![]() |
| | #701 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: bucuresci |
Se pare ca Romtelecom are planuri marete. Ia uitati ce upgrade fortat ofera: [DTH] Romtelecom - Dolce Star - AV Forum - audio, video, HI-FI & multimedia Haios, nu? So, daca nu te bagi la Star, Ramai fara TCM... buna strategie. | ||
|
| | #702 (permalink) | ||
| Quote:
Cel 1 EURO pe luna!!! M-am saturat de toti scartarii care au si net si dolce si se plang de 1-2-3 ieuroi. Ati auzit si voi de oferte variate ale difertilor operatori ??? Hai sa mai scriem si despre altceva decat smiorcaieli ca nu avem UN EURO sa dam in plus pe un program de cacao. Vrei ceva in plus - baga bani in pana mea ca daia e economoie de piata. Vrei dai , nu vrei ,nu dai. | |||
|
| | #703 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: bucuresci | Quote:
| ||
|
| | #706 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 |
Vreau sa va intreb daca tv tunerele analogice sunt compatibile cu Dolce, din moment ce acesta ofera semnal digital, sau imi trebuie musai un tuner digital? TV tunerele vin de obicei in pachet si cu un cablu de legatura intre tuner si receptor/televizor, sau trebuie sa achizitionez separat acel cablu?
| ||
|
| | #709 (permalink) | ||
| Quote:
Suna la 1930, spune-le exact asta si garantat o sa ai o surpriza placuta. Dar numai daca suni mai repede, pana la 1 nov parca, dupa nu mai baga nimic chiar daca reziliezi
__________________ barton 2400+M/thermalright ALX800/NIDEC 92mm/2x256 corsair 2.2.2.5 old bh-5/abit AN7/asus 9600xt/hdd WD 80gb/Samsung writemaster SH-S182M/BEWE/antec sp-500p 500w | |||
|
| | #710 (permalink) | ||
|
Bravo Dolce,nu credeam ca am sa laud Dolce pentru a doua oara,inca mai mentin 16/9 la PRO Cinema.Daca citeste careva din conducera Dolce,va rog sa puneti toate canalele 16/9,sau aproape toate,trebuie fortata tehnologia,chiar daca o sa-i pierdeti pe cei cu CRT-uri,o sa-i castigati pe ceilalti de la Boom,Digi....
__________________ Q8200@3GHz/ZEROtherm Zen FZ120/Nexus 800rpm,DFI DK X48,4GB/Geil Ultra,Sapphire 4890/vapor-x,Cooler Master 700W,640GB Samsung/Nexus drive,Samsung 2232BW,LG42LF65/full hd,Lian-Li PC-7BYCF/modificata. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |