![]() |
| | #162 (permalink) | ||
|
N-are rost V-ul, peste tot pe unde am citit se spune ca W-ul e peste V-uri, atit la redarea culorilor cit si la calitatea generala a imaginii. Oricum nu vei gasi aproape nici un ecran care sa-ti mapeze 1:1 Xbox360-ul, ti-ar trebui o rezolutie nativa de 1280x720. Insa poti pune Xbox-ul in 1080i si se pare ca se vede chiar mai bine decit 720p-ul, desi face o interpolare in sus. Marele avantaj la W-uri e ca la anu' vor suporta rezolutia full HD a Blu-Ray si HD-DVD. Daca te uiti pe Sony : Welcome : United Kingdom poti sa-ti dai jos manualul de la W-uri. Sunt TV-uri misto de tot, singura chestie care lipseste e PiP-ul. In afara sunt pe la 2500 EUR astazi deci ma astept sa mai scada, 105 mil e inca mult, chiar daca pui si transportul. | |||
|
| | #163 (permalink) | ||
|
La contrast, am inteles ca toate din generatia asta sunt la fel. Nu prea m-a convins insa chestia cu wide-gamut-ul.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #164 (permalink) | ||
|
Nu chiar, Cris. Un S2000 e 1300:1, un W e 1800:1. Insa in curind, nu cred ca wide gamut-ul va fi criteriul de alegere pentru LCD-urile Sony, fiindca toate de dupa seria V il au (si W-ul si X-ul). Marea decizie pe care trebuie si eu sa o iau in ianuarie este daca merita trecut la un panel 1080p gen W sau X sau merita mai mult o plasma HD-Ready pentru Romania unde transmisii HDTV nu cred sa vedem prea curind. | |||
|
| | #166 (permalink) | ||
|
A-nnebunit lupu'! Ati vazut preturile de pe Magazin online - SonyCenter.ro? Nu ma acuzati de reclama please, da' sa moara calu': Televizor LCD Sony Bravia KDL-40 W2000, Diagonala ecran 102 cm, Rezolutie Full HD 1920 x 1080, Tehnologie Bravia Engine si Live Colour Creation, TruSurround XT, Virtual Dolby® Surround Pro Logic , Contrast : 1800 : 1, HD-Ready, PAL 3D Comb filter, D Si toate sunt asa...intr-o saptamina au cazut preturile. | |||
|
| | #167 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Exact ce scriam despre taxe, cine crede ca la pretul ala s-a platit taxa vamala 42% TVA 19% si adaos comercial aproximativ 35%, se insala. Si cum taxa este inca in vigoare la fel si TVA atunci singura reducere s-a operat la adaos , practic se vinde fara nici un profit numai sa faca vinzare.Se recupereaza paguba in Ianuarie. | ||
|
| | #170 (permalink) | ||
|
la domo par chiar mai ieftine LCD TV Sony la Domo.ro spuneti-mi va rog care este diferenta intre un S2000 si V2000?
__________________ Hombre que trabaja pierde tiempo precioso <Proverbio cubano> Last edited by GiGi; 16-11-2006 at 16:17.. | |||
|
| | #171 (permalink) | ||
|
La Domo e mai scump, nu mai ieftin. Tu vorbesti de 40V2000 la Domo, eu vorbesc de 40W2000 la Sonycenter. E o mare diferenta intre cele doua, W-ul e 1080p, V-ul e 720p. @phat: profitul pe care-l faceau anul asta din LCD-uri si plasme nu-l vor mai face in veci la anul. Tu chiar crezi ca numai din cauza taxei erau preturile astea la noi? Baietii isi puneau adaosuri de zile mari peste taxele alea, ca oricum pretul era enorm. La anul dispar taxele, dar oricum nimeni nu va mai putea vinde cu adaos 35% ca altfel cumpara toti de la unguri, cehi etc. Asa ca per total pierd la vinzarile din decembrie, dar ma bucur ca prea a fost haiducism la noi la vanzarile de LCD/plasma. In orice caz pe mine 40W2000 scrie, la sfarsitul lui ianuarie. M-am hotarit. | |||
|
| | #172 (permalink) | ||
|
| | #175 (permalink) | ||
|
io am Lcdtv de cca 1 an! vreau sa va spun ca pe diagonala mare (al meu are 82cm) ve vede execrabil pt ca transmisia celor de la cablu este de kkt! daca vrei lcdtv tre sa te gandesti serios si la o antena satelit! altfel te ia dracii ca me mine! io nu am pozitie pt antena si treuie sa raman la nenorocitii de la cablu!
| |||
|
| | #176 (permalink) | ||
| Quote: Nu am avut ocazia sa le vad pe amindoua unul linga altul sa-mi fac o impresie "la ochi" sa zic asa. Ce are imaginea lui V in plus? Merita diferenta de 1100RON ? Eu ma refer la modelele de 32.PS: la modelele de 32 pretul este mai mic la domo. Am omis eu sa zic la ce model ma refeream.
__________________ Hombre que trabaja pierde tiempo precioso <Proverbio cubano> | |||
|
| | #177 (permalink) | ||
|
Vezi ca la Sony in Unirii este un V2000 langa un S2000 cu aceiasi transmisie. Sa-mi zici si mie daca vezi diferente. Eu m-am uitat destul de mult si desi sunt ceva, trebuie sa te uiti mult si bine ca sa le vezi. redbyst, dar de ce nu-i chemi pe tipii de la cablu sa-ti faca cablarea cum trebuie? Eu am si satelit si cablu si deocamdata cablul se vede mai bine la mine. Desigur, vorbesc de alde DigiTV, Focus, si Max la care se vede transmisia destul de prost. Daca te uiti insa pe Premiere sau mai stiu eu ce programe de satelit din afara, sigur se vede mai bine.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #178 (permalink) | ||
|
@ Cris- e adevarat ca sunt si cateva canale straine care se vad mai bine. Am chemat pe cei de la cablu si au incercat unele reglaje dar cand se vedea destul de bine aparea alt post in fundal si au zis ca e maxim ce pot face, pt ca e diagonala prea mare si oricat ar regla ei tot sa vad purici. Folosesc functia "noise reduction" la maxim pt a se vedea cat de cat, dar de aproape se vede ca aceasta functie (este un filtru) distorsioneaza imaginea. Am zis ca tvul meu e mai naspa dar am fost si la altii cu lcd si plasma si tot asa se vede! pana nu baga fibra optica.... nu am ce face. | |||
|
| | #179 (permalink) | ||
|
Man, eu am un Bravia si pot sa spun ca dupa ce mi-am pus niste conectori calumea peste tot pe unde am cablu prin casa, cel putin la mine canalele prin cablu se vad fara purici (majoritatea, mai sunt cateva care nu ai ce sa le faci) si foarte clar. Noise reduction-ul il am pe minim plus o treapta, adica aproape minim. Eu unul nu cred in miturile astea cu "diagonala mare"="purici". Daca ai semnal curat trebuie sa se vada bine. Desigur, daca e digital semnalul, si mai bine dar si ala are problemele lui daca nu are bitrate si altele.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|