![]() |
| | #11401 (permalink) | ||
| Quote:
Ultima incercare: daca TV-ul este incastrat in CEVA (in cazul tau in biblioteca) atunci nu-si prea face aerisirea cum trebuie. Vezi in manualul TV-ului in limba RO, la pagina 8, capitolul "Informatii privind siguranta". Ba ti-am spus si eu si altii ca mirosul va disparea. Insa in afara de faptul ca esti putin cam incapatanat nici nu urmaresti threadul Editez ca sa nu umplu aiurea topicul. Quote:
No offence, dar esti avocatul poporului? Pastreaza-ti te rog remarcile la dresa mea!
__________________ Last edited by R/\ZV/\N; 28-07-2009 at 12:54.. | |||
|
| | #11403 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 |
Nu stiu de ce este necesar sa folosesti un limbaj atat de agresiv... Eu am incercat sa explic in masura in care m-am priceput ce problema am. Nu urmaresc de ieri de azi forumurile de pe internet - e adevarat pe cu totul alte arii de interes - si te asigur ca am citit raspunsurile celor care au avut bunavointa sa-mi ofere un sfat in acest caz. Oricum iti multumesc pentru amabilitate si rabdare.
| ||
|
| | #11406 (permalink) | ||
| Quote:
. Deci...Multumesc si eu pentru apreciere si intelegere. Quote:
.Acuma sa vedem cat i-o tine Dzeu obiceiul .
__________________ Last edited by R/\ZV/\N; 28-07-2009 at 15:47.. | |||
|
| | #11407 (permalink) | ||
|
Deci, am inceput sa rulez si eu niste materiale HD. Se vede belea. Si inca nu am un player adevarat. Adica ma descurc cu laptopul meu (un Fujitsu Lifebook seria E cu proc T8100 si cu video R965 integrat).
__________________ Decat cocoasa de munca mai bine burta de bere! | |||
|
| | #11409 (permalink) | ||
|
am un 42s10 de vreo 3 saptamani ,dar acum mi se pare ca are bazaitul acela din spate mai intens ca la inceput...sau doar mi se pare?este asta o problema?
__________________ E5200,gigabyte GAP35S3,chieftec 450W,2x2gb Corsair XMS DHX 800mhz,saphyrre HD4770,WD 320 gb 16mb+samsung F3 500 gb 16mb,sb audigy,win7x64 | |||
|
| | #11410 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Mar 2009 | Quote:
| ||
|
| | #11412 (permalink) | ||
|
Salut!Am vazut intr-un stand doua TV Samsung ,cred ca seria 6!Si pe ele rula un film promotional Samsung cu secvente din Narnia.Diferenta dintre cele 2 era ca unu avea miscarea caracterelor mult mai cursiva,a camerei si a fiecarui detaliu care se misca,pe cand celalat se vedea ca un film normal !Calitatea imagini era aceeasi dar calitatea miscarilor si claritatea lor diferea! Diferenta aceasta sa fie data de Hertzi acestora? | |||
|
| | #11413 (permalink) | ||
|
M-ar interesa sa achizitionez un LCD/Plasma de 42" (distanta ~2.5-3m....stiu, 50 ar fi mai bun, dar mergem pe varianta de buget redus momentan ). Va fi folosit in principiu la TV si filme. Ma intereseaza sa aiba tuner DVB-T mpeg 4.Am ajuns la LCD-ul LG 42LH3000 si la plasma Samsung 42B430. Merita lcd-ul full hd fata de plasma hd ready? Ce alte modele mai recomandati pana in 3000 RON? Am vazut azi si plasma LG 50PS3000....dar depaseste putin ![]() Merci | |||
|
| | #11414 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #11416 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Asigura interoperabilitate intre dispozitivele certificate DLNA. "The Digital Living Network Alliance, or DLNA, (DLNA : Japanese Consumer Site : 簡単快適ホームネットワークを実現するDLNA) is an organization established to enhance the interoperability of home networks. The organization issues design guidelines to support the seamless sharing of video, music, photographs and other content through home networks."
| ||
|
| | #11419 (permalink) | ||
|
are un port ethernet normal, nu aia e problema Incerc sa aflu ce soft trebuie sa folosesc pentru asta, cum anume acceseaza televizorul fisierele de pe pcP.S. Am dat acum de un soft numit TVersity care cica ar putea face asta... testez diseara.
__________________ Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro Hofele design | |||
|
| | #11420 (permalink) | ||
|
Va salut, Doresc sa-mi schimb LCD-ul SONY KDL 32 W -4000 cu o plasma sau un LCD cu o diagonala mai mare, un minim de 42 inch. As avea un buget de maxim 4500 RON, cam ce anume m-ati sfatui sa aleg ? Sa incerc o plasma de la Panasonic ? Ma gandeam la Plasma Panasonic TX-P 42G10 Full HD NeoPDP sau Plasma LG 50PQ2000 care este un pic mai ieftina.... o sa folosesc pentru calculator, filme HD, m-ar interesa sa aiba functia de picture and picture pentru ca o folosesc destul de des la televizorul actual. Sau sa-mi vad eu de treaba si sa raman televizorul actual Sony KDL 32W -4000 pe care am dat acum un an ....3800 RON
__________________ Aye, they may take our lives...but they'll never take ...our Freeedom! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |