![]() |
| | #1 | ||
| Televiziunea Dolce - Păreri Am primit în plicul cu factura de la RomTelecom o broşură despre Dolce şi am văzut că e televiziune digitală, la un tarif aparent mai mic decât RCS. Ce părere aveţi, se merită? Şi-a pus careva, cum se vede? Pt detalii, www.dolce.ro .
__________________ Out there I am a simple geologist, but in here, I am | |||
|
| | #2 | ||
| Si pe mine ma bate un gind intrucat m-am cam saturat de mult laudatul digiTV ![]() Plus ca au un atu in fata lor! Al2lea receiver il dau gratis! Deci pot sa vad un film in timp ce altu vede un meci! Stie cineva mai multe?
__________________ Bertrand Russel : Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!! Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !!! ![]() Rapeste-ti 20 de secunde din timpul tau sa salvezi onoarea gamerului roman ! Click aici si fii mandru ! | |||
|
| | #3 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | parerea mea este ca merita sa-ti faci abonament la dolce pt ca in primul rand primesti 2 Receivere (se poate face asta si la digi dar iti trebuie inca un abonament asa ca ... ) si in plus daca esti deja client primesti pachetul de baza la doar 3.9 E . Mi se pare o afacere convenabila si chiar ma bate gandul sa renunt la digi si sa ma abonez la dolce!! | ||
|
| | #4 | ||
| E cineva insa ABONAT la DOLCE?Adica cineva ce foloseste in prezent acest sistem?
__________________ Bertrand Russel : Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!! Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !!! ![]() Rapeste-ti 20 de secunde din timpul tau sa salvezi onoarea gamerului roman ! Click aici si fii mandru ! | |||
|
| | #5 | ||
| Aiwa, cum este digi? ca ma batea si pe mine gandul sa ma abonez la ei...
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #6 | ||
| da... dar tre sa faci contractul pe 2 ani ca sa beneficiezi de promotie.
__________________ "Wherefore do ye spend money for that which is not bread? and your labour for that which satisfieth not? hearken diligently unto me, and eat ye that which is good, and let your soul delight itself in fatness." | |||
|
| | #7 | ||
| da dar dak il faci pe 2 ani iti da 6 luni gratis.. hm.. m-ar tenta si pe mine faza cu 2 recivere | |||
|
| | #8 | ||
| Quote:
![]() Ori nu sintem noi ok la cap ori in zona satelitu ala..nu se vede (asta a fost explicatia lor) ori mai bine nu! Am ales mai bine NU! Nu stiu cum a scapat de ea! De asta intreb acum...si abia dupa ce ma lamuresc eu..poate ma duc cu el la cumparat de "DOLCE"
|
| | #9 | ||
| Eu sunt utilizator Dolce! Pot sa zic ca se vede si se aude superbine (culori frumos definite, sunete cristaline) (si nu am televizor din generatie noua, il am de cativa ani). Daca va abonati la Dolce cand vor veni baieti sa vi-l instaleze avti grija ca antena sa fie ferita de vanturi puterinice, deoarece aseara imi venea ori sa o arunc de pe bloc ori sa o arunc de pe bloc (asta din cauza vantului care a fost); o sa vorbeasca tata cu baietii care s-au ocupat de ea ca sa ii schimbe locul . In rest doar cuvinte de lauda.Si da, daca semnati contract pe 2 ani, aveti instalarea gratuita, antena si receiverul in custodie, primele 6 luni gratuite; de al doilea receiver habar nu am (chiar e gratuit ?!, eu am inteles ca se plateste ).
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2008 | |||
|
| | #10 | ||
| Şi eu am auzit că unul e gratis şi al doilea se plăteşte (vrea un coleg să-şi pună). ![]()
__________________ HAY! CAN I HAV SUM GOLD PLZ?? GET TO DA CHOPPA! | |||
|
| | #11 | ||
| Si-au gasit si astia un nume... In fine, pe langa chestii de genul "EvriKard" si "ARTelecom", arata cat de praf poate arata un departament de marketing plin de incompetenti pilosi. Brandingul e la pamant.
__________________ Google search keywords: pustani, bani, gata, mercedes, tati, mall, papagal, nastase, spanzuratoare, ciori, ghertoi, audi, diesel, vw, passat, tedei, aur, borfasi, cocalari, manele, printese, valoare, talent, invidie, dusmani, euroi, parai, coco, bastan, coruptie, politicieni, interlopi, parlamentari, spaga, flota, securist, Basescu, succesuri, imobiliare, mafia, Boureanu, Voiculescu, Casuneanu, emigrare, napalm, Hitler, God: Rromania. | |||
|
| | #12 | ||
| Ce are numele DOLCE? E doar un nume si nu mi se pare ca suna ca dracu. Da sunt de acord ca multe din firmele din Romania nu stiu sa isi aleaga un nume potrivit pentru produsele lor, dar Dolce nu mi se pare chiar aiurea. De Digi TV sau Boom TV ce mai zici? Ti se pare mai normale?
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2008 | |||
|
| | #13 | ||
| se pare k la al 2-lea reciver nu platesti instalarea dar platesti echipamentul.. asa k nu e nici-o branza... mai toti avem cel putin 2 tv-uri in casa.. so' i'm out! | |||
|
| | #14 | ||
| Quote:
-Pot folosi un televizor + un TV Tunner pe calculator? -Schimbarea programului se face doar din decodor?
__________________ Out there I am a simple geologist, but in here, I am | |||
|
| | #15 | ||
| se face doar din decodor schimbarea programelor.. eu ce spun k pt cine are 2 tv-uri nu renteaza | |||
|
| | #16 | ||
| Quote:
![]() Quote:
2) Da! Schimbarea se face doar din receiver (din acest receiver poti face foarte multe, de exemplu sa schimb satelitul cu care comunica, sa schimbi canalele TV (are si functie de Program TV - vezi ce program e si la ce ora incepe, exact ca o revista) + alte chestii legate de subtitrare, limba canalului pe care il urmaresti)
|
| | #17 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #18 | ||
| ink o chestie.. antena aia nu poti sa o pui la gam dak stai la ultimile etaje? dak ar pune-o la mine pe bloc pana ar cobori in casa sa o probeze ar disparea subit ![]() | |||
|
| | #19 | ||
| E pe baza de satelit (care, da implica o antena pe bloc ) ... Tu ce credeai ca e ?Quote:
Toate detaliile tehnice (de orientare a apartamentului & stuff) mai bine le discutati cu ei, deoarece nu stiu toate detaliile.
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2008 Last edited by Angel 5; 20-12-2006 at 15:12. | |||
|
| | #20 | ||
| Credeam ca vine prin firu de telefon, ca netu *blushing* Stupid me. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|