![]() |
| | #11567 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucuresti Mall |
Salut, aveti o recomandare pentru un TV de 42" cu care sa compar un 42LH3000 pe care intentionez sa-l iau, in ideea ca poate asta nu este cea mai buna optiune? Buget cca 3000 RON, poate ceva mai mult daca chiar e musai. Multumesc. | ||
|
| | #11568 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 | Quote:
Quote:
| ||
|
| | #11570 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | Quote:
. Da si tu mai multe detalii; pt ce vrei sa folosesti mai des teveul si alte cele. In functie de aspectul asta vom putea sa-ti dam si sfaturi...
| ||
|
| | #11571 (permalink) | ||
| Quote:
Ca sa nu dati cu bolovani in mine (fanboy), m-am repezit sa-i zic omului intai de plasma intrucat nu orice LCDTV poate indeplini conditiile (mai cu seama cele ieftine).
__________________ | |||
|
| | #11572 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucuresti Mall | Quote:
| ||
|
| | #11573 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 | Quote:
in cazul in care acel cablu nu e de tipul la care te referi [si probabil ca nu e] ce ar trebui sa se intample mai exact? | ||
|
| | #11575 (permalink) | ||
| Quote:
![]() In afara de post hunting tin neaparat sa va anunt ca saptamana viitoare va sosi televizorul pentru achizitia caruia m-am documentat atata timp, panasonic 42s10, am luat superoferta de la e-tc.ro, sa vedem cum vor decurge treburile in continuare cu ei. Ca fapt divers, este cineva interesat de niste boxe microlab 6, noi noute in garantie?
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #11576 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Bucuresti & Giurgiu | Quote:
| ||
|
| | #11577 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
Salut , care ma ajuta si pe mine cu un sfat ptr. un LCD TV sau Plasma TV pana in 20 mil. Cu cat mai mare cu atat mai bine , poate depasi suma dar foarte putin ( 21-22 mil ). Asa ce am gasit eu interesant este o plasma la carrefour si real de 42 inch , ii zice pq1100 la real si pq2000 la carrefour , prima e mai saraca in mufe si a doua are mai multe HDMI si conectare PC prin d-sub. Totusi am auzit de plasme ca ar fi nasoale cu burn in , din ce am citit daca stau linistit cu luminozitatea si contrastu ptr. primele 100 ore dupa aia nu mai am treaba , voi ce stiti ? | ||
|
| | #11578 (permalink) | ||
|
leonard, eu am acest model de 8 luni si sunt incantat de alegere. Cat despre burn in, e legenda. Incepand cu panourile G10, orice retentie se "spala" in mai putin de 5 minute. Il recomand ! | |||
|
| | #11580 (permalink) | ||
|
Poti sa iti faci griji doar ca se consuma cam repede si trebuie reumpluta (are si o palnie prin care poti sa torni) si ca in timpul transportul poate sa curga plasma din tv prin masina .
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |