Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 28-07-2009, 11:35   #11401 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by dp70 View Post
Am precizat in primul post ca TV-ul nu este prins de perete ci este asezat pe stativ. Biblioteca are un spatiu central foarte larg L135/l85/A40 cm in care sta TV-ul, in sensul acesta m-am referit ca poate ar avea suficient spatiu pentru ventilatie. Am sa descarc manualul sa citesc ce scrie acolo. Pana la urma nu mi-ai spus ce ma intereseaza cel mai tare: daca acel miros va disparea sau nu. Multumesc.
Observasem ca ai scris ca nu il ai prins de perete.
Ultima incercare: daca TV-ul este incastrat in CEVA (in cazul tau in biblioteca) atunci nu-si prea face aerisirea cum trebuie.
Vezi in manualul TV-ului in limba RO, la pagina 8, capitolul "Informatii privind siguranta".

Ba ti-am spus si eu si altii ca mirosul va disparea. Insa in afara de faptul ca esti putin cam incapatanat nici nu urmaresti threadul .

Editez ca sa nu umplu aiurea topicul.
Quote:
Nu stiu de ce este necesar sa folosesti un limbaj atat de agresiv...
Agresiv?! Cu care parte/bucatica de text te-ai simtit ofensat/agresat? Cand am spus ca esti putin incapatanat? Geeez... Pai doar sa fi pus poza sectiunii respective si poate atunci ti-ai fi dat seama despre ce vorbesc; desi cred ca am fost cat se poate de explicit. Insa nu vrei sa pricepi si basta. Dar de aici si pana la limbaj agresiv e mult spus, nu crezi?
Quote:
Originally Posted by Ice_2k View Post
@razvan2007 tu ce-ai frate de esti asa suparat pe toata lumea?
No offence, dar esti avocatul poporului? Pastreaza-ti te rog remarcile la dresa mea!

Last edited by R/\ZV/\N; 28-07-2009 at 12:54..

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2009, 12:10   #11402 (permalink)
Speed maniac

Ice_2k's Avatar

Ice_2k is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2009, 12:24   #11403 (permalink)
Registered User

Nu stiu de ce este necesar sa folosesti un limbaj atat de agresiv... Eu am incercat sa explic in masura in care m-am priceput ce problema am. Nu urmaresc de ieri de azi forumurile de pe internet - e adevarat pe cu totul alte arii de interes - si te asigur ca am citit raspunsurile celor care au avut bunavointa sa-mi ofere un sfat in acest caz. Oricum iti multumesc pentru amabilitate si rabdare.

dp70 is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2009, 13:29   #11404 (permalink)
Registered User

Quote:
Subscriu . Si mie mi s-a parut ca e cam agresiv in exprimare. Dar nu e intotdeauna un lucru rau.

andrei83 is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2009, 14:17   #11405 (permalink)
Registered User

"Ba ti-am spus si eu si altii ca mirosul va disparea" este o exprimare mai mult decat eleganta. Oricum n-are rost sa continuam disputa, nu acesta a fost scopul meu cand am cerut informatii. Iti multumesc inca o data.

dp70 is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2009, 14:20   #11406 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
"Ba ti-am spus si eu si altii ca mirosul va disparea" este o exprimare mai mult decat eleganta. Oricum n-are rost sa continuam disputa, nu acesta a fost scopul meu cand am cerut informatii. Iti multumesc inca o data.
In lipsa diacriticelor, vezi sa nu confunzi cu ba . Deci...
Multumesc si eu pentru apreciere si intelegere.
Quote:
Originally Posted by georgerusu79 View Post
Deci, am inceput sa rulez si eu niste materiale HD. Se vede belea. Si inca nu am un player adevarat.
Adica ma descurc cu laptopul meu (un Fujitsu Lifebook seria E cu proc T8100 si cu video R965 integrat).
Da. Same here .
Acuma sa vedem cat i-o tine Dzeu obiceiul .

Last edited by R/\ZV/\N; 28-07-2009 at 15:47..

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2009, 15:39   #11407 (permalink)
Jack addicted

georgerusu79's Avatar

Deci, am inceput sa rulez si eu niste materiale HD. Se vede belea. Si inca nu am un player adevarat.
Adica ma descurc cu laptopul meu (un Fujitsu Lifebook seria E cu proc T8100 si cu video R965 integrat).

georgerusu79 is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2009, 18:57   #11408 (permalink)
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tekken View Post
Depinde de diagonala, la distanta aia nu m-as uita la mai putin de 60"
50py80 am vrut sa scriu...

jmf is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2009, 22:39   #11409 (permalink)
Registered User

adycoke2's Avatar

am un 42s10 de vreo 3 saptamani ,dar acum mi se pare ca are bazaitul acela din spate mai intens ca la inceput...sau doar mi se pare?este asta o problema?

adycoke2 is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2009, 23:06   #11410 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by al_pacino View Post
Va rog sa ma ajutati si pe mine in alegerea unui LCD TV pana in 70 de milioane, cu diagonala de 80-83 de cm, luminozitate de la 500 cd in sus, contrast de la 1000 in sus, rezolutie 1366x768, timp de raspuns nu mai mare de 8 ms, in concluzie sa se vada "lacrima" . Din cate am auzit Sony/Samsung sunt cele mai bune marci la LCD TV-uri. Am si gasit niste modele, care s-ar incadra in ceea ce caut eu: Samsung LE-32T51B, Samsung LE-32R71B, Sony Bravia KDL-32 U2000, Sony Bravia KDL-32 S2000, etc. Ce sa aleg dintre modelele astea? Daca aveti sugestii, care cuprind alte marci, nicio problema. Postati si un link cu magazinul in care l-ati vazut. Multumesc anticipat!
ti-as recomanda sa-ti iei plasma si nu lcd..pe mine ma oboseste ingrozitor un lcd samsung foarte mare ,e adevarat,ptr apartament.

absolutep0wer is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2009, 23:33   #11411 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

Quote:
Originally Posted by jmf View Post
50py80 am vrut sa scriu...
De la peste 3m la un 50" nu mai conteaza ca e full HD sau nu.

