Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 26-10-2009, 17:00   #12201 (permalink)
Registered User

spikje's Avatar

spuneti-mi va rog care din urmatoarele televizoare LCD e mai bun:
Monitor / TV LCD Samsung P2270HD, 22'', Wide, Full HD, TV TUNER P2270HD-LS22EMDKU/EN
vs
Monitor / TV LCD Samsung 2333-HD, 23'', Full HD, TV TUNER 2333HD-LS23CFEKF-LS23CFVKF/EN

Multumesc!

spikje is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 17:10   #12202 (permalink)
Registered User

Apopos de debo, nu am cumparat de la ei dar cred ca o voi face curand. Mi s-a parut un site/magazin online bine pus la punct, cu feed back rapid si cu o retea variata de service-uri. O fi datorita faptului ca sunt mai aproape de occident Preturile mi s-au parut asemanatoare cu cele de la plasme-lcd. Diferente intre ei ar fi ca la plasme-lcd exista sanse mici sa mai negociati pretul in schimb transportul marfii este platit separat (incredibil la o valoare a produsului de cca 3000-6000 de lei). Prin debo ai transportul gratuit chiar de la Cluj (in fapt de la mama lui in ultima instanta din Germania, de unde se aprovizioneaza). Si avstore mi se par ok, dar au preturile un pic mai mari ca ceilalti doi, depinde evident de produs. Oricum, aceste 3 site-uri au preturile cele mai bune pentru televizoare si produsele cele mai recente.

xhermesx is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 17:18   #12203 (permalink)
Club Fuchsia

isarescu's Avatar

Quote:
Originally Posted by mobutu View Post
Isarescule, te cam plictisesti prin cluburi, eh?
Sau ai scos aifonu la agățat?
lol

PS gluma glumă, dar de ce ar vrea cineva sa intre pe forumuri din club?
forum clubbing?
Avind in vedere ca il am deja de 4 ani si ca am stat la sute de petreceri... da, am ajuns sa ma plictisesc de moarte. Intru de pe Iphone doar cind uit laptop-ul acasa.

Stie cineva cum intri in meniul de service la un Pioneer?

Club Fuchsia (ID:clubfuchsia, 0721.88.24.85)

isarescu is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 17:55   #12204 (permalink)
Nick anterior: X-White

wisepiggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by isarescu View Post
Avind in vedere ca il am deja de 4 ani si ca am stat la sute de petreceri... da, am ajuns sa ma plictisesc de moarte. Intru de pe Iphone doar cind uit laptop-ul acasa.
Zi si tu ca erai la servici... asa nu mai pare nimic deplasat.

Quote:
Originally Posted by Logi View Post
Stie careva diferenta dintre tehnologia V-Real 4 si cea V-Real Pro 3 ?
Chiar nimeni nu stie?

wisepiggy is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 19:12   #12205 (permalink)
Registered User

[QUOTE=xhermesx;
In lumina acestei teorii, skiro, din cele enumerate de tine, daca vrei neparat LCD TV, in medie cele mai bune recenzii profesionisti/cumparatori le are sony W5500.[/QUOTE]
Merci ptr. indrumare xhermesx o sa imi achizitionez un sony w5500
merci mult.

skiro is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 22:03   #12206 (permalink)
Registered User

La plasma Pioneer model xx90 se intra in mod service numai cu o telecomada speciala de service, nu cu cea uzuala.
Setarile din meniul service sunt extrem de criptice si numai cu manualul service poti identifica cate ceva.

florica is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 22:49   #12207 (permalink)
Club Fuchsia

isarescu's Avatar

Quote:
Originally Posted by florica View Post
La plasma Pioneer model xx90 se intra in mod service numai cu o telecomada speciala de service, nu cu cea uzuala.
Setarile din meniul service sunt extrem de criptice si numai cu manualul service poti identifica cate ceva.
Merci! Orele de functionare le pot vedea doar din meniul de service?

Old 26-10-2009, 23:06   #12208 (permalink)
Registered User

Orele de functionare se pot vedea numai dupa accesarea meniului service cu telecomanda speciala.
Sunt afisate la functia 5 din layerul 1 cu informatii si atentie ca se pot reseta.

Old 26-10-2009, 23:44   #12209 (permalink)
Club Fuchsia

isarescu's Avatar

Multumesc. Eram curios cite ore am folosit-o, dar nu merita sa ma complic doar pentru asta.

P.S. Vad ca stii multe. Lucrezi in domeniu?

Old 26-10-2009, 23:49   #12210 (permalink)
Registered User

Bylly's Avatar

@xhermesx good point, mie mi s-a parut totusi ca parerea lui skiro nu ar fi formata pe baza spuselor unor cunoscatori, de aceea i-am sugerat sa mai cerceteze eventual cu proprii ochi.

Bylly is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 09:17   #12211 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by oldshooterman View Post
Asta nu e chiar asa. Am vazut LCD-uri care in unele situatii afiseaza o imagine cu mai multe detalii in umbre decit cea mai buna plasma si imaginea in general la fel de buna. Iar FULL-HD poate fi o investitie mai buna decit o rezolutie mai mica daca se pune si problema utilizarii ecranului in combinatie cu un PC. Deocamdata plasmele sint tinute in viata de pretul mai accesibil.
unde este LCD ul ala magic?!

kradro is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 09:20   #12212 (permalink)
Registered User

Eu am lucrat in domeniu tehnic pentru multi producatori audio-video de vreo 10 ani.
Momentan nu mai lucrez direct dar pastrez legaturile cu partea tehnica de la acestia si pot avea acces la informatii tehnice specifice indisponibile utilizatorilor sau publicului.
Despre partea cu telecomanda de service Pioneer nu te pot ajuta, trebuie sa contactezi serviceul lor autorizat pentru interventie dar te vor taxa fie si pentru deplasare si verificare.

Old 27-10-2009, 12:56   #12213 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by kradro View Post
unde este LCD ul ala magic?!
Samsung 8500, Sony XBR8 si LG 55LHX au o calitate a imaginii cu totul deosebita. Daca in incapere exista si lumina ambianta, in zonele intunecate ale imaginii se vad clar mai multe detalii decit la KURO. Asta nu inseamna ca, KURO nu are o imagine de asemenea exceptionala. Fiecare are unele mici avantaje si dezavantaje. LED LCD de virf inca sint scumpe, dar impresionante.

oldshooterman is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 15:03   #12214 (permalink)
Registered User

spikje's Avatar

Quote:
Originally Posted by spikje View Post
Deci cine ma poate ajuta sa achizitionez un monitor cu tuner incorporat, sa stie full hd sa fie in zona 23-25 inch?

spikje is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 19:50   #12215 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by spikje View Post
Deci cine ma poate ajuta sa achizitionez un monitor cu tuner incorporat, sa stie full hd sa fie in zona 23-25 inch?
Eu am un Samsung T240HD,sunt foarte multumit de el.
Samsung T240HD Specifications - 24" LCD Monitor, Monitor
Poti conecta si o consola XBOX 360 / PS3 ," automat va avea 16:9 ( 1:1 upscaling )

wartigger is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 20:32   #12216 (permalink)
db
Nick anterior: danii@work

db's Avatar

Ala e monitor nu tv, iar full hd la 24" e o gluma

db is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 20:43   #12217 (permalink)
Registered User

Hawkie's Avatar

Daca te uiti de la 50 cm nu e nici o gluma, e monitor, nu TV sa te uiti de la 2 metri

Hawkie is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 21:14   #12218 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by db View Post
Ala e monitor nu tv, iar full hd la 24" e o gluma
De ce nu te-ai facut " mecanic " ? Te bagi in seama,aiurea.
Userul Spikje a specificat clar ca vrea undeva intre 23"-25 ",sau nu stii sa citesti ?
Ca monitor,eu zic ca e excelent,daca vrei TV,e clar ca iti iei unul mai mare,de la 32" in sus.

wartigger is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2009, 00:12   #12219 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by oldshooterman View Post
Samsung 8500, Sony XBR8 si LG 55LHX au o calitate a imaginii cu totul deosebita. Daca in incapere exista si lumina ambianta, in zonele intunecate ale imaginii se vad clar mai multe detalii decit la KURO. Asta nu inseamna ca, KURO nu are o imagine de asemenea exceptionala. Fiecare are unele mici avantaje si dezavantaje. LED LCD de virf inca sint scumpe, dar impresionante.
eu intrebam de LCD nu de LED LCD. noroc ca au scos LED ul sa aveti si voi exmp de dat

kradro is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2009, 00:22   #12220 (permalink)
Registered User

Salut,

Planuiesc sa cumpar un TV nou in viitorul apropiat si dupa tone de reviews citite si ceva timp petrecut pe AVforums si pe aici, am redus variantele posibile la trei, cu urmatoarele avantaje/dezavantaje:

Panasonic P46S10:
FullHD, teoretic cea mai buna imagine dintre cele 3, fara probleme de IR;
cel mai scump (~3900 RON) si diagonala de numai 46";

Panasonic P50X10
diagonala de 50", putin mai ieftin decit S10 (~3400 RON);
HDReady, contrast si probabil imagine inferioara comparat cu P46S10;

LG 50PS3000
diagonala de 50", pret foarte bun pentru un FullHD de 50" (~3600 RON);
probleme destul de mari cu Image Retention (principalul motiv pentru care am indoieli in privinta lui), imagine inferioara comparat cu P46S10.

*prin imagine inteleg combinatia de contrast, black level, culoare, motion handling etc;

In cea mai mare parte (90%) o sa-l folosesc pentru filme (RiPuri BluRay 720 sau 1080, conectat la computer), foarte putin pentru programe TV (standard definition) si jocuri (10%). Distanta de vizionare: intre 2 si 3 metri. E destul de posibil ca diferentele de imagine sa nu fie foarte sesizabile in conditiile de mai sus.

Bugetul e intre 3000 si 4000 RON.

Pareri?

(Si nu, n-o sa decid neaparat in functie de ce raspunsuri primesc aici, dar teoretic e posibil sa-mi fi scapat o alternativa si oricind pot afla ceva nou si folositor.)

Edit: Cea mai buna varianta ar fi fost Panasonic P46G10 sau Panasonic P50G10, dar numai daca locuiam in UK unde preturile respectivelor TVuri sint cam ~930 respectiv ~960GBP comparat cu ~5400 respectiv ~6400 RON aici.

Last edited by tatalor; 28-10-2009 at 00:33..

tatalor is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules