![]() |
| | #521 (permalink) | ||
|
daca din lnb ar fi iesit semnal ca din lnb ce rost ar mai avea ca antena sa aibe un lnb ci nu un spliter. nu are rost sa o lungesc si sa spun exact cum functioneaza un LNB (sunt sigur ca gasiti si voi pe google) spliterul merge pus doar daca vreti sa vedeti aceleasi posturi pe ambele tv-uri. In legatura cu instalarea iti sugerez sa incerci cu un mail la suport@dolce.ro si poate se rezolva ... nu stiu ce se intampla dar in ultima vreme se cam intarzie la instalare.. prea multe cereri cred daca chiar vrei dolce asteapta ca dureaza..
| |||
|
| | #522 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 | Quote:
Cu decodarea se ocupa stb-ul... Lnb-ul il converteste de la 10-12 Ghz la 2-3 Ghz. Aia de la Dolce au pus lnb dual, pentru ca e mai scump si vor profit. Eu dintr-un lnb simplu, am un cablu, pe care am pus un splitter pentru frecvente de peste 2 Ghz si alimentez 2 stb-uri. La stb-uri ma uit la ce programe vreau eu, desigur de pe acelasi satelit. Asa ca, raspunsul este : da. | ||
|
| | #524 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 Location: Ploiesti | Quote:
| ||
|
| | #525 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 |
Vezi ca nu merge orice splitter, ca spre lnb trece si tensiune, si vine si semnal... Uite aici cam ce iti trebuie SkyLink compatible splitter which is capable of passing the 9 volt supply from the Digibox http://www.satcure.co.uk/accs/page15a.htm | ||
|
| | #527 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Dupa indelungi studii am ales Dolce. Ma rog, studii am tot facut, acum insa dupa un razboi indelungat cu Astral-UPC m-au taiat de la cablu si asta a fost solutia. Nasol ca nu vrea nimeni sa-mi dea un termen pt instalare in Buc sector 1 (am solicitat telefonic in 16.12 serviciul). Voiam sa stiu cat am de asteptat nu o data exacta (1 saptamana, 2, o luna). Si daca stau la casa e cazul sa pregatesc eu un catarg? Pe perete nu e posibil sa fixeze antena. Daca poate cineva sa ma lamureasca as fi recunoscator!
| ||
|
| | #529 (permalink) | ||
|
Am o problema : s-a instalat Dolce, au reglat ligheanul pe semnal maxim...zic ei, adica undeva la 90%, insa mi se vad mici patratele slabe ce-i drept, dar deranjante, plus ca imaginile sunt uneori blurate. SXenzatia e ca se vedea mai bine pe RDS cablu, e drept ca am schimbat si tv-ul clasic cu un lcd Toshiba Sa reziliez contractul cu Dolce ? | |||
|
| | #533 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti |
am fost eu acum 1 luna si 3 zile sa inchei contract la dolce si de atunci nimic.... am sunat eu de 4-5 ori la ei si cica : "da, sunteti pusi la urgentare, veti fi sunat cat de curand" asta fiind acum 8 zile...
__________________ E6300@2.8@Freezer 7 Pro, Abit AB9 Pro, Umax 2 GB DDR2-800, Leadtek GTX260, Seagate 2X320GB, DWD-RW LG, LG 22" wide, Z-board + wow keyset, volan + G5 Logitech, Razer DeathAdder, QcK , Jazz 9940 + SpeedLink Medusa 5.1, Levicom X-Alien 500W, Akasa Zen Black | ||
|
| | #534 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: timisoara |
am si eu un lcd samsung legat la dolce prin scart si mi-am luat de curand acest home cinema: http://www.emag.ro/sisteme_home_cine...x22--pHT-THX22 cum sa leg acest sistem sa se auda dolcele pe el si nu pe difuzoarele de la lcd?multumesc
__________________ Put Your Records On | ||
|
| | #535 (permalink) | ||
|
Asadar , cu toate reglajele, am si un lcd Samsung R81, tot se vede mai nasol ca un crt pe cablu ; Pe de alta parte e senzatia ca se vede mai bine seara, dar pe anumite posturi gen HBO, proTV ; la altcineva care are acelasi model de lcd Samsung se vede pe cablu RDS mult mai clar ; nu stiu ce sa fac, sa renunt la Dolce ?
| |||
|
| | #538 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Am incercat sa scot S-Video din Coship CDVB5668 cu un adaptor "SCART to S-Video" dar tot ce aparea era o imagine alb-negru. Dupa ce am cautat pe google am gasit acest thread, in care daseth scria: Quote:
Ar fi de folos sa stiu ce semnal audio scoate STB-ul, asta sa setez placa audio corespunzator pt. a evita resampling. Banuiesc ca ar fi 24 bit, 48 KHz, dar iarasi nu scrie niciunde informatii de acest gen. Cei de la dolce sustin ca nu merge Smartcardul cu un alt STB. Eu inteleg de ce nu vor ei asta, dar chiar nu s-ar putea? Am mai citit pe forumuri despre Kaon si Echolite care ar fi compatibile. P.S.: An nou fericit | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|