Tekken is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2009, 00:36   #11412 (permalink)
Registered User

Rayzen's Avatar

Salut!Am vazut intr-un stand doua TV Samsung ,cred ca seria 6!Si pe ele rula un film promotional Samsung cu secvente din Narnia.Diferenta dintre cele 2 era ca unu avea miscarea caracterelor mult mai cursiva,a camerei si a fiecarui detaliu care se misca,pe cand celalat se vedea ca un film normal !Calitatea imagini era aceeasi dar calitatea miscarilor si claritatea lor diferea!

Diferenta aceasta sa fie data de Hertzi acestora?

Rayzen is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2009, 15:48   #11413 (permalink)
Registered User

kirkus's Avatar

M-ar interesa sa achizitionez un LCD/Plasma de 42" (distanta ~2.5-3m....stiu, 50 ar fi mai bun, dar mergem pe varianta de buget redus momentan ). Va fi folosit in principiu la TV si filme. Ma intereseaza sa aiba tuner DVB-T mpeg 4.
Am ajuns la LCD-ul LG 42LH3000 si la plasma Samsung 42B430. Merita lcd-ul full hd fata de plasma hd ready?
Ce alte modele mai recomandati pana in 3000 RON?
Am vazut azi si plasma LG 50PS3000....dar depaseste putin

Merci

kirkus is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2009, 16:51   #11414 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Rayzen View Post
Salut!Am vazut intr-un stand doua TV Samsung ,cred ca seria 6!Si pe ele rula un film promotional Samsung cu secvente din Narnia.Diferenta dintre cele 2 era ca unu avea miscarea caracterelor mult mai cursiva,a camerei si a fiecarui detaliu care se misca,pe cand celalat se vedea ca un film normal !Calitatea imagini era aceeasi dar calitatea miscarilor si claritatea lor diferea!

Diferenta aceasta sa fie data de Hertzi acestora?
da. daca are cadre interpolate (100Hz) lcd reda miscarea mult mai fluid... dar e si mai scump...

plop is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2009, 17:17   #11415 (permalink)
Speed maniac

Ice_2k's Avatar

stie cineva cum se foloseste tehnologia DLNA? Am optat pentru un LCD Sony 40V5500 si are port ethernet care merge pe DLNA... thanks.

Old 29-07-2009, 17:59   #11416 (permalink)
Registered User

Quote:
stie cineva cum se foloseste tehnologia DLNA?
Asigura interoperabilitate intre dispozitivele certificate DLNA. "The Digital Living Network Alliance, or DLNA, (DLNA : Japanese Consumer Site : 簡単快適ホームネットワークを実現するDLNA) is an organization established to enhance the interoperability of home networks. The organization issues design guidelines to support the seamless sharing of video, music, photographs and other content through home networks."

oldshooterman is online now    Reply With Quote
Old 29-07-2009, 18:05   #11417 (permalink)
Speed maniac

Ice_2k's Avatar

da, asta am citit si eu intrebarea era ce tre' sa fac efectiv ca sa conectez tv-ul la PC? instalez un soft, or what?

Old 29-07-2009, 18:56   #11418 (permalink)
Registered User

D M X's Avatar

Din ce stiu eu are pe lateral un port pcmcia si cumperi o placa retea wireles pcmcia si un router wireles si transmiti de pe pc
Posted via Mobile Device

D M X is online now    Reply With Quote
Old 29-07-2009, 19:14   #11419 (permalink)
Speed maniac

Ice_2k's Avatar

are un port ethernet normal, nu aia e problema Incerc sa aflu ce soft trebuie sa folosesc pentru asta, cum anume acceseaza televizorul fisierele de pe pc

P.S. Am dat acum de un soft numit TVersity care cica ar putea face asta... testez diseara.

Old 29-07-2009, 23:06   #11420 (permalink)
Registered User

brave_heart's Avatar

Va salut,

Doresc sa-mi schimb LCD-ul SONY KDL 32 W -4000 cu o plasma sau un LCD cu o diagonala mai mare, un minim de 42 inch.

As avea un buget de maxim 4500 RON, cam ce anume m-ati sfatui sa aleg ?

Sa incerc o plasma de la Panasonic ?

Ma gandeam la Plasma Panasonic TX-P 42G10 Full HD NeoPDP sau
Plasma LG 50PQ2000 care este un pic mai ieftina....

o sa folosesc pentru calculator, filme HD, m-ar interesa sa aiba functia de picture and picture pentru ca o folosesc destul de des la televizorul actual.

Sau sa-mi vad eu de treaba si sa raman televizorul actual Sony KDL 32W -4000 pe care am dat acum un an ....3800 RON

brave_heart is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules