![]() |
| | #102 (permalink) | ||
| Din Bucuresti....pare incredibil asai? Dupa multe telefoane date prin Ianuarie i-au zis ca nu figureaza in baza lor de date....el facand cererea la inceputul lui decembrie. A refacut inca o data comanda si tot pauza..il aburesc ca trebuie sa vina..si alte vrajeli , oricum omu sa suparat si cand o sa vina in sfarsit cu antena o sa ii trimita la plimbare ca nu mai vrea nici o antena.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA 8800GTS , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Pai la cat l-au mintit astia de la Dolce i sa urat si are de gand sa le faca bucata daca se vor hotari vreodata sa ajunga si la el. Din pacate pt el pozitia lui nu ii permite alt DTH si pe bloc nu il lasa aia sa monteze antena si a ramas doar varianta la geam.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA 8800GTS , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: Bucuresti |
Si eu cred ca o sa le trag teapa. Astept de aproape 2 luni si am dovezi ca le-a pus altora inscrisi dupa mine pe lista. O sa renunt la dolce si trec pe astral digital prin cablu chit ca sunt mai slabi se pare. Ce pretentii puteam sa am de altfel de la romtelecom... | ||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 |
ha..sa vezi soarta am vorbit cu nasul fetei mele azi la telefon..ghici la cine are facuta cererea din decembrie ![]() la dooolce ![]() si asteapta..si tot asteapta.. ps- nu fac flame..azi am sunat la ''gigitv'' sa vedem cum se misca baetii ca de azi am si eu cerere facuta la ei ..i-am ales in primul rind ca nu-s abonat romteleshit si nu platesc echipamentul
| ||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ 22-10-2007, 20:39 ~ 1000th Post | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 |
eu te cred ..dar ca tre sa existe si un DAR..ma costa 120 euro primul receiver si 75 al 2-lea(pret fara tva)..asa ..e peste posibilitatile mele materiale acest dolce chiar daca are calitatea care o are ps- nu mai sint abonat romteleshit de vreo 2 ani si ceva si nici nu am de gind sa mai devin clientul lor chit ca am asteptat postul telefonic 17 ANI | ||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
azi m-au instalat si pe mine... a durat cam 1 saptamana defapt fix 1 sapt de cand am dat telefon... bine a vorbit unchimiu care isi facuse si el instalare si avea numarul unei tipe de la dolce... pareri... Hmm... ce sa zic... nu mi se pare cine stie ce diferenta intre Dolce si ANALOG RCS nush cum si de ce dar pana mea... chiar nu vad nici o diferenta majora am un topbox pus in sufragerie pe un LCDTV de 82cm Samsung HDReady si sincer sa fiu sunt cam dezamagit... ma asteptam la mai mult ![]() In camera l-am pus prin RCA pe TVTuner si parca se vede ca un FUND... any ideeas about this one? Cum as putea sa il mai pun in afara de RCA ca parca totusi se vede infect... defapt am testat si pe TV din sufragerie si chiar se vede mai infect acolo pe RCA decat Euroscart.
|
| | #111 (permalink) | ||
Ieri mi-au instalat si mie faimosul Dolce dupa mai mult de 2 luni. primele impresii: 1. Semnalul primit de LCD TV este analog, nu digital!! Semnalul captat este digital de la satelit dar el este convertit in analog de catre receiver. Asta mi s-a spus de catre biroul tehnic de la Dolce. Baietii care au instalat erau oricum pe dinafara. Greseala este a mea ca nu m-am informat corect din timp dar si mincinosii astia ar trebui sa nu mai spuna Dolce Digital!! Asa ca degeaba am HD ready la TV, pp. ca mai raman la Dolce. 2. Imaginea pe canalelele romanesti este putin mai slaba comparativ cu ceea ce primeam prin cablu de la UPC (evident tot Analog). 3. Exista decalaj vizibil intre imagine si sonor. 4. Singurul aspect pozitiv la Dolce este raportul pret/cantitate, care este de departe cel bun de pe piata. Concluzie: recomand Dolce pt. amarasteni sau cei care au TV de slaba calitate. Pentru ceilalti care doresc semnal digital, se pare ca ramane fezabila doar versiunea de Astral digital prin cablu, poate Boom TV (nu stiu ce semnal au), iar pt. cei care nu au ce face cu banii Ines prin fibra optica.
| ||
|
| | #112 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Best regards, Dj Lyon | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
SD = Standard Definition, adica 720x576. HD = High Definition, adica 1920x1080 sau 1280x720. Dolce, la fel ca si restul de platforme DTH romanesti, emit digital prin satelit, dar tot SD. Ca la tine in plasma intra semnal digital sau analogic, tot 720x576 va avea rezolutia. Nu o sa se vada in 1280x720.
__________________ Best regards, Dj Lyon | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- xhermesx, multumesc pentru explicatii!
__________________ Last edited by ak2000; 15-03-2007 at 12:42. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
Mda interesante discutii p-aici ,am facut si eu cerere pe 1 Martie si cica in max 30 de zile vin sa puna . Acum dupa tot ce am citit p-aici tare mi-e teama ca s-ar putea sa stau pana la anu' si sa nu vina,plus ca mai am o mare teama cu ligheanul(si eu care ma gandeam ca macar sa profit ca mai am abonament la kktii aia d greci,sa le iau niste bani pe 6 luni si echipament folosit )
__________________ YD: Nikopol_69 Tel:0744\688199 | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
Ok, toate bune si frumoase (sau pe aproape). Merge acceptabil dolce, pot sa si inregistrez pe video (multumesc celor de aici care m-au ajutat). Din moment ce tipul de semnal care intra in TV e oricum acelasi (analog), banuiesc ca tot ce mai pot face este doar sa cresc calitatea acestuia printr-o legatura corespunzatoare intre decodor si TV. Am observat ca decodorul are si iesire RCA, iar TV are 2 intrari scart, 2 HDMI, coaxial, component (cu 5), (si altele pentru alte scopuri, PC, cu 3 mufe pt. camera video etc). Sperand ca baietii au reglat bine antena, (desi cand flacaul regla puterea semnalului, acesta nu a fost de 100 pe scara respectiva in dreapta) mai ramane doar sa cumpar un alt tip de cablu. Intrebarea este: Aveti idee daca legatura (cablul) scart din dotarea dolce este de calitate, sau trebuie sa cumpar un alt cablu cart intre cele 2 dispozitive? Cei de la tehnic de la dolce mi-au recomandat cablu RCA-RCA, dar am observat ca nu am intrare RCA (mufe galben, rosu si albastru parca) in LCD TV, si cum banuiesc ca nu se poate face legatura intre RCA decodor si component TV, voi ramane tot pe scart-scart. Multumesc anticipat de raspuns si de sugestii. | ||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
nu se merita sa pui RCA ... crede-ma pe cuvant.. se vede mai prost am incercat eu... pe un LCDTV Samsung HD Ready .. tot mai bine mere pe euroscartsi eu cautam o alta solutie sa nu folosesc RCA pe TV Tuner ca se vad niste liniutze nashpa
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|