![]() |
| | #581 | ||
| Va rog frumos, ce firma,Dolce,Digi etc,are iesire digitala(hdmi) pentru TV ?
__________________ E6550,P5K,2GB/Geil,8800GT/S1,Samsung 2232BW,Sirtec 410W,HDD 640GB Samsung. | |||
|
| | #582 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | Niciuna | ||
|
| | #583 | ||
| Pacat,deci nu avem televiziune digitala.
__________________ E6550,P5K,2GB/Geil,8800GT/S1,Samsung 2232BW,Sirtec 410W,HDD 640GB Samsung. | |||
|
| | #584 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | | ||
|
| | #585 | ||
| FierceArrow, da, se poate, dar mai cu schepsis. In mod normal niciun DTH romanesc nu are voie sa emita in afara tarii (chestii legate de drepturile de difuzare ale programelor). Prin asta inteleg ca nu are voie sa incheie abonamente cu titulari cu domiciulu in afara tarii. Schepsisul este sa iti faci abonament la unul din dth-urile romanesti, iar titularul care face abonamentul sa fie din Romania. Dupa aia, receiverul si cartela ajung frumos la tine, cumperi de acolo o antena si gata. Si titularul vine frumos in fiecare luna la casierie si plateste abonamentul. Dezavantajul este ca daca nu te pricepi o sa injuri de toti sfintii cand ai probleme sau la montare, fiindca va trebui sa te descurci tu la fata locului. Iti sugerez ca, daca nu ai preferinte pe vrun dth, sa te uiti si pe ce satelit emit fiecare si sa vezi care acopera mai bine zona unde esti.
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #586 | ||
| Iloa,lasa mistourile in fata tastaturii,daca tot se primeste digital din satelit,e normal sa fie si o iesire hdmi.
|
| | #587 | ||
| Merită, se vede aşa cum trebuie să se vadă televiziunea digitală. Sunt destul de multe posturi în pachetul de bază.
__________________ Mr. Ice | |||
|
| | #588 | ||
| da e normal sa fie o iesire hdmi, numa ca aia costa iar romanul de rand nu plateste pentru asa ceva, el vrea cat mai moca, deci majoritatea decide - fara hdmi. din experienta proprie va spunca romanul este nesimtit, prost(nestiutor) dar pe deasupra se da si destept. Cel mai concludent exemplu il reprezinta numeroasele interviuri luate la misto pe strada cand opratorul intreaba ca panarama ce parere aveti daca x are nus ce... iar romanul nu stie despre ce este vorba dar incepe sa isi dea cu parerea. scuze de off topicul ala scurt dar ca sa intelegeti de ce nu exista hdmi in romania trebuia sa o spun; sunt foarte putini care ar plati pt asa ceva si multi care vor dar nu stiu cat ar costa. romanul vrea cablu pe 5 euro si asistenta non stop si sa vina omu la el cand io stiu o fi cazut stbu dupa tv ca l-a darmat ala micu si nu mai stie sa il puna la loc sau io stiu ce aberatie ii poate debita mintea | |||
|
| | #589 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: Bucuresti | Dap, pe scurt experienta Dolce: Astept de PESTE 60 de zile instalarea serviciului dolce (solicitarea pt. serviciu facuta pe 20 februarie); telefoane peste telefoane la ei, 4 solicitari de urgentare, 3 plangeri pentru neseriozitate (se obliga pe site ca in terment de 30 de zile sa se faca instalarea) cu "amenintari" de reziliere inclusiv a postului telefonic fix in caz de intarziere. Rezultat: nici macar in c.r nu-i doare. Nu a sunat NIMENI macar o data sa dea vreo explicatie pentru intarzieri, am auzit cele mai variate si penibile scuze de la "robotii" din call center "nu s-au importat aparate de mai bine de o luna" , "sunt prea multe solicitari" , "e echipa in vacanta" , "a murit Pruteanu", "a fost eclipsa de luna in Brazilia" etc... Actiune: rezilierea cererii pentru acest serviciu si inclusiv a postului telefonic fix, actiune la care am avut o alta experienta cel putin la fel de neplacuta. Cu un sictir incredibil in voce mi s-a spus ca nu mi se poate da numar de inregistrare (!!!!????) pentru cererea de reziliere pt ca nu exista asa o procedura (!!!???) si ca oricum nu am avut vreo sesizare de urgentare/plangere facuta vreodata. Dupa ce i-am dat vacii (ca nu pot sa-i zic altfel) NUMERELE sesizarilor (am avut buna inspiratie de a le nota pe toate 7!!!) a facut pe proasta (dand vina pe soft) si a tacut inregistrand cererea urmand sa fiu contactat in 48 de ore pentru a stabili o intalnire cu un tehnician pt. rezilierea postului telefonic fix. Mai trebuie sa zic ca au trecut 3 zile si nu a sunat nici dracu?? Si da, am verificat de FIECARE data corectitudinea numarului la care urma sa fiu contactat. Nu mai vreau sa aud de nemernicii / jegurile astea in viata mea. E penibil sa ajungem sa ne rugam de ei pentru a ne oferi un serviciu platit dar mai deranjanta este atitudinea absolut abjecta fata de client pe care pur si simplu se c.ca. Si nu, nu locuiesc in Valea lui Stan Pascoaia ci in Piata Romana nr. 9, sector 1, Bucuresti. Multumesc RTL, te am la suflet alaturi de avortonu de fi-tu, Dolce. | ||
|
| | #590 | ||
ma ce sa spun ai facut un atac la persoana aici,ai dovedit ce am scris mai sus, fara sa stii cum functioneaza sistemul ai inceput sa il critici, si mai ales ai inceput sa jignesti oamenii care fac eforturi sa mentina Dolce in top."Vaca" de operator cu care ai vorbit nu lucra sigur la suport tehnic ci la comercial ca doar acolo ai sunat sa reziliezi; cei de la comercial nu vad reclamatiile de la suport ca na nu au asa mare legatura.Nu stau sa explic tot sistemul dar spre surprinderea ta dolce cu angajatii astia de doi bani cum ii faci tu a ajuns in 16 luni sa aibe cea mai mare ascensiune din Europa. Nu te obliga nimeni sa te rogi de ei sa instaleze dar nici sa ii faci in tot felul , atitudinea ta de tigan nu ajuta la nimic. | |||
|
| | #591 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #592 | ||
| imi cer scuze pentru treaba cu tigan, ai dreptate. si nu mai spun nimic aici ca nu are rost. Doar sa explic putin asa ceea ce ai scris tu cu caps , ba sa stii ca poate sa o faca dar e si ea om. Nu ti-a impus nimeni sa alegi dolce, nu cred ca exista roman sa fi fost obligat sa semneze, doar ca sunt multi care nu citesc ce semneaza. | |||
|
| | #593 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #594 | ||
| ... fara sa comentez ceea ce e pe site: ai renuntat la dolce si la telefon sau inca vrei sa ai acest serviciu? | |||
|
| | #595 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | Voua v-a aparut mesajul acela ca pana pe 15.05.2008 sa schimbam satelitul acolo prin setari ? Cineva mai avizat ne poate lamuri ce implica asta ? Castiga/pierde ceva userul de rand ? | ||
|
| | #596 | ||
| imi tot apare zilnic. il citesc, dispare iconita, pac a 2-a zi iar... e enervant.
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #597 | ||
| de ce trebuie sa facem cum scrie pe canalul 1 ? ce rezolva ? o explicatie mai tehnica va rog , sunt curios.
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #598 | ||
| La mine e deja selectat Sat 3 sau cum ii zice la setarea aia din optiuni. Explicatia de pe canal 1 e exact ca cea din mesaj, numai ca e pt. blonde, cu poze alea alea ![]() ![]()
__________________ living, breathing rock'n'roll | |||
|
| | #599 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Cluj | Nu nu exista NICI un avantaj daca esti client RTL+DOLCE+ClickNet. De exemplu, incearca sa iti instalezi al 3-lea TV in CASA fiind abonat DOLCE . Pentru al -3-lea TV ai nevoie de un al 3-lea abonament. Toate bune si frumoase pana aici. Dar al 3-lea abonament are taxa de instalare + costul echipamentelor. Per total pentru ati instala al -3-lea TV trebuie sa achiti 120 EURO fara TVA, + abonamentul lunar. Nu conteaza ca esti client RTL+DOLCE+ClickNet. Deci care ar fi avantajul sa fii client RTL+DOLCE+ClickNet ? E o chestie de principiu.... | ||
|
| | #600 | ||
| si pe mine ma bate gandul sa mi pun... digitv e praf din ce am citit si boom e prea scump si ofera aceeasi calitate ca si dolcee la un pret mai mare - la boom m ar interesa doar pachetul sport - canalul lor cu meciurile din spania si italia... pe scurt: tre sa astept chiar si 2 luni sa vina sa monteze? acasa la parintii mei in galati au venit in 2-3 zile... mai am niste nelamuriri cu avantajul sau dezavantajul de a fi deja clietn RTL - dar asta o sa ma lamureasca ei (sper) cand ma duc sa fac cererea de abonare.. pana la urma e gratuit sau nu al doilea receiver?
__________________ vand/schimb jocuri de xbox360 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|