![]() |
| | #506 (permalink) | ||
|
cochip
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #514 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 |
Se pare ca Dolce sunt asa handicapati si au un lnb dual. Dar eu tot nu vad de ce n-ai putea sa intri cu cablul respectiv in 5 receivere, daca ai cartela la fiecare... Schema ar fi cum ai spus si tu, din lnb vine un singur cablu si il imparti la cate receivere ai. | ||
|
| | #516 (permalink) | ||
|
dolce handicapati a? bebetto ai si detalii acum. in primul rand dolce is singurii care ofera 2 stb-uri pe un abonament(dar normal ca romanii tot nu se multumesc) ; din cauza ca ofera 2 stb-uri, din politica firmei comercializeaza doar dual lnb, deci daca tu vrei totusi sa ai 5 stb-uri (3 abonamente) pe o singura antena te duci frumos la un magazin si iti iei un lnb universal si il pui pe antena aia.. si se rezolva ![]() Bebetto nu poti pune spliter dupa lnb si sa scoti de acolo 2 stb-uri, vei vedea aceleasi posturi sau doar pe un stb, movitul este simplu spliterul nu actioneaza ca lnb-ul.. nu poate decoda semnalul ci doar il transmite sper ca e destul de clar mai tinem legatura
| |||
|
| | #517 (permalink) | ||
|
Apropo de Dolce, eu am facut cererea de instalare pe 1 noiembrie si nici pana acum nu au venit sa instaleze. Am sunat de vreo 3-4 ori de atunci... nimic. Neseriozitate maxima, in cazul meu. Intrebare tehnica, sa stiu daca mai insist la ei sau nu (desi e posibil sa se fi raspuns mai sus, nu mi-e foarte clar): Am tras cablurile prin pereti, si le-am strans pe toate langa usa de la intrare. Aici vreau sa pun un splitter sau orice alt dispozitiv astfel incat sa pot monta minim 2 televizoare, in ce camera doresc eu (in principiu vor fi sufrageria si bucataria). Se poate? Daca da, cu ce dispozitiv? Daca nu, de ce nu?? Bineinteles ca vreau sa montez cate un stb pt fiecare tv si sa urmaresc programe diferite pe ele, nu in oglinda.
__________________ inteligenta ma urmareste... dar eu sunt mai rapid! | |||
|
| | #518 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 Location: Ploiesti | Quote:
| ||
|
| | #520 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 | Quote:
Important este ca merge si cu splitter... In plus, stiam ca posturile se schimba din stb, nu din lnb, cum reiese din postul tau... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|