![]() |
| | #81 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ 22-10-2007, 20:39 ~ 1000th Post | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
| salutare Quote:
in rest mi se pare bine la pret fata de alti furnizori, dar are deficiente si avantaje, acum fiecare sa le descoperiti | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Quote:
!PS:Tu nu stii unde lucrezi? ... E prima data cand aud chestia asta "Lucrez la firma X, cel putin asa cred"
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2009 | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
|
pai lucrez acilea... inca. is in cautare de altceva, dar momentan sunt aici si imi fac treaba... aia cu cred era pusa ca totul e relativ si pana la momentul cand o sa citeasca aiwa asta nu se stie unde o sa mai fiu ![]() in legatura cu imaginea care se blocheaza verifica semnalul cred ca e de acolo putin semnal slab,dar nu e asa mare deranj aia | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
| Quote:
Pentru cei care lucrati la RTC:-locatia unde se monteaza echipamentul pentru tv trebuie sa fie aceiasi cu adresa fixului ? Daca cineva are fix la oras se poate instala satelitul undeva la tara ? Nu ma pricep la antene si nu vreau sa-mi bat capul cu demontat-remontat instalatie.Ms.
__________________ A8N SLI-Deluxe|Opty144 |4*512 |Gainward 7900GT|120+160SATA|TVTuner Leadtek 2000DV|DVD-RW LG|X CLIO2+550W|Benq FP93GX+ | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
1. zgomotul de fond nu exista la toate recieverele si daca exista se rezolva astfel: volum la max din reciever si scazut din TV. Problema mi se pare ca e de soft si o vor remedia la urmatorul update. 2. politica cu abonamentele mai scumpe pentru cei care nu au abonament de telefonie fixa este o strategie perfect normala: RTc a pierdut foarte multi abonati si este in continuare intr-o pozitie dezavantajata fata de alti operatori(lui RTc nu i se permite sa scada tarifele de interconectare cu restul retelelor). Astfel ca trebuia gasita o startegie care sa ii aduca clientii de telefonie fixa inapoi si sa ii pastreze pe cei actuali. Va zic eu ca strategia asta functioneaza.
__________________ vand chopper Kawasaki EN500A 1993 2000euro http://forum.computergames.ro/87-aut...l#post38670189 | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
si pe partea de audio? exista vreun canal cu dolby prologic? sau toate sint stereo???
__________________ Rainbow Warrior II : Nature melted with science ______________________________________________________ Tel 0722 732 580 yahoo ID : fullmooninbluewater, e-mail : starswars@gmail.com | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
nu-mi merg HBO, Cinemaxurile si telesport de 3 zile am sunat de cateva ori si "se lucreaza, e o problema in sistem, nu stim cand vom rezolva..."
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
| :)
deci acile Quote:
iar in legatura cu pachetele alea chiar e o problema care nu inteleg din cine stie ce motive dureaza mult si sunt multi clienti cu probleme de genul... da lasa stai calm ca se rezolva... | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
| astept pe banii mei...
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 |
mai voi astia de la dolce(atit de dolce ca-mi strepezesc dintii :P ) am fost ieri in cora sa-mi clatesc ochii pe la plasme vs.lcd si ma bag in seama cu reprezentantul DOLCE care - mi spune cu un zimbet amar ca daca nu-s abonat romtelecom platesc 120 euro pt. primu receiver si 75 pt. al 2-lea spunindu-i ca am 2 tv..pai asa taticuuu..o sa vedeti clienti fix din fata garii o sa ma orientez la alte variante ..asta e ..viata ps- mi se pare mie?..sau oferta asta e hotie pe fata? | ||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Am un prieten care asteapta din Decembrie sa ii vina Dolce... Mai ai de asteptat,...
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA 8800GTS , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|