Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

Thread Tools
Old 05-04-2008, 14:42   #581
Registered User

mariano1's Avatar

Va rog frumos, ce firma,Dolce,Digi etc,are iesire digitala(hdmi) pentru TV ?

mariano1 is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2008, 22:41   #582
Registered User

Niciuna

4midabil is offline    Reply With Quote
Old 06-04-2008, 10:51   #583
Registered User

mariano1's Avatar

Pacat,deci nu avem televiziune digitala.

Old 06-04-2008, 14:51   #584
Registered User

Lightbulb

Quote:
Originally Posted by mariano1 View Post
Pacat,deci nu avem televiziune digitala.
...atita timp cit pui degetu pe telecomanda ..e digitala!!!
este digitala pina in stb care o face analoaga sa o putem vedea cu totii!!!

iloa is offline    Reply With Quote
Old 06-04-2008, 15:49   #585
just passing...

Rover's Avatar

FierceArrow, da, se poate, dar mai cu schepsis. In mod normal niciun DTH romanesc nu are voie sa emita in afara tarii (chestii legate de drepturile de difuzare ale programelor). Prin asta inteleg ca nu are voie sa incheie abonamente cu titulari cu domiciulu in afara tarii. Schepsisul este sa iti faci abonament la unul din dth-urile romanesti, iar titularul care face abonamentul sa fie din Romania. Dupa aia, receiverul si cartela ajung frumos la tine, cumperi de acolo o antena si gata. Si titularul vine frumos in fiecare luna la casierie si plateste abonamentul. Dezavantajul este ca daca nu te pricepi o sa injuri de toti sfintii cand ai probleme sau la montare, fiindca va trebui sa te descurci tu la fata locului.
Iti sugerez ca, daca nu ai preferinte pe vrun dth, sa te uiti si pe ce satelit emit fiecare si sa vezi care acopera mai bine zona unde esti.

Rover is offline    Reply With Quote
Old 06-04-2008, 21:05   #586
Registered User

mariano1's Avatar

Iloa,lasa mistourile in fata tastaturii,daca tot se primeste digital din satelit,e normal sa fie si o iesire hdmi.

Old 07-04-2008, 15:38   #587
Registered User

Ice_Man2160's Avatar

Merită, se vede aşa cum trebuie să se vadă televiziunea digitală. Sunt destul de multe posturi în pachetul de bază.

Ice_Man2160 is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2008, 17:34   #588
Inocent

HapaGiu's Avatar

da e normal sa fie o iesire hdmi, numa ca aia costa iar romanul de rand nu plateste pentru asa ceva, el vrea cat mai moca, deci majoritatea decide - fara hdmi. din experienta proprie va spunca romanul este nesimtit, prost(nestiutor) dar pe deasupra se da si destept. Cel mai concludent exemplu il reprezinta numeroasele interviuri luate la misto pe strada cand opratorul intreaba ca panarama ce parere aveti daca x are nus ce... iar romanul nu stie despre ce este vorba dar incepe sa isi dea cu parerea.

scuze de off topicul ala scurt dar ca sa intelegeti de ce nu exista hdmi in romania trebuia sa o spun; sunt foarte putini care ar plati pt asa ceva si multi care vor dar nu stiu cat ar costa. romanul vrea cablu pe 5 euro si asistenta non stop si sa vina omu la el cand io stiu o fi cazut stbu dupa tv ca l-a darmat ala micu si nu mai stie sa il puna la loc sau io stiu ce aberatie ii poate debita mintea

HapaGiu is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2008, 15:27   #589
Registered User

Dap, pe scurt experienta Dolce:
Astept de PESTE 60 de zile instalarea serviciului dolce (solicitarea pt. serviciu facuta pe 20 februarie); telefoane peste telefoane la ei, 4 solicitari de urgentare, 3 plangeri pentru neseriozitate (se obliga pe site ca in terment de 30 de zile sa se faca instalarea) cu "amenintari" de reziliere inclusiv a postului telefonic fix in caz de intarziere. Rezultat: nici macar in c.r nu-i doare. Nu a sunat NIMENI macar o data sa dea vreo explicatie pentru intarzieri, am auzit cele mai variate si penibile scuze de la "robotii" din call center "nu s-au importat aparate de mai bine de o luna" , "sunt prea multe solicitari" , "e echipa in vacanta" , "a murit Pruteanu", "a fost eclipsa de luna in Brazilia" etc... Actiune: rezilierea cererii pentru acest serviciu si inclusiv a postului telefonic fix, actiune la care am avut o alta experienta cel putin la fel de neplacuta. Cu un sictir incredibil in voce mi s-a spus ca nu mi se poate da numar de inregistrare (!!!!????) pentru cererea de reziliere pt ca nu exista asa o procedura (!!!???) si ca oricum nu am avut vreo sesizare de urgentare/plangere facuta vreodata. Dupa ce i-am dat vacii (ca nu pot sa-i zic altfel) NUMERELE sesizarilor (am avut buna inspiratie de a le nota pe toate 7!!!) a facut pe proasta (dand vina pe soft) si a tacut inregistrand cererea urmand sa fiu contactat in 48 de ore pentru a stabili o intalnire cu un tehnician pt. rezilierea postului telefonic fix. Mai trebuie sa zic ca au trecut 3 zile si nu a sunat nici dracu?? Si da, am verificat de FIECARE data corectitudinea numarului la care urma sa fiu contactat. Nu mai vreau sa aud de nemernicii / jegurile astea in viata mea.
E penibil sa ajungem sa ne rugam de ei pentru a ne oferi un serviciu platit dar mai deranjanta este atitudinea absolut abjecta fata de client pe care pur si simplu se c.ca. Si nu, nu locuiesc in Valea lui Stan Pascoaia ci in Piata Romana nr. 9, sector 1, Bucuresti.
Multumesc RTL, te am la suflet alaturi de avortonu de fi-tu, Dolce.

Costa is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2008, 15:44   #590
Inocent

HapaGiu's Avatar

ma ce sa spun ai facut un atac la persoana aici,ai dovedit ce am scris mai sus, fara sa stii cum functioneaza sistemul ai inceput sa il critici, si mai ales ai inceput sa jignesti oamenii care fac eforturi sa mentina Dolce in top."Vaca" de operator cu care ai vorbit nu lucra sigur la suport tehnic ci la comercial ca doar acolo ai sunat sa reziliezi; cei de la comercial nu vad reclamatiile de la suport ca na nu au asa mare legatura.
Nu stau sa explic tot sistemul dar spre surprinderea ta dolce cu angajatii astia de doi bani cum ii faci tu a ajuns in 16 luni sa aibe cea mai mare ascensiune din Europa. Nu te obliga nimeni sa te rogi de ei sa instaleze dar nici sa ii faci in tot felul , atitudinea ta de tigan nu ajuta la nimic.

Old 21-04-2008, 16:11   #591
Registered User

Quote:
Originally Posted by HapaGiu View Post
ma ce sa spun ai facut un atac la persoana aici,ai dovedit ce am scris mai sus, fara sa stii cum functioneaza sistemul ai inceput sa il critici, si mai ales ai inceput sa jignesti oamenii care fac eforturi sa mentina Dolce in top."Vaca" de operator cu care ai vorbit nu lucra sigur la suport tehnic ci la comercial ca doar acolo ai sunat sa reziliezi; cei de la comercial nu vad reclamatiile de la suport ca na nu au asa mare legatura.
Nu stau sa explic tot sistemul dar spre surprinderea ta dolce cu angajatii astia de doi bani cum ii faci tu a ajuns in 16 luni sa aibe cea mai mare ascensiune din Europa. Nu te obliga nimeni sa te rogi de ei sa instaleze dar nici sa ii faci in tot felul , atitudinea ta de tigan nu ajuta la nimic.
si daca nu poate sa le vada de ce imi spune cu siguranta (sictir) in voce ca NU am sesizari? Si daca ii dictez eu numerele cum de apar brusc si are o revenire miraculoasa de memorie, BA CHIAR POATE SI EA SA-MI INREGISTREZE SOLICITAREA DE REZILIERE??? Ma bucur pentru ascensiunea lor rapida si pentru succesul lor dar care e facut intr-o tara in care suntem obisnuiti sa inghitim tot ce ni se vara pe gat fara sa cracnim si sa fim tratati in bataie de joc pe dreptul nostru si daca cineva nu-si asuma obligatiile contractuale fata de noi ramanem cu ochii in soare ca idiotii (incapabili de orice actiune) dar daca noi nu indeplinim obligatiile fata de ei sta altfel treaba. Cum ar fi sa le zicem "pai da... fac plata da nu acum mai incolo, peste cateva saptamani ca acum am alte plati de facut in afara de voi, mai sunt si altii in asteptare, va mai sun eu daca e cazul" (adica du-te tu frumos la plimbare ca am treaba) iar daca unu face gura e catalogat "tigan". Eu nu cred ca te-am facut pe tine oligofren sau pupincurist vizavi de rtl pentru ca nu te cunosc si nu-mi permit. Stiu ca sistemul e facut de asa natura sa nu poata multumi pe toata lumea dar explica-mi si mie concret, de ce timp de 60 de zile le-a fost prea greu sa dea macar un telefon? Cer prea mult? Asta in conditiile in care am cunostiinte carora in aceeasi perioada de solicitare li s-a facut instalarea in 2 saptamani...

Old 21-04-2008, 16:16   #592
Inocent

HapaGiu's Avatar

imi cer scuze pentru treaba cu tigan, ai dreptate. si nu mai spun nimic aici ca nu are rost. Doar sa explic putin asa ceea ce ai scris tu cu caps , ba sa stii ca poate sa o faca dar e si ea om. Nu ti-a impus nimeni sa alegi dolce, nu cred ca exista roman sa fi fost obligat sa semneze, doar ca sunt multi care nu citesc ce semneaza.

Old 21-04-2008, 16:27   #593
Registered User

Quote:
Originally Posted by HapaGiu View Post
Nu ti-a impus nimeni sa alegi dolce, nu cred ca exista roman sa fi fost obligat sa semneze, doar ca sunt multi care nu citesc ce semneaza.
Foarte adevarat, nu m-a pus nimeni, dar fiindca exista post telefonic acolo de peste 25 de ani si parintii unde stau ei au tot dolce am zis sa fiu si eu in ton. Plus ca exista avantaje ca si client rtl + dolce. Cat despre cei care nu citesc ce semneaza ai FOARTE MARE DREPTATE. Ei reprezinta categoria de cea mai joasa speta a tarii alaturi de cei care pe langa ca nu citesc NICI NU RESPECTA ce au semnat. De fapt, cum ai putea sa respecti ceva ce n-ai citit? Mai trebuie sa mentionez ca o paranteza ca de abia dupa PRIMA luna de asteptare au inceput cu scuzele cum ca durata este acum de DOUA luni desi la momentul cererii era specificat ca dureaza 30? Ca in CONTINUARE pe site-ul lor oficial se specifica 30 de zile ??? http://www.dolce.ro/ro/cum_ma_abonez/abonamente.html poate vad eu stramb si scrie 6 in loc de 3...

Old 21-04-2008, 16:49   #594
Inocent

HapaGiu's Avatar

... fara sa comentez ceea ce e pe site: ai renuntat la dolce si la telefon sau inca vrei sa ai acest serviciu?

Old 12-05-2008, 21:42   #595
Registered User

Voua v-a aparut mesajul acela ca pana pe 15.05.2008 sa schimbam satelitul acolo prin setari ?

Cineva mai avizat ne poate lamuri ce implica asta ? Castiga/pierde ceva userul de rand ?

alex_rom0072 is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2008, 08:19   #596
Registered User

Mad_Turnip's Avatar

imi tot apare zilnic. il citesc, dispare iconita, pac a 2-a zi iar... e enervant.

Mad_Turnip is offline    Send Message via Google Talk to Mad_Turnip Reply With Quote
Old 14-05-2008, 10:26   #597
Registered User

Mad_Turnip's Avatar

de ce trebuie sa facem cum scrie pe canalul 1 ? ce rezolva ? o explicatie mai tehnica va rog , sunt curios.

Mad_Turnip is offline    Send Message via Google Talk to Mad_Turnip Reply With Quote
Old 14-05-2008, 11:38   #598
Harvester of Sorrow

[stryder]'s Avatar

La mine e deja selectat Sat 3 sau cum ii zice la setarea aia din optiuni.
Explicatia de pe canal 1 e exact ca cea din mesaj, numai ca e pt. blonde, cu poze alea alea

[stryder] is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2008, 14:22   #599
Registered User

Quote:
Originally Posted by Costa View Post
Plus ca exista avantaje ca si client rtl + dolce.
Nu nu exista NICI un avantaj daca esti client RTL+DOLCE+ClickNet.

De exemplu, incearca sa iti instalezi al 3-lea TV in CASA fiind abonat DOLCE .

Pentru al -3-lea TV ai nevoie de un al 3-lea abonament. Toate bune si frumoase pana aici.
Dar al 3-lea abonament are taxa de instalare + costul echipamentelor. Per total pentru ati instala al -3-lea TV trebuie sa achiti 120 EURO fara TVA, + abonamentul lunar.
Nu conteaza ca esti client RTL+DOLCE+ClickNet.
Deci care ar fi avantajul sa fii client RTL+DOLCE+ClickNet ?
E o chestie de principiu....

shimo is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 23:45   #600
Registered User

moguai's Avatar

si pe mine ma bate gandul sa mi pun...
digitv e praf din ce am citit si boom e prea scump si ofera aceeasi calitate ca si dolcee la un pret mai mare - la boom m ar interesa doar pachetul sport - canalul lor cu meciurile din spania si italia...

pe scurt: tre sa astept chiar si 2 luni sa vina sa monteze? acasa la parintii mei in galati au venit in 2-3 zile...
mai am niste nelamuriri cu avantajul sau dezavantajul de a fi deja clietn RTL - dar asta o sa ma lamureasca ei (sper) cand ma duc sa fac cererea de abonare..

pana la urma e gratuit sau nu al doilea receiver?

moguai is offline    Reply With Quote
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules