Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-11-2007, 04:10   #481 (permalink)
Registered User

De 2 zile am devenit si eu Dolce , baietii au venit pentru instalare la 8 zile dupa ce a fost facuta cererea, desi cei de la sediu m-au avertizat ca s-ar putea sa treaca vreo 2 saptamani pana sa vina sa instaleze deoarece au multe comenzi.
Au montat antena pe un perete al casei dar au avut MARE NOROC ca am avut scara de metal si au avut pe ce sa se urce, ca ei in dotare nu au avut asa ceva.
Sunt super multumit de calitatea imaginii si a sunetului fata de ce imi oferea RCS-ul.
De vreo 2 zile tot ploua si nu am avut nici o problema cu receptionarea posturilor si calitatea semnalului.

gabi41119842003 is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2007, 06:42   #482 (permalink)
Registered User

alex_the_necro's Avatar

am deja dolce de o luna si sunt foarte foarte multumit de calitatea serviciilor lor.recomand oricum.si da,am 2 receivere

alex_the_necro is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2007, 14:37   #483 (permalink)
Inocent

HapaGiu's Avatar

info pt PiP: cu 2 stb-uri pe acelasi TV poti folosi pip si sa vezi 2 posturi deodata... in caz ca cineva chiar vrea sa foloseasca PiP

HapaGiu is offline    Reply With Quote
Old 22-11-2007, 13:44   #484 (permalink)
Registered User

v3rsus's Avatar

Talking

Quote:
Originally Posted by Jollyjoker View Post
Asta e tare.
Crezi ca aia 10 metri au contat ?
Probabil ca te-ai gandit sa fii mai aproape de satelit...
E pe undeva pe la 36.000.000 de metri...
Hai chiar? si eu care ma gandeam ca satelitu o fi pitit pe undeva dupa vre-un nor...

Daca tu preferi sa iti tzi antena ascunsa in vreo debara eu am preferat sa o ridic undeva unde sa am o receptie cat mai buna, nu fa pe desteptu ca se intelege exact la ce m-am referit.

v3rsus is offline    Reply With Quote
Old 26-11-2007, 12:40   #485 (permalink)
Registered User

Angelomon's Avatar

Unhappy

Quote:
Originally Posted by daseth View Post
@CrissX suna la suport tehnic si zi-le ca ti-ai distrus telecomanda/ a mancat-o cainele/ sau chiar ai peirdut-o. Teoretic echipa va veni sa-ti dea alta si vei fi taxat. Nu stiu cat din pacate. Oricum suna la suport tehnic.
In primul rand salut, vreau sa spun ca a aparut o problema la reciver. Eu am 2 recivere si 1 reciver si in ultima perioada a trebuit sa il tin oprit detot, iar decurand i-am spus lu tata sa activeze full dolce adica toate programele, dintre care probabil au activat doar 1 reciver pe cel care sta on si din cate am obervat a activat opiunea Dream prin 930.
Si probabil m-am gandit ca daca ii fac un upgrade se rezolva problema dar de aici incepe adevarata problema, folosind comanda back, back 2485 a inceput sa isi faca upgrade dar initial a ramas mult timp pe 0% dupa care a aparut alte detali adica a trecut de la downlading la un ecran cu cateva numere ex: XXXX-XXXX si dedesupt este 2 semene una pentru OK (reprezentat printr-un rotund) iar una pentru back (reprezentata in sageata back) iar restu ecranului fiind total albastru si cu niste numere de la upgrade sus in stanga ecranului.

Iar acum nu stiu cum sa procedez ca am incercat si ok si back de acolo apare iar ecranu cu download 0% si dupa un timp reapare din nou cudurile, si nu stiu daca e bine sa il sting poate strica softu...
Iar codurile XXXX-XXXX sunt niste numere care pot fi modificate din telecomanda momentan le am lasate asa pana gasesc rezolvarea sau pana la o pana de curent...
Daca cunosti macar un dedaliu de la aceasta problema este bine venit deocamdata sa vad si poate sun la 930... sau suport tehnic.
Am facut si niste printuri cu ce apare doar atat apare si nu stiu daca e bine sa sting reciverul in momentul acesta ca la final apare doar codurile.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	T V.JPG
Views:	56
Size:	85.4 KB
ID:	282512   Click image for larger version

Name:	TV.JPG
Views:	72
Size:	458.6 KB
ID:	282513  

Last edited by Angelomon; 26-11-2007 at 14:20..

Angelomon is offline    Reply With Quote
Old 26-11-2007, 19:01   #486 (permalink)
Inocent

HapaGiu's Avatar

@Angelomon salut :P pai ceea ce iti apare tie acolo este up-date de soft, faci back 2485 dupa cum deja stii; cand iti apare a doua imagine il lasi asa dupa cum scrie isi face up-date; lasa-l asa ceva timp daca nu se incarca bara aia de jos suna la suport.. sau posteaza aci ca nu se incarca iti voi sugera o alta metoda de up-date soft.. poate iti merge asa..
btw semnal ai pe toate ep-urile?

Old 27-11-2007, 12:04   #487 (permalink)
Registered User

Angelomon's Avatar

Question

Pana la urma am apelat la suport tehnic si sa rezolvat tot si instant .

Totusi am si cateva nelamuriri:
1) Daca activezi optiunea full adica Dream ai decat pe un reciver Max Pack si nu pe amandoua ?
Adica daca vreau pe amandoua sa patesc separat ?

2) Daca cumpar un LCD 22" TFT Wide Screen cu Tuner TV integrat si fara Scart (Euroscart) are o calitate mai mica decat cea de pe RCA.
3) Iar un LCD Wide Screen se vede mai prost decat unu simplu adica fara Wide Screen ?

Last edited by Angelomon; 27-11-2007 at 12:04.. Reason: Automerged Doublepost

Old 29-11-2007, 08:24   #488 (permalink)
Inocent

HapaGiu's Avatar

@Angelomon bine ca ai rezolvat referitor la intrebarile tale :

1 : maxpack e doar pe un stb pt al doilea trebuie platit separat (inca un maxpack pe factura)
2, 3 : io personal ma uit la dolce pe un wide screen 21 sau 22 inch nici nu mai stiu exact ) conectat prin RCA si se vede perfect tot smenu la monitoarele mari e sa nu folosesti SCART(ca se vede patratos asa) il poti conecta prin RCA sau coaxial si nu vei avea probleme. salutari

Old 29-11-2007, 19:33   #489 (permalink)
Registered User

Angelomon's Avatar

Thumbs up

@HapaGiu este bine sa fi dolce mai ales de craciun si mersi de raspunsuri
Acum sunt lamurit ca eu am vazut in magazine unile LCD-uri si aveai inpresia ca vedeai mai mult pe bucati (patratele).
Dar acum inteleg deci e perfect daca e prin RCA si acum stiu dece nu e si SCART pe el ma refer la LCD-ul Horizon, pacat ca nu are si suport HD ca la Samsung exista SCART si au si suport HD dar si costa mai mult cu 3 milioane si ceva diferenta totusi este mai slab decat Horizon asa ca cu 3milioane diferenta pot sa iau si o placa cu suport HD pe parcurs si daia aveam nelamurile asa multe .
salutari si sarbatori fericite ca nu cred ca o sa mai (vedem) pe forum... sau mai stii...

Old 30-11-2007, 18:51   #490 (permalink)
Registered User

alex321's Avatar

Zilele astea se lanseaza in pachetul de baza noul canal MOVIE 24 . Plin de filme

alex321 is offline    Reply With Quote
Old 01-12-2007, 12:36   #491 (permalink)
Inocent

HapaGiu's Avatar

sarbatori fericite tuturor

Old 04-12-2007, 12:29   #492 (permalink)
reb
Registered User

reb's Avatar

Quote:
Originally Posted by HapaGiu View Post
sarbatori fericite tuturor
cam deverme,... sau poate consideri ziua noationala o sarbatoare reala? lol
e doar prilej pentru primarii sa risipeasca bani si pentru politicieni sa-si facacampanie electorala (cacofonie voita).

on topic: am dolce de cateva luni si deja avut o serie de probleme si nemultumiri, inclusiv doua situatii in care au venit din greseala sa ma deconecteze (au incurcat ceva in baza de date si credea ca am cerut rezilierea). de asemenea am avut o eroare la ambele carduri si 3 zile nu a mers.

dolce sux rau de tot la categoria profesionalims.
iar la cea mia mica ploaie incep sacadarile.

reb is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 11:27   #493 (permalink)
Inocent

HapaGiu's Avatar

profesionalismul in tara asta lipseste de la toate firmele ... sau nu exista pic de intelegere de la clienti.. is curios daca tu ai fi in locul firmei cum ai face? sa iasa si profit si clienti multumiti?
toti clientii multumiti nu se poate :P

Old 10-12-2007, 21:52   #494 (permalink)
ATB
Trance GoD

ATB's Avatar

Quote:
Originally Posted by alex321 View Post
Zilele astea se lanseaza in pachetul de baza noul canal MOVIE 24 . Plin de filme
am primit si eu pliantul,dar cand anume zilele astea?

ATB is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2007, 22:55   #495 (permalink)
blu ray

novi's Avatar

Din 12 Decembrie!

novi is online now    Reply With Quote
Old 10-12-2007, 23:15   #496 (permalink)
Registered User

Am si eu o nedumerire... STB-ul de la Dolce are oprire automata (adica timer)?

Movies 24 cred ca este doar avangarda...cred ca urmeaza in 2008 si SciFi si altele...

Exceptand asteptarea de instalare ma declar multumit de serviciile Dolce...

Sarbatori fericite va doresc si mai multa toleranta fata de cei din jur!

grandaddy is offline    Reply With Quote
Old 11-12-2007, 18:34   #497 (permalink)
Registered User

sunnet dolby si in format 5+1 aveti?

am Dolce. Scot sunetul prin cablu optic intr-un receiver yamaha 7+1 cap de serie la firma. Chiar daca la unele filme difuzate de HBO apare la inceputul filmului ca suntetul este dolby si 5+1, receiverul yamaha nu detecteaza asa ceva ca intrand din stb-ul de la dolce. Are idee cineva daca chinezaria aia de coship stie sa decodeze semnale audio dolby si 5+1 pt ca aia de la hbo mi-au comunicat ca ei transmit semnalul pentru toti operatorii in formatul care pare pe ecran, adica dolby si 5+1. trehnicul de la dolce o scalda si zic ca ei difuzeaza semnalul audio asa cum il primesc de la hbo, dar pe LCD receiverului yamaha cand prelucreaza semnalul audio imi apare clar ca primeste semnal stereo si il moduleaza el in format 5+1

reX23 is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2007, 17:09   #498 (permalink)
blu ray

novi's Avatar

MOVIES 24 a intrat pe pozitia 160 dar inca nu emit!

novi is online now    Reply With Quote
Old 12-12-2007, 18:14   #499 (permalink)
Inocent

HapaGiu's Avatar

MOvies 24 a intrat si o sa emita dar fara subtitrare momentan

Chinezaria aia de STB de la dolce poate si dolby ) dar momentan sonorul este doar stereo(si asta pe canalele ce emit stereo). Din cate stiu io... dolby cica se lucreaza.. si ar fi de la anul dar nu pot promite; in orice caz se are in vedere si dolby

STB-ul nu are self-timer, nu se inchide singur... naspa da asta e.

Va salut

Old 12-12-2007, 21:48   #500 (permalink)
Registered User

dracoandrei's Avatar

am si eu o intrebare, avem 4 tv-uri in casa , numa pe unu o sa mearga?

dracoandrei is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules