![]() |
| | #12201 (permalink) | ||
|
spuneti-mi va rog care din urmatoarele televizoare LCD e mai bun: Monitor / TV LCD Samsung P2270HD, 22'', Wide, Full HD, TV TUNER P2270HD-LS22EMDKU/EN vs Monitor / TV LCD Samsung 2333-HD, 23'', Full HD, TV TUNER 2333HD-LS23CFEKF-LS23CFVKF/EN Multumesc!
__________________ i'm only human | |||
|
| | #12202 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: Bucuresti |
Apopos de debo, nu am cumparat de la ei dar cred ca o voi face curand. Mi s-a parut un site/magazin online bine pus la punct, cu feed back rapid si cu o retea variata de service-uri. O fi datorita faptului ca sunt mai aproape de occident Preturile mi s-au parut asemanatoare cu cele de la plasme-lcd. Diferente intre ei ar fi ca la plasme-lcd exista sanse mici sa mai negociati pretul in schimb transportul marfii este platit separat (incredibil la o valoare a produsului de cca 3000-6000 de lei). Prin debo ai transportul gratuit chiar de la Cluj (in fapt de la mama lui in ultima instanta din Germania, de unde se aprovizioneaza). Si avstore mi se par ok, dar au preturile un pic mai mari ca ceilalti doi, depinde evident de produs. Oricum, aceste 3 site-uri au preturile cele mai bune pentru televizoare si produsele cele mai recente.
| ||
|
| | #12203 (permalink) | ||
| Quote:
Stie cineva cum intri in meniul de service la un Pioneer? | |||
|
| | #12205 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
[QUOTE=xhermesx; In lumina acestei teorii, skiro, din cele enumerate de tine, daca vrei neparat LCD TV, in medie cele mai bune recenzii profesionisti/cumparatori le are sony W5500.[/QUOTE] Merci ptr. indrumare xhermesx o sa imi achizitionez un sony w5500 merci mult. | ||
|
| | #12206 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti |
La plasma Pioneer model xx90 se intra in mod service numai cu o telecomada speciala de service, nu cu cea uzuala. Setarile din meniul service sunt extrem de criptice si numai cu manualul service poti identifica cate ceva. | ||
|
| | #12211 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Quote:
| ||
|
| | #12212 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti |
Eu am lucrat in domeniu tehnic pentru multi producatori audio-video de vreo 10 ani. Momentan nu mai lucrez direct dar pastrez legaturile cu partea tehnica de la acestia si pot avea acces la informatii tehnice specifice indisponibile utilizatorilor sau publicului. Despre partea cu telecomanda de service Pioneer nu te pot ajuta, trebuie sa contactezi serviceul lor autorizat pentru interventie dar te vor taxa fie si pentru deplasare si verificare. | ||
|
| | #12213 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Samsung 8500, Sony XBR8 si LG 55LHX au o calitate a imaginii cu totul deosebita. Daca in incapere exista si lumina ambianta, in zonele intunecate ale imaginii se vad clar mai multe detalii decit la KURO. Asta nu inseamna ca, KURO nu are o imagine de asemenea exceptionala. Fiecare are unele mici avantaje si dezavantaje. LED LCD de virf inca sint scumpe, dar impresionante.
| ||
|
| | #12214 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ i'm only human | |||
|
| | #12215 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Quote:
Samsung T240HD Specifications - 24" LCD Monitor, Monitor Poti conecta si o consola XBOX 360 / PS3 ," automat va avea 16:9 ( 1:1 upscaling ) | ||
|
| | #12218 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | De ce nu te-ai facut " mecanic " ? Te bagi in seama,aiurea. Userul Spikje a specificat clar ca vrea undeva intre 23"-25 ",sau nu stii sa citesti ? ![]() Ca monitor,eu zic ca e excelent,daca vrei TV,e clar ca iti iei unul mai mare,de la 32" in sus. | ||
|
| | #12219 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Quote:
| ||
|
| | #12220 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
Salut, Planuiesc sa cumpar un TV nou in viitorul apropiat si dupa tone de reviews citite si ceva timp petrecut pe AVforums si pe aici, am redus variantele posibile la trei, cu urmatoarele avantaje/dezavantaje: Panasonic P46S10: FullHD, teoretic cea mai buna imagine dintre cele 3, fara probleme de IR;Panasonic P50X10 diagonala de 50", putin mai ieftin decit S10 (~3400 RON);LG 50PS3000 diagonala de 50", pret foarte bun pentru un FullHD de 50" (~3600 RON);*prin imagine inteleg combinatia de contrast, black level, culoare, motion handling etc; In cea mai mare parte (90%) o sa-l folosesc pentru filme (RiPuri BluRay 720 sau 1080, conectat la computer), foarte putin pentru programe TV (standard definition) si jocuri (10%). Distanta de vizionare: intre 2 si 3 metri. E destul de posibil ca diferentele de imagine sa nu fie foarte sesizabile in conditiile de mai sus. Bugetul e intre 3000 si 4000 RON. Pareri? (Si nu, n-o sa decid neaparat in functie de ce raspunsuri primesc aici, dar teoretic e posibil sa-mi fi scapat o alternativa si oricind pot afla ceva nou si folositor.) Edit: Cea mai buna varianta ar fi fost Panasonic P46G10 sau Panasonic P50G10, dar numai daca locuiam in UK unde preturile respectivelor TVuri sint cam ~930 respectiv ~960GBP comparat cu ~5400 respectiv ~6400 RON aici. Last edited by tatalor; 28-10-2009 at 00:33.. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |