Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

Thread Tools
Old 14-01-2007, 21:01   #41
Registered User

Un-Baiat's Avatar

Quote:
Originally Posted by proteus View Post
Salut! Stie cineva daca se pot folosi si alte receivere cu Dolce? Eu m-am mutat recent in Olanda si m-ar interesa sa ma abonez, numai ca adusul receiver-ului ar putea fi o problema. Plus ca am auzit de la un amic ca receiverul pe care il dau ei nu ar fi foarte stralucit - latenta mare la schimbarea programelor (ca si la DigiTV).

(Asta e numai din auzite, nu l-am vazut personal cum functioneaza si nici nu ma pricep deloc la echipamente pt. satelit)

Multumesc anticipat pentru sfaturi.
Stai man linistit in legatura cu reciverul, nu ai nevoie de reciver ferrari sau mercedes ca tot aceleasi programe le vezi pe ecran.
Mergi pe reciverul care ti-l dau ei, nu te mai complica atat.
Don`t worry, be happy!

Un-Baiat is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2007, 22:16   #42
Registered User

MSlv's Avatar

Latenta la schimbarea posturilor nu e deloc mare. E chiar mai scurta decat la digi.

Ce nu imi place e ca se pixeleaza prea mult imaginea si ca nu pot sa pun posturile in ordinea pe care o vreau. Si cam atat cu nemultumirile, restul: 4E pe luna pt programele basic si un receiver gratis.

A, si altceva: HBO se plateste separat pt fiecare receiver. Si din cate am inteles, nu se pot pune mai mult de 2 receivere pe antena (cel putin asa au zis aia care au venit sa instaleze).

MSlv is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2007, 18:17   #43
Registered User

Old_Raven's Avatar

Quote:
Originally Posted by Costa View Post
eu astept sa vina cineva de la DOLCE de 2 luni!!! in conditiile in care mi-au garantat ca in 2 saptamani se face instalarea! Am fost de 3 ori deja la centrala telefonica din Crangasi sa ii anunt ca nu vine/suna nimeni! Mi-au spus ma suna in ziua curenta! No comment!
Ciudat...eu joi(04.01.2007) am fost la ei pt. contract si luni(08.01.2007) la ora 12.00 functiona...

Old_Raven is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2007, 12:00   #44
Registered User

Quote:
Originally Posted by proteus View Post
Salut! Stie cineva daca se pot folosi si alte receivere cu Dolce? Eu m-am mutat recent in Olanda si m-ar interesa sa ma abonez, numai ca adusul receiver-ului ar putea fi o problema. Plus ca am auzit de la un amic ca receiverul pe care il dau ei nu ar fi foarte stralucit - latenta mare la schimbarea programelor (ca si la DigiTV).

(Asta e numai din auzite, nu l-am vazut personal cum functioneaza si nici nu ma pricep deloc la echipamente pt. satelit)

Multumesc anticipat pentru sfaturi.
Nu pot fi folosite alte receivere !
Cartela este inperecheata cu receiverul. Eu am 2 receivere Dolce si nu pot schimba cartelele intre ele, deci ca sa il pun pe un alt model de receiver, nici nu poate fi vorba.

Eu am cumparat un receiver HD marca Humax si o antena de 1,9m ca sa pot vedea programe HD. Am fost dezamagit cand am vazut ca toate transmisiile sunt codate, cu exceptia la cateva tip promo.
Cand au venit cei de la Dolce, un receiver de-al lor l-am pus pe antena de 1,9 si celalalt pe antena lor. Spre surprinderea mea si pe antena micuta se vedea la fel de bine.
Acum receiverul HD il folosesc ca decor, sau din cand in cand cand mai vine cineva la mine, ca sa ma dau mare, ii dau drumul sa vada imagini incredibil de clare (am o plasma de 50') - dar evident ca imaginile fiind de tip promo, se tot repeta din ora in ora (tot felul de prezentari de faze de meciuri, imagini marine, defilari de fregate, peisaje.....)

ambra1 is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2007, 12:07   #45
Registered User

daseth's Avatar

dati un mail la suport@dolce.ro daca vi s-au depasit 3 saptamani de cand asteptati instalarea. va punem noi o reclamatie sa va grabeasca instalarea.

daseth is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2007, 13:00   #46
Inocent

HapaGiu's Avatar

:))

Quote:
Originally Posted by daseth View Post
dati un mail la suport@dolce.ro daca vi s-au depasit 3 saptamani de cand asteptati instalarea. va punem noi o reclamatie sa va grabeasca instalarea.

ma da cine esti tu sa pui reclamatii?

ia zi ca poate te stiu..

HapaGiu is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2007, 09:17   #47
Registered User

daseth's Avatar

m-ai auzit la telefon, nu ma stii personal
de fapt e posibil sa ne si stim daca ai fost la helpdesk de cand a inceput

Old 17-01-2007, 09:29   #48
Inocent

HapaGiu's Avatar

interesant, oare ai voce sexy? ) pai nu ne stim personal ai dreptate, hai ca mai vb pe private

Old 17-01-2007, 10:33   #49
Registered User

BlackSoul's Avatar

tocmai au venit baietii si au instalat Dolce la un prieten si as vrea sa va intreb...poate voi aveti idee cum as putea conecta receiver la calculator ?!?

Adica are 2 RECEIVERE ...unul pentru un TV si a mai cumparat inca unul pentru calculator !

Tin sa precizez ca, calculatorul are deja un TV-Tuner instalat.

Ma intereseaza daca legatura RECEIVER - PC se face prin acel TV-Tuner sau se face fara acel TV-Tuner (direct prin cablu)

Si daca se poate sa imi spuneti ce fel de cabluri as avea nevoie !

Multumesc anticipat !
Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || GEIL Value DDR-2 kitt dual channel 4 x 512MB PC2-5300 || 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || LEADTEK 8800 GTS 320 MB || DVD-RW LG GSA-4167B || SB 5.1 || Logitech UltraX & Mouse Genius LASER Ergo 525 || Samsung SyncMaster 940BF || Antec NSK6000+Sirtec HPC-460W ||

BlackSoul is offline    Send Message via Google Talk to BlackSoul Send Message via Xfire to BlackSoul Reply With Quote
Old 17-01-2007, 17:29   #50
Registered User

TKD29's Avatar

Il conectezi prin tv-tuner pe intrarea s-video si din softul tunerului alegi s-video si atunci o sa ai imagine.
Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA 8800GTS , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Elta 5.1
http://www.speedtest.net/result/279489587.png

TKD29 is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2007, 18:18   #51
Registered User

daseth's Avatar

recieverul dolce nu are iesire s-video. are iesire RCA, euroscart si RF(pe cablu coaxial pentru conectare pe mufa de antena). asta ca sa stii cam de ce cabluri ai nevoie. depinde acum si ce fel de intrari are tunerul tau. probabil ai intrari RCA sau s-video. vei folosi cabluri rca-rca sau euroscart-rca sau rca-svideo.
poti chiar sa conectezi pe intrarea RF(pe itnrarea de antena) a tunerului(nu recomand, calitatea fiind scazuta)

Old 17-01-2007, 18:41   #52
Registered User

TKD29's Avatar

Am zis pe intrarea s-video a tunerului...iesirea din receptor o faci prin Scart sau RCA .Mai ramane de rezolvat cu sunetul pt ca trebuie sa conecteze iesirea audio la placa de sunet.
Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA 8800GTS , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Elta 5.1
http://www.speedtest.net/result/279489587.png

TKD29 is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2007, 05:10   #53
Administrator

AIWA's Avatar

Daca tot e cineva ce e pe la ei...sa le spuna sa modifice si siteul...ca au ramas la anu trecut...am vrut sa vizitez sa vad ce oferte mai sint...si pauza actualizare!

Rapeste-ti 20 de secunde din timpul tau sa salvezi onoarea gamerului roman ! Click aici si fii mandru !

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2007, 06:38   #54
Inocent

HapaGiu's Avatar

pai din cate stiu io parca au prelungit oferta aia pana in martie nu am garantia 100% dar parca asa am auzit pe acilea

Old 18-01-2007, 11:15   #55
Registered User

daseth's Avatar

am dat mail la superiori sa vedem ce pot face sa se ia atitudine

Old 18-01-2007, 11:20   #56
Registered User

kAndrrei's Avatar

al doilea reciver il platesti in rate.

kAndrrei is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2007, 12:42   #57
0766361362

ak2000's Avatar

Deoarece stau in Drumul Taberei, sunt abonat, de nevoie, la ASTRAL TV/UPC si platesc 320 000 lei + stat la cozi cate o ora la caseria lor.

Am fost la Romtelecom si am vazut, analizat un receiver, calitatea receptiei, telecomnda, etc. Am numai cuvinte de lauda. Imaginea este atat de clara incat culorile si contrastul par ireale.

Posed 3 televizoare dar as vrea numai pentru 2 dolce. Am sunat si intrebat la ei cat ma costa 2 receivere, instalare, abonament, etc

Mentionez ca sunt inca abonat romteleca@@t platind peste 350 000 lei/lunar aproape degeaba.

A reiesit suma de 3,9 euro (abonament) + 3,2 euro (rata pe 24 luni la al doilea receiver fara dobanda) = 7,1 euro (FARA TVA)

Avand in vedere ca 6 luni ar fi gratuite as iesi la prima impresie si mai ieftin cu televiuzunea plus ca ar fi si de calitate superioara.

Dezavantaje:

- prelungire contractului cu romtelcomul pe inca 2 ani
- alte gauri prin apartament, cabluri
- posibila hotie a grecilor prin marirea taxei de abonment in viitor
- telefonie fixa + televiziune pe aceiasi factura

Va rog sa postati si alte avantaje/dezavantaje pe care le-ati intalnit sau le cunoasteti (mai ales cei care utilizeaza in prezent acest serviciu). Sunt interesat sa ma abonez la ei si as vrea sa iau o decizie in cunostiinta de cauza.
Attached Files
File Type: pdf Dolce.pdf (295.0 KB, 62 views)

Last edited by ak2000; 18-01-2007 at 13:48. Reason: Atasare pdf oferta!

ak2000 is offline    Send Message via Google Talk to ak2000 Send Message via Xfire to ak2000 Reply With Quote
Old 18-01-2007, 13:09   #58
Registered User

daseth's Avatar

o sa zici ca le iau partea ca lucrez la ei dar:
>>nu cred sa mareasca abonamentul pe viitor din cauza competitiei acerbe din partea celorlalti(digi, focus, boom), plus ca daca in aia 2 ani iti salta abonamentul poti sa reziliezi instant pentru ca au modificat conditiile contractuale. Mai e si chestia ca tehnologia se indreapta spre IP-TV deci DTH-ul e doar o chestie temporara...preconizez vreo 5-10 ani sa mai tina, apoi grosul afacerilor se vor face cu ip-tv
>>partea cu prelungirea abonametului e adevarata, si mie mi se pare dezavantaj
>>gaurile in apartament cred ca le poti limita la doar 2 daca bagi doar 2 recievere
>>iar telefonia+televiziunea pe aceeasi factura mi se pare avantaj ca nu te mai plimbi in 2 locuri sa le paltesti. plus ca poti plati in multe locuri: banci, posta, bancomate
>>DEZAVANTAJ: nu platesti telefonul, iti taie si telefonul si televiziunea

Old 18-01-2007, 13:24   #59
0766361362

ak2000's Avatar

Quote:
Originally Posted by daseth View Post
>>DEZAVANTAJ: nu platesti telefonul, iti taie si telefonul si televiziunea
La asta am vrut sa ma refer dar nu m-am exprimat bine.

Am facut calculul corect in ceea ce priveste banii efectiv dati pe luna? Stie cineva cum se face rezilierea la UPC si ce inplica ea, adica in cat timp, deoarece daca am instalat dolce sa nu le mai platesc si lor...

ak2000 is offline    Send Message via Google Talk to ak2000 Send Message via Xfire to ak2000 Reply With Quote
Old 18-01-2007, 13:39   #60
Registered User

daseth's Avatar

nu stiu daca ai calculat bine...nu ma pricep la detalii comerciale(cat e reciverul numaru 2, cat e pentru abonatii RTc). suna-i pe aia la 930 sa te lamureasca daca vrei cu banii...sau pe site www.dolce.ro cred ca gasesti detalii.

Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules