Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-06-2007, 16:35   #341 (permalink)
fun
Strange Space Adventurer & Traveler

fun's Avatar

Location: Living in the Milky Way - Rigel and Betelgeuse during winter, Antares and Altair during summer
a cazut vreo 10 minute semnalul dar acum e ok...

fun is offline    Send Message via Google Talk to fun Reply With Quote
Old 14-06-2007, 00:22   #342 (permalink)
Registered User

oare canalele din MaxPack sunt titrate in lb romana?

abri is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2007, 00:29   #343 (permalink)
Registered User

HollowMan's Avatar

ce se mai aude nou de la dolce?!

HollowMan is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2007, 08:53   #344 (permalink)
Registered User

daseth's Avatar

@abri: da, sunt titrate in romana.
@Hollowman: n-am noutati

daseth is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2007, 11:51   #345 (permalink)
Registered User

Smile

multumesc daseth

abri is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2007, 18:53   #346 (permalink)
fun

fun's Avatar

Location: Living in the Milky Way - Rigel and Betelgeuse during winter, Antares and Altair during summer
de la vinticelul si ploicica asta iar a cazut semnalul... Nu pot sa cred !
Daseth ce se intimpla?

Old 14-06-2007, 19:53   #347 (permalink)
dum dum dum

DUMIDOTCOM's Avatar

voua va merge dolce? eu nu mai primesc semnal de loc nici ceasul nu mai apare!! :|

DUMIDOTCOM is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2007, 20:14   #348 (permalink)
Registered User

HollowMan's Avatar

dolce down (

HollowMan is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2007, 22:05   #349 (permalink)
Registered User

dark_mind's Avatar

sunt bunicei cei de la dolce nasol este pe partea de service astepti o gramada pana vin baietii

dark_mind is offline    Send Message via Google Talk to dark_mind Reply With Quote
Old 16-06-2007, 14:49   #350 (permalink)
Registered User

TCM e cu subtitrare ca la UPC???

iloa is offline    Reply With Quote
Old 16-06-2007, 20:20   #351 (permalink)
fun

fun's Avatar

e a doua oara in 2 zile cind cade semnalul din cauza unei ploi...
ce ma deranjeaza cel mai tare e ca la dolce nu raspunde nimeni...
daseth poti sa imi spui ce se intimpla? nu mi se pare normal nici sa cada semnalul din cauza unei ploi , nici sa nu am nici un fel de suport la telefon !

Old 16-06-2007, 21:21   #352 (permalink)
Registered User

daseth's Avatar

ideea e urmatoarea: in conditii de vreme extrema (vezi ploaia de acum 2 zile) poti sa pierzi complet semnalul. cateodata se pierde si semnalul pe care il receptionam noi de la provideri. eu recomand sa verifici calitatea si puterea pe toate cele 4 transpondere si eventual sa suni la suport daca nu e peste 80% peste tot.
la 08008dolce trebuie sa insisti. cand e vreme proasta si multi clienti pierd semnalul, liniile sunt suprasaturate.

Last edited by daseth; 16-06-2007 at 21:39..

Old 16-06-2007, 21:32   #353 (permalink)
fun

fun's Avatar

thx for support !

Old 21-06-2007, 18:13   #354 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by iloa View Post
TCM e cu subtitrare ca la UPC???
!!!

Old 22-06-2007, 08:28   #355 (permalink)
Registered User

daseth's Avatar

suna la 0800836523 dupa ora 9(ca atunci mi se pare ca se transmite TCM) si intreaba acolo

Old 25-06-2007, 19:30   #356 (permalink)
Registered User

thx for support !
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
thx for support !

Last edited by iloa; 25-06-2007 at 19:30.. Reason: Automerged Doublepost

Old 01-07-2007, 17:14   #357 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Angel 5 View Post
Eu sunt utilizator Dolce! Pot sa zic ca se vede si se aude superbine (culori frumos definite, sunete cristaline) (si nu am televizor din generatie noua, il am de cativa ani).
Daca va abonati la Dolce cand vor veni baieti sa vi-l instaleze avti grija ca antena sa fie ferita de vanturi puterinice, deoarece aseara imi venea ori sa o arunc de pe bloc ori sa o arunc de pe bloc (asta din cauza vantului care a fost); o sa vorbeasca tata cu baietii care s-au ocupat de ea ca sa ii schimbe locul . In rest doar cuvinte de lauda.

Si da, daca semnati contract pe 2 ani, aveti instalarea gratuita, antena si receiverul in custodie, primele 6 luni gratuite; de al doilea receiver habar nu am (chiar e gratuit ?!, eu am inteles ca se plateste ).
ia pune un TV de ultima generatie full HD si o sa vezi diferenta. cand o sa avem posturi sa emita full HD o sa vezi tu coluri definite si sunete.

xp24002000 is offline    Reply With Quote
Old 04-07-2007, 13:01   #358 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by daseth View Post
Quote:
Originally Posted by xhermesx View Post
Nu Hapagiu, unii dintre romani am vrea urmatoarele:
1. Sa nu fim mintiti pe fata: televiziunea nu este digitala (cum o lauda dolce) cat timp semnalul emis de decodor este analog deci identic cu cel transmis pe cablu, daca nu chiar mai prost;
Aoleu meseriasule poate ne zici si noua ce faci tu cu o televiziune digitala TOTALA. Adik cam pe ce ai vrea tu sa-ti scoata semnalul? HDMI? DVI? Sau tu vrei un output mpeg ? Ai tu vreun decodor care sa stie ce sa faca cu semnal video digital?

Ce trebuie sa intelegi tu din toata treaba asta e ca la un moment dat orice semnal digital trebuie convertit in analogic ca sa-l perceapa cumva creierul ala al tau. Si la HDMI semnalul video digital este convertit in analogic de un decodor.

Se numeste televiziune digitala deoarece decodorul ala primeste stream de date. Si cand vorbesti de digital nu mai vorbesti de pierdere de calitate pe drumul semnalului catre tine. Spre diferenta de televiziunea analogica semnalul video parcurge sub forma analogica o distanta infima (de la STB la TV) pe cand la televiziunea analogica ai distante imense de parcurs cu semnalul ala care e foarte sensibil la interferente.

Vad ca sunt destui scandalizati de faptul ca nu e televiziune digitala TOTALA. Mai cititi si voi 1-2 chestii pe net inainte sa sariti cu gura ca va trage cineva in piept. Cred ca ar fi televiziune digitala totala numai atunci cand creierul o sa inteleaga semnale digitale. Pana una alta tot ce patrunde catre voi e ANALOGIC.

OK, decodorul primeste semnal digital si scoate analog catre TV.Exista vreun dispozitiv care sa converteasca semnalul analog(scos de receptorul Dolce) in RGB pentru cel mai bun transfer si implicit receptie TV?

ciprianbirton is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2007, 17:02   #359 (permalink)
Registered User

daseth's Avatar

fii atent: semnalul video compozit scos de receptorul DOLCE contine o anumita cantitate de informatie video. daca tu faci conversie de la video compozit la video component (RGB) nu ai de unde sa suplinesti lipsa de informatie(distanta de calitate de la un semnal video compozit la semnal video RGB). nu ai logic cum sa sporesti calitatea imaginii. e ca si cum ai intreba: "exista vreun dispozitiv care sa converteasca semnal video de definitie standard la semnal video de definitie inalta?".
Raspunsul este: exista adaptoare de la semnal video compozit la RGB dar conversia, din punct de vedere al calitatii este complet inutila.

Old 18-07-2007, 09:53   #360 (permalink)
goe
Registered User

goe's Avatar

dupa cateva luni de dolce revin cu pareri. sunt foarte dezamagit. la orice adiere de vand se pierde semnalul si se vede cu intreruperi. sunt posturi care nu se vad deloc. cand sunt probleme la numarul gratuit cu 0800 nu prinzi pe nimeni cu care sa vorbesti, in schimb la numarul cu taxare normala intotdeauna raspunde cineva, de ce nu sunt suplimentate persoanele din call center? de 3 ori a trebuit sa chem o "echipa" tehnica de la romtelecom si tot degeaba, mi-au reglat antena "ca la noi" prin telefon(unul pe bloc care misca antena si unul in casa care imi povestea experienta lui in viata), m-au aburit cu chestii ca sunt doar vro 4 aparate in tot bucurestiul de reglat semnalul sau nu stiu ce si ca au call centerul la pitesti si d-aia dureaza mereu aprox 72 de ore pana ajunge si o echipa la mine. i-am explicat omului ca am prieteni care au la fel antene si nu pica asa des chiar si de la o adiere, mi-a zis ca si el si-a luat exact acelasi frigider cu un prieten si ca lui ii s-a stricat si prietenului dumnealui nu. lol, asta da raspuns a la romania. e ca la loto. in fine, concluzia mea, ieftin si foarte prost. servicii neprofesioniste. echipe tehnice cu angajati nepregatiti care fac instalarea si service-ul "la misto".

goe is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules