![]() |
| | #281 (permalink) | ||
|
N-am nicio problema momentan pt.k nu am Dolce. Speram sa pot vorbi direct cu echipa si sa-i rog frumos sa nu ma facaq sa astept 2-3 saptamani.
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #283 (permalink) | ||
|
@novi verifica te rog calitatea si puterea pe toate cele 4 transpondere. vezi daca scade vreundeva sub 80%. ca sa verifici te duci Meniu>>Optiuni>>Selectati-va semnalul>> si ai acolo Hellas sat EP1-EP4 @Darkblack in mod normal nu se asteapta f mult ca acum s-au fluidizat lucrarile de instalare. da un PM cu nr de tel daca ai impresia ca dureaza prea mult
__________________ Service electrocasnice orice marca, interventii autorizate garantie SAMSUNG | |||
|
| | #285 (permalink) | ||
|
deci TOATE transpoderele au si calitate si putere peste 80%. daca asta este cazul incearca update de soft. vezi daca nu a infrunzit vreun copac pe directia antenei. da un tel la 08008dolce daca nu ii dai de cap
__________________ Service electrocasnice orice marca, interventii autorizate garantie SAMSUNG | |||
|
| | #286 (permalink) | ||
| Quote:
Last edited by novi; 11-05-2007 at 15:59.. | |||
|
| | #287 (permalink) | ||
|
Se pare ca UPC va raspunde destul de strong la oferta Dolce.Din anumite surse din interior :vor fi si unele programe care se vor transmite in HD pentru cei cu TV-uri HD. Era si timpul. Sper sa nu faca aceeasi greseala ca Dolce si sa transmita cu un bitrate de "toata veselia"... deh pentru romani. Acum asta e.. 2 ani trebuie sa mai stau cu "ligheanul" pe balcon . Sunt curios, daca dupa 2 ani imi va ramane STB-ul care l-am cumparat.
| |||
|
| | #288 (permalink) | ||
|
suna interesant HD. dar ma indoiesc. sa vedem
|
| | #290 (permalink) | ||
|
hai sa-ti zic de ce ma indoiesc: nu avem momentan televiziuni care sa dea HD, nu avem momentan piata pentru HD(cati au oare receptoare(televizoare) HD acasa, cati ar investi in ele, cati ar plati pentru servicii HD?) personal astept cu mare interes HD si la noi. eu pun filme HD de pe PC pe televizorul meu si e sublim. iar demonstratiile HD pe care le-am revazut si anul acesta la CERF pe ecrane din ala sublime(Bravia, Viera etc) ma fac sa ma ud tot de emotie. dar va mai dura.
|
| | #294 (permalink) | ||
|
pai mah CrissX, tu stii ca atunci cand transmiti 16:9 in SD(standard definition) pierzi o groaza din rezolutie? benzile alea negre sunt irosire de spatiu. iar la dolce ai HBO care da o droiae de filme in 16:9. 16:9 e combinatie doar cand ai HD ca acolo asa vine imaginea in formatul asta. la SD imaginea vine tot 4:3 numai ca pentru a o face 16:9 se iroseste o groaza de spatiu din ecran.
|
| | #296 (permalink) | ||
|
Ok, aici ai dreptate, asta inseamana sa folosesti intreaga rezolutie 4:3 pentru a transmite 16:9, adica sa alungesti imaginea 16:9 in sus/jos la emisie, iar la receptorul aboantilor sa existe televizoare destepte care sa faca alungirea stanga/dreapta, rezultand o imagine 16:9 proportionata corect. pe de alta parte majoritatea oamenilor au TVuri care nu stiu sa faca imaginea aia proportionata, deci majoritatea posturilor prefera transmisia cu benzile negre. chiar si cum ai zis tu ca transmite RTL, tot nu se compara cu HD care vine nativ in 16:9
|
| | #297 (permalink) | ||
|
nici eu nu pot sa vad absolut nimic, aseara mai mergeau niste canale azi nimic.
__________________ Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live, 0755-387705 Jocuri PS3 sigilate preturi bune, Jocuri ps3 nesigilate, Cartele Vodafone si Cosmote, numere usoare! Neseriosi tot_yo_andrei(colet neridicat)bucuresti, mentorica(neridicat colet)bucuresti, mecanicdj(marfa proasta)bucuresti, Cryo(schimb defectuos)resita, Candya(schimb defectuos)alexandria, El_cid(nu a trimis marfa)bucuresti, Cata1lin(s-a razgandit)radauti, Pitu(a vandut altcuiva...)bucuresti. | |||
|
| | #298 (permalink) | ||
|
dar ce apare pe ecran?
|
| | #299 (permalink) | ||
| nimic. cand schimb programul vad informatiile despre ce ar fi trebuit sa ruleze la acea ora, dar atat...apoi devine negru si gata.
__________________ Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live, 0755-387705 Jocuri PS3 sigilate preturi bune, Jocuri ps3 nesigilate, Cartele Vodafone si Cosmote, numere usoare! Neseriosi tot_yo_andrei(colet neridicat)bucuresti, mentorica(neridicat colet)bucuresti, mecanicdj(marfa proasta)bucuresti, Cryo(schimb defectuos)resita, Candya(schimb defectuos)alexandria, El_cid(nu a trimis marfa)bucuresti, Cata1lin(s-a razgandit)radauti, Pitu(a vandut altcuiva...)bucuresti. | |||
|
| | #300 (permalink) | ||
|
poti intra in meniul dolcE? daca da, vezi si tu daca ai calitate si putere pe toate cele 4 transpondere.am descris mai sus cum se face. fa si un update de soft, e descris de mine mai sus. daca nu se rezolva suna la 0800836523 sa vina o echipa sa vada despre ce e vorba.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |