![]() |
| | #143 (permalink) | ||
|
Sucks... Am fost ieri la cineva care si-a pus si e ok, inclusiv interfata cu utilizatorul e bine facuta. Dar faza cu FTA chiar e nasoala, dar de ce naiba care e explicatia tehnica? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Azi mi-au pus si mie... ce sa zic se vede cristal, interfata bine gindita... Ca probleme la unele canale se aude un zgomot de fond un zumzait sesisabil doar cind dai volumul spre minim. A doua problema este mai mult un inconvenient - poate stie cineva o solutie : - Am laptopul legat la TV prin TV-OUT - iesirea de la laptop este S-Video iar intrarea la TV SCART. Acum dupa instalare, receiverul de DOLCE are cablu cu SCART care intra in TV - deci a trebuit sa scot cablu de TV-OUT. Exista vreo solutie ca sa pot lega cablu de TV-OUT la TV prin receiver eventual? Eu nu am reusit sa il fac sa mearga ! Multumesc in avans
__________________ Rainbow Warrior II : Nature melted with science ______________________________________________________ Tel 0722 732 580 yahoo ID : fullmooninbluewater, e-mail : starswars@gmail.com Last edited by fun; 30-03-2007 at 20:59.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #145 (permalink) | ||
| Quote:
bagi laptopul prin aia... si din receiver in TV... should work
__________________ 22-10-2007, 20:39 ~ 1000th Post | |||
|
| | #146 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #148 (permalink) | ||
|
deci in receiver 2 SCART-uri care sint 2 iesiri ( in teorie) Una pleaca spre TV si a doua spre un video sau DVD Recorder. Pe una scrie TV pe cealalta VCR - eu le-am inversat - am scos semnalul video spre TV prin iesirea de VCR si merge fara probleme. Problema e ca jafu asta de receiver nu are intrare SCART pentru un device - laptop DVD, etc...
__________________ Rainbow Warrior II : Nature melted with science ______________________________________________________ Tel 0722 732 580 yahoo ID : fullmooninbluewater, e-mail : starswars@gmail.com | |||
|
| | #152 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
Dupa ce m-am documentat si intrebat citiva prieteni care au plasme sau lcd, m-am decis la plasma Panasonic th42pv60eh , am dat 4300 ron + 35 ron cablu video component (la media galaxy) Fatza de ce aveam inainte (crt sony 29' 100 Hz) nu exista comparatie, imaginea este absolut senzationala. Pe cablu Tv (rds) se vede destul de bine, dar pe dvd cu semnal video component are o claritate de m-a dat pe spate. Panasonic rules!! Acu o sa testez semnal de pe pc si ceva filme high definition. Vreau sa spun si eu o chestie pe care am cercetat-o mult : pentru cablu tv si DVD plasma este cea mai buna, pentru HDTV LCD-ul. Cum mi-e greu sa cred ca vom avea de unde sa vedem HDTV foarte curind... Plasma is the choice. Am o intrebare : mi-a dat la plasma o chestie cere se numeste inel de ferita , pt ce e chestia asta? | ||
|
| | #153 (permalink) | ||
| se pare ca nu mi-ai inteles intrebarea - pe mine ma interesa daca pot pune alt receiver in afara celui livrat standard de dolce
__________________ Rainbow Warrior II : Nature melted with science ______________________________________________________ Tel 0722 732 580 yahoo ID : fullmooninbluewater, e-mail : starswars@gmail.com | |||
|
| | #160 (permalink) | ||
| Quote:
mai bine o pui pe casa ^_^
__________________ 22-10-2007, 20:39 ~ 1000th Post | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|