastul e mult mai bun. 2-unghiul sub care poate fi privita imaginea este forte mare, fara a se denatura culorile si nivelul de negru- ceea ce se intampla in cazul lcd. 3- culorile sunt mult mai naturale, conforme cu realitatea, (mai ales la filme-fetzele actorilor), astfel pt. filme e recomandat plasma, la lcd culorile sunt artificiale, mai ales la samsung led tv. la diagonala mare pretul la lcd e mai mare.
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #11387 (permalink) | ||
| Quote:
Insa din punct de vedere al calitatii imaginii plasma vine usor in fata. Plusuri si minusuri ai sa tot gasesti si de-o parte si de cealalta cautand pe acest thread. Apropos de SONY-ul de mai sus sa stii ca eu il am pe fratiorul lui mai mic, 32V5500 si sunt multumit de el. Il folosesc in special ca monitor PC. TV-ul nu ma da pe spate cum se vede, este acceptabil, atat cat poate sa fie un semnal SD afisat pe un LCD FullHD, adica acceptabil (prost < mediocru < acceptabil < bine < extraordinar). Materialul FullHD afisat pe el este redat splendid si cursiv.
__________________ | |||
|
| | #11388 (permalink) | ||
|
Mersi pt raspunsuri. @razvan2007 Pe 32V5500 ce fel de fisiere video stie sa play-eze de pe stick? Stie si ceva formaturi mai normale sau e pseudo-useless? (pe alt site citisem ca stie doar mpeg1).
__________________ Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro Hofele design | |||
|
| | #11390 (permalink) | ||
| Quote:
. Dar pentru alte detalii ia si serveste-te de aici.
__________________ | |||
|
| | #11391 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: Bucuresti | Quote:
2. ai mare dreptate, la lcd negrul nu mai este negru cand unghiul din care privesti sare 110-120grade (in functie de model) 3. Tind sa te contrazic iar cand afirmi ca acele culori sunt mult mai naturale si inclin sa-i dau dreptate lui razvan2007 cand spune ca sunt usor mai naturale. Diferentele sunt insesizabile pentru un ochi neformat. Doar ca fapt divers, uitandu-ma la pana p42G10, cei de la hdtvtest.co.uk zic asa (si am impresia ca am mai zis, pe langa faptul ca modelul respectiv de plasma nu afisa toate detaliile dintr-o scena): "In “Cinema” [Viewing Mode], overall gamma was 1.95 after calibration. Image contrast took a small hit as a result: most scenes in Quantum of Solace on Blu-ray looked a bit washed out, and did not achieve the degree of “pop” seen on HDTV displays boasting 2.2 gamma such as the Pioneer PDP-LX5090 plasma, and the Sony KDL40W5500 and the Samsung LE40B650 LCD televisions." Nu vreau sa fiu rautacios, dar toate TV-urile, indiferent ca sunt plasme sau lcd-uri sufera de diverse 'bube'. Ce alegem sa cumparam depinde doar de noi. | ||
|
| | #11392 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 |
Salut! As avea nevoie de o informatie daca ma poate cineva ajuta. De 2 zile am cumparat o plasma Panasonic Tx p37c10e. Merge Ok doar ca am observat ca in timpul functionarii se simte un usor iz de plastic incins. Precizez ca distanta dintre perete si spatele televizorului este de cel putin 50-60 cm (televizorul este asezat pe biblioteca nu este fixat de perete) deci are suficient loc de aerisire. Fiind nou televizorul ma intreb daca este normal acest miros? Si mai ales cel mai important va disparea in timp? Pentru ca daca nu dispare atunci chiar e o problema. Multumesc.
| ||
|
| | #11393 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
TV-ul il ai pus PE biblioteca sau IN ea? Caci daca este pus IN, iarasi nu are aerisire foarte buna. Si apoi o camera trebuie aerisita zilnic; fiind si living/camera de zi (caci biblioteca nu ai cum sa ai in dormitor) ar trebui sa aerisesti tot timpul, deci nu vad care ar fi problema.
__________________ | ||||
|
| | #11394 (permalink) | ||
Biblioteca este una de tip deschis care permite - zic eu cel putin - o aerisire suficienta, chiar daca Tv-ul este pus in interior. Problema mea, si ti-as fi indatorat daca m-ai lamuri, este daca acest miros a disparut pana la urma intr-un timp rezonabil - o saptamana, doua. Multumesc mult. -------------------- Last edited by dp70; 27-07-2009 at 20:11.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #11395 (permalink) | ||
|
Acest miros este specific oricaror electronice/electrocasnice in perioada de burn-in . Fara gluma, cam toate electricele au un miros "de nou" la inceput, nu iti mai face atatea griji si bucura-te de noua achizitie.
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #11396 (permalink) | ||
Multumesc mult pentru incurajari. Eu nu sunt deloc un tip priceput in chestiile astea tehnice si din aceasta cauza sunt foarte foarte atent cand fac astfel de achizitii. Ma documentez foarte mult, intreb pe cei mai priceputi in domeniu si abia dupa aceea fac o alegere asa incat iti spun sincer treaba asta cu mirosul de plastic incins mi-a creat un disconfort teribil. Mai ales ca fiind vorba de o marca - Panasonic - mult laudata, am asteptari pe masura numelui si a banilor platiti. Mai am un lcd Myria facut de astia de la Altex - si vorba aia desi un no name - sunt mai mult decat multumit de el.
| ||
|
| | #11397 (permalink) | ||
| Quote:
Mi-am inchipuit ca asa il ai si de aceea ti-am zis (daca TV-ul este pus in interior cine crezi ca-l ventileaza? Dai din maini pe langa el?). Descarca manualul de pe net si vezi acolo. Ai cerut pareri si ti-am raspuns. Daca stii mai bine de ce mai intrebi?!
__________________ | |||
|
| | #11398 (permalink) | ||
Am precizat in primul post ca TV-ul nu este prins de perete ci este asezat pe stativ. Biblioteca are un spatiu central foarte larg L135/l85/A40 cm in care sta TV-ul, in sensul acesta m-am referit ca poate ar avea suficient spatiu pentru ventilatie. Am sa descarc manualul sa citesc ce scrie acolo. Pana la urma nu mi-ai spus ce ma intereseaza cel mai tare: daca acel miros va disparea sau nu. Multumesc.
| ||
|
| | #11399 (permalink) | ||
|
Eu de anul trecut pusesem ochii pe py80, dar am asteptat sa scada pretul. Acuma vad ca parca a urcat, mi se pare doar mie? Si mai merita luat py80 sau la banii aia as gasi ceva mai bun? (pt hd-uri, distanta de vizionare aprox 3.2m)
__________________ The future just ain't what it used to be | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |