![]() |
| | #321 (permalink) | ||
| Quote:
nu trebuie sa te panichezi ca iti scade calitatea sau puterea cand e vreme rea decat daca ai probleme. deci daca tu in continuare poti viziona Dolce fara intreruperi de imagine sau sunet inseamana ca receptionezi foarte bine semnalul. nu conteaza ca scade calitatea si puterea(e absolut normal cand e vreme rea). ideea e sa nu scada atat de mult incat sa pierzi partial sau complet semnalul.
__________________ Service electrocasnice orice marca, interventii autorizate garantie SAMSUNG | |||
|
| | #322 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #323 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
Am si eu o mica problema : vreau sa ma abonez la tv digital si nu stiu care sunt mai buni: dolce sau boom, sau alti? ce sfat imi dati? exista la dolce , in pachet, si internet si telefon fix si tv???? Ce avantaje are dolce si ce dezavantaje( calitate , pret , instalere, etc0? Astept raspunsurille voastre!!!! Cei care utilizeaza , deja, dolce, sunt multumiti??? Daca , nu , de ce?? | ||
|
| | #324 (permalink) | ||
|
@adrian73... ca pret/calitate dolce sunt mai buni si vad ca de cand au efectuat mentenanta de pe 1-2mai se vede super bine... probabil au crescut bitrateul la transmisii... in pachet exista doar televiziune digitala ... daca nu esti abonat romtelecom e mai scump si ai mai putzine facilitati... ca si pret pe pachet.. instalare cost 0 daca esti abonat romtelecom. calitate ridiata... eu unul sunt in momentul de fata multumit de dolce | |||
|
| | #325 (permalink) | ||
| Romtelecom este si provider de internet prin ADSL. vezi www.clicknet.ro deci poti sa iei de la Romtelecom pachet intreg: telefonie, internet, TV digital
__________________ Service electrocasnice orice marca, interventii autorizate garantie SAMSUNG | |||
|
| | #326 (permalink) | ||
| Quote:
cum e si la erdeesh spre exemplu | |||
|
| | #328 (permalink) | ||
| Nick anterior: thesefirah Join Date: Apr 2004 |
ba nene astia sunt crertini ? n-am mai injurat asa rtlu de pe vremea dial-up, am sunat de nspre ori la suport tehnic (format tasta 2) si dup-aia suna ocupat (nu, nu melodie de hold ci ocupat si gata) wtf ?? ps: nu merge decat tvr1/2 FFS | ||
|
| | #329 (permalink) | ||
|
problema era generala si a afectat absolut toti abonatii Dolce. imagineaza-ti ca toti vroiau sa reclame problemle si va inghesuiati toti pe liniile de la suport. acum ar trebui sa va mearga.
|
| | #330 (permalink) | ||
|
de azi s-a lansat updateul pentru softul STBului. in mod normal actualizarea ar trebui sa se faca automat. daca nu se intampla asta puteti incerca fortarea procedurii de update asa cum am descris intr-un post anterior. daca aveti vreo problema, astept sa o mentionati aici.
|
| | #333 (permalink) | ||
|
Hapa, aveti mail de la mine. HollowMan, aveai vreo problema inainte? daca da, atunci ar trebui sa o gasesti rezolvata in aceasta versiune. daca nu observasei nici o problema inainte, cu atat mai putin o vei observa acum(cand teoretic ea nu mai exista )
|
| | #335 (permalink) | ||
|
nu prea cred ![]() din cate cunosc eu modificarea a tinut doar de softul aparatului. bitrateul la care vin programele e acelasi. o fi efect placebo. adica stii ca s-a intamplat o schimbare si vrei sa vezi imbunatatiri la imagine
|
| | #336 (permalink) | ||
|
Aseara in timp ce ma uitam la TV pe la 2 dimineata si-a facut update-ul automat. A durat cam 3 minute. Nu am observat nici un fel de schimbari. Voi cam cate posturi prindeti cu DOLCE? Posturile sar la mine de la 114 de ex direct la 151 (HBO) si tot asa. Si cat platiti pe luna? Eu dau 45 ron pentru 2 TV-uri full option
__________________ What's a pina colada anyway? | |||
|
| | #338 (permalink) | ||
|
nu stiu detalii despre conditiile comerciale. deci la 930 aflii informatiile alea. modificarile sunt pe niste echipamente(upgrade hardware) nu are nici un rost sa intru in detalii tehnice
|
| | #340 (permalink) | ||
|
nu cred
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |