![]() |
| | #344 (permalink) | ||
|
@abri: da, sunt titrate in romana. @Hollowman: n-am noutati
__________________ vand chopper Kawasaki EN500A 1993 2000euro http://forum.computergames.ro/87-aut...l#post38670189 | |||
|
| | #346 (permalink) | ||
|
de la vinticelul si ploicica asta iar a cazut semnalul... Nu pot sa cred ! Daseth ce se intimpla?
__________________ Rainbow Warrior II : Nature melted with science ______________________________________________________ Tel 0722 732 580 yahoo ID : fullmooninbluewater, e-mail : starswars@gmail.com | |||
|
| | #351 (permalink) | ||
|
e a doua oara in 2 zile cind cade semnalul din cauza unei ploi... ce ma deranjeaza cel mai tare e ca la dolce nu raspunde nimeni... daseth poti sa imi spui ce se intimpla? nu mi se pare normal nici sa cada semnalul din cauza unei ploi , nici sa nu am nici un fel de suport la telefon !
__________________ Rainbow Warrior II : Nature melted with science ______________________________________________________ Tel 0722 732 580 yahoo ID : fullmooninbluewater, e-mail : starswars@gmail.com | |||
|
| | #352 (permalink) | ||
|
ideea e urmatoarea: in conditii de vreme extrema (vezi ploaia de acum 2 zile) poti sa pierzi complet semnalul. cateodata se pierde si semnalul pe care il receptionam noi de la provideri. eu recomand sa verifici calitatea si puterea pe toate cele 4 transpondere si eventual sa suni la suport daca nu e peste 80% peste tot. la 08008dolce trebuie sa insisti. cand e vreme proasta si multi clienti pierd semnalul, liniile sunt suprasaturate.
__________________ vand chopper Kawasaki EN500A 1993 2000euro http://forum.computergames.ro/87-aut...l#post38670189 Last edited by daseth; 16-06-2007 at 21:39.. | |||
|
| | #355 (permalink) | ||
|
suna la 0800836523 dupa ora 9(ca atunci mi se pare ca se transmite TCM) si intreaba acolo
__________________ vand chopper Kawasaki EN500A 1993 2000euro http://forum.computergames.ro/87-aut...l#post38670189 | |||
|
| | #357 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
| ||
|
| | #358 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
OK, decodorul primeste semnal digital si scoate analog catre TV.Exista vreun dispozitiv care sa converteasca semnalul analog(scos de receptorul Dolce) in RGB pentru cel mai bun transfer si implicit receptie TV? | ||
|
| | #359 (permalink) | ||
|
fii atent: semnalul video compozit scos de receptorul DOLCE contine o anumita cantitate de informatie video. daca tu faci conversie de la video compozit la video component (RGB) nu ai de unde sa suplinesti lipsa de informatie(distanta de calitate de la un semnal video compozit la semnal video RGB). nu ai logic cum sa sporesti calitatea imaginii. e ca si cum ai intreba: "exista vreun dispozitiv care sa converteasca semnal video de definitie standard la semnal video de definitie inalta?". Raspunsul este: exista adaptoare de la semnal video compozit la RGB dar conversia, din punct de vedere al calitatii este complet inutila.
|
| | #360 (permalink) | ||
|
dupa cateva luni de dolce revin cu pareri. sunt foarte dezamagit. la orice adiere de vand se pierde semnalul si se vede cu intreruperi. sunt posturi care nu se vad deloc. cand sunt probleme la numarul gratuit cu 0800 nu prinzi pe nimeni cu care sa vorbesti, in schimb la numarul cu taxare normala intotdeauna raspunde cineva, de ce nu sunt suplimentate persoanele din call center? de 3 ori a trebuit sa chem o "echipa" tehnica de la romtelecom si tot degeaba, mi-au reglat antena "ca la noi" prin telefon(unul pe bloc care misca antena si unul in casa care imi povestea experienta lui in viata), m-au aburit cu chestii ca sunt doar vro 4 aparate in tot bucurestiul de reglat semnalul sau nu stiu ce si ca au call centerul la pitesti si d-aia dureaza mereu aprox 72 de ore pana ajunge si o echipa la mine. i-am explicat omului ca am prieteni care au la fel antene si nu pica asa des chiar si de la o adiere, mi-a zis ca si el si-a luat exact acelasi frigider cu un prieten si ca lui ii s-a stricat si prietenului dumnealui nu. lol, asta da raspuns a la romania. e ca la loto. in fine, concluzia mea, ieftin si foarte prost. servicii neprofesioniste. echipe tehnice cu angajati nepregatiti care fac instalarea si service-ul "la misto". | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|