![]() |
| | #1802 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1804 (permalink) | ||
|
Vazind incercarile voastre de mai sus referitoare la tipul legaturii intre calculator si TV, va pot spune din experienta mea(am trecut si eu prin asta, nervi, timp pierdut, frustari, etc.) ca cea mai buna legatura, fara repros de altfel, este cea DVI-HDMI din toate punctele de vedere: imagine ireprosabila - culori excelente fara ghost si altele usurinta si flexibilitate in vederea diferitelor setari la placa video rezolutie maxima Majoritatea placilor video de acum au doua iesiri VGA si DVI, un cablu costa in jur de 50 de lei(2,5m) deci daca nu va este explicit interzis de specificatiile TV-ului utilizati cu incredere aceasta optiune si nu veti regreta. | |||
|
| | #1805 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | Quote:
| ||
|
| | #1810 (permalink) | ||
|
Exact, Scuba. Iar pixel mapping 1:1 pe HDMI pe rezolutia nativa a displayului fac EXTREM de putine TV-uri. La mine 40W2000-ul face la 1080p, desi e o functie nedocumentata. Din cite stiu mai exista un Samsung din seria M care face si parca un Toshiba Regza Full HD. @gcristi: uite aici cu exemple ce se intimpla daca n-ai 1:1 pixel mapping http://pixelmapping.wikispaces.com/P...ping+explained | |||
|
| | #1811 (permalink) | ||
|
@gcristi: tu ce tv ai si-ti merge pixel mapping 1:1 / DVI->HDMI din seriile mai ieftine, doar LG 37LC2R - 4.274,05 lei se pare ca ar avea sau 32LB2R - 3781.82 RON / buc daca mai stiti de vreunu de 32 cu P.M. 1:1 / HDMI, pe la vreo 25mil asa de preferinta , spuneti!!!!LE: cand am vazut cat costa sony 40W2000-ul m-a luat cu lesin
__________________ Ecchi nano wo ikenai to omoimasu ! (being ecchi is bad ) .... hehehe da de ce oare nu pot sa ma abtzin :P | |||
|
| | #1812 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | Quote:
Per total mie mi-a placut si il recomand. Din pacate nu se mai fabrica , a fost inlocuit de 32M8... | ||
|
| | #1813 (permalink) | ||
| Stai calm, acum a mai scazut. Sa vezi cit era in decembrie cind l-am luat eu, si-acum mai trag aer in piept ![]() Referitor la 1:1 pixel mapping mai trebuie avut grija la ceva: rezolutia nativa a ecranului. La LCD-urile Full HD nu se pune problema fiindca majoritatea placilor video PC mai rasarite stiu sa scoata 1920x1080. In schimb la un LCD 1366x768 e problema fiindca iti trebuie o placa sa-ti scoata exact 1366x768, care nu e rezolutie standard HD. | |||
|
| | #1814 (permalink) | ||
| Quote:
Poate pentru ca are suport separat pentru calculator(meniu care se activeaza dupa conectare cu calculatorul) imaginea este fara repros parca este monitor, de fapt se vede mult mai bine ca pe monitor -mai multe nuante fine de culoare si detalii pe care le-am observat dupa ce am conectat calculatorul la TV si costa acum 2600(l-am luat cu 2800 +mp3 player tot philips) | |||
|
| | #1815 (permalink) | ||
|
Pentru cei interesati am atasat un extras din manual cu mentiunea ca desi nu este documentat merge perfect si la rezolutia de 1280x768(placa grafica gigabyte 7600GS desi nu cred ca are importanta) Precizez ca nu are absolut nici o deformare de imagine in rezolutiile de 1280x768, am verificat cu prog. ntest. Last edited by gcristi; 26-04-2007 at 00:16.. | |||
|
| | #1816 (permalink) | ||
|
am o rugaminte pentru cei care au luat plasma Panasonic 42PV70. puteti sa imi dati si mie dimensiunile cutiei? vreau sa stiu daca incape in liftul de la bloc, pentru ca va trebui sa o depozitez la socri (iar ei stau la 9) pina renovez apartamentul. thanks
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #1817 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by vasib95; 26-04-2007 at 08:16.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1818 (permalink) | ||
|
@h0stile: dimensiunile exacte ale cutiei la 42pv70 sunt 117x79x40 cm. Eu am reusit s-o bag in lift ridicand cutia pe latura mica (inaltime) si a intrat relativ usor fara s-o indes... O sa ti se lungeasca mainile daca o urci pe scari pana la etajul 9!
__________________ Life, don't talk to me about life...Don't PANIC!!! | |||
|
| | #1819 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
Am cumparat aseara o plasma samsung 42c7h la 2999 lei. Nu mi-a incaput in portbagaj nici cu bancheta rabatata, a trebuit sa iau un papuc sa o duc acasa. Prima impresie: exagerat de mare, prea mare pentru un living de 20mp ca al meu. Ma gandeam ca mai bine imi luam una de 37... dar dupa ce am instalat-o si am vazut primele imagini, nu mi s-a mai parut asa mare, este chiar placuta. Despre imagine, mie mi se pare superba, muult mai buna decat cea de la boom tv din magazin. vreau sa imi iau acum si un dvd player hd, care seamana la desgin cu plasma mea, am vazut unul pe acolo. Din ce am citit pe aici, am inteles ca trebuie sa ii fac un fel de rodaj in primele 100 de ore de functionare: sa nu o las mult pe acelasi post sau cu aceasi imagine, setarile de imagine sa nu le las la maxim, etc. Eu le-am pus pe toate la 50 din 100, e bine? Multumesc. | ||
|
| | #1820 (permalink) | ||
| Quote:
gcristi, cred ca n-ai fost atent la ce-am scris putin mai sus. Pixel mapping 1:1 nu are sens decit la rezolutia nativa a displayului, in cazul tau la 1366x768. La orice alta rezolutie se face oricum scalare deci e imposibil sa ai full mapping. Daca vrei sa verifici, baga din placa video semnal 1366x768 in TV si vezi daca iti face 1:1 mapping. In alta ordine de idei, notiunea de 1:1 full pixel mapping devine importanta mai ales la displayurile Full HD, pentru ca rezolutia de 1920x1080 este standard atit pentru TVHD cit si pentru PC-uri si e interesant sa ai mapat 1:1. De asemenea la plasmele de 42" 1024x768. La un LCD 1366x768 nu prea e interesant sa ai full pixel mapping fiindca oricum nu prea ai ce sa scoti din PC la 1366x768. Last edited by dtancu; 26-04-2007 at 09:42.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